Stroj na točenou zmrzlinu Frigomat 3P -Kikka, vzduch

Stroj na točenou zmrzlinu Frigomat 3P -Kikka, vzduch
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi zachovalý a funkční stroj na točenou zmrzlinu Frigomat Kikka (3 páky - 2x směs, 1x mix). S nášlehovými čerpadly pro smetanové směsi , nebo lze i bez čerpadel na sorbety. Vzduchem chlazený. Je fuknční a velmi zachovalý. Návod v češtině + s... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
75 000
 Kč

Podobné inzeráty

Stroj na točenou zmrzlinu ARKTIK exlusive- nášleh
Stroj na točenou zmrzlinu ARKTIK exlusive- nášleh
Před 37 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodávám zmrzlinový stroj s nášlehem, s nášlehovými čerpadly. Stroj je k prodeji po sezónním servisu připraven na sezónu 2024.Tento zmrzlinový stroj se vzduchovými čerpadly vám umožní točit vzhledově mnohem objemnější zmrzlinu. Díky možnostem vlastního nastavení přisávaného vzduchu (tzv. nášleh) si můžete objem zmrzlinové směsi regulovat až do v... (více v detailu)
Před 37 dny
Zlínský kraj
79 000
 Kč
Stroj na točenou zmrzlinu
Stroj na točenou zmrzlinu
Před 66 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Tlakově plněný servírovací mrazák americké výroby s chladícím úložným boxem pro mix. Podlahový model. Udržuje vysokou výrobní kapacitu v podmínkách vysokých teplot. Poskytuje vyšší spolehlivost a tišší provoz s vysoce účinným systémem výparníku Stoelting a spirálovým kompresorem. Chladicí skříň na skladování směsí po... (více v detailu)
Před 66 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu Frigomat
Zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu Frigomat
Před 172 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám stroj na točenou zmrzlinu, koupený od firmy Frigomat, po kompletním servisu. Provozovaný částečně jednu sezónu, nyní zakonzer... (více v detailu)
Před 172 dny
Liberecký kraj
220 000
 Kč
Zmrzlinový stroj - Carpigiani XVL 3P Steel
Zmrzlinový stroj - Carpigiani XVL 3P Steel
Před 152 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
UŽ ZBÝVÁ POUZE PÁR KUSŮ!!! Ahoj, zmrzlináři a gurmáni! Prodáváme špičkové zmrzlinové stroje, které jsou ideální pro každou zmrzlinárnu, cukrárnu nebo kavárnu. Máte zájem rozšířit svůj gastro podnik o kvalitní zmrzlinový stroj? Prodáváme téměř nový stroj na zmrzlinu Carpigiani XVL 3P Steel. Tento model je navržen pro efektivní a flexibilní provoz v náročných podmínkách s vyššími požadavky na výkon a kvalitu. Carpigiani XVL 3P Steel je vysoce výkonný stroj na výrobu točené zmrzliny. S digitálním displejem pro dva druhy zmrzliny a mix, a vybaven čerpadly pro optimální výrobu, tento stroj je připraven splnit vaše požadavky. Ideální výrobník pro jak smetanové zmrzliny s možností regulace nášlehu, tak pro výrobu sorbetu s kousky ovoce (přídavné zařízení – speciální šnekové m... (více v detailu)
Před 152 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty