Pronájem sklady, 24 m² - Skuteč

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Máte hodně věcí a málo úložného prostoru? Nevíte kam se sezónním sportovním vybavením? Rádi byste zase vaši garáž, či dílnu užívali k jejich původnímu účelu, ale potřebujete všechny ty věci z ní někde bezpečně uskladnit? Nebo jste drobný živnostník a máte hromadu nářadí a náčiní, které už se domů opravdu nevejde? Pak neváhejte ani minutu a využijte tuto nabídku. Nabízíme k pronájmu skladovací prostory v prvním patře budovy, velmi dobře přístupné po rampě a střežené kamerovým systémem. Cena 2.500,- bez DPH je za 24m2. V objektu jsou i v... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem sklady, 246 m2 - Ostrava Muglinov, ul. Betonářská
Kód zakázky: 03362, Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladovací prostor o velikosti 246 m2 + 174 m2 parkovací plochy v Ostravě Muglinově na ulici Betonářská. V prostoru je kancelář o výměře 35,6... (více v detailu)
Pronájem garáže Český Krumlov 16 m2
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem garáže v Českém Krumlově (ulice Vyšehrad). Pronájem činí měsíčně 2500Kč. Preferuji dlouhodobý pronájem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Pronájem samostatné zděné garáže 17 m² Petřiny
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu garáž v soukromém areálu, 400 m od metra Petřiny, ulice Radúzova. Je zděná, dveře dřevěné. Do garáže se tedy vchází přes dvoje uzamčené dveře. Vstup do areálu a vstup do vlastní garáže. Cena je za měsíční nájem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Pronájem dvou moderních kanceláří 20 m² v prestižní budově v
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše realitní společnost vám zprostředkuje pronájem dvou samostatných, uzamykatelných kanceláří o velikosti 19,7 m² a 20,1 m² v nově zrekonstruované budově s moderním designem. Kanceláře jsou vybaveny klimatizací, která zajišťuje komfortní pracovní prostředí po celý rok. Vhodné pro menší firmy či jednotlivce, kteří hledají kvalitní pracovní zázemí s výbornou dostupností. Zázemí a společné prostory Nájemci mohou využívat moderní kuchyňku a oddělené sociální zařízení pro muže i ženy. Kanceláře jsou přístupné 24/7 a celý areál je monitorován bezpečnostními kamerami (v budově nejsou). Úklid kanceláří a celého prostoru probíhá denně a je zahrnut v ceně služeb. Měsíční nájem činí 3 600 Kč bez DPH za kancelář, měsíční zálohy na ene... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 600
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 42 m2 - Zlín, ev.č. 01996
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01996 Nabízíme Vám k pronájmu světlý a vzdušný loftový byt o výměře 42 m2 v budově MAX32. Jedná se o atraktivní bydlení v centru města v 6NP rekonstruované, multifunkční budovy s recepcí, kavárnou, obchody, poštou, exkluzivním fitness centrem s wellness apod. Byt je zařízen nábytkem jak vidíte na fotografiích + televizí a klimatizací. Byt má velmi praktické a vzdušné uspořádání, kdy v přízemí naleznete vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem, úložný prostor, kuchyňský a jídelní kout a obývací část s pohovkou a TV. Ve vestavěném patře pak máte k dispozici velký pracovní stůl, dvojlůžko a velkou šatní... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 800
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 44 m2 - Plzeň - Litice
Kód zakázky: 65441, Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+KK situovaný v přízemí panelového domu v klidné části města Plzně, u borské přehrady. Byt má podlahovou plochu 44.90 m2. Při vstupu do bytu projdete chodbou až do prostorné koupelny s WC. Byt se skládá ze dvou místností a předsíně. Součástí pronájmu je možnost využít veřejně přístupný, uzamčený prostor na chodbě domu. Byt je pronajímán jako částečně vybavený, s jídelním stolem, šatními skříněmi a novou kuchyňskou linkou. Přímo před ... (více v detailu)
Pronájem bytu 1+kk 35 m2 - Kobližná
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše realitní kancelář Vám zprostředkuje pronájem krásného bytu ve výjimečné lokalitě 1+kk o výměře 35 m² s prostornou terasou 25 m² přímo v centru Brna. Parkování je možné v rezidentních zónách. Výjimečný byt 1+kk se nachází v 2.NP rekonstruovaného „paláce Kobližná“, kde jste prakticky součástí nejužšího centra. Nám. Svobody za rohem, ulice Kozí, Jakubské náměstí, Janáčkovo divadlo cca 100 m. Občanská vybavenost – obchody, školy, služby jsou v dosahu 50 – 200 m od domu. Byt nabízí kulturní a společenský život v centru Brna, ale s klidem venkova. Do bytu se vstupuje prostornou předsíní s dvěma šatními skříněmi, zrcadlem a věšákem. Předsíň lze vzhledem k velikosti využít i jako pracovnu. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s dvouplotýnkovou varnou deskou a myčkou, v k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 500
 Kč
Blansko, pronájem bytu OV 1+kk, 27 m2 – byt, ev.č. 5423BL005
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5423BL005 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu v bytovém domě v blízkosti centra Blanska. Bytová jednotka o užitné ploše 27 m2 je v osobním vlastnictví a má dispozici 1+kk. Skládá se z malé předsíňky, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a na samostatnou toaletu, a obytné místnosti, která se skládá z kuchyňského koutu a spací části, ve které se nachází rozkládací pohovka. Byt je vybaven nábytkem (postel, s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem kanceláře 11 m² Ostrava - Poruba
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Cena je včetně energií + kauce 4.000 Kč Představujeme komerční prostory k pronájmu, který se nachází v klidné části obce Ostrava Poruba. Dům je v dobrém stavu a nabízí útulnou užitnou plochu o rozloze 11 m². Díky poloze v prvním patře nabízí tato nemovitost poklidném prostředí. V budově je příjemná kavárna na obchodní schůzky. Velkou výhodou je dostupnost parkovacího mís... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 33 m2 - Plzeň - Východní Předměstí
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64750, Pronájem bytu Nová Papírna s parkovacím stáním a sklepní kójí Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk s balkonem a parkovacím stáním a sklepní kójí v právě zkolaudované novostavbě Nová Papírna v Kartónové ulici v Plzni na Slovanech. Bytová jednotka o výměře 33 m2 je situovaná v druhém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Sestává z prostorného pokoje s kuchyňským koutem, který je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči - troubou, indukční varnou deskou, digestoří.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem 4+1 Brno-Vinohrady (Mutěnická), bez realitky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme byt 4+1 s lodžií o CP 87 m2. Byt se nachází ve 2.patře / 8.patrového panelového domu s výtahem. Dům po kompletní rekonstrukci (zateplení, nová okna, nové výtahy, stupačky...). Dispozice: Vstup do předsíně (13,5 m2) ze které jsou vstupy do všech místností v bytě. Po pravé straně pokoj č.1 (12 m2), další dveře po pravé straně pokoj č. 2 (8 m2), a třetí dveře po pravé straně pokoj č. 3 (12 m2). po levé straně je vstup do obývacího pokoje (20,5 m2), kde se nachází i zasklená lodžie (5 m2), s m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
Pronájem skladovacích prostor o velikosti 492 m2, ulice Nema
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. EK-7528 Nabízíme k pronájmu skladovací prostory o celkové plošné výměře 275m2 včetně vestavby kanceláře (8m2). Výška stropu je 4,5m, podlaha pak 1,1m nad stávající komunikací. Vykládka a nakládka je možná přímo z ložné plochy vozidla. Pro manipulaci se zbožím je možné u nás objednat vysokozdvižný vozík nebo autojeřáb. Jedná se o ocelovou nevytápěnou halu, která je zateplená vč. střechy z PUR panelů. Při podpisu dlouhodobého nájmu je možnost provést instalaci topných zářičů. Sociální zařízení je možno využívat v centrální administrativní budově. V areálu funguje též kantýna s výd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 - Praha - Uhříněves
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65122, Nabízíme k pronájmu nový nezařízený byt s bálkónem a výtahem v novostavbě bytového domu v klidné rezidenční oblasti v Praze 10 Uhříněvsi. Bytová jednotka s dispozicí 2+KK o výměře 52 m2 má balkón přístupný s obou pokojů, vybavená kuchyňská linka a koupelna s vanou je samozřejmostí. Byt má menší komoru pro pračku a sušičku. K bytu náleží sklep na sezóní věci. Lokalita s velmi dobrou občanskou vybaveností, četnými možnostmi sportovního a kulturního vyžití, v pěším dosahu několika místních rybníků. Výborná je i dopravní dostupnost - 20 minut vlakem na pražské Hlavní nádraží, 15 minut autobuse... (více v detailu)
Neuvedeno
Hodonín, pronájem bytu 1+1, sklep, parkování, zařízený - byt
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5217BC073 Hledáte nový domov ve strategické lokalitě s veškerým komfortem? Představujeme Vám moderně zrekonstruovaný byt 1+1 o celkové ploše 41,7 m2 vč. sklepu, který je ihned k dispozici pro dlouhodobý pronájem. Klíčové vlastnosti: Byt je po celkové rekonstrukci, vybavený novým nábytkem a technikami, připravený k okamžitému nastěhování. Užijte si pohodlí s vlastním ohřevem vody a vytápěním, což vám umožní mít plnou kontrolu nad spotřebou a náklady. K bytu náleží také praktický sklep, který poskytuje další možnosti pro skladování. Byt se nachází na ulici Brněnská, c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem 4+1 Brno-Vinohrady (Mutěnická), bez realitky
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme byt 4+1 s lodžií o CP 87 m2. Byt se nachází ve 2.patře / 8.patrového panelového domu s výtahem. Dům po kompletní rekonstrukci (zateplení, nová okna, nové výtahy, stupačky...). Dispozice: Vstup do předsíně (13,5 m2) ze které jsou vstupy do všech místností v bytě. Po pravé straně pokoj č.1 (12 m2), další dveře po pravé straně pokoj č. 2 (8 m2), a třetí dveře po pravé straně pokoj č. 3 (12 m2). po levé straně je vstup do obývacího pokoje (20,5 m2), kde se nachází i zasklená lodžie (5 m2), s ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 54 m2 U Pivovaru, Jihlava
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k pronájmu pěkný byt o dispozici 2+1 a velikosti přibližně 54 m na adrese U pivovaru v Jihlavě. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží z 9 v panelovém bytovém domě s výtahem. Má vlastní balkon a sklepní kóji v přízemí. Okna bytu jsou situována na západ. Dům nyní prochází revitalizací vč. zateplení a rekonstruují se i balkony. Nájemné činí 12500 Kč měsíčn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 500
 Kč
Pronájem kancelář, Fulnek, 1. máje
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelář v průmyslovém areálu ve Fulneku na ulici 1. máje 61. Kancelář o ploše 23,66 m2 se nachází ve 4. patře cihlové budovy. Nájemné je stanoveno na částku 2.840 Kč za měsíc bez DPH. K ceně nájmu je nutno připočítat zálohy na energie a služby. Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. K dispozici jsou další prostory ideální pro různé podnikatelské činnosti včetně výroby, skladování a montážních prací. Čtyřpatrová budova dříve sloužila k výrobě prošívaných textilií a přikrývek a nyní je připravena posloužit vašim podnikatelským potřebám. V budově je k dispozici zázemí pro zaměstnance - šatny, sprchy a toalety. Nákladní výtah má nosnost 1.000 kg. Prostory lze upravit na míru dle Vašich požadavků. Vjezd do areálu je možný i pro kamióny. Možnost parkování v obje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 840
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Šternberk Nádražní
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Představuji vám moderně vybavený byt, 2+1 ve 2. NP, na ulici Nádražní ve městě Šternberku. O velikosti 55,92 m², sklepní kójí 2m² a zaskleným balkónem 3,01 m². Součásti pronájmu jsou i společné prostory - kočárkárna, kolárna a sušárna. Byt má nadstandardní výbavu - myčka, sušička, pračka, mikrovlnná trouba, trouba, lednice, sedačka. Byt je po rekonstrukci z posledních let, za zmínku jistě stojí jádro nebo kuchyňská linka. Bytový dům disponuje výtahem. Byt je velmi praktický, díky své poloze. Do Lidlu trvá cesta pěšky 6 minuty, autem jste tam za minutu. Na vlakovém nádraží jste za 9 minut a na autobusovém nádraží jste za 7 minut. V okruhu 500 metrů najdete restaurace, mateřskou školu. Ve městě je pak vše, c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 63 m² Kosmonautů, Libochovice
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt v panelovém domě, který se nachází v klidné části obce Libochovice. Bytová jednotka se nachází ve 2. patře z celkových čtyř, Dům byl postaven v roce 1980 a je ve stavu po rekonstrukci, což zajišťuje pohodlné a nenáročné bydlení. Byt má užitnou plochu 65 m², což zajišťuje dostatek prostoru. Výhodou této jednotky je lodžie a skl... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 33 m2 - Plzeň - Východní Předměstí
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64750, Pronájem bytu Nová Papírna s parkovacím stáním a sklepní kójí Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk s balkonem a parkovacím stáním a sklepní kójí v právě zkolaudované novostavbě Nová Papírna v Kartónové ulici v Plzni na Slovanech. Bytová jednotka o výměře 33 m2 je situovaná v druhém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Sestává z prostorného pokoje s kuchyňským koutem, který je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči - troubou, indukční varnou deskou, digestoří.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1 s terasou v obci Česká Ves
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+1 s terasou po kompletní rekonstrukci – Česká Ves Nabízím k pronájmu byt o dispozici 1+1 s terasou, který prošel kompletní rekonstrukcí v letošním roce. Byt se nachází v přízemí bytového domu v obci Česká Ves. Kauce dva měsíční nájmy + provize Rk Vybavení bytu: Moderní kuchyňská linka: Rohová linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, indukční varná deska, trouba, výsuvná digestoř). Kuchyň propojená s obývac... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Pronájem prostorného bytu 3+1 s lodžií, ulice V. Volfa České
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. EK-7525 Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 (původně 4+1) o rozloze 86 m2, který se nachází v 7. patře panelového domu na ulici V. Volfa v Českých Budějovicích. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, zahrnující novou fasádu a modernizovaný výtah. Dispozice zahrnuje prostornou halu s vestavnými skříněmi, zděnou koupelnu s vanou a WC, neprůchozí pokoj a obývací pokoj, z něhož se vchází do ložnice a na lodžii. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a spotřebiči, myčka zde není. Součástí bytu je také sklepní kóje a kolárna, což p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem byt 3+kk, 71㎡
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Luxusní pronájem nového bytu 3+kk v centru Českých Budějovic – Nádražní ulice Hledáte ideální bydlení, které spojuje komfort, moderní vybavení a skvělou dostupnost? Nabízíme k pronájmu nádherný byt 3+kk v novostavbě s výtahem na atraktivní Nádražní ulici v Českých Budějovicích, který je připraven stát se vaším novým domovem! Prostorný a světlý interiér: Tento byt vás okamžitě okouzlí svou vzdušností a promyšleným dispozičním řešením. Byt o dispozici 3KK/2B s celkovou užitnou plochou bytu 71,20 m2 vč. balkonu (10 m2), který poskytne klidné místo pro odpočinek v pohodlí vašeho domova. K bytu náleží sklepní kóje (1,1 m2). Byt je dobře dispozičně řešený a skládá se ze zádveří (5 m2), kam se pohodlně vejde botník i věšák pro návštěvy. Dále se odtud dostaneme do koupelny s vanou (4,4 m2) a na samostatnou toaletu (1,4 m2). Ze zádveří se též dostaneme do prosvětlené ložnice (13,8 m2) , druhého menšího pokoje (8,7 m2) a obývací pokoj je propojen s luxusní kuchyní na míru s moderními spotřebiči... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 33 m2 - Dělnická, Kolín, ev.č. yPSB8326
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. yPSB8326 Naše společnost nabízí k pronájmu bytovou jednotku 1+1 o velikosti cca 33 m2, který se nachází v 6. nadzemním podlaží bytového domu v ulici Dělnická, Kolín. Byt právě prošel částečnou rekonstrukcí a je připraven k nastěhování pro nového nájemce. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje a samostatné kuchyně, přičemž obě místnosti jsou prosvětleny velkými okny přes celou stěnu s orientací na jihovýchod. Díky tomu si můžete užívat nádherný výhled přímo do zeleně přilehlého parku. Dále je zde chodba s předsíní,... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 900
 Kč
pronájem skladu 39 m2 s rampou v přízemí v obchodním domě Bo
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+služby, kauce, provize RK, Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 39m² s rampou v 1.p.p v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Přístup 24 hod. denně, parkování v místě, měsíční platby nájemného. Sociální zázemí (WC, umývadlo) k dispozici u skladu. Jedná se o obchodní dům se stálou kl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty