Pronájem bytu 2+1, Ostrava, ul. Slavíkova

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s lodžií ve velmi vyhledávané lokalitě na ulici Slavíkova v Ostravě - Porubě. Byt se pronajímá zařízený a je vhodný pro zaměstnané a bezproblémové zájemce. Byt se nachází ve 4.patře s lodžií do dvora. V bytě jsou 2 neprůchozí pokoje + komora nyní využívaná jako šatna. Dům je po revitalizaci a nachází se v něm v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 2+1, ul. Slavíková, Ostrava - Poruba
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1 2063, Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu v žádané lokalitě 2+1 o velikosti 57 m2 s balkonem na ul. Slavíková v Ostravě-Porubě. Byt se nachází ve 4. podlaží revitalizovaného domu. Byt je po částečné rekonstrukci a pronajímá se k... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, ul. Slavíková, Ostrava - Poruba
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu v žádané lokalitě 2+1 o velikosti 57 m2 s balkonem na ul. Slavíková v Ostravě-Porubě. Byt se nachází ve 4. podlaží revitalizovaného domu. Byt je po částečné rekonstrukci a pronajímá se kompletně zařízený V dosahu veškerá občanská vybavenost včetně zastávky MHD, obchody atd. Byt je Ihned k nastěhování. Měsíční náklady na bydlení činí ce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč
Byt 1+1 pronájem
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, pronájmu byt 1+1 po rekonstrukci byt se nachází v Majetině poblíž Olomouce je tam škola,obchod,
Olomoucký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu v Ostravě Porubě
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím pronájem bytu v Ostravě Porubě. Byt je plně vybaveny.
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč
Pronájem byt 2+1, 64㎡
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 67 m², který se nachází v 5. nadzemním podlaží panelového domu na sídlišti Ve Staré Roli. Řešení tohoto bytu je velice praktické. Z prostorné chodby, kde je umístěná samostatná toaleta, projdete do kuchyně s novou kuchyňskou linkou. Za rohem je vstup do koupelny a do jednoho z pokojů, kterým se dá projít na chodbu. Do druhého pokoje se dostanete též z chodby, odkud vyjdete do lodžie, kde si můžete vychutnat příjemný relax, jelikož je situován na jižní stranu. Byt je vytápěn ústředním dálkovým topením, což zajišťuje komfortní bydlení i během zimních měsíců. Panelový dům má celkem 7 nadzemních podlaží a byt se... (více v detailu)
Karlovarský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Louny, ul. Josefa Schovánka
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 o užitné ploše 58 m² v cihlovém domě v klidné lokalitě města Louny. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze 3 s podzemním podlažím s úložnými prostory. Vybaven je kuchyňskou linkou s... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu
Nabízím pronájem bytu 1+kk, 20m2, v klidné části Mnichova Hradiště. Byt se nachází ve 4.podlaží panelového domu s výtahem. Součástí bytu je předs... (více v detailu)
14 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájmu ve Zlíně na ulici Boněcko 1 zařízeny být 1+kk. Byt se nachází v druhém patře rodin... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu v Třebíči
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+1 v Třebíči. Prostorný byt je vhodný pro větší rodinu, která hledá pohodlné a klidné bydlení. Byt s lodžií má samostatné prostorné a neprůchozí pokoje, je kompletně zařízený. Výše měsíčn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s balkónem na ulici Sokolovská v Ostravě Porubě. Byt se nachází v 1 patře. V bytě jsou částečně plovoucí podlahy (v ložnici a obývacím pokoji), zánovní kuchyňská linka, koupelna a to... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Pronájem v bytu v Ostravě - Porubě
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, nabízím pronájem bytu v Ostravě - porubě. Nabízím ho plně vybavený.
15 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², ul. B. Martinů, Chrudim
Kód zakázky: 5500, BO! Vám nabízí k pronájmu byt 2+1 o velikosti 52 m² ulice B. Martinů v Chrudimi, který se nachází v 3.NP cihlového bytového domu s výtahem. Dispozice bytové jednotky : vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice s balkonem, kuchyň, koupelna se sprchovým koute... (více v detailu)
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Ostrava, ul. Tarnavova
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem moderního bytu 3+1 po celkové rekonstrukci se zasklenou lodžií v 7NP o výměře 69,82m2, na ulici Tarnavova, Ostrava – Zábřeh. V kuchyni je nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (myčka, trouba, lednice). Byt je ideálně dispozičně řešen, pokoje jsou neprůchozí. Byt se pronajímá plně zařízen (k vybavení bytu je TV a sušička). Vhodné pro náročnějšího klienta, který má rád klidn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu v Žacléři
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 3+1 o velikosti 95 m3 v cihlovém domě se zahradou Žacléři. Vytápěn je ústředním topením s kotlem na tuhá paliva. Byt se nachází v klidné lokalitě pod lesem (začátek KRNAP), vzdálenost od náměstí je cca 5 ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu v Husovicích
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 1+1 na ul. Husovické. Jedná se o byt v přízemí. Byt se nachází v domě s vnitřním nádvoří a venkovním po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Duchcově
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 v Duchcově v ul.HUsova. Byt je k pronájmu od 1.10.2024. Byt má rozlohu 100m2. V bytě je nová kuchyňská linka, byt ... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 43 m², Havířov, ul. Okružní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+1 o velikosti 43 m² ve vyhledávané a klidné části obce Šumbark. Byt se nachází v 3. podlaží panelového domu s celkem šesti nadzemními podlažími a jedním podzemním. Tento byt s praktickým uspořádáním prostor nabízí tři místnosti, které jsou ve velmi dobrém stavu a připravené k okamžitému nastěhování. Nemovitost je situována v poklidné části Šumbarku s dostatečnou občanskou vybaveností v dosahu, což zajišťuje pohodlné bydlení. V blízkosti se nacházejí školy,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Cvikov, ul. Jiráskova
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem pěkného bytu o dispozici 2+1 a celkové ploše 60 m2, přímo v centru města Cvikov. Byt je po celkové rekonstrukci, čistý a vymalovaný. Jsou zde nové rozvody, podlahy, štuky, nová koupelna i kuchyň. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží. Vytápění je ústřední plynové. Dům je zateplený. V ceně pronájmu je internet. Parkování je možné na ulici kolem domu či na ná... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 43 m²
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu byt 1+1 v Chotěboři. Byt po dřívější rekonstrukci. Pronajímá se včetně částečného zařízení a vybavení (k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m², Nedašov
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v původním stavu v družstevním vlastnictví. Jelikož je splacena anuita, byt lze okamžitě převést do osobního vlastnictví. Byt se nachází v 1. NP. Má 2 pokoje a součástí bytu je také komora, která se dá využít jako šatna. K bytu náleží tak... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 890 000
 Kč
Pronájem bytu ve Velkém Meziříčí
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+1 ve Velkém Meziříčí. Prostorný byt je vhodný pro větší rodinu, která hledá pohodlné a klidné bydlení ve Velkém Meziříčí v blízkosti centra města. Byt s lodžií je orientován na jihozápadní stranu. Výše měsíčního nájm... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
BYT + 1
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 1+1 s lodžií od 1.10., nezařízený,ul.Jílová-Tabulový vrch,Olomouc, slunný.Cena včetně ink... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Svitavy
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 s lodzií a príslusenstvím o celkové výmere 58 m2 ve Svitavách Predmēstí v blízkosti vlakového nádrazí. Byt je prostorný a po dávné rekonstrukci, nachází se v posledním patre 3. podlazí revitalizovaného panelového domu. Sestává se z predsíne, koupelny, samostatného WC, komory, obývacího pokoje s lodzií, kuchynē a loznice. Vytápēn... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², ul. B. Martinů, Chrudim
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
BO! Vám nabízí k pronájmu byt 2+1 o velikosti 52 m² ulice B. Martinů v Chrudimi, který se nachází v 3.NP cihlového bytového domu s výtahem. Dispozice bytové jednotky : vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice s balkonem, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, WC. K bytu náleží také sklepní kóje. V okolí najdeme veškerou občanskou vybavenost .... vše se nachází do 5 minut chůze. Požadujeme 2x kauce, 1x provize... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní otevřený byt 2kk. Byt je slunný, na dvě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty