Premium Forerunner 945 Garmin watch with music

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jste výkonnostní nebo dokonce vrcholový sportovec? Hledáte chytré, sportovní GPS hodinky, které na ruce při tréninku neucítíte? Forerunner 945 jsou vrcholné sportovní hodinky s neuvěřitelnou nabídkou sportovních, outdoorových a chytrých funkcí, které byly navrženy s ohledem na potřeby vrcholových sportovců. Minimální hmotnost, dlouhá výdrž a vysoká odolnost patří k přednostem, které si u těchto hodinek zamilujete. Funkce Garmin Coach umí navrhnout adaptivní tréninkový plán pro začínající i pokročilé běžce. Chcete začít běhat nebo se připravit na závod? Tréninky se přizpůsobí vašim potřebám a cí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 700
 Kč

Podobné inzeráty

Premium Forerunner 945 Garmin watch with music
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jste výkonnostní nebo dokonce vrcholový sportovec? Hledáte chytré, sportovní GPS hodinky, které na ruce při tréninku neucítíte? Forerunner 945 jsou vrcholné sportovní hodinky s neuvěřitelnou nabídkou sportovních, outdoorových a chytrých funkcí, které byly navrženy s ohledem na potřeby vrcholových sportovců. Minimální hmotnost, dlouhá výdrž a vysoká odolnost patří k přednostem, které si u těchto hodinek zamilujete. Funkce Garmin Coach umí navrhnout adaptivní tréninkový plán pro začínající i pokročilé běžce. Chcete začít běhat nebo se připravit na závod? Tréninky se přizpůsobí vašim potřebám a cíl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 600
 Kč
Garmin Forerunner 945 - rychlé jednání sleva
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám cca 2,5 roku staré sportovní TOP běžecké hodinky se spoustou metrik po záruce. Součástí hodinek je originální krabička. Samozřejmě mapy jsou nainstalovány v hodinkách. Hodinky drží baterií za běžného používání Smart hodi... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 800
 Kč
GARMIN Forerunner 955
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám hodinky GARMIN Forerunner 955 bez poškození, bez škrábnutí, 100% stav, koupené jaro 2023 ve www.sporticus.cz. Kompletní balení krabička, nabíjecí kabel. Osobní převzetí, nebo pošlu přes Zasilkovnu. Sportovní hodinky vhodné pro vrcholové a výkonnostní sportovce, běžce a triatlety. Nabídnou špičkové tréninkové funkce včetně záznamu a vyhodnocení všech tréninků, měření srdečního tepu, sledování spánku, pulzní oxymetr, kvalitní provedení, dlouhou výdrž, vysokou odolnost, příjemně lehkou konst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Chytré hodinky Garmin Venu 2 v záruce
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Minim. používané (občas na kole), jinak vypnuté a odložené, proto i prodej. V ZÁRUCE do 3/2025 Včetně krabičky a dokladu Na hodinkách bezpečnostní folie z Datartu za 400Kč chytré hodinky • 1,3" kulatý displej • dotykové ovládání • Bluetooth • NFC • Wi-Fi • GPS • barometr • akcelerometr • gyroskop • senzor srdečního tepu • výpočet spálených kalorií • krokoměr + měření vzdálenosti a rychlosti • ovládání hudebního přehrávače v telefonu • předpověď počasí • spánek • notifikace • ovládání telefonu • výdrž až 11 dní (v režimu smart hodinek) • vodotěsnost dle 50 m (5 ATM) • kompatibilní s Android/iOS • bohatá nabídka sportovních režimů • animovaná cvičení • detailní silové tréninky • detekce nehod • bezkontaktní platby s Garmin Pay • pro zápěstí 135–200 mm (řemínek s průměrem 22 mm) Garmin Venu2, Slate/Black Band Chytré hodinky Garmin Venu2 se stanou vašim ka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
Huawei Watch GT 2, 42 mm dámské
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
chytré hodinky 1,2" AMOLED displej dotykové ovládání Bluetooth 5.1 GPS, GLONASS, Beidou senzor okolního světla akcelerometr gyroskop senzor srdečního tepu výpočet spálených kalorií krokoměr + měření vzdálenosti a rychlosti spánek notifikace hudební přehrávač ovlád... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Chytré hodinky Spotr Watch
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chytré hodinky s úhlopříčkou 1,39 palce a rozlišením 360 * 360 nabízí vynikající kvalitu obrazu. Design s plným dotykovým ovládáním pro lepší uživatelský zážitek. Existuje mnoho ciferníků hodinek, ze kterých si můžete vybrat z aplikace "Dafit". Můžete si dokonce přizpůsobit ciferník hodinek a nastavit svou oblíbenou fotografii z alba telefonu jako tapetu. Díky větší digitální korunce si můžete snadněji vybrat funkce, které chcete používat. Sportovní režimy a sportovní asistent: fitness sportovní hodinky, které umí měřit počítání kroků, vzdálenost, výpočet kalorií, zvládnou různé sporty, jako je cyklistika, tenis, běh a další. sportovními hodinkami lépe... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
450
 Kč
Chytré hodinky garmin vivosport
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam nové nepoužité nerozbalne hodinky garmin. Popis produktu Fitness náramek s integrovaným GPS přijímačem a optickým snímačem tepu. Barevný dotykový displej Příjem signálu GPS Opticý snímač srdečního tepu Celodenní sledování aktivity, spánku, tepu a stresu Počítání kroků, vystoupaných pater, spálených ka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 499
 Kč
Garmin D2 Delta S, sportovni+luxusni chytre hodinky
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabizim spickove kvalitni sportovni chytre hodinky v luxusnim baleni s kozenym reminkem navic. Podobne jako zname Fenix S, ale s trosku jinym leteckym designem vcetne par drobnosti navic. Sporty zvlada stejne jako Garmin Fenix 7. Jak je zrejme z fotek, jsou jen velmi malo pouzivane, sklo jako nove, mozna drobonke znamky pouziti pri podrobnem zkoumani na zlate lunete nebo na reminku. V kompletnim baleni dle foto. Bez snizeni kapacity baterie. Kdo by se chtel trosku odlisit od masove kupovanych Garmin Fenix :). Byl to darek, tudiz bez dokladu. Dam 3 dny zaruku na vyzkouseni plne funkcnosti- kterou jsem sam proveril. Bezna cena novych kolem 23 000,-. Pouze osobni predani Praha 9. Chytré multisportovní GPS hodinky s leteckými funkcemi a mapami. Letecké mapy s vyznačenými letišti, silnicemi, městy, vodními plochami atd. Příjem signálu GPS, GLO... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY - 1 PRODÁM ZÁNOVNÍ GPS HODINKY. PÁRKRÁT POUŽÍVANÉ!!! SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR LIMITED EDITION PERFORMANCE GPS hodinky Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold používají jak všestranní sportovci, tak milovníci aktivního životního stylu. Hodinky mají GPS a optický snímač Valencell pro 24hodinový monitoring tepu. K dispozici máte více než 80 sportů. Hodinky mají vynikající poměr cena/výkon. 1. hrudní pás na principu EKG je součástí balení Hlavní parametry Spartan Sport Wrist HR  GPS, kompas, teploměr, akcelerometr, drobečková navigace.  Optický snímač tepu v hodinkách (méně přesný než hrudní pás na principu EKG).  Přesný snímač tepu – hrudní pás Suunto Smart Sensor (je součástí balení)  GPS výškom... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 999
 Kč
Honor Choice Haylou Watch černé NOVÉ
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové. Záruka 2roky. Nerozbalené. Dostala jsem je k telefonu. Nevyužiji. Klíčové vlastnosti Chytré hodinky z dílny HONOR Choice se zabudovanou GPSkou Jemný always-on AMOLED displej v úhlopříčce 1.95" Pokročilé sledování zdravotního stavu a 120 sportovních režimů Až 12denní výdrž baterie Bluetooth, které vám umožní přijímat hovory přímo na zápěstí. Kreativní ciferníky přinášejí hodinkám každodenní svěží vzhled. V obchodě Watch Face Market najdete více než 100 personalizovaných ciferníků v 8 kategoriích, včetně Fitness, Originalita, Svižnost. Díky 5 vestavěným globálním satelitním systémům umožňuje rychlé a přesné určení polohy. podporuje 120 režimů cvičení pro vnitřní i venkovní scénáře, včetně jízdy na kole, fotbalu, plavání a dalších. Automaticky rozpozná 5 režimů cvičení: chůze, běh, jízda na kole, eliptický trenažér a veslovací trenažér. VO2 Max 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 600
 Kč
Dámské hodinky Huawei Watch GT 2 - Rose
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dámské chytré hodinky • 1,2" AMOLED displej • dotykové ovládání • Bluetooth 5.1 • GPS, GLONASS, Beidou • senzor okolního světla • akcelerometr • gyroskop • senzor srdečního tepu • výpočet spálených kalorií • krokoměr + měření vzdálenosti a rychlosti • spánek • notifikace • hudební přehr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
999
 Kč
Garmin Venu
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám použité sportovní hodinky Garmin Venu. Velice zachovalé, nošené v ochranném pouzdru s ochranným sklem. Vše plně funkční v kompletným balení, včetně krabičky a nab. kabelu. Žádné známky opotřebení! K hodinkám přidám i další řemínky a pouzdra, viz foto. Popis: Sportovní hodinky v elegantním designu. Vhodné do práce, na sport, do společnosti. - jasný AMOLED dotykový displej, průměr 1,2“, rozlišení 390x390 pixelů. GPS. - Garmin PAY platby. - Výdrž baterie až 7 dní (SMARTwatch), až 6 hod. (GPS+hudba). - Průměr pouzdra hodinek 43 mm, výška pouzdra 12 mm. -Corning Gorilla Glass3 ochranné sklíčko. -Optický snímač srdečního tepu na zápěstí, -Pulse senzor s měřením okysličení krve, - Všestranné sportovní funkce - měření běhu, jízdy na kole, plavání v bazénu, lyžování, golfu, jógy, fitness cvičení a řady dalších ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Garmin Forerunner 945
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní hodinky Garmin Forerunner 945 ve velmi dobrém stavu. Originální balení + napájecí kabel + několik náhradních řemínků + 2x ochranné sklíčko. Hodinky jsou ve velmi ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč
Honor MagicWatch 2 46mm Minos Black
Před 21 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky Honor watch 2 v top stavu, na hodinkách vždy nalepené ochranné sklo, proto jsou hodinky absolutně bez škrábanců a plně funkční - používáno sporadicky na sport a černý náramek je prakticky nový. Stále dlouhá výdrž baterie + kompletní balení + ochranné sklo. Osobní předání možné v Jablonci nad Nisou. Specifikace: Nejsou to jen smart hodinky! Honor Watch Magic 2 je zároveň i váš módní doplněk, kteří se bude vyjímat na vašem zápěstí. Už na první pohled zaujmou designem a přepracováním. Na jejich výrobu byly použity velmi kvalitní materiály jako je nerezová ocel 316L. Předností hodinek je i to, že jsou vodě odolné až do hloubky 50 metrů (5 ATM). Kromě toho pouzdro hodinek je zhotoveno z nylonového plastu, které se v přírodě dokáže rozložit, takže jsou přátelské i k životnímu prostředí. Při nošení je na ruce nebudete ani cítit, a to kvůli nízké hmotnosti 41 gramů a velmi tenkému provedení jen 9,8 mm. Všechny důležité údaje jako je datum, čas, výška vašeho tepu s... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Garmin Venu Sq 2 Shadow Gray/Slate
Před 48 dny - CYKLOBAZAR
Téměř nové - koupené 08.08.2024 - nevhodný dárek Záruka do 8/2026 Chytré hodinky - pro muže i ženy, kompatibilní s Android a iOS, 1,41" AMOLED displej, NFC platby skrze Garmin Pay aplikaci, Bluetooth, GPS, krokoměr, měření kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost 50 m (5 ATM), maximální výdrž baterie 264 h, s ovládáním v češtině Možnost trvalého zapnutí displeje nebo zhasínání pro úsporu baterie Integrovaný bezplatný běžecký kouč Garmin Coach Podpora vícepásmového systému GNSS (GPS, GLONASS, GALILEO) V aplikaci Garmin Connect uvidíte po spárování s telefonem všechny naměřené hodnoty v přehledných grafech a lze si měnit ciferníky podle potřeby Integrovaný hudební přehrávač s možností využití streamovacích platforem Spotify®, Amazon Music ... (více v detailu)
4 500
 Kč
Garmin Forerunner
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám jednoduché chytré hodinky. Mají snímač tepu a GPS(!) a umí notifikace (pro SMS a volání). Umí zaznamenat 3 typy aktivit: běh, chůzi a kolo. Nejlevnější způsob jak si vyzkoušet měření aktivit a dostat do se Garmin e... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Chytré hodinky Garmin Venu Sq 2 - zelené,v záruce
Před 60 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám chytré hodinky Garmin Venu Sq 2 v krásné zelené variantě Metallic Mint. Kupovány v Datartu 12/2023, takže jsou ještě v záruce do 12/2025. Včetně původní krabičky, bez škrábanců a jakéhokoliv poškození. Hlavní výhody: krásný AMOLED displej, výdrž baterie až 11 dní, možnost placení přes Garmin Pay, tvorba vlastních tréninků. Běžná cena 5500 Kč. Důvod prodeje - přechod na novější model. Osobní předání v Brně, případně pošlu přes Zásilkovnu/Balíkovnu (p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 600
 Kč
Garmin Forerunner 945
Před 263 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím sportovní multifunkční hodinky Garmin Forerunner 945, zachovalé, plně funkční, bez škrábanců, měření tepu vč. hrudního pásu, turistické map... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 950
 Kč
Garmin Instinct Solar Optic - fialová
chytré hodinky 0,9" LCD černobílý displej tlačítkové ovládání Bluetooth GPS, Glonass, Galileo barometr akcelerometr gyroskop výškoměr krokoměr senzor srdečního tepu spálené kalorie kompas měření okysličení krve intervalový trénink spánek měření rychlosti měření vzdálenosti ovládání hudebního přehrávače v telefonu notifikace ovládání telefonu bě... (více v detailu)
2 999
 Kč
Garmin Forerunner 30
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
s optickým měřením tepu přímo na zápěstí ruky a jsou vybaveny také GPS senzorem. Vhodné pro běh, chůzi i jízdu na kole Celodenní měření srdečního tepu Záznam trasy, vzdálenosti, rychlosti a tempa z GPS Počítání kroků, spálených kalorií a minut intenzivní aktivity Smart notifikace (SMS, volání) z mobilního telefonu Výdrž baterie: 5 dní nebo 8 hod. s GPS Vodotěsné pro plavání na hladi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty