Prodej pozemku k bydlení, 571 m², Praha, ul. Karlštejnská

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivní projekt "Vila Vita" v Praze! Představujeme k prodeji připravený na klíč projekt "Vila Vita", butikový rezidenční projekt v prestižní části Prahy. Tento projekt je výtvorem renomovaného architekta Ing. arch. Radana Hubičky a jeho týmu profesionálů, kteří se pyšní úspěšnými projekty jako je V TOWER PRAGUE nebo Hřebenky XY. Unikátnost Vily Vita spočívá v několika aspektech: Lokalita: Nachází se v srdci Prahy. Bytové jednotky: Projekt nabízí osm bytových jednotek, z nichž každá má terasu nebo předzahrádku, parkovací místo a s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej pozemku k bydlení, 72 m², Nemotice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 72 m² v obci Nemotice, okres Vyškov. Pozemek má rozměry přibližně 7,5 x 9 metrů a je ideální pro výstavbu ro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 6285 m², Hlušovice
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 6 258 m² v obci Hlušovice, určený pro výstavbu rodinných domů. Dle schváleného územního plánu je možné pozemek rozdělit na 7 stavebních parcel, což jej činí ideální volbou pro investory a developery. Inženýrské sítě na něj nejsou přivedeny. jsou v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 3426 m², Ostravice
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o rozloze 3426 m², který se nachází v malebné obci Ostravice. Pozemek je pro výstavbu rodinného domu a je plně připraven k okamžité realizaci vašeho nového bydlení. Součástí prodeje je kompletní projektová dokumentace, která byla schválena stavebním úřadem, a stavební povolení pro rodinný dům, takže můžete ihned začít stavět. Pozemek se nachází v klidné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 386 m², Kladno, ul. Kročehlavská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Právě k prodeji zajímavý pozemek 10 min. chůze od centra města Kladna. V proluce mezi zabydlenou zástavbou se nachází pozemek s výměrou 386 m2. Na hranici pozemku je el. en., voda, kanalizace i plyn. Vhodný k výstavbě jak rodinného, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 321 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 336 m², Slezská Ostrava
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme tuto velmi speciální příležitost pro všechny developery, kteří by se rádi podepsali pod tento budoucí klenot. Jedná se o atraktivní stavební pozemek s velikostí 366 m² včetně projektu pro bytový dům s názvem Rezidence Slezská, navržený renomovaným ateliérem. Tento projekt se skládá ze dvou podlaží určených pro parkování a 4 obytných podlaží s celkem 14 bytovými jednotkami o velikosti 2+kk, 3+kk a 4+kk. Na pozemku se nyní nachází starší budova s demoličním výměrem, v minulosti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2312 m², Ostrava
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám do prodeje pozemek o velikosti 2312 m2. Přístupem z ulice Hladnovské, ale také z ulice Muklova získává využití pozemku úplně jiné možnosti. Inženýrské sítě jsou na hranici poz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej chaty, 30 m², Praha, ul. K Homolce
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji chatu o rozloze 30 m², situovanou v klidné zahrádkářské kolonii jen pár minut od centra Prahy. Chata stojí na pozemku o velikosti 519 m², který je ideální pro pěstování rostlin, relaxaci nebo drobné zahradničení. Lokalita nabízí nejen příjemné a klidné prostředí, ale také vynikající dopravní dostupnost, díky které se do centra města dostanete rychle a pohodlně. Perfektní volba pro ty, kteří hledají kombinaci přírodního pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 690 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 982 m², Broumov, ul. Komenského
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 982 m² v klidné části obce Broumov, konkrétně v ulici Komenského. Tento mírně svažitý a plně zasíťovaný pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu. Nachází se ve slepé ulici, což zajišťuje minimální provoz a maximální soukromí. Okolí je obklopeno nádhernou přírodou, která nabízí možnosti pro relaxaci a různé volnočasové aktivity. Veškerá občans... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 421 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4613 m², Zámostí-Blata, ul. zamost
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velice nestandardní stavební pozemek se svým vlastním lesem přímo navázaným na stavební pozemek o celkové rozloze 4613 m² situovaný na okraji malebné obce Zámostí. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu, chalupy či jiného bydlení dle vašich představ. Lokalita nabízí klidné prostředí s krásným výhledem na okolní přírodu, zároveň je dobře dostupná do centra obce, či do centra Českého ráje a města Jičín... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 800 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3 538 m², Varnsdorf
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit rovinatý pozemek o rozloze 3 538 m² na kraji malebného města Varnsdorf. Tento pozemek je jako stvořený pro výstavbu Vašeho vysněného domu nebo pro provozování menšího podnikání, které by nerušilo okolí. Sítě infrastruktury jsou dostup... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 752 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 942 m², Dolní Kamenice
Nabízíme k prodeji investiční stavební pozemek o rozloze 942 m² v klidné části obce Dolní Kamenice u Holýšova. Nachází se v malebné lokalitě, která nabízí klid a soukromí, zárove... (více v detailu)
995 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4404 m², Zádolí
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek určený k bydlení o rozloze 4 404 m² v katastrálním území Stříhanov, ideálně situovaný na okraji obce. Tento prostorný pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro výstavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu, s dostatkem soukromí a blízkostí přírody. Je možné jej také rozdělit na dva samostatné pozemky, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 696 m², Zlín, ul. V Polích
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prakticky rovinatý pozemek o výměře 696 m², který se nachází v oblíbené lokalitě města Zlín, části Prštné. Pozemek má pravidelný obdélníkový tvar o rozměrech 34 x 20 m a je připraven k využití pro vaše bydlení. K pozemku vede obecní asf... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 260 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 446 m², Praha 4, Šeberov
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 446 m², ideálně situovaný v klidné části obce Šeberov. Tento pozemek je ideálním místem pro výstavbu vašeho vysněného rodinného domu. Dle platného Územního plánu SÚ hl.m. Prahy je záměr novostavby RD o 2 NP se zastavěnou plochou cca 110 m2. Pozemek se nachází v dobře přístupné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu, a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 840 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4007 m², Vsetín
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji soubor pozemků o velikosti 4007 m2, které se nacházejí v okrajové části Vsetína. Část pozemků je určena dle územního plánu k výstavbě. Součástí p... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2186 m², Vsetín
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodej pozemek o ploše 2186 m2, který se nachází v okrajové části Vsetína- Lázky. Dle územního plánu je pozemek zařazen v kategorii - bytové individuální výstavb... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 650 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1340 m², Lisov
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme působivý pozemek o rozloze 1340 m², nacházející se v poklidné části obce Lisov. Tento pozemek je ideální pro realizaci Vašeho vysněného domova. Pozemek je umístěn v oblasti s vynikající dostupností a je ve velmi dobrém stavu. Tato lokalita je charakteristická svým tichým prostředím a příjemnou atmosférou pro bydlení, s rychlým přístupem do okolních obcí a měst. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 46410 m², Králíky
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečnou investiční příležitost – rozlehlý pozemek o velikosti 46 410 m² na okraji malebné obce Dolní Boříkovice. Tento pozemek je ideální pro výstavbu objektů pro veřejné ubytování, stravování či poskytování nevýrobních služeb. Nachází se vedle komunikace s dobrou dostupností a nabízí nádherný výhled do okolní krajiny. Pozemek je v současné době určen pro výstavb... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 838 920
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3487 m², Šťáhlavy
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o celkové ploše 3487 m², umístěný v klidné části obce Šťáhlavy. Jedná se o ideální příležitost pro ty, kteří si přejí žít v harmonii s přírodou a zároveň mít možnost snadno se rozšířit či realizovat svůj sen o vlastním rodinném domově. Pozemek poskytuje unikátní možnost rozdělení na několik parcel s minimální velikostí 800 m². V souladu se stavebními předpisy lze na pozemcích stavět rodinné domy – buď přízemní s obytným podkrovím, nebo d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 1090 m², Karlovice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 1090m², situovaný v malebné a klidné části Karlovic ve Slezsku. Pozemek se nachází na idylickém místě, obklopen přírodou a přesto v dostatečné blízkosti místní infrastruktury, aby vaše bydlení bylo co nejpříjemnější. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří si přejí spojit klid venkovského života s dobrou dostupností služeb města. Pozemek je určen k bydlení a jeho st... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 1126 m², Frýdlant nad Ostravicí
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme exkluzivně k prodeji slunný a rovinatý stavební pozemek o rozloze 1.126m², včetně projektu na dům typu bungalov 4+kk a vydaného platného stavebního povolení. Pozemek se nachází na okraji obce Nová Ves u Frýdlantu nad Ostravicí, obklopen majestátními vrcholy Beskyd, což zajišťuje klid a soukromí s vynikající dostupností centra Frýdlantu nad Ostravicí i měst Frýdek-Místek a Ostrava. Ideální místo pro ty, kteří hledají spojení klidného bydlení s přírodou a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 550 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1189 m², Hromnice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme pozemek k bydlení v obci Hromnice o velikosti 1189 m². Rozdělený na stavební parcelu o velikosti 889 m2 a podílu na příjezdové cestě. Parcela se nachází na okraji obce. Jedná se o plochu bydlení venkovského charakteru. Je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 222 014
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1300 m², Karviná, ul. Lešetínská
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej atraktivního stavebního pozemku o rozloze 1300m², umístěného ve vyhledávané a klidné části obce Staré Město u Karviné. Tento slunný, rovinatý pozemek je ideální pro stavbu vašeho vysněného domova v harmonii s přírodou, avšak s výbornou dostupností městské infrastruktury. Pozemek je plně oplocen, s minimem sousedů v okolí, což zajišťuje maximální soukromí a klid. Přírodní scenérie a bohatá zeleň v okolí dodávají místu jedinečnou atmosféru a poskytují skvělé možnosti pro volnočasové ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1002 m², Janovice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek s dechberoucím výhledem na kopce Moravskoslezských Beskyd. Pozemek je situovaný v klidné části obce Janovice, okres Frýdek-Místek a je o rozloze krásných 1002m². Tento pozemek je ideálním místem pro výstavbu rodinného domu v souladu s územním plánem, který umožňuje individuální bydlení. Pozemek se nachází na okraji stávající zástavby rodinných domů a je pouhých 600 metrů od centra obce, což zajišťuje klidné bydlení spojené s výbornou dostupností bohaté občanské vybavenosti, vče... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 995 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1311 m², Nová Paka
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme pozemek o velikosti 1311 m2 v klidné části města Nová Paka, v lokalitě Hájek. Pozemek je určený ke stavbě rodinného domu. Je součástí čtyř stavebních pozemků s krásným výhledem na okolí. Sítě: přípojky ČEZ, obecního vodovodu a kanalizace budou na hranici pozemku, součásti ceny nemovitosti je vybudování příjezdové asfaltové ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 408 600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty