Sklízeč mrkve Asa-Lift T200DF

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme tažený sklízeč kořenové zeleniny Asa-Lift T200DF. Specifikace: - dvouřádkový sklízeč - rozteč řádků 75cm - přídavný chladič oleje - hloubkové a boční automatické navádění - jištěné vyorávací radlice - ozubene řemeny - synchronizace rychlosti řemenů s pojezdem - čističe kořenů - hydraulicky poháněná torpéda - hydraulické napínání řem... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500 000
 Kč

Podobné inzeráty

Sklízeč česneku ERME RL-1
Před 22 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Jednořadý sklízeč česneku podryje radlicí hlavu česneku. Ten je následně vytažen za nať a přes páskový systém dopraven přes vibrační systém, kde se oddělí přebytečná hlína z kořenů, do vázacího ústrojí, kde je česnek vázán do svazků. Následně jsou svazky odkládány vlevo či vpravo vedle sklízeče na zem. Stroj RL1 je ovládán 1 osobou. Stroj má vlastní olejovou náplň a je poháněn vlastním čerpadlem, které se připojuje na vývodový hřídel traktoru. Charakteristika stroje: Tři bodový závěs Radlice pro podorání čes... (více v detailu)
Ústecký kraj
315 000
 Kč
Sklízeč česneku ERME RL-1
Před 23 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Jednořadý sklízeč česneku podryje radlicí hlavu česneku. Ten je následně vytažen za nať a přes páskový systém dopraven přes vibrační systém, kde se oddělí přebytečná hlína z kořenů, do vázacího ústrojí, kde je česnek vázán do svazků. Následně jsou svazky odkládány vlevo či vpravo vedle sklízeče na zem. Stroj RL1 je ovládán 1 osobou. Stroj má vlastní olejovou náplň a je poháněn vlastním čerpadlem, které se připojuje na vývodový hříd... (více v detailu)
Ústecký kraj
315 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty