Prodej domu v Ústí

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Ústí u Hranic. Jedná se o ideální místo pro pohodlné, klidné bydlení s velkou zahradou a řadou možností pro volnočasové aktivity v blízkém okolí. Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky, které spojuje prosvětlená vstupní chodba. V přízemí se nachází jednotka o dispozici 4+1 a v 1. patře pak o dispozici 5+kk. Součástí pozemku je velká zahrada s vzrostlými ovocnými stromy a rozlehlé dílny, které zajisté ocení každý domácí kutil. Parkování je zabezpečeno v garáži. Dům možná neudělá ten nejlepší první dojem a bude vyžadovat po novém majiteli jisté zásahy, zkušené oko zde však uvidí velký potenciál přest... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu v Jindřichovicích
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte dům, který si přizpůsobíte podle svých představ? Tento prostorný rodinný dům s 5 místnostmi a velkou zahradou je ideální pro rodinu, která si chce vytvořit útulný domov. Dům je podsklepený a nabízí spoustu možností pro úpravy. Zahrada je ideální pro dě... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 459 000
 Kč
Prodej domu ve Svitavách
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodávám rodinný dům v klidné části Svitav. Dům je po částečné rekonstrukci z roku 2014. V přízemí domu se nachází ložnice a druhý pokoj, wc a koupelna. V podkroví je velká místnost, kde je kuchyň, jíde... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vlašimi, ul. Vlasákova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout patrový, rodinný dům 4 + kk se zahradou a velkou garáží o celkové rozloze pozemku 384 m2 v obci Vlašim. Stání je možné před domem. Dům má vstupní chodbu s předsíní,3 obývací pokoje, 1 pokoj společný s kuchyní a jídelnou, špajz, dvě samostatné WC, koupelnu a sklep. Na zahradě se nachází samostatný přístavek na uskladněn... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu v Záluží
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Ráda bych Vám nabídla rodinný dům v Záluží - dvougeneračního typu. Je patrový a velmi prostorný, lze tedy využít pro velkou rodinu s jistým soukromím ve dvou patrech a neprůchozích pokojích. Dům je starý zhruba 50 let a od té doby neprošel žádnou větší zásadní rekonstrukcí, což je někdy plus k tomu, aby jste si dům upravili dle svého vkusu a stylu. Je velmi prostorný a dispozičně řešený. Velké chodby dávají možnost větším úložným prostorům, stejně tak sklep, který je přístupný vnitřkem domu. Dům má vlastní studnu a jímku, vytápěn je tuhými palivy, které se uskladňují v uzavřeném prostoru sklepa, tedy bez prachu a š... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 750 000
 Kč
Prodej apartman Velke Losiny kompletne zarizeny
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji patrový apartman ve velmi dobrém stavu, nacházející se v malebné rekreační vesničce Velké Losiny. Tato nemovitost je ideální volbou pro rodiny s dětmi nebo lidí kteří hledají pohodlný a utulný odpočinek a relax v klidné lokalitě Velke Losiny. Apartmán ubytuje až 6 osob v 2 ložnicích. K dispozici je venkovní bazén, okolní wellness procedury, termální lázně bazén a masáže. Venku se nachází altánek, venkovní posezení, terasa a gril k dispozici jsou dětské hřiště, trampolína, prolézačka a dětská houpačka. Pozemek je oplocený. Parkování je možné pro 2 auta při objektu. Dům o užitné ploše 57 m² disponuje třemi pokoji, což poskytuje dostatek prostoru pro bydlení a relaxaci. Díky smíšené konstrukci se dům vyznačuje dlouhou životností a spolehlivostí. Velkou výhodou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 200 000
 Kč
Prodej domu , Zlaté Hory
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme prodej řadového domu v centru města Zlaté Hory, po částečné rekonstrukci,podsklepený, se zahradou s příjezdem za domem,v patře jsou dva prostorné byt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Jesenci
Před 2 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám rodinný dům v Jesenci, 2 km od Konice, která disponuje veškerou občanskou vybaveností. Dům má dispozici 3+1 a podlahovou plochu 110 m2. Je členěn na kuchyni a tři další pokoje, chodbu, koupelnu a samostatné WC. Je vytápěný kotlem na tuhá paliva, je možnost topit i v kachlových kamnech v kuchyni. Dům je po částečné rekonstrukci (rozvody topení, zateplení stropů, omítky, částečně podlahová krytina). Na dům navazuje dílna, dvorek, garáž ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žlebech, ul. Havlíčkova
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v malebné a klidné části obce Žleby. Tento cihlový dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají nemovitost s potenciálem k rekonstrukci dle vlastních představ. Dům disponuje jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím a celkovou užitnou plochou 120 m². Součástí prodeje je také pozemek o velikosti 999 m², který poskytuje dostatek prostoru pro ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 940 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Karolínce
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v Karolínce. Jedná se o dům patrový s dispozicí dvou podlaží. V patře domu se nachází prostorná odkládací skříň a botník, velká chodba, kuchyň, samostatná jídelna s balkonem a vstupem na zahradu, velký obývací pokoj s terasou, koupelna s vanou, samostatné WC. V patře domu jsou čtyři pokoje, dva mají terasu, koupelna ze sprchový koutem a samostatné WC. V suterénu domu je garáž, kuchyňka s kamny, sklad na dřevo, kotelna, sklad zeleniny, odkládací prostor, botník, koupelna, vstup na zahradu. Topení je řešeno plynovým kotlem, dá se napojit i kotel na tuhá paliva, voda je... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Nymburce, ul. Boleslavská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům se čtyřmi místnostmi v řadové zástavbě v Nymburce. Nemovitost se nachází ve velmi žádané části obce, kousek od centra. Dům s cihlovou konstrukcí má dvě nadzemní podlaží a se svou užitnou plochou 114 m² nabízí příjemné bydlení pro rodinu. Nemovitost je před rekonstrukcí, což dává novému majiteli skvělou příležitost přetvořit dům podle vlastních představ. Zahradu můžete využít pro odpočinek a zahradničení. Ideální pro ty, kdo hledají nemovitost s charakterem a jsou přip... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Šluknově.
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji částečně hrázděný dům v malebné lokalitě Šluknov, Císařský. Rodinný dům s užitnou plochou 182m2 a zahradou o velikosti 1212m2 je po celkové rekonstrukci, topení zajišťuje tepelné čerpadlo a krbová kamna s výměníkem, odpad je sveden do tříkomorového septiku, voda je z vlastní vrtané studny. Součástí domu jsou 2 garáže. Na zahradě je k dispozici krytý bazén, dřevníky, dílny, kůlna pro chov domácí drůbeže. Vše j... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 2.468 m², Hluboš
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte nový domov, který kombinuje komfort, soukromí a skvělou lokalitu? Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům 5+1 s užitnou plochou 186 m² v malebné a klidné obci Hluboš u Příbrami. Přízemí: vstupní chodba, která je prakticky propojena se záchodem a komorou. Z chodby se dostanete do vstupní haly, odkud máte přístup do všech částí domu. Kuchyně s jídelním koutem je připravena stát se srdcem vašeho nového domova, kde budete společně trávit rodinné chvíle. V přízemí se také nachází koupelna a prostorný obývac... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v České Bělé
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji exkluzivní rodinný dům v klidné a žádané lokalitě České Bělé, samostatně stojící a obklopený zelení. Jedná se o cihlovou stavbu s podzemním a dvěma nadzemními podlažími. Dům disponuje celkem čtyřmi prostornými místnostmi, dvěma koupelnami s toaletami a je ideální pro dvougenerační bydlení nebo velkou rodinu. V přízemí najdete prosklené zádveří s posezením, moderně zařízenou koupelnu, ložnici a obývací pokoj s kuchyňským koutem. První patro nabízí další obývací pokoj s kuchyní a prostorný pokoj, který lze vyu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 499 000
 Kč
Prodej domu Staré Jesenčany
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej domu ve Starých Jesenčanech, 2 bytové jednotky, podsklep... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 999 999
 Kč
Prodej vícegeneračního domu (byt.jednotky 1x 3+1 a 1x 2+1),
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Exkluzivně vám nabízíme k prodeji velmi udržovaný dvougenerační dům na Michovce, který má dvě samostatné bytové jednotky ( 1x 3+1 a 1 x 2+1). Jedna jednotka je bezbariérová a je umístěna v přízemí. Byt v přízemí má velkou terasu s výhledem na Klokočské skály, Hrubou Skálu, Vyskeř a Kozákov. Na terase najdete prostor pro posezení, grilování, případně jiné aktivity. V prvním patře je zrekonstruovaná jednotka (3+1), kde jsou dva balkóny. Jeden je z obývacího pokoje a druhý z jednoho z dvou dalších pokojů. V koupelně je, kromě závěsné toalety, bidet a vana. V podkoroví je velká půda, kam v době rekonstrukce byly vyvedeny rozvod vody a odpadu na vybudování další plnohodnotné bytové jednotky. U domu jsou dvě garáže. Zahrada domu je oplocená. V jedné části jsou betonové záhonky, v druhé části je prostor pro bazén. Na zahradě je studna. Jako zdroj vody je obecní vodovod. Odpad je sveden do septiku. Dům není zateplený. Celý dům je umístěn v částečném svahu, směrem do klidné komunikace j... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, Švihov u Klatov
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Švihov. Tento pohodlný domov je ideální pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a příjemné prostředí k životu. Dům se nachází v blízkosti škol, parků a dalších atrakcí pro děti, což zaručuje spokojený rodinný život. Dům disponuje 4 pokoji, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Pokud by ale nestačilo, dá se pracovat s garáží a získat tak další prostor. S celkovou užitnou plochou 160m² a rozlohou parcely 564m², zde najdete dostatek místa pro volný čas a aktivity s dětmi. Vážnému zájemci jsme ochotni pomoci s dotacemi na zateplení až do výše 50% z celkové ceny a do maximální výše 950.000,- Více Vám k tomu sdělím po telefonu. Dům s dvěmi nadzemními podlažími a sklepem nabízí možnost vytvoření oddělených zón pro děti a dospělé. I přes stav před rekonstrukcí ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej chalupy v Holanech, Oslovicích
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dům se zahradou v odlehlé části obce Holany, místní část Oslovice. Dům s užitnou plochou 70 metrů čtverečních má v suterénu garáž, kotelnu a uhelnu. V patře domu je velký obývací pokoj a koupelna s toaletou. V podkroví domu jsou dva pokoje a vstup na lodžii pod střechou s výhledem na zahradu u domu. Ta svou výměrou 398 metrů čtverečních poskytne dostatek prostoru pro pěstování i relaxaci. Nyní je udržována jako okrasná, celá oploce... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 995 000
 Kč
Prodej domu 5+kk
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Máte jedinečnou příležitost získat nový domov pro svou rodinu! Nabízíme k prodeji krásný, slunný rodinný dům o dispozici 5+kk, který se nachází v malebné a tiché části Horní Sucha pouhých 9min od centra Havířov Základní informace: • Dispozice: 5+kk • Užitná plocha: 220m2 • Pozemek: 890m2 • Stav: Novostavba Vybavení a výhody: • Prostorný obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu • Jedna koupelna s vanou a sprchovým koutem • Zahrada s venkovním posezením a možností grilování... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Libá u Chebu
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v malebné obci Libá. Tento samostatně stojící cihlový dům se nachází v klidné části obce, ideální pro ty, kteří hledají útulné bydlení mimo ruch města. Dům prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení s podlahovým vytápěním pomocí tepelného čerpadla. Užitná plocha domu činí 140 m² a je umístěn na pozemku o rozloze 583 m², který nabízí dost... (více v detailu)
6 814 600
 Kč
Prodej rodinného domu v Svídnici
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Svídnice. Tato samostatně stojící nemovitost s užitnou plochou 134 m² se rozkládá na dvou nadzemních podlažích a nabízí celkem 8 místností, ideálních pro větší rodinu či jako investice. Dům je postaven ze skeletové konstrukce Velox a nachází se na okraji obce, což zajišťuje klidné bydlení s dostatkem soukromí. Celková plocha poz... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu 365 m2 V zátiší, Zruč-Senec
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte dům v krásné lokalitě v blízkosti Plzně? Právě pro Vás máme v nabídce rodinný dům v obci Zruč - Senec. Dům má novou střechu a skládá se ze dvou nadzemních podlaží, které lze příčkou oddělit na dvě samostatné bytové jednotky. První podlaží je o dispozici 2 + 1, druhé podlaží 6 + 1, obě podlaží mají vlastní koupelnu i WC. V domě je dále místnost s kotlem na tuhá paliva a plynovým kotlem. Vnitřek domu je určen k rekonstrukci, což je výhodou pro realizování vlastních představ bydlení. K domu náleží vedlejší stavby s půdou a samostatný sklep. Na zahradě je velký skleník, který je nutné pře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Slavíkovicích, ul. Slavíkovice
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Tento samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Slavíkovice u Jemnice, je skvělou příležitostí pro přestavbu na penzion s wellness, kongresovým sálem, nebo domov pro seniory. Dům s historickým nádechem disponuje šesti místnostmi na dvou nadzemních podlažích má užitnou plochu: 844 m² a stojí na pozemku o rozloze cca 2 200 m². Klidná loka... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 999 999
 Kč
Prodej
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji rodinný dům vhodný k rekreaci nebo bydlení. Dům se nachází v Lukách nad Jihlavou na lukrativním místě v blízkosti centra městyse, vlaku, autobusu a sjezdovky. V obci je obchod, škola, školka, zdravotní středisko, koupaliště a sjezdovka. Na pozemku jsou dvě stavení. Při vstupu na pozemek je garáž s parkovacím stáním, na garáž n... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 900 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 105 m², pozemek 232 m² Kvasiny
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Máme pro Vás novinku v pronájmech domů a to přímo ve vyhledávaných Kvasinách. Velkou výhodou je docházková vzdálenost do závodu Škoda a.s. 50m od domu je oplocené dětské hřiště. Dům nabízí 4 pokoje, 2 koupelny s WC a kuchyň s obývacím pokojem kde je i východ na zahradu s terasou. U ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
22 000
 Kč
Prodej prostorného a zrekonstruovaného domu v Děčíně - Bělá
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
včetně provize RK, exkluzivní prodej moderního a prostorného rodinného domu, nacházející se v atraktivní lokalitě Děčína - Bělá. Má celkem čtyři nadzemní podlaží. Dispozice domu: I.NP - vstupní místnost, na podlaze dlažba, odtud je vstup do posilovny a technické místnosti, kde je umístěn plynový kotel II.NP - prostorný obývací pokoj + jídelna, kuchyňský kout s na míru vyrobenou kuchyňskou linkou, koupelna se zabudovanou vanou, skříňkou s umyvadlem a WC. Z obývacího pokoje je vchod na zahradu III-NP - 2 pokoje, šatna a koupelna... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 370 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty