Vodotěsný obal pouzdro na mobil a ostatní

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Rozměry: 17,5 x 10,5 cm Celková velikost i se zapínáním: 20 x 10,5 cm Do pouzdra se vejde telefon o velikosti max.: 16 x 9 cm Materiál: plast Barva: modrá Šňůrka pro upevnění na krk Snadné pořizování fotografií a manipulace s mobilem pod vodou Pro všechny druhy outdoorových aktivit, kde pouzdo chrání proti vodě, prachu a poškození. Vhodné pro vše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám pouzdro na mobil na ruku
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám pouzdro na ruku na mobil. Velikost telefonu max 14.5x7.5 cm.
Olomoucký kraj
120
 Kč
Cyklo obal na mobil vodotěsný
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Obal vodotěsný na mobil. Montáž na šroub představce řídítek. Na mobilní telefon 75x150mm.
Moravskoslezský kraj
130
 Kč
Vodotěsné pouzdro na telefon
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý, nerozbalený voděodolné pouzdro na telefon. rozměry: 10,5 x 17,5 x 0,8 cm vodotěsnost: až do 5 m materiál: plast barva: m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Rozkládací průhledný obal - pouzdro na dokumenty , návod aut
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Na prodej originální pouzdro – průhledný obal na dokumenty a návody k obsluze automobilu . Pouzdro je vhodné na různé využití jak v automobilu tak i v domácnosti atd. Několik menších a větších... (více v detailu)
Zlínský kraj
58
 Kč
Nové vodotěsné pouzdro na mobil Firefly SUP III
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové vodotěsné pouzdro na mobil Firefly SUP III Záruka 3 měs. Nevhodný dárek Voděodolné pouzdro s plastovým zámkem, které je navrženo tak, aby... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
UV sterilizátor mobilů + bezdrátová nabíječka
Před 19 dny - Liberecký kraj - BAZOS
UV sterilizátor Silvercrest indukční nabíjení Tento moderní produkt je navržen tak, aby zajistil účinnou a bezpečnou sterilizaci různých předmětů každodenní potřeby. Účinek tohoto sterilizátoru je založen na ultrafialovém záření, které eliminuje škodlivé mikroby, jako jsou viry nebo bakterie. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše předměty jsou zcela vyčištěny a bez potenciálních zdravotních rizik. Sterilizace probíhá v rychlém a efektivním režimu. Jednoduše vložte předměty do vnitřku sterilizátoru, zavřete a zapněte. Bezpečné UV záření eliminuje mikroorganismy během několika minut a zanechává vaše předměty připravené k použití. UV sterilizátor Silvercrest má navíc funkci indukčního nabíjení, díky čemuž můžete snadno nabíjet svá mobilní zařízení během procesu sterilizace. Stačí umístit telefon nebo jiné zařízení na speciálně navržený povrch a energie ... (více v detailu)
Liberecký kraj
199
 Kč
Obaly pouzdra na vizitky 3ks
Před 21 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité jsou tam ještě staré vizitky potrvá vyhazet Někde bude otiskla barva viz foto bez záruky budou sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Vodotěsná pouzdra na doklady, mobil apod. - nová
Před 47 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Využití při plavání, vodních sportech, outdoorových aktivitách, cyklistice apod. Pouzdra jsou nová, nepoužitá, originál balení. Pokud j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59
 Kč
Voděodolný vak s kapsou na mobil
Před 48 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
+ voděodolný vak s kapsou na mobilní telefon + objem 2 l + kapsa na telefon do velikosti 7," + možnost ovládání telefonu přes průhledné okno + kompatibilní s Touch ID, 3D Touch a Force Touch + certifikace... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Běžecké pouzdro na mobil - obal na ruku - SLEVA
Před 145 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Běžecké pouzdro na mobil smartphone - obal na ruku - SLEVA. Vhodné na mobilní telefon velikosti: šířka 8-9 x délka 13-14 cm. Značka Bebe. Kolem ruky se upíná na suchý zip, takže sedí na různé šířky bicepsu. Úplně nové nepoužívané zboží. Perfektní stav. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Zadní plastové pouzdro (kryt) pro mobil - Jagr# 68
Před 397 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám originální sběratelskou raritu a to nové zadní "plastové pouzdro (kryt) v barvě bílé a motivem Jagr#68" - Pittsburgh Penguins pro mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Výborný stav. Tvrzený plast. Pouzdro bylo zakoupeno na zakázku v roce 2014. Prodávám z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
199
 Kč
NIKE Sportovní pouzdro na mobil / armband Nike
Před 913 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Třikrát použité pouzdro na telefon zn. Nike, ideální na běhání a jiné sporty. Top stav. Bez vad, funkční, suchý zip skvěle drží, nerozlepuje se. Vyrobeno z velmi lehkého příjemného funkčního strečového materiálu. Pouzdro disponuje ochrannou fólií, přes které je možné snadno ovládat dotykovou obrazovku. Disponuje reflexními prvky, které zajistí be... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349
 Kč
Vodotesné pouzdro na GoPro ev.c:RID000001882430
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pouzdro Suptig kompatibilní s Gopro HERO4/HERO3+/HERO3 a podobnými kamerami. Číslo modelu: RSX-232. Vodotěsná hloubka: 45m. Po vložení fotoaparátu můžete také snadno ovládat spoušť/tlač... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Sportovní pouzdro na paži zn. Crivit
Před 291 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pouzdro na ruku...vhodné pro telefony do velikosti 13 x 6,5 cm (úhlopříčka až 5,5 palce), průhledná přední strana umožňuje používat dotykov... (více v detailu)
Středočeský kraj
45
 Kč
Pouzdro obal na Samsung
Před 187 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Ochranné pouzdro mob. Samsung Kožené pouzdro / obal na mobilní telefon Samsung A Pouz... (více v detailu)
Středočeský kraj
260
 Kč
Pouzdro na mobil flipové na Samsung Galaxy A53 5G
Před 240 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Popis produktu ochranné flipové pouzdro na mobil pro Samsung Galaxy A53 5G materiál: PU kůže a silikon WG 3D Evolution Triangle na Samsung Galaxy A53 5G, bílá/modrá Kvalitně zpracované flipové pouzdro od značky WG je připraveno maximálně ochránit váš smartphone před poškrábáním, prachem a nevyžádanými pády. Díky odklápěcí části poskytne skutečnou ochranu také křehkému displeji. Neotřelý vzhled ... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
Pouzdro na mobil
Před 147 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Polstrované, na zip, velikost 9,5cmx18cm. Např pro mobilní telefon Poco M3
Plzeňský kraj
200
 Kč
Pouzdro na běhání na mobil cena za kus
Před 434 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Velikost na telefon max 13 cm
Liberecký kraj
10
 Kč
Nepromokavé pouzdro na mobil - nové
Před 237 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Chrání váš telefon při plavbě na člunu, sjíždění peřejí na raftu nebo brodu přes ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Cyklistická brašna na rám 1,5l + kapsa na mobil
Před 197 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
- brašna s průhlednou kapsou viditelnou z místa řidiče usnadňuje sledování trasy na mapě v telefonu - dvě boční kapsy uzavíratelné suchým zipem - reflexní prvky na vnější části - kvalitní materiál a pevné prošívání - nastavitelný suchý zip umožňuje upevnit tašku na rám libovolného průměru - kapsa na telefon je upevněna na gumičkách a uchycena suchým zipem, takže padne na jakouk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499
 Kč
Pouzdro na mobil Tommy Hilfiger - nové
Před 180 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám nové pouzdro/obal na mobil či jiné věci zančky Tommy Hilfiger. Cena 999 Kč, původní cena 2.099 Kč. Jedná se o originál mám účet. Informace o produktu: Materiál a péče: Provedení: Látka/-textilní materiál Obsahuje netextilní časti živočišného původu: Ne Detaily produktu: Výrobce: Tommy Hilfiger Model produktu: 1985 Phone Bag AM0AM09373 Index: 8720117862705 Design a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Pouzdro na mobil zn. Fixed
Před 110 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
nový, velikost XL, vnitřní rozměr 13x7 cm
Hlavní město Praha
49
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty