REZERVACE Rodinný dům 6+1 v centru Jiříkova, okr. Děčín

REZERVACE Rodinný dům 6+1 v centru Jiříkova, okr. Děčín
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
REZERVACE SKZ REALITY Rumburk nabízí k prodeji rodinný dům přímo v centru Jiříkova. Jedná se o dům podstávkového typu se zateplenou přístavbou na jižní straně s polovalbovou střechou s kanadským šindelem. Velmi prostorný dům (po úpravách lze využít ke dvougeneračnímu bydlení) má v přízemí kotelnu, 2 místnosti a koupelnu (v rekonstrukci). Zadní chodbou lze projít přímo na zahradu. Po schodišti se dostaneme do podkroví, kde se nachází kuchyň s jídelním stolem a obývací pokoj a 4 další pokoje. Půdní prostor je rozsáhlý a lze jej využít pro další vestavbu. Dům má vlastní zdroj vody ze studny a vlastn... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Rodinný dům v Ostrově REZERVACE do 15.10./24
Rodinný dům v Ostrově REZERVACE do 15.10./24
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
RD typ bungalov 3+kk. Kolaudace rok 2005. Tomu odpovída stav domu. PENB C. RK prosím nevolat. Obývací pokoj 34 m2. Kuchyň 5 m2. Pokoje 13 m2 a 12 m2. Koupelna 6 m2. Chodba 3 m2. Komora 1,3 m2. Kuchyňská sestava Gorenje. - Porotherm, zateplení minerální vlákno - střešní krytina Tondach, okapy měď - okna + dveře dub - předokenní ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 700 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, obec Čechy, okr. Přerov
Prodej, rodinný dům 4+1, obec Čechy, okr. Přerov
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům v klidné obci Čechy, okres Přerov, který představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s úžasným potenciálem, a kteří se zároveň nebojí pustit do stavebních úprav a chtějí si vybudovat domov přesně podle svých představ.  Tento dům s dispozicí 4+1 a plochou 115 m² nabízí skvělé bydlení pro rodinu. V přízemí se nachází kuchyně, dva velké pokoje, menší pokoj, koupelna s WC, samostatná toaleta, chodba a veranda. První patro nabízí další menší pokoj, chodbu a rozlehlou půdu o velikosti 76 m². Dům je částečně podsklepený a vedle něj se nachází garáž. Za domem najdete dvorek a menší stavbu s pergolou, která byla dříve využívána jako šicí dílna. Tuto budovu lze přeměnit na společenskou místnost nebo relaxační zónu. Zahradu doplňují vzrostlé stromy a bohatá zeleň, což přispívá k celkové atmosféře klidu a pohody. Technický stav domu nabízí prostor pro kreativitu. Dům je v původním stavu a některé části domu vyžadují opra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 498 000
 Kč
Rodinný dům 4+2, pozemek 1067m2, Rohatsko, okr. MB
Rodinný dům 4+2, pozemek 1067m2, Rohatsko, okr. MB
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím prostorný rodinný dům v klidné menší obci Rohatsko, okres Mladá Boleslav, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Dům byl postaven v 50. letech, v 70. letech byla provedena přístavba domu. V domě je zavedeno plynové topení s rozvody v mědi, částečně zrekonstruována koupelna, nová vodárna, nové okapy. Dispozice domu je 2x 2+1 s prostornými pokoji, koupelna a samostatné WC se nachází v přízemí. V domě jsou zachována i kamna na pevná paliva. Rovinatý pozemek včetně zastavěné p... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinný dům 4+kk, Moravský Beroun
Prodej rodinný dům 4+kk, Moravský Beroun
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej cihlového rodinného domu 4+kk na ul. Horní v Moravském Berouně. Dům prošel z větší části rozsáhlou rekonstrukcí. Nové rozvody el. energie, odpadů a vody, nová plastová okna, zateplené stropy, omítky, podlahy, koupelna a kuchyňská linka. V 1NP se nachází garáž, dílna, prádelna, místnost na skladování tuhých paliv a velká místnost s napojením na venkovní terasu s posezením. Lze upravit na samostatnou bytovou jednotku. V 2NP se nacházi prostorný obývací pokoj s kuchyní, koupelna s WC a samostatné dva dětské pokoje a ložnice. V 3NP je prostorná půda s možností vybudování obytného podkoví. Dům je napojen na obecní vodovod, plyn a el. energii. Odpad je řešen jímkou. Připojení k veřejné kanalizaci bude provedeno v první polovi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 750 000
 Kč
Kuchařovice, RD 4+kk, hrubá stavba, terasa – rodinný dům
Kuchařovice, RD 4+kk, hrubá stavba, terasa – rodinný dům
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1272Z056 Exkluzivně Vám nabízíme prodej hrubé stavby rodinného domu v malebné obci Kuchařovice, která čeká, až ji proměníte ve svůj vysněný domov. Tento řadový dům nabízí ideální kombinaci prostoru, pohodlí a klidu pro vaši rodinu. S dispozicí 4+kk a celkovou výměrou 138 m2 v hlavním obytném prostoru se jedná o perfektní místo pro váš nový život. Vstup je zajištěn protihlukovými posuvnými dveřmi HS portal. V prvním nadzemním podlaží se dále nachází chodba, tři pokoje o výměrách 15,4, 15,5 a 17,7 m2 a druhá koupelna s toaletou. Díky velkoryse navrženému obývacímu pokoji s jídelnou a kuchyní, který se otevírá na úchvatnou terasu o velikosti 35 m2, získáváte ideální prostor pro rodinné i společenské setkání. S použitím prémiových materiálů, včetně prémiové střešní krytiny Mediterran danubia EVO, bezúdržbových střešních oken Velux (trojskla) a protihluková střední stěna, je dům navržen pro maximální p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 400 000
 Kč
Rodinný dům 6+1 se zahradou o výměře 1425 m2, Velké Albrecht
Rodinný dům 6+1 se zahradou o výměře 1425 m2, Velké Albrecht
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům o vel. 6+1,(180.m2),s garáží , v obci Velké Albrechtice, okr. Nový Jičín. Zděná nemovitost byla zkolaudována v roce 2007, nachází se v klidné části obce a svými dispozicemi poskytuje ideální zázemí pro rodinné bydlení s dostatkem soukromí. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a spižírnou, ložnice, toaleta, koupelna a technická místnost. Lze také využívat přilehlou krytou terasu s posezením, venkovní sprchou a sklípkem. V 1.patře domu jsou čtyři prosto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000 000
 Kč
Rodinný dům se zahradou, 4+2, pozemek 2565 m2, přístavky, ok
Rodinný dům se zahradou, 4+2, pozemek 2565 m2, přístavky, ok
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Realitní kancelář Vám nabízí k prodeji rodinný dům s velkou zahradou a přístavky, a to v okrese Litoměřice, v obci Chotěšov. V obci Chotěšov žije trvale 517 obyvatel a jedná se o velmi příjemnou a klidnou obec, kterou jistě ocení zejména rodiny s dětmi. Nabízená nemovitost pak umožňuje i vícegenerační bydlení. Do úvahy také připadá možnost drobnějšího soukromého podnikání, chov domácích zvířat nebo zachování políčka, které vzniklo z jedné části zahrady. K domu o dispozici 4+2 vede obecní komunikace, zajištěn je také vstup a vjezd na nádvoří domu. Nemovitost má zastavěnou plochu a nádvoří o výměře 515 m2, výměra zahrad je pak 2050 m2. Celková plocha zcela rovinatého a oploceného pozemku pak činí 2565 m2. Zahrady lze užívat jako okrasnou a relaxační zahradu s možností postavení pergoly či bazénu, zachování již zmíněného pole a poslední část pak pro hospodářský chov zvířat, koně, ovce, slepice, králíky a jiné. Bonusem je studna na pozemku, která je určena nejen k zalévání zahrady, ale tat... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 250 000
 Kč
Rodinný dům  Ústí nad Lab
Rodinný dům Ústí nad Lab
Před 57 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení prodej rodinného samostatně stojícího domu s velkým pozemkem v Ústí nad Labem, ve vyhledávané lokalitě Brná, ulice Zlatá Stezka. Rodinný dům na pravém břehu řeky Labe s dostatkem slunečných paprsků se nachází v jedné z nejkrásnějších čtvrtí Ústí nad Labem - Brné. V minulosti dům prošel rekonstrukcí - střecha je dělaná v r. 2010, vláknocementovou střešní krytinou Cembrit, dnes Swiss Pearl, fasáda i zateplení je z r. 2013, přístavba je dodělávaná před pár lety. V přízemí najdeme technické zázemí včetně kotle Ekoefekt 2010-2011 na uhlí ořech, na dřevo i na pelety s automatickým podavačem ( kapacita 3 dny ). Komín je nově vyvložkovaný, pravidelně revidovaný a servisovaný, bojler je vyměněn před 4 roky. V 1. pat... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Řadový rodinný dům Velký Beranov. Hledáte útulný
Řadový rodinný dům Velký Beranov. Hledáte útulný
Před 133 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Řadový rodinný dům Velký Beranov. Hledáte útulný rodinný dům v těsné blízkosti Jihlavy s dostatkem prostoru pro celou rodinu a krásnou zahrádkou? Pak pro vás mám ideální nabídku. Nabízím k prodeji rodinný dům dispozičně řešený jako 4+kk s garáží a zahrádkou v klidné lokalitě Velkého Beranova. Dům je součástí řadové zástavby a prošel komplexní rekonstrukcí, která zahrnovala novou střechu, zateplení a novou fasádu i instalaci solárního ohřevu vody. V suterénu domu se nachází garáž, dílna, prádelna, sklad a sklep. V přízemí pak zádveří, WC, kuchyně, jídelna a velký obývací pokoj. V patře domu naleznete tři ložnice, z nichž ložnice rodičů má... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 990 000
 Kč
Rodinný dům v Liberci v ul. Habrová
Rodinný dům v Liberci v ul. Habrová
Před 284 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabídka rodinného domu o dispozici 7+1 v exkluzivní lokalitě Nový Harcov! Moderní, útulný dům se rozkládá do dvou nadzemních podlaží a suterénu. Vkusně zařízený interiér překvapí praktickým řešením dispozic. Nápaditě je řešen i exteriér domu. V přízemí je obývací pokoj a kuchyň s jídelnou, odkud lze vstoupit dvoukřídlými dveřmi na terasu. Ta je schodištěm propojena se zahradní terasou. V patře se nachází 5 samostatných pokojů a velká koupelna s vanou a sprchovým koutem. V suterénu je tělocvična, sauna,... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům v centru Počátek. Nabízím k prodeji
Rodinný dům v centru Počátek. Nabízím k prodeji
Před 192 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Rodinný dům v centru Počátek. Nabízím k prodeji rodinný dům k rekonstrukci v centru Počátek, Lipárecké náměstí. Jedná se o původní cihlovou stavbu v řadové zástavbě s přístavbou do dvora, ve které se nachází koupelna a kolna. Prostřední místnost osvětlan světlíkem, který by po renovaci mohly nahradit schody do podkr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 490 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 108 m2 - Nadějov.Krásný
Prodej rodinné domy, 108 m2 - Nadějov.Krásný
Před 109 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 108 m2 - Nadějov.Krásný nízkoenergetický dům, který je stvořený právě pro Vás, nabízený v exkluzivním zastoupení, se nachází pouhých 17 km od krajského historického města Jihlava v klidné obci Nadějov. Patrový dům o dispozici 5+kk se dvěma koupelnami o celkové výměře 108 m2 a garáží 17m2, zaujme především velmi klidným prostředím pro bydlení, vhodným pro rodinu s dětmi. V přízemí domu, se vstupní chodbou dostaneme do velkého obývacího pokoje, spojeného s jídelním a kuchyňským koutem. V obývacím pokoji s knihovnou, se Vám o teplo postarají krbová kamna, která nejenom navodí romantickou atmosféru, ale zároveň se postarají o vytápění celého domu přes výměník do radiátorů v celém domě. Prostorný kuchyňský kout s vestavěnými spotřebičemi, varnou indukční deskou a americkou lednicí, má mnoho úložného prostoru a celý kuchyňský kout prosvětlí okno s výhledem do zahrady. V přízemí také naleznete WC a moderně zařízenou koupelnu se sprchovým koutem a sprchovou walk-in stěnou.... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 200 000
 Kč
Prodej Rodinný dům Bystřany -Nové Dvory okres
Prodej Rodinný dům Bystřany -Nové Dvory okres
Před 171 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej Rodinný dům Bystřany -Nové Dvory okres Teplice.Nabízíme k prodeji rodinný dům v části obce Nové Dvory, obec Bystřany, okres Teplice. Tento cihlový řadový dům je ideální volbou pro všechny, kteří hledají bezpečné a příjemné místo k životu. Dům disponuje celkem 2 pokoji a prostornou kuchyní, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Jeho přízemní dispozice je ideální pro mladý pár ,dům poskytne dostatek soukromí a prostoru. Stav objektu je po částečné rekonstrukci , je zde potřeba dodělat chodbu a přístavbu kde je vše... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 990 000
 Kč
Rodinný dvougenerační dům v Plzni na Slovanech
Rodinný dvougenerační dům v Plzni na Slovanech
Před 679 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej novostavby dvougeneračního rodinného domu v Plzni v žádané vilové čtvrti na Slovanech (viz. video a foto). Dům je zděný (tvárnice a cihly), zateplen (polystyren tl.10 cm), vytápěn tepelným čerpadlem = velmi nízké provozní náklady. Přízemí domu je koncipováno jako byt o velikosti 3+kk vč. koupelny se sprchovým koutem a WC a výstupem na upravenou zadní zahradu s vinným sklípkem a venkovním sezením. Horní patro je koncipováno jako byt 4+kk vč. koupelny s vanou a WC. Na všech podlahách jsou dlaždice nebo plovoucí podlaha. Dům je napojen na veřejný vodov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 990 000
 Kč
Rodinný dvougenerační dům v Plzni na Slovanech
Rodinný dvougenerační dům v Plzni na Slovanech
Před 679 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej novostavby dvougeneračního rodinného domu v Plzni v žádané vilové čtvrti na Slovanech (viz. video a foto). Dům je zděný (tvárnice a cihly), zateplen (polystyren tl.10 cm), vytápěn tepelným čerpadlem = velmi nízké provozní náklady. Přízemí domu je koncipováno jako byt o velikosti 3+kk vč. koupelny se sprchovým koutem a WC a výstupem na upravenou zadní zahradu s vinným sklípkem a venkovním sezením. Horní patro je koncipováno jako byt 4+kk vč. koupelny s vanou a WC. Na všech podlahách jsou dlaždice nebo plovoucí podlaha. Dům je napojen na veřejný vodovo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 990 000
 Kč
Kyjovice, okr. Znojmo, RD 4+1, vinný sklep, garáž, terasa – rodinný dům
Kyjovice, okr. Znojmo, RD 4+1, vinný sklep, garáž, terasa – rodinný dům
Před 671 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům o dispozici 4+1 (s možností jednoduché přestavby na 5+kk) a o přibližné celkové užitné ploše 160 m2 v obci Kyjovice, okr. Znojmo. Dům je patrový, samostatně stojící, obdélníkového tvaru a je v dobrém stavu. Dům nabízí velkorysou terasu s krásným výhledem. Kromě domu s garáží se na pozemku o celkové velikosti 614 m2 nachází také hospodářské stavení a pod domem najdeme vinný sklep. Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě a na zahradě najdeme i studnu s užitkovou vodou. Kyjovice jsou malou vinařskou obcí a najdeme ji severovýchodním směrem cca 1... (více v detailu)
6 390 000
 Kč
Rodinný dvougenerační dům v Plzni na Slovanech
Rodinný dvougenerační dům v Plzni na Slovanech
Před 679 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej novostavby dvougeneračního rodinného domu v Plzni v žádané vilové čtvrti na Slovanech (viz. video a foto). Dům je zděný (tvárnice a cihly), zateplen (polystyren tl.10 cm), vytápěn tepelným čerpadlem = velmi nízké provozní náklady. Přízemí domu je koncipováno jako byt o velikosti 3+kk vč. koupelny se sprchovým koutem a WC a výstupem na upravenou zadní zahradu s vinným sklípkem a venkovním sezením. Horní patro je koncipováno jako byt 4+kk vč. koupelny s vanou a WC. Na všech podlahách jsou dlaždice nebo plovoucí podlaha. Dům je napojen na veřejný vodov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 990 000
 Kč
Prodej,  rodinný dům 6+1 s vjezdem, garáží a zahradou, Hrušky, okres Břeclav
Prodej, rodinný dům 6+1 s vjezdem, garáží a zahradou, Hrušky, okres Břeclav
Před 665 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji patrový řadový rodinný dům 6 + 1 s garáží, prostorným vjezdem, dvorem a zahradou, o celkové ploše pozemku 1174 m2 a obytnou plochou 300 m2, nacházející se v Hruškách u Břeclavi. Dispozice domu : - Přízemí domu zahrnuje čtyři velké pokoje, kuchyni s jídelnou, dvě koupelny se sprchovým koutem a toaletou a je přístupné jak hlavním vchodem z ulice, tak ze dvorního prostranství. - V 1. patře jsou dva pokoje, místnost v přípravě na koupelnu, část půdního prostoru připravená na vybudování pokoje či kuchyně. - Dům je z větší části podsklepen. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, byla vyměněna okna, střešní krytina, je napojen na všechny dostupné sítě a je ve velmi dobrém technickém stavu, průběžně byl udrž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 490 000
 Kč
Rodinný dům 4+kk/163m2 s terasou a zahradou v Poddvorově okr. Hodonín.
Rodinný dům 4+kk/163m2 s terasou a zahradou v Poddvorově okr. Hodonín.
Před 679 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu po výrazné slevě o dispozici 4+kk o užitné ploše 169 m v Novém Poddvorově okr. Hodonín. Dům byl vystavěn v roce 2014 a stavební materiál byl použit z keramických tvárnic Poroterm. Zateplení domu 150 cm polystyrenem. V přízemí domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem s vybavením, krbem, samostatnou koupelnou a pokojem. Z obývajícího pokoje je výstup na zasklenou terasu sloužící jako zimní zahrada. Druhé obytné patro je tvořeno se dvou pokojů a koupelnou. Dům je velmi dobře dispozičně řešen, žádný neužitý prostor, praktické vestavěné skříně, technická místnost spojena s prádelnou. Topení i ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Vytápění je podlahové a panelové a v kombinaci s krbem s rozvodem s topnou vložkou s výdechy do obytné místnosti v 1.NP i do 2.NP zajišťuje jedna... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 999 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty