Znojmo, pronájem kanceláře, 69 m2 – komerce, ev.č. 5288Z081

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5288Z081 Představujeme pronájem prostorné zrekonstruované kanceláře o rozloze 69 m2, nacházející se v druhém nadzemním podlaží budovy v širším centru Znojma. Prostory lze využívat jako kanceláře, tak i jako masáže, kadeřnictví, kosmetické služby a mnohé další. Díky své poloze v blízkosti parkoviště je zajištěn pohodlný přístup jak pro Vás, tak pro Vaše klienty. Po nedávné rekonstruk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč

Podobné inzeráty

Znojmo, pronájem kanceláře, 91 m2, po rekonstrukci, možnost
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5288Z091 V zastoupení majitele nabízíme pronájem kanceláře ve Znojmě. Jedná se o nově zrekonstruované prostory v prvním nadzemním podlaží budovy nacházející se v uzavřeném průmyslovém areálu nacházejícího se u zastávky městské hromadné dopravy. Prostory mají celkovou výměru 91 m2 a kromě samotných prostor kanceláří se skládají i ze sociálního zařízení, ve kterém kromě toalet a dvou umyvadel nalezneme... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 72 m2 - Střelice, ev.č. 01603
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01603 Dovolujeme si nabídnout k pronájmu kancelářské prostory na ulici Ostopovická ve Střelicích. Kanceláře se nacházejí v prvním i druhém podlaží průmyslové skladové moderní budovy a většina je klimatizovaná. Součástí pronájmu je kuchyňka a vlastní sociální zařízení se sprch... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Blansko, pronájem obchodních prostor, 36 m2, výloha, sociáln
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5423BL006 V zastoupení majitele nabízíme pronájem komerčního prostor u v širším centru Blanska. Jedná se o obchodní prostory tvořené velkou místností a sociálním zařízením v zadní části. Jedná se o přízemní prostory s vlastním vstupem z ulice a velkou výlohou. Jsou vhodné pro nejrůznější typy provozů od služeb přes kontaktní místo až po malou prodejnu. Prostory nejsou vho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem garáže 18 m² Znojmo, Gagarinova
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Výhody vlastní garáže: -Vždy zaparkujete -Nemusíte řešit blokové čištění -Vaše auto je v bezpečí před vandaly... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 300
 Kč
Pronájem obchod a služby, 73 m², Karlovy Vary, ul. Sopečná
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte místo pro vaše podnikání? Nabízíme k pronájmu prostory, které jsou vhodné pro výrobu, potravinářskou výrobu, kadeřnictví, masáže, nehtovou modeláž, vzorkovou prodejnu atd. V prostoru je i vlastní kancelář a sociální zařízení. Před objektem se nabízí možnost postavit si malou maringotku-prodejnu. Připravené je i př... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 000
 Kč
Znojmo, pronájem bytu OV 3+kk, 85 m2, novostavba, balkon – b
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z050 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 3+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 85 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, pokoje, koupelny s toaletou, předsíně, komory a balkonu. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní kóji. V bytovém domě se nac... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 288
 Kč
Znojmo, pronájem bytu OV 2+kk, 46 m2, novostavba, balkon – b
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z048 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 46 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s toaletou, předsíně a balkonu. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní kóji. V bytovém domě se nachází víc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 091
 Kč
Znojmo, pronájem bytu OV 2+kk, 46 m2, novostavba, balkon – b
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z047 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 46 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s toaletou, předsíně, komory a balkonu. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní kóji. Pro lepší představu možného budoucího stavu přikládáme vizualizace obývací... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 856
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 35 m2 - Poděbrady II, ev.č. 00732
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00732 Novinka k pronájmu v Poděbradech - Palachova ulice. V činžovním domě, který prošel kompletní, nákladnou rekonstrukcí, nabízíme k pronájmu nadstandardní byt o velikosti 2+kk 35m2. Byt disponuje moderní kuchyňskou linkou plně vybavenou spotřebiči, klimatizací, domácím videotelefonem a na míru vyrobeným nábytkem poskytujícím dostatečně velké úložné prostory a internetem. Dům je situován v klidné čtvrti, cca 200 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 500
 Kč
Pronájem NP Brno střed ul. Mezírka 30 m2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízíme pronájem samostatných nebytových prostor - na kanceláře, dílnu, masérna, kadeřnictví, pedikura, ordinace, obchod (zkolaudováno a schváleno hygienou)- ve sníženém přízemí bytového domu Brno, Mezírka, cihlový dům, jedná se o 2 místnosti 18 + 10 m, vzájemně průc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 430 m² Prusíkova, Praha 5 - Sto
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi. Nabízíme k pronájmu obchodní prostory 430 m2 na adrese ul. Prusíkova, Praha 5 - Stodůlky. Jedná se o prostory v přízemí se třemi vchody nově zrekonstruovaného obchodního centra přímo uprostřed sídliště Velká Ohrada. Prostor lze rozdělit na nejrůznější části a varianty. Přístup do budovy pro nájemce je 24/7. Centrum Velká Ohrada leží v srdci sídliště Velká Ohrada, na kterém žije zhruba 14.000 obyvatel. Celá budova je napojena na PCO a je plně bezbariérová. Zastávka MHD (bus, stanice metra Lužiny) v blízkosti Centra. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
107 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 110 m² Prusíkova, Praha 5 - Sto
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi. Nabízíme k pronájmu obchodní prostory 110 m2 na adrese ul. Prusíkova, Praha 5 - Stodůlky. Jedná se o prostory v 0.NP nově zrekonstruovaného obchodního centra přímo uprostřed sídliště Velká Ohrada. Přístup do budovy pro nájemce je 24/7. Centrum Velká Ohrada leží v srdci sídliště Velká Ohrada, na kterém žije zhruba 14.000 obyvatel. Celá budova je napojena na PCO a je plně bezbariérová. Zastávka MHD (bus, stanice metra Lužiny) v blízkosti Centra. Možnost pronájmu vyh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 900
 Kč
Pronájem pokoje v domě 14 m2 - Brno, ev.č. 01627
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01627 Pronájem pokoje v domě 14 m2 – Ideální pro jednoho studenta, plně vybavený dům, k nastěhování ihned Nabízíme k pronájmu pokoj o velikosti 14 m2, ideální pro jednoho studenta. Pokoj se nachází v plně vybaveném rodinném domě, kde bydlí pouze majitelé, což zaručuje klidné a přátelské prostředí. K pokoji je možné využívat společné prostory – moderně zařízenou kuchyni a útulný obývací pokoj. Dům je k nastěho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 220 m2 - Praha - Liboc, ev.č. D1131
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. D1131 ID zakázky: D1131 Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný klimatizovaný dům 4+kk o celkové ploše 220 m2, který se nachází ve 2. podlaží cihlové budovy v klidné a prestižní lokalitě Praha 6 – Liboc. Dům je kompletně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování. Nabízí 3 samostatné ložnice, velmi prostorný obývací pokoj s krbem, ideální pro chvíle odpočinku, prestižní jídelnu a velkou kuchyň s dostatečným pracovním prostorem pro pohodlnou přípravu jídel. K dispozici jsou také 2 toalety s prádelnou. Jednou z předností tohoto domu je balkon, který poskytuje ideální místo pro ranní kávu nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. Klimatizace v celém bytě zajišťuje pohodlí během horkých letních měsíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 23 m², Plzeň, ul. alej Svobody
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor o výměře 23 m2, který je situován v 1. NP budovy nabízející služby a administrativní činnosti. Nemovitost se nachází na velmi dobře přístupné ulici alej Svobody v Plzni. Devízou této nabídky je možnost využití pro služby v oblasti péče o tělo (masáže, kosmetika apod.), a to s ohledem na přípojku vody. Popřípadě lze taktéž využít jako kancelář, kontaktní místo apod. Na patře se nachází oddělené toalety pro ženy a muže, společná malá kuchyňka. Vstup je možný i bezbariérově, a ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 635
 Kč
Pronájem kanceláře, 20 m2 - Velké Bílovice, ev.č. 00029
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00029 Hledáte prostory kanceláře? Ve výhradním zastoupení majitele Vám zprostředkujeme pronájem kancelářských prostor na ulici Podivínská v okrajové části města Velké Bílovice. velikost kanceláře je 20 m2. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží. Zaujala Vás tato nabídka? Máte zájem o prohlídku? Vám vyhovující termín prohlídky (datum a čas) s kontakty na Vás... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
950
 Kč
Pronájem kanceláře, 70 m2 , Uherské Hradiště, ev.č. 02669
Ev.č. 02669 Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje pronájem klimatizovaného kancelářského prostoru v komerčním objektu v centru města v těsné blízkosti Mariánského náměstí v Uherském Hradišti na ulici Dlouhá. Jedná se o prostor o celkové podlahové ploše 70,26m2, který se nachází v podkroví ve 3. patře v objektu. Součástí pronajímaného prostoru je kuchyňská linka, šatní kout a sociální zařízení včetně sprchového koutu. Možnost vnitropodnikové sítě a okamžitéh... (více v detailu)
10 202
 Kč
pronájem kompletně vybavené kanceláře 14 m² v Jarošově
Hledáte prostor, kde můžete v klidu pracovat a rozvíjet svoje podnikání? Tato kancelář v Jarošově je přesně to, co potřebujete! Kancelář o velikosti 14 m² Zděná, prostorná, s otevíratelnými okny a klimatizací – vše pro vaše pohodlí a produktivitu. Přístup máte 24/7, takže se můžete věnovat práci, kdykoli potřebujete. Co vše získáte? • Vybavenou kancelář – přineste si jen počítač a začněte pracovat • Možnost využití zasedací místnosti pro schůzky s klienty. • Kuchyňku s občerstvením a lobby s pohodlnými křesílky pro chvíle odpočinku. • Úschova pošty – postaráme se o vaši korespondenci. • Kompletní služby – energie, úklid, internet, voda, vytápění a klimatizace. • Registrace sídla – ideální pro freelancery a začínající podnikatele • Přístup 24/7 – pracujte,... (více v detailu)
1 500
 Kč
Pronájem, kancelář, 36 m2, ul. Hlavní, Opava
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+ energie + vratná kauce + provize RK, Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem kancelářských prostor s příslušenstvím v Opavě Kylešovicích s užitnou plochou 36m². Nabízený prostor se nachází v 1. NP, lze jej užívat jako samostatně přístupný přímo z ulice a je tedy vhodný i jako malý obchod, nebo provozovna služeb typu kadeřnictví, kosmetika, masáže apod. Prostory v podkroví jsou v současné době užívány jako znalecké kanceláře. Nabízený prostor sestává ze vstupní chodby, odkud je přístup do kanceláře o velikosti 22,7 m² a místnosti zázemí, ve které je odděl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Znojmo, pronájem nadstandartního bytu 4+kk,106 m2, balkon -
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z053 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 4+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 106 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, dvou pokojů, předsíně a balkonu, koupelna je s vanou i se sprchovým koutem + dvě umyvadla, toaleta je samostatná. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmout parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
27 375
 Kč
Novostavba RD 5+kk Jenštejn, ev.č. 01530
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01530 Novostavba rodinného domu nabízí pohodlné bydlení pro celou rodinu. RD s užitnou plochou 219 m2 ( 73.000,- Kč/m2 ) a pozemkem o rozloze 354 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodový život. RD je vytápěn tepelným čerpadlem vzduch voda, které v kombinaci s kvalitně zateplenu fasádou, sedlovou střechou v moderní antracitové barvě a okny s izolačním trojsklem, zajišťuje,nízké provozní náklady. Samozřejmostí je podlahové topení a ovládání topení i ohřevu TUV přes wifi odkudkoli přes mobilní aplikaci. Úspornému bydlení odpovídá i PENB s označením C tedy úsporné. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna se sprchou, samostatná toaleta a technická místnost s možností umístění pračky a sušičky. V patře jsou dvě velké ložnice a prostorná šatna, která svou výměrou a dostatečným prosvětlením střešním oknem nabízí využití jako domácí kancelář nebo další ložnice. RD je napojen na všechny sítě v obci - el. energie, obecní vodovod a kanalizace. Dešťo... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 990 000
 Kč
Pronájem sklady, 770 m2 - Praha - Vysočany, ev.č. 98240501
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 98240501 Rádi bychom vám představili skvělou příležitost k pronájmu haly s celkovou plochou 770 m2. Tato prostorná hala poskytuje široké možnosti využití a je ideální pro provozování výrobních či skladovacích aktivit. S výškou dosahující až 16 metrů poskytuje dostatečný prostor pro manipulaci s materiály a zařízeními. Hala se nachází v uzavřeném areálu společnosti TIVO s.r.o., což zaručuje bezpečnost a ochranu pro váš provoz. Areál je dobře dostupný z hlavních dopravních tepen a nabízí snadnou logistiku pro příjem a expedici zboží. Vstup do haly je přes bránu na čip a celý areál je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 220 m2 Praha 1
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu atypické sklepní prostory v centru Prahy, pár kroků od Staroměstského náměstí v ulici Karlova.Jedná se o lokalitu s obrovskou průchodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem byty 1+kk, 35 m2 - Vyškov-Předměstí, ev.č. N07556
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07556 Nabízíme Vám pronájem moderního bytu 1+kk v novostavbě na ulici Hybešova ve Vyškově. Tento útulný byt o užitné ploše 35 m2 se nachází ve druhém patře cihlového domu a disponuje balkónem o velikosti 5 m2 a sklepem o rozloze 3 m2. Byt je kompletně zařízený a nabízí veškerý komfort pro pohodlné bydlení. Byt je kompletně vybavený moderní kuchyňskou linkou s digestoří a troubou, rozkládacím gaučem, předokenními roletami, sprchovým koutem a veškerým vybavením pro vaše pohodlí. Kromě toho si můžete užívat času na balkóně nebo mít extra úložný prostor ve sklepě. Velkou výhodou této nemovitosti je skvělá dopravní dostupnost a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem byty 3+1, 72 m2 - Rychnov nad Kněžnou
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64758, Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o velikosti cca 72 m2 v lokalitě Rychnov nad Kněžnou. V bytě je světlý a prostorný obývací pokoj, se samostatnou kuchyní a jídelnou, ložnicí, koupelnou a WC. O dostatek úložného prostoru se postarají vestavěné skříně na chodbě. Byt je v dobře udržovaném bytovém domě ve 2. patře bez výtahu a náleží k němu sklepní kóje. Zároveň se nachází v klidnější části města s dobrou dostupností do centra a v okolí domu je dostatek parkovacích míst. V... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty