Segmentový sklep

Segmentový sklep
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, rád bych zde prodal železobetonový segmentovy sklep od spol. Profabet. Pořizovací cena 107 tis. Kč. Jedná se o přední a zadní segment a 5 prů... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Sklep s plochou strechou | Betonový sklep | zahradní sklep
Sklep s plochou strechou | Betonový sklep | zahradní sklep
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Cena v oznámení o Sklep s plochou strechou | Betonový sklep | zahradní sklep (DÉLKA x ŠÍŘKA x VÝŠKA 300 x 240 x 185) - 40 000 Kč Příklady použití železobetonové nádrže - Úhledný betonový sklep (sklep pro zahradu, pro pozemek atd.) -Celoroční spižírna, venkovní spižírna, zemljanka pro skladování zeleniny, ovoce, vína, nápojů nebo jako místnost pro ochlazení v horkém počasí. -přístavba, technická místnost, kůlna, kde můžete skladovat nářadí, které potřebujete doma i na zahradě. Zajišťuje přepravu pomocí HDS (jeřáb) a instalace v připravené ražbě po celé České republice. ## Nákup přímo od výrobce Jsme velkým výrobcem betonových nádrží pro různé účely (betonové septiky, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, autokanály, zahradní sklepy. Nakupujete přímo od zdroje (nikoli přes zprostředkovatele), takže máte vždy zaručenu nejlepší cenu, včasnost a odbornost. ## Nejvyšší kvalita, záruka a kompletní dokumentace Naše vozidlové kanály (a všechny ostatní betonové nádrže ZUMPY24.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
40 000
 Kč
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
DODÁNÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE od 2-5 pracovních dní !!!! Cena z nabídky se vztahuje na betonový sklep s půlkruhovou střechou (kopulí )s vnějšími rozměry 300x240x270 (délka x šířka x výška). Vstupní otvor o rozměrech 112x194 (šířka ) se nachází na kratší stěně nádrže. Nabízíme sklepy s různými rozměry: - malé od 200x240x211(délka x šířka x výška) - střední - velké až do 450x250x245 (délka x šířka x výška). Sklepy jsou dostupné v různých funkčních variantách se střechou se vstupem zepředu: - s plochou střechou se vstupem shora, - s půlkruhovou střechou (kupolí), - s jednoduchou předsíní, - se šikmou předsíní se schody uvnitř, - se schody s přímým vstupem nebo se vstupem zleva, zprava. Nabízíme na prodej i doplňkové prvky jako: - masivní dřevěné dveře - dedikované regály dovnitř sklepa - dřevěné schody do sklepů se vstupem shora, přes střechu. Vyrábíme i betonové nádrže na septiky, dešťovou vodu, auto kanál, bazény, jezírka. Máme vlastní sklady na mnoha místech, ze kterých rychle... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
67 500
 Kč
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
DODÁNÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE od 2-5 pracovních dní !!!! Cena z nabídky se vztahuje na betonový sklep s půlkruhovou střechou (kopulí )s vnějšími rozměry 340x240x250 (délka x šířka x výška). Vstupní otvor o rozměrech 112x194 (šířka ) se nachází na kratší stěně nádrže. Nabízíme sklepy s různými rozměry: - malé od 200x240x211(délka x šířka x výška) - střední - velké až do 450x250x245 (délka x šířka x výška). Sklepy jsou dostupné v různých funkčních variantách se střechou se vstupem zepředu: - s plochou střechou se vstupem shora, - s půlkruhovou střechou (kupolí), - s jednoduchou předsíní, - se šikmou předsíní se schody uvnitř, - se schody s přímým vstupem nebo se vstupem zleva, zprava. Nabízíme na prodej i doplňkové prvky jako: - masivní dřevěné dveře - dedikované regály dovnitř sklepa - dřevěné schody do sklepů se vstupem shora, přes střechu. Vyrábíme i betonové nádrže na septiky, dešťovou vodu, auto kanál, bazény, jezírka. Máme vlastní sklady na mnoha místech, ze kterých rychle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
67 000
 Kč
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
DODÁNÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE od 2-5 pracovních dní !!!! Cena z nabídky se vztahuje na betonový sklep s půlkruhovou střechou (kopulí )s vnějšími rozměry 300x240x250 (délka x šířka x výška). Vstupní otvor o rozměrech 112x194 (šířka ) se nachází na kratší stěně nádrže. Nabízíme sklepy s různými rozměry: - malé od 200x240x211(délka x šířka x výška) - střední - velké až do 450x250x245 (délka x šířka x výška). Sklepy jsou dostupné v různých funkčních variantách se střechou se vstupem zepředu: - s plochou střechou se vstupem shora, - s půlkruhovou střechou (kupolí), - s jednoduchou předsíní, - se šikmou předsíní se schody uvnitř, - se schody s přímým vstupem nebo se vstupem zleva, zprava. Nabízíme na prodej i doplňkové prvky jako: - masivní dřevěné dveře - dedikované regály dovnitř sklepa - dřevěné schody do sklepů se vstupem shora, přes střechu. Vyrábíme i betonové nádrže na septiky, dešťovou vodu, auto kanál, bazény, jezírka. Máme vlastní sklady na mnoha místech, ze kterých rychle... (více v detailu)
Hlavní město Praha
67 000
 Kč
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
DODÁNÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE od 2-5 pracovních dní !!!! Cena z nabídky se vztahuje na betonový sklep s půlkruhovou střechou (kopulí )s vnějšími rozměry 390x240x250 (délka x šířka x výška). Vstupní otvor o rozměrech 112x194 (šířka ) se nachází na kratší stěně nádrže. Nabízíme sklepy s různými rozměry: - malé od 200x240x211(délka x šířka x výška) - střední - velké až do 450x250x245 (délka x šířka x výška). Sklepy jsou dostupné v různých funkčních variantách se střechou se vstupem zepředu: - s plochou střechou se vstupem shora, - s půlkruhovou střechou (kupolí), - s jednoduchou předsíní, - se šikmou předsíní se schody uvnitř, - se schody s přímým vstupem nebo se vstupem zleva, zprava. Nabízíme na prodej i doplňkové prvky jako: - masivní dřevěné dveře - dedikované regály dovnitř sklepa - dřevěné schody do sklepů se vstupem shora, přes střechu. Vyrábíme i betonové nádrže na septiky, dešťovou vodu, auto kanál, bazény, jezírka. Máme vlastní sklady na mnoha místech, ze kterých rychle... (více v detailu)
Plzeňský kraj
75 500
 Kč
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
DODÁNÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE od 2-5 pracovních dní !!!! Cena z nabídky se vztahuje na betonový sklep s plochou střechou o vnějších rozměrech 200x240x211 cm (délka x šířka x výška). Vstupní otvor o rozměrech 100 x 180 (šířka ) se nachází na kratší stěně nádrže. Nabízíme sklepy s různými rozměry: - malé od 200x240x211(délka x šířka x výška) - střední - velké až do 450x250x245 (délka x šířka x výška). Sklepy jsou dostupné v různých funkčních variantách se střechou se vstupem zepředu: - s plochou střechou se vstupem shora, - s půlkruhovou střechou (kupolí), - s jednoduchou předsíní, - se šikmou předsíní se schody uvnitř, - se schody s přímým vstupem nebo se vstupem zleva, zprava. Nabízíme na prodej i doplňkové prvky jako: - masivní dřevěné dveře - dedikované regály dovnitř sklepa - dřevěné schody do sklepů se vstupem shora, přes střechu. Vyrábíme i betonové nádrže na septiky, dešťovou vodu, auto kanál, bazény, jezírka. Máme vlastní sklady na mnoha místech, ze kterých rychle a lev... (více v detailu)
Olomoucký kraj
38 500
 Kč
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
DODÁNÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE od 2-5 pracovních dní !!!! Cena z nabídky se vztahuje na betonový sklep s plochou střechou o vnějších rozměrech 300x240x215 cm (délka x šířka x výška). Vstupní otvor o rozměrech 100 x 180 (šířka ) se nachází na kratší stěně nádrže. Nabízíme sklepy s různými rozměry: - malé od 200x240x211(délka x šířka x výška) - střední - velké až do 450x250x245 (délka x šířka x výška). Sklepy jsou dostupné v různých funkčních variantách se střechou se vstupem zepředu: - s plochou střechou se vstupem shora, - s půlkruhovou střechou (kupolí), - s jednoduchou předsíní, - se šikmou předsíní se schody uvnitř, - se schody s přímým vstupem nebo se vstupem zleva, zprava. Nabízíme na prodej i doplňkové prvky jako: - masivní dřevěné dveře - dedikované regály dovnitř sklepa - dřevěné schody do sklepů se vstupem shora, přes střechu. Vyrábíme i betonové nádrže na septiky, dešťovou vodu, auto kanál, bazény, jezírka. Máme vlastní sklady na mnoha místech, ze kterých rychle a lev... (více v detailu)
Ústecký kraj
47 500
 Kč
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
betonové sklepy, betonová zemlanka, betonový sklep
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
DODÁNÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE od 2-5 pracovních dní !!!! Cena z nabídky se vztahuje na betonový sklep s plochou střechou o vnějších rozměrech 340x240x223 cm (délka x šířka x výška). Vstupní otvor o rozměrech 100 x 180 (šířka ) se nachází na kratší stěně nádrže. Nabízíme sklepy s různými rozměry: - malé od 200x240x211(délka x šířka x výška) - střední - velké až do 450x250x245 (délka x šířka x výška). Sklepy jsou dostupné v různých funkčních variantách se střechou se vstupem zepředu: - s plochou střechou se vstupem shora, - s půlkruhovou střechou (kupolí), - s jednoduchou předsíní, - se šikmou předsíní se schody uvnitř, - se schody s přímým vstupem nebo se vstupem zleva, zprava. Nabízíme na prodej i doplňkové prvky jako: - masivní dřevěné dveře - dedikované regály dovnitř sklepa - dřevěné schody do sklepů se vstupem shora, přes střechu. Vyrábíme i betonové nádrže na septiky, dešťovou vodu, auto kanál, bazény, jezírka. Máme vlastní sklady na mnoha místech, ze kterých rychle a lev... (více v detailu)
Jihočeský kraj
51 000
 Kč
Betonový sklep | zahradní sklep | spíž | 100% vodotěsný
Betonový sklep | zahradní sklep | spíž | 100% vodotěsný
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Cena v oznámení o Betonový sklep | zahradní sklep | spíž - [Velké] (DÉLKA x ŠÍŘKA x VÝŠKA 300 x 240 x 240) - 44 000 Kč Příklady použití železobetonové nádrže - Úhledný betonový sklep (sklep pro zahradu, pro pozemek atd.) -Celoroční spižírna, venkovní spižírna, zemljanka pro skladování zeleniny, ovoce, vína, nápojů nebo jako místnost pro ochlazení v horkém počasí. -přístavba, technická místnost, kůlna, kde můžete skladovat nářadí, které potřebujete doma i na zahradě. Zajišťuje přepravu pomocí HDS (jeřáb) a instalace v připravené ražbě po celé České republice. ## Nákup přímo od výrobce Jsme velkým výrobcem betonových nádrží pro různé účely (betonové septiky, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, autokanály, zahradní sklepy. Nakupujete přímo od zdroje (nikoli přes zprostředkovatele), takže máte vždy zaručenu nejlepší cenu, včasnost a odbornost. ## Nejvyšší kvalita, záruka a kompletní dokumentace Naše vozidlové kanály (a všechny ostatní betonové nádrže ZUMPY24.CZ) jsou vždy... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
44 000
 Kč
Betonový sklep | spíž | Doprava a montáž po celé ČR
Betonový sklep | spíž | Doprava a montáž po celé ČR
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena v oznámení o Betonový sklep | zahradní sklep | spíž - [Malé] (DÉLKA x ŠÍŘKA x VÝŠKA 300 x 240 x 210) - 40 000 Kč Příklady použití železobetonové nádrže - Úhledný betonový sklep (sklep pro zahradu, pro pozemek atd.) -Celoroční spižírna, venkovní spižírna, zemljanka pro skladování zeleniny, ovoce, vína, nápojů nebo jako místnost pro ochlazení v horkém počasí. -přístavba, technická místnost, kůlna, kde můžete skladovat nářadí, které potřebujete doma i na zahradě. Zajišťuje přepravu pomocí HDS (jeřáb) a instalace v připravené ražbě po celé České republice. ## Nákup přímo od výrobce Jsme velkým výrobcem betonových nádrží pro různé účely (betonové septiky, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, autokanály, zahradní sklepy. Nakupujete přímo od zdroje (nikoli přes zprostředkovatele), takže máte vždy zaručenu nejlepší cenu, včasnost a odbornost. ## Nejvyšší kvalita, záruka a kompletní dokumentace Naše vozidlové kanály (a všechny ostatní betonové nádrže ZUMPY24.CZ) jsou vžd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Segmentová ohýbačka na plech SGR 1250/1,5mm
Segmentová ohýbačka na plech SGR 1250/1,5mm
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Segmentová ruční ohýbačka plechu se používá zejména v klempírnách pro nejrůznější ohýbání plechů. Šířka ohýbání 1250mm. Ohýbá plechy do tloušťky: ocel 1,5mm, hliník 2,0mm. Nastavitelná výška otevírání a zvířecího tlaku, snadné a rychlé umístění segmentů, výška segmentů 100 mm. Univerzální, systémový ohýbací stroj pro náročné zpracovatele plechu. Segmentová ohýbačka plechu s dělenou horní, spodní a ohýbací lištou. Velice rychlá výměna jednotlivých segmentů. Parametry: Pracovní délka: 1250 mm Max. tloušťka plechu: 1,5 mm (ocel) Úhlomě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
122 500
 Kč
Betonový sklep - Spíž - Velké
Betonový sklep - Spíž - Velké
Před 703 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Cena v oznámení o Betonový sklep [Velké] (DÉLKA x ŠÍŘKA x VÝŠKA 300 x 240 x 240) Příklady použití železobetonové nádrže: - Úhledný betonový sklep (sklep pro zahradu, pro pozemek atd.) - Celoroční spižírna, venkovní spižírna, zemljanka pro skladování zeleniny, ovoce, vína, nápojů nebo jako místnost pro ochlazení v horkém počasí. - přístavba, technická místnost, kůlna, kde můžete skladovat nářadí, které potřebujete doma i na zahra... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
44 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty