Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Exkluzivní stavební pozemek s projektem na 3 rodinné domy, N
Exkluzivní stavební pozemek s projektem na 3 rodinné domy, N
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme stavební pozemek pro 3 rodinné domy, 2453m2, v k.ú. Sedlešovice, obci Nový Šaldorf - Sedlešovice. Největší výhodou pozemku je zpracovaná územní studie od architekta a vyřízení stavebního povolení pro 3 rodinné domy, které bude dotaženo do konce s již konkrétním kupujícím, na náklady prodávající. Jedná se o opravdu velmi vkusně zpracovaný projekt, zasazený do krajiny s úžasným výhledem, příjezd na pozemek ... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku určeného k okamžité výstavbě rodin
Prodej stavebního pozemku určeného k okamžité výstavbě rodin
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej stavebního pozemku o CP 469 m2 v obci Kacákova Lhota, 5 km od Jičína. V ceně je zahrnuta i kompletní projektová dokumentace se stavebním povolením pro výstavbu rodinného domu 5kk o podlahové ploše 140 m2 se zahradou a parkova... (více v detailu)
Před 8 dny
Královéhradecký kraj
1 800 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku 1168, Skalná
Prodej komerčního pozemku 1168, Skalná
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
SOUČÁSTÍ PREZENTACE JE VIZUALIZACE, NEJEDNÁ SE O PROJEKTOVOU DOKUMENTACI Nabízíme k prodeji komerční pozemek o velikosti 1168 m2, který je dle územního plánu určen pro bydlení v bytových domech. Podmínečně přípustné využití zahrnuje ubytovací zařízení s maximálně 50 lůžky a zahrádky obyvatel bytových domů pouze bez staveb a v těsné blízkosti domu. Podmínky prostorového uspořádání zahrnují koeficient míry využití území ve výši 60 a výškovou regulaci zástavby do 6 nadzemních podlaží včetně podkroví Dále je možné vy... (více v detailu)
Před 11 dny
Karlovarský kraj
3 216 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku 7 674 m²
Prodej komerčního pozemku 7 674 m²
Před 12 dny - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek parc.č. 5897 o výměře 7674m2 v obci Bartošovice v Orlických horách, okres Rychnov nad Kněžnou. Jedná se o velmi atraktivní lokalitu 12 kilometrů severovýchodně od města Žamberk s pěknou okolní krajinou v podhůří Orlických hor ve výšce 580 m.n.m.. Obec leží v malebném prostředí s mnoha přírodními zajímavostmi, nabízí v zimním období možnost lyžařského vyžití na běžkách i sjezdovkách, nebo v létě při jízdě na kole či pěší turistice. Pozemek je nakloněn směrem k severu a v současné době je využíván jako louka. Přístup a příjezd na pozemek je z obecní komunikace. Dle územního plánu se část pozemku o výměře ca 2900m2 nachází v ploše občanského vybavení - komerční zařízení malá a střední (OM - v ÚP je vymezen jako zastavitelná plocha ZB21). Plochy komerční vybavenosti sloužící n... (více v detailu)
Před 12 dny
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 1811 m2 v Bohutíně
Prodej stavebního pozemku 1811 m2 v Bohutíně
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Toužíte bydlet na vesnici, ale přitom v blízkosti města? Pak je tento pozemek určený pro Vás. Mám pro Vás ke koupi stavební pozemek v obci Bohutín o celkové výměře 1811 m2. Pozemek se nachází v klidné části obce na slunném místě a je přístupný z obecní komunikace. Dle ÚP obce Bohutín se jedná o plochy bydlení v rodinných domech (BV). Nabízený pozemek je zvýrazněný na fotografii. Na pozemku, jak je vidět na fotografiích, je již postavena základová deska. Základy, pod kterými je vybudované odvodnění kvůli případné spodní vodě, sahají do hloubky 2 metrů. Na celém pozemku je již navezen... (více v detailu)
Před 12 dny
Olomoucký kraj
3 950 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku 330 m2, Mutěnice, ev.č. 170008JV2
Prodej komerčního pozemku 330 m2, Mutěnice, ev.č. 170008JV2
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 170008JV2 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dva stavební pozemky o ploše 330 m2 a 324 m2 Každý pozemek, tedy i projekt na stavbu víceúčelového vinného sklepa je se dvěma apartmány. Cena je uvedena za jeden pozemek s projektem. Pozemek se nachází v nově vznikající sklepní části. Jedná se o největší lokalitu vinných sklepů v ČR v největší vinařské obci Mutěnice, která se neustále rozrůstá a rozvíjí vinařský a rekreační trend. V projektu vinného sklepa se v přízemí budovy se nachází vinný sklep s výrobnou, skladem a degustační místnost, společenská místnost s barem, kuchyňka, místnost se saunou a vířivkou, technická místnost a sociální zařízení. Druhé patro projektovaných apartmánů nabídne společenskou místnost s kuchyňkou s výhledem a vstupem ze zadní terasy, d... (více v detailu)
Před 14 dny
Jihomoravský kraj
1 990 000
 Kč
Pronájem komerčního objektu, 738 m2, Brněnská, Hodonín
Pronájem komerčního objektu, 738 m2, Brněnská, Hodonín
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
(+ energie) , Pronájem skladových prostor v Hodoníně, Areál Brněnská. Naše společnost nabízí exkluzivní příležitost k pronájmu skladového prostoru v areálu Brněnská v Hodoníně, který je aktuálně ve fázi projektu a vyřizování stavebního povolení, viz vizualizace. Prostor je plánován s celkovou plochou 735 m². Vlastnosti nabízeného prostoru: - nachází se vedle pražírny kávy s kavárnou Nakofein a bezkontaktního mycího centra Diamond Wash - flexibilita v rozdělení na plochy obchodní, skladové, servisní a výrobní - až 50 parkovacích míst k dispozici Strategická lokalita: - velmi frekventovaná ulice ve směru Hodonín - Brno s průjezdností ví... (více v detailu)
Před 17 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 21109 m2, Bžany
Prodej stavebního pozemku 21109 m2, Bžany
Před 18 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zajímalo by Vás zainvestovat své peníze do projektu výstavby domů k bydlení a hledáte pozemek v klidném prostředí v blízkosti lesa, s výhledem na panorama lesů? Toto vše Vám nabízí pozemek na okraji obce Bžany. Zároveň budete mít velké město a napojení na dálnici D8 v krátkém časovém dojezdu. Slunný pozemek o celkové výměře 21.109 m je dle územního plánu určen pro stavby k bydlení - samostatné rodinné domy, případně řadové domy. Pozemek je možno dle dohody a potřeby oddělit geometrickým plánem. V obci Bžany je kanalizace. Na pozemku nejsou aktuálně žá... (více v detailu)
Před 18 dny
Ústecký kraj
12 665 400
 Kč
Prodej, stavební pozemek 583 m2, Mariánské Lázně, Úšovice
Prodej, stavební pozemek 583 m2, Mariánské Lázně, Úšovice
Před 18 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
informace v realitní kanceláři, Nabízíme Vám exkluzivní prodej atraktivního stavebního pozemku v Mariánských Lázních, jižní část města (Úšovice, ul. Dobrovského). Pozemek je mírně svažovitý a vhodný k výstavbě rodinného domu. V této věci je již zpracována projektová dokumentace a vydáno platné Stavební povolení. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek lemuje příjezdová asfaltová komunikace tvoří ulici Dobrovského. Veškerá občanská vybav... (více v detailu)
Před 18 dny
Karlovarský kraj
Neuvedeno
pozemek stavební 510 m2, Boží Dar
pozemek stavební 510 m2, Boží Dar
Před 18 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
cena vč. právního servisu a odměny zprostředkovatele, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 510 m², který se nachází v malebném horském městečku Boží Dar, které je vyhledávaným rekreačním místem pro lyžaře, cyklisty, turisty a milovníky přírody. Díky své výhodné poloze blízko náměstí a přitom v klidné části města, je ideální pro stavbu apartmánového nebo rodinného domu s možností pronájmu. Vlastníci budou mít možnost využít až 6 parkovacích míst, a to přímo na pozemku. Pozemek má kompletní inženýrské sítě. Celá Božídarská lokalita je na rašelinovém podloží, které je nutno před výstavbou řešit. Vás se to ale netýká: do hloubky 3,5 m byla rašelina vybagrována, vyvezena a dle zákona deponována na určeném mí... (více v detailu)
Před 18 dny
Karlovarský kraj
10 900 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku, včetně projektu novostavby RD
Prodej stavebního pozemku, včetně projektu novostavby RD
Před 18 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme tento velmi zajímavý, stavební pozemek s projektovou dokumentací novostavby rodinného domu. Tento pozemek vznikl demolicí původní staré stavby,demolice probíhala dle projektové dokumentace, byly zachovány stromy, keře a dřeviny, které zajišťují příjemné soukromí a klid na zahradě. Na hlavní parcele, kde stál původní dům, je dostatek místa na stavbu bungalovu, zastavěné plochy 133 m2, podlahové plochy 105,9 m3 a obestavěného prostoru 330 m3. Na parcele jsou veškeré inženýrské sítě, je zde původní stodola, která může sloužit pro sklad stavebního materiálu a později jako ga... (více v detailu)
Před 18 dny
Olomoucký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku, 1883 m, Nechanice
Prodej stavebního pozemku, 1883 m, Nechanice
Před 57 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodej stavebního pozemku ve Starých Nechanicích o celkové výměře 1883 m. Jedná se o pozemek určený k zástavbě se stavebním povolením a projektovou dokumentací k výstavbě řadových domů se čtyřmi samostatnými bytovými jednotkami. Na hranici pozemku je zbudována kanalizace a el. přípojka. Jedná se o klidnou lokal... (více v detailu)
Před 57 dny
Královéhradecký kraj
6 600 000
 Kč
Stavební pozemky Liberec, Krásná Studánka.Stavební
Stavební pozemky Liberec, Krásná Studánka.Stavební
Před 353 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Stavební pozemky Liberec, Krásná Studánka.Stavební pozemky s příjezdovou cestou, Liberec, Krásná Studánka, celkem 2.857 m2.Nabízíme dva stavební pozemky včetně kompletní projektové dokumentace, v současné době těsně před vydáním stavebního povolení. Oblíbená lokalita Liberce, Krásná Studánka, klidné místo.Pozemky o výměře 1025 m2 a 1035 m2, podíl na příjezdové komunikaci o výměře 797 m2.Na pozemku el. sloupky ... (více v detailu)
Před 353 dny
Liberecký kraj
7 500 000
 Kč
Pozemky pro komerční výstavbu, 33000 m2 -
Pozemky pro komerční výstavbu, 33000 m2 -
Před 183 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu, 33000 m2 -.Hledáte vhodnou lokalitu pro Váš firemní projekt na Moravě? Máme ji pro Vás v Uherském Brodě o výměře až 33000m2. Nabízený pozemek, s parc.č.10655/1 s označením Lokalita č.3, je součástí nově budované průmyslové a podnikatelské zóny Škrlovec v délce téměř 330m, 100m šířce a nachází se v zadní části projektované zóny. Pozemek je možný rozdělit na menší parcely již od výměry 3000m2. Dle územního plánu patří do smíšené zóny OP12- plochy občanské vybavenosti + podn... (více v detailu)
Před 183 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek 583 m2
Stavební pozemek 583 m2
Před 323 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám exkluzivní prodej atraktivního stavebního pozemku v Mariánských Lázních, jižní část města (Úšovice, ul. Dobrovského). Pozemek je mírně svažovitý a vhodný k výstavbě rodinného domu. V této věci je již zpracována projektová dokumentace a vydáno platné Stavební povolení. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek lemuje příjezdová asfaltová komunikace tvoří ulici Dobrovského. Veškerá občanská vybavenost se nachází v docházkové vz... (více v detailu)
Před 323 dny
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního objektu, 1500 m
Pronájem komerčního objektu, 1500 m
Před 169 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor - Showroomu a skladových hal v Areálu Brněnská, Hodonín Nabízíme unikátní příležitost k pronájmu obchodních prostor - showroomu o rozloze cca 800 m (500 m v I. NP + 300 m v II. NP) s aktuálním projektem a probíhajícím vyřizováním stavebního povolení, viz. vizualizace. K tomu je možnost pronájmu stávající skladové haly o velikosti 700 m (600 m v I. NP + 100 m v II. NP), kterou lze přebudovat na obchodní, servisní nebo výrobní prostor. Hlavní výhody nabídky: - flexibilita v rozdělení prostoru pro obchodní, skladové, servisní a výrobní aktivity - areál Brněnská s přístupem na hlavní silnici, přímo vedle pražírny kávy a bezkontaktního mycího centra Diamond Wash - až 50 parkovacích míst k dispozici Strate... (více v detailu)
Před 169 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního objektu, 738 m2
Pronájem komerčního objektu, 738 m2
Před 118 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem skladových prostor v Hodoníně, Areál Brněnská. Naše společnost nabízí exkluzivní příležitost k pronájmu skladového prostoru v areálu Brněnská v Hodoníně, který je aktuálně ve fázi projektu a vyřizování stavebního povolení, viz vizualizace. Prostor je plánován s celkovou plochou 735 m. Vlastnosti nabízeného prostoru: - nachází se vedle pražírny kávy s kavárnou Nakofein a bezkontaktního mycího centra Diamond Wash - flexibilita v rozdělení na plochy obchodní, skladové, servisní a výrobní - až 50 parkovacích míst k dispozici Strategická lokalita: - velmi frekventovaná ulice ve směru Hodonín - Brno s průjezdností více ... (více v detailu)
Před 118 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek v Doubí u Karlových Var s
Stavební pozemek v Doubí u Karlových Var s
Před 93 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Stavební pozemek v Doubí u Karlových Var s projektovou dokumentací i stavebním povolením. Nabízíme k prodeji pozemek určený k výstavbě p.č. 68/13 o celkové výměře 752 m2 z projektem výstavby rodinného domu 7+kk+dougaráž. K výstavbě domu jsou již veškerá stavební povolení, koordinační a situační studie. V ceně je veškerá projektová dokumentace. Na pozemku je plánovaný dům o třech podlažích: 1PP ( vstupní chodba 14,02m², komora 2,76m², prádelna 11,37m², koupelna 4,46m², technická místnost 15,18m² a dvougaráž 48,02... (více v detailu)
Před 93 dny
Karlovarský kraj
2 346 240
 Kč
Dům občanské vybavenosti 240m2 s podkrovím 248m2 pro výstavbu bytů a stavební pozemek 1109 m2 Mladá Vožice
Dům občanské vybavenosti 240m2 s podkrovím 248m2 pro výstavbu bytů a stavební pozemek 1109 m2 Mladá Vožice
Před 605 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dům občanské vybavenosti v Mladé Vožici ul. Obránců míru č.p. 418. Tento dům byl zkolaudován za účelem občanské vybavenosti - bývalá restaurace a obchod. Velkou předností této nemovitosti je podkroví o výměře podlahové plochy 248 m2, které je v základu připraveno pro výstavbu dvou bytových jednotek. Vše je vedeno v územním plánu města Mladá Vožice, v zóně BM-S, plochy k bydlení městského charakteru. Územní plán umožnuje rekolaudaci této nemovitosti a přináší velké možnosti pro výstavbu bydlení. Dostatečný počet pokojů a připravený prostor pro výstavbu schodiště do 2.NP vyzívá k tomuto kroku, celý objekt rekolaudovat. Je zde dostatek vchodových dveří, a to celkem pět, propojených do jednotlivých částí domu. Zastavěná plocha a nádvoří 1.NP má výměru 324 m2. Součástí prodeje je i přilehlý pozemek 1119/53, ostatní plocha o výměře 1109 m2. Tento pozemek je možné využít pro stavbu rodinného domu s možností připojení na místní sítě, nacházející se na okraji pozemku. V 1.... (více v detailu)
Před 605 dny
Jihočeský kraj
5 600 000
 Kč
Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu, 5000 m2 -
Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu, 5000 m2 -
Před 567 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte lokalitu pro Váš firemní projekt na Moravě? Máme ji pro Vás v Uherském Brodě o velikosti parcel 5403m2 a 16650m2. Nabízené pozemky, na parc.č.10655/2 s označením Lokalita č.2, jsou součástí nově budované průmyslové a podnikatelské zóny Škrlovec, nachází se ve střední části projektované plochy a patří dle územního plánu do smíšené zóny OP11 - plochy občanské vybavenosti + podnikatelské aktivity, výrobní služby . Prodej parcel je možný o výměře : - 5403m2 -16650m2 : zde je možnost rozdělení na menší výměry ,min. 3000m2 a více -... (více v detailu)
Před 567 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Novostavba na klíč typu Klára 5+kk, 93 m2 s pozemkem (č.2) 510 m2 v obci Lhotsko u Vizovic
Novostavba na klíč typu Klára 5+kk, 93 m2 s pozemkem (č.2) 510 m2 v obci Lhotsko u Vizovic
Před 605 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby na klíč tipu Klára 5+kk, 93 m na klíč v obci Lhotsko u Vizovic s pozemkem o velikosti 510 m, okres Zlín. Pozemek č.2 je mírně svažitý o rozměru cca 20 x 26m. Tento dům se sedlovou střechou je vhodný do nízké okolní zástavby. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie plný Standard s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Svými vnitřními prostory o užitné ploše 93 m uspokojí nároky na bydlení 4-5 členné rodiny. Vhodná stavba o zastavěném rozměru 8x8m je ideální pro menší nebo úzké parcely. Topení je řešeno podlahovým topením s kombinací rekuperace (řízené větrání) + fotovoltaické panely a baterie - dotace zajištěna. Díky energetické náročnosti je částka na provoz domu velmi nízká. Uvedená cena je za dům, pozemek, základovou desku, realizovanou výstavbu inženýrských sítí, 8 m3 jímky a DPH. Cenou na klíč je myšleno veškeré vyřízení stavebního povolení, připojení k odběrnému místu EON, nájezd k domu, oplocení pletivem... (více v detailu)
Před 605 dny
Zlínský kraj
6 448 500
 Kč
Prodej stavebního pozemku (792 m2) v Postupicích na Benešovsku
Prodej stavebního pozemku (792 m2) v Postupicích na Benešovsku
Před 605 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení vlastníků nabízím stavební pozemek pro stavbu objektu k bydlení. Pozemek o výměře 792m2 má přístup ze dvou stran. Na pozemku se momentálně z většiny nachází travnatá plocha, a zeleň. Tento pozemek má zpracovanou dokumentaci na přípojky, na pozemek je dotažen vodovod, kanalizace se nachází v dosahu pozemku, momentálně je zpracována dokumentace na její připojení (tlaková kanalizační přípojka). V blízké budoucnosti budou v obci realizovány chodníky. Velkou výhodou je velkorysý územní plán, který umožňuje zastavět až 60% pozemku, není limitována minimální velikost pozemku. Umožňuje tedy výstavbu dvojdomu, trojdomu. Maximální výška římsy 9m, nebo 12m p... (více v detailu)
Před 605 dny
Středočeský kraj
2 795 000
 Kč
Dům občanské vybavenosti 240m2 s podkrovím 248m2 pro výstavbu bytů a stavební pozemek 1109 m2 Mladá Vožice
Dům občanské vybavenosti 240m2 s podkrovím 248m2 pro výstavbu bytů a stavební pozemek 1109 m2 Mladá Vožice
Před 605 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dům občanské vybavenosti v Mladé Vožici ul. Obránců míru č.p. 418. Tento dům byl zkoloudován za účelem občanské vybavenosti -.bývalá restourace a obchod. Velkou předností této nemovitosti je podkroví o výměře podlahové plochy 248 m2, které je v základu připraveno pro výstavbu dvou bytových jednotek. Vše je vedeno v územním plánu města Mladá Vožice, v zóně BM-S, plochy k bydlení městského charakteru. Územní plán umožnuje rekolaudaci této nemovitosti a přináší velké možnosti pro výstavbu bydlení. Dostatečný počet pokojů a připravený prostor pro výstavbu schodiště do 2NP vyzívá k tomuto kroku celý objekt rekolaudovat. Je zde dostatek vchodových dveří a to celkem pět vchodových dveří propojené do jednotlivých částí domu. Zastavěná plocha a nádvoří 1NP má výměru 324 m2. Součástí prodeje je i přilehlý pozemek 1119/53, ostatní plocha o výměře 1109 m2. Tento pozemek je možné využít pro stavbu rodinného domu s možností připojení na místní sítě nacházející se na okraji pozem... (více v detailu)
Před 605 dny
Jihočeský kraj
5 600 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku (1545 m2) v Postupicích na Benešovsku
Prodej stavebního pozemku (1545 m2) v Postupicích na Benešovsku
Před 605 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení vlastníků nabízím stavební pozemek pro stavbu objektu k bydlení. Pozemek o výměře 1545m2. Na pozemku se momentálně z většiny nachází travnatá plocha, a zeleň. Tento pozemek má zpracovanou dokumentaci na přípojky, na pozemek je dotažen vodovod, kanalizace se nachází v dosahu pozemku, momentálně se zpracovává dokumentace na její připojení (tlaková kanalizační přípojka). V blízké budoucnosti budou v obci realizovány chodníky. Na pozemku je možno umístit dva domy, případně dva dvojdomy/trojdomy. Velkou výhodou je velkorysý územní plán, který umožňuje zastavět až 60% pozemku, není limitována minimální veli... (více v detailu)
Před 605 dny
Středočeský kraj
5 590 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku (1545 m2) v Postupicích na Benešovsku
Prodej stavebního pozemku (1545 m2) v Postupicích na Benešovsku
Před 605 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení vlastníků nabízím stavební pozemek pro stavbu komerčního objektu. Pozemek je o výměře 1545m2. Na pozemku se momentálně z většiny nachází travnatá plocha a zeleň. Tento pozemek má zpracovanou dokumentaci na přípojky, na pozemek je dotažen vodovod, kanalizace se nachází v dosahu pozemku, momentálně se zpracovává dokumentace na její připojení (tlaková kanalizační přípojka). V blízké budoucnosti budou v obci realizovány chodníky. Na pozemku je možno umístit dva domy, případně dva dvojdomy/trojdomy. Velkou výhodou je velkorysý územní plán, který umožňuje zastavět až 60% pozemku, není limitována minimální ve... (více v detailu)
Před 605 dny
Středočeský kraj
5 590 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty