Prodej domu, 400 m2 a pozemkem 6000m2 Červená Voda - Dolní O

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00059 Obrovská investiční příležitost! S potěšením vám představujeme jedinečnou investiční příležitost v malebné lokalitě Červená Voda-Dolní Orlice. Tento rodinný dům ve výstavbě nabízí možnost vytvoření až 4 bytových jednotek, s celkovou plochou 400 m2 a přilehlým pozemkem o rozloze 6.000 m2. Součástí nemovitosti jsou také 3 studny a malebný rybníček, ideální pro relaxaci a odpočinek v přírodě. Cihlová budova s terasou poskytuje široké možnosti dokončení interiéru podle vašich představ. Díky strategické poloze a možnosti rozdělení objektu na více bytů se tato nemovitost stává vynikajícím investičním nástrojem s vysokým potenciálem návratnosti. Výhodná lokalita v blízkosti Dolní Moravy z... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 399 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej pozemky pro bydlení, 3 115 m2 - Lično - Radostovice
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00061 Pozemek s úchvatným výhledem na Orlické hory – Vaše vysněné místo pro život! Představujeme vám jedinečnou příležitost k pořízení rozsáhlého pozemku o rozloze 3.115 m2 v malebné lokalitě Lično - Radostovice. Tento pozemek je ideální pro stavbu vašeho vysněného domu se zahradou a nabízí možnost rozdělení na 2 samostatné parcely, což z něj činí atraktivní investici pro developery či rodiny hledající více prostoru. Klidné a malebné prostředí, obklopené přírodou, nabízí dokonalé zázemí pro rodinný život. Příznivá cena a možnost přizpůso... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 145 m², Kozojedy, pozemek 6277 m²
Před 2 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům v klidné části obce Kozojedy u Kostelce nad Černými Lesy. Nemovitost nabízí velký potenciál jak k rekonstrukci stávajícího domu, tak i k rozvoji nových projektů na pozemku o velikosti 6277 m². Díky územnímu plánu existuje možnost výstavby řadového domu nebo rozparcelování pozemku až na 6 samostatně stojících rodinných domů. Dům je cihlový, sestává ze dvou nadzemních a jednoho podzemního po... (více v detailu)
19 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Bělá pod Bezdězem, ul. Zámecká
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu v malebné obci Bělá pod Bezdězem. Tento dům se nachází v samotném centru obce, což znamená snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti a klidné bydlení zároveň. Dům disponuje celkem 7 místnostmi, rozloženými do 3 nadzemních podlaží. Celková užitná plocha domu činí 190 m², což nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo vícegenerační bydlení. K ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Štáblovice
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům ve Štáblovicích, malebné obci vzdálené pouhých 15 minut od Opavy a 12 minut od Hradce nad Moravicí. Tento jedinečný dům se skládá ze dvou přistavěných částí, což poskytuje dostatek prostoru pro vaši rodinu. Na pozemku se nachází prostorná garáž pro dva automobily, ze které se dá vytvořit pěkná dílna a dvůr, kde můžete pohodlně zaparkovat ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 7130 m², Havířov
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vaše šance na vlastní sen: Prodej pozemků v malebné obci Prostřední Suchá! Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem těchto krásných sousedících pozemků v srdci Prostřední Suché. Tento pozemek nabízí nespočet možností pro vaše budoucí plány a projekty. Co vás čeká: Část pozemku, cca 500m², je určena pro výstavbu vašeho rodinného domova - můžete si zde postavit dům svých snů. Přístup na pozemky je zajištěn přes obecní komunikaci, což znamená snadnou dostupnost. Inženýr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 156 m², Malá Roudka
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům/chalupu o 7 místnostech v malebné části Skočova Lhota. Nemovitost se rozprostírá na pozemku o velikosti 981 m² a nachází se v klidném prostředí na polosamotě. S dvěma nadzemními podlažími dům slibuje prostorné bydlení či rekreační útočiště. Je ideální pro rodiny hledající únik od městského ruchu, nebo jako investiční příležitost pro přestavbu na objekt k pronajímání. Díky vytápění na tuhá paliva jsou provozní náklady minimální. Součástí nemovitosti je také k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Dolní Lutyně
Nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům v klidné části obce Dolní Lutyně s garáží, hospodářskou budovou a prostornou zahradou. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku s celkovou plochou 1436 m². Dům, konstrukce z cihly a tvárnic, nabízí komfortní bydlení ve dvou nadzemních podlažích, půda je vhodná k rekonstrukci. Dispozice zahrnuje 4 místnosti, které jsou ideálně rozloženy pro pohodlné bydlení. Celková užitná plocha domu činí 120 m², což poskytuje dostatek prostoru pro větší rodinu i pro hosty... (více v detailu)
4 840 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení o ploše 1917 m2 s domem 3+1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00124 Hledáte jedinečnou příležitost k investici v atraktivní lokalitě? Tento pozemek o rozloze 1917 m2 v Březně vám nabízí mimořádnou možnost výstavby až dvou rodinných domů nebo bytového domu. Dle územního plánu je zde povolena realizace rodinných a bytových domů venkovského typu s max. 2 nadzemními podlažími a podkrovím. Hlavní stavby musí mít šikmou sedlovou střechu se sklonem 30–45°. Přípustné jsou polovalby, ale valbové či pultové střechy nejsou povoleny. Pozemek má maximální zastavitelnost 60 %, což poskytuje značnou flexibilitu pro vaše budoucí projekty. Pozemek se nachází v bezprostřední blízkosti Matrovického rybníka, ale je mimo záplavové území včetně 500leté vody, takže se nemusíte obávat možných záplav. Na pozemku se nyní nachází rodinný dům o dispozici 3+1, kter... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 72 m², Meziměstí
Nabízíme k prodeji malý domek nacházející se v obci Vižňov, jež je známá svým poklidným okolím a přátelskou atmosférou. Tato nemovitost stojí na samostatném vlastním pozemku s celkovou rozlohou 122 m² a nabízí užitnou plochu 72 m², která je rozdělena do 3 místností umístěných v 1. nadzemním podlaží, které již prošlo rekonstrukcí. Charakteristika je jedinečná a stav j... (více v detailu)
1 849 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 450 m², Brtníky
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Rodný dům v malebné obci Brtníky nabízí jedinečné spojení historického šarmu a moderního komfortu. Dům prošel kompletní rekonstrukcí střechy, fasády a oken, což mu dodává moderní vzhled i funkčnost. Nacházíte se v nádherné krajině ideální pro turistiku, což nabízí možnost využít například jako penzion nebo ubytování pro turistický dům. Ať už máte v plánu vytvořit podni... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Tupadlech; Tupadlích
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi pozemku určeném k výstavbě rodinného domu o rozloze 1170 m², situovaného v malebném katastrálním území Tupadly. Tato lokalita nadchne svou svažitou polohou, nabízející okouzlující a nekonečný výhled na krásy Kokořínska. Pozemek si vás získá především svým zasazením do tajemného skalního okolí a nerušené přírody Máchova kraje, jež je ideálním místem pro milovníky klidu a přír... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Chřibská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům situovaný v srdci turisticky oblíbené oblasti - Chřibská, přímo na jejím náměstí. Jedná se o cihlovou nemovitost s celkem 10 místnostmi, rozprostřenými přes 3 nadzemní a jedno podzemní podlaží. Původně rodinný dům prošel částečnou rekonstrukcí a nyní slouží také jako zavedený penzion s pravidelnou klientelou z řad turistů. Tato nemovitost nabízí vyváženou kombinaci soukromého bydlení a podnikání v atraktivní lokaci, která sousedí s Národním parkem České Švýcarsk... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 360 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1394 m²
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme exkluzivní obchodní objekt s vysokým investičním potenciálem, situovaný v atraktivní lokalitě Praha 4 - Háje. Objekt se nachází na pozemku o rozloze 1394 m² a disponuje užitnou plochou 1069 m². Stav objektu je hodnocen jako velmi dobrý a momentálně je plně pronajatý, což zajišťuje stálý příjem až do doby realizace případné přestavby. Nemovitost je pozoruhodná svou flexibilitou a využitím, ať už jako sídlo společnosti, bytový dům, či kompletně nový projekt dle vašich představ – s možností zakomponování podzemního parkování. Budova je postavená velmi poctivě a má ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej pozemku Staré Hamry
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný lesní pozemek o rozloze 1358 m² nacházející se v malebné oblasti katastru Staré Hamry. Tento pozemek představuje jedinečnou příležitost pro milovníky přírody a klidu. Pozemek má rozlohu 1358 m² a nachází se v atraktivní lokalitě Staré Hamry s výbornou dostupností. Je ideální pro glamp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
55 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 345 m², Jesenice, ul. Budějovická
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost v klidné části Jesenice, ideální pro širokou škálu využití. Jedná se o dvoupodlažní cihlovou budovu s užitnou plochou 345 m². Díky svému rozvržení a velikosti představuje ideální příležitost pro rozdělení na samostatné bytové jednotky, kanceláře či jiné komerční využití. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 345 m² a je ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 500 000
 Kč
Prodej podílu 2/24, Zemědělská usedlost, 136 m2 - Ždánice
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00396 Nabízíme vám jedinečnou příležitost investovat do podílu 2/24 na zemědělské usedlosti v malebné lokalitě Ždánice. Tato krásná cihlová budova s užitnou plochou 136 m2 se nachází na pozemku o rozloze 136 m2 a nabízí ideální možnost k získání podílu. Objekt je ve velmi ... (více v detailu)
Středočeský kraj
91 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Aši
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 912 m², který se nachází v blízkosti centra města. Tento pozemek poskytuje jedinečnou příležitost pro výstavbu vašeho vysněného domova v klidném prostředí s veškerou infrastrukturou v blízké d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 394 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 190 m2 - Oldřichov v Hájích
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64336, Nabízíme k prodeji rodinný dům v osobním vlastnictví, který se nachází v malebné obci Oldřichov v Hájích. Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Cena nemovitosti je 5.500.000,- Kč. Součástí nemovitosti je také prostorná zahrada, která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci nebo zahradničení. Dům je situován přímo na cyklostezce, což je ideální pro milovníky cyklistiky a aktivního odpočinku. Okolní příroda nabízí nesp... (více v detailu)
5 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4185 m², Rejštejn
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní pozemek o celkové ploše 4185 m², situovaný ve velmi klidné části malebné obce Rejštejn. Tento exkluzivní pozemek pro bydlení, představuje ideální příležitost pro realizaci Vašeho snu o bydlení uprostřed přírody s veškerým komfortem. Jeho dimenze a lokalita nabízejí nevídaný potenciál pro vytvoření projektu, který bude plně reagovat na Vaše požadavky a přání. Vzhledem ke své poloze a velikosti poskytuje výjimečnou příležitost pro investici do nemovitosti s vysokým potenciálem zhodnocení. Uc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 185 000
 Kč
Prodej podílu 1/10, Rodinné domy, 104 m2 - Blansko - Dolní L
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00379 Nabízíme Vám podíl 1/10 na rodinném domě v malebné lokalitě Dolní Lhota v Blansku. Tato krásná cihlová budova nabízí plochu 104 m2 a stojí na pozemku o výměře 779 m2. Ideální pro rodinu hledající klidné bydl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
469 000
 Kč
Stavební Pozemek 1613m2, Dolní Lhota u Ostravy
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokud toužíte bydlet v přírodě v blízkosti lesa a nechcete se vzdát výhod města, máme pro Vás jedinečnou nabídku stavebního pozemku na samotném okraji obce Dolní Lhota. To, že budete bydlet na okraji zástavby Vám zaručí soukromí a klid. Pozemek o výměře 1613m2 je čtvercového tvaru, mírně svažitý s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej luxusního mezonetový bytu 3+KK s terasou a parkováním
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Rádi bychom vám představili jedinečnou investiční příležitost v malebném městečku Králíky u Dolní Moravy. Tento luxusní mezonetový apartmán s dispozicí 3+KK a užitnou plochou 68,4 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají špičkovou investici s okamžitým výnosem. Proč právě tento apartmán? Dispozice a vybavení: Prostorný mezonetový apartmán 3+KK Moderní a vkusný interiér Velkorysá terasa / předzahrádka o velikosti 45 m², ideální pro relaxaci a venkovní aktivity Dvě parkovací místa přímo u apartmánu Strategická lokalita: Apartmán se nachází na adrese 17. listopadu 48 v Králíkách, což je místo známé svou nádhernou přírodou a vynikajícími možnostmi pro turistiku a zimní sporty. Dolní Morava, jedno z nejoblíbenějších rekreačních center v České republice, je jen několik minut jízdy odtud. Výborná investiční příležitost: Nemovitost je aktuálně využívána jako apartmán ke krátkodobému pronájmu a má již zaběhlou klientelu. To znamená, že se nemusíte obávat o hledání nových nájemníků – váš vý... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 290 000
 Kč
Prodej chaty 44 m2, pozemek 358 m2, Mrač - okr. Benešov
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01439 Představujeme vám jedinečnou příležitost k nákupu krásné chaty s pozemkem o velikosti 358 m2, nacházející se v malebné osadě Ztracená Stopa, Mrač, okres Benešov. Tato útulná chata s dispozicí 3+kk a užitnou plochou 44 m2 je ideálním místem pro útěk od každodenního shonu, rekreační pobyty nebo dokonce stálé bydlení. Dispozice: 3+kk, což zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě útulné ložnice a koupelnu. Užitná plocha: 44 m2 – dostatek prostoru pro pohodlné bydlení nebo rekreaci s rodinou a přáteli. Pozemek: Krásných 358 m2 v osobním vlastnictví, který nabízí mnoho možností pro venkovní aktivity, zahrádkaření či relaxaci. Stav objektu: Dobrý, chata je připravena k okamžitému užívání.... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 599 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 633 m², Oselce
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme soubor bytových jednotek, které jsou součástí bytového domu v malebné vesnici na pomezí dvou krajů Oselce. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě a je situovaný na kraji obce. Tento soubor bytových jednotek se skládá ze dvou bytů 3+1, jednom 2+1, jednom 1+1 přičemž všechny bytové jednotky kromě té nejmenší disponují balkóny. Součástí prodeje jsou také 3 garáže o velikosti cca 15 m². Byty jsou v původním avšak zachovalém stavu a ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku, Jindřichův Hradec - Radouňka
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01933 Naše nabídka půdy pro bydlení v atraktivní lokalitě Jindřichův Hradec - Radouňka je přesně to, po čem toužíte! S plochou 546 m2 a veškerými sítěmi již na hranici pozemku je tato nemovitost připravena k okamžité výstavbě vašeho vysněného domova. Užijte si klidný život v malebném prostředí a využijte výborného zázemí této oblasti. Díky s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 225 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty