Hasičský popruh

Hasičský popruh
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hasičský popruh - retro. Ještě stará kvalita Funkční - nepoškozený. Délka od kraje k poslední dírce je 103 cm; ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

Hasičský popruh
Hasičský popruh
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Hasičský popruh - retro. Ještě stará kvalita. Funkční - nepoškozený. Délka od kraje k posle... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
700
 Kč
Upínací popruhy různé na MOLLE a MNS
Upínací popruhy různé na MOLLE a MNS
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám upínací popruhy různé na MOLLE a MNS, nové, nepoužité. Sada akorát jako doplněk k 30 l batohu pro upnutí různých věcí. Cena akční za celou sadu :) Jinak dlouhodobě sklado... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
Kočárek Britax b-motion 4 plus s příslušenstvím
Kočárek Britax b-motion 4 plus s příslušenstvím
Prodám používaný kočárek Britax b-motion 4 plus s příslušenstvím. Kočárek je v hezkém stavu, pouze u nožek a na krajích vybledlý od sluníčka a lehce natrhlá pěnová ochrana u rukojeti (měla jsem na tom koupený kožený potah) . Součástí kočárku je na přání šitá fialová podložka s motýlky do kočárku včetně ochrany na popruhy a madlo, k tomu taška na kočárek (fialový odstín je trošku tmavší, ne úplně stejný jak kočárek, ale mě to nevadilo, spíše naopak). Dále druhá černá stří... (více v detailu)
4 600
 Kč
Dámská sportovní taška - Reebok
Dámská sportovní taška - Reebok
Před 227 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dámskou sportovní Reebok tašku vhodnou na nošení sportovního oblečení do fitnessu. Velký úložný prostor, 2 přední kapsy na zip s organizérem uvnitř a mnoho dalších kapes umožní transport všeho potřebného. Dlouhý nastavitelný ramenní popruh či dva popruhy umožňuje nosit tašku na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Originál popruh Minolta Japan
Originál popruh Minolta Japan
Před 300 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám minimálně použitý originální popruh Minolta. Délka popruhu je 120cm a šířka 1cm. Popruh je ve velmi zachovalém stavu a nepoškozený. Mad... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Nový nylonový popruh Ortega na ukulele
Nový nylonový popruh Ortega na ukulele
Před 416 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nový pohodlný nylonový popruh na ukulele značky Ortega. POPIS: materiál: nylon, kožené části s logem značky; háček k uchycení v ozvučnicovém otvoru; zbytek popruhu se dá přes krk; nastavitelný po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
179
 Kč
Zimní fusak Emitex Monti 3v1
Zimní fusak Emitex Monti 3v1
Před 896 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Prodám párkrát použitý zimní fusak od Emitexu. Silný vrchní materiál který dělal Emitex dřív. Skutečně neprofoukne. Barva černo- modrá. Multifunkční, kvalitní zimní fusak pro děti od 0 do 4 let, který roste s dítětem. Značka EMITEX zaručuje kvalitu + promyšlení do posledních detailů. Firma Emitex je česká fi rma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi při výrobě dětských fusaků. K výrobě jsou používány kvalitní, funkční, termoregulační materiály výhradně od českých dodavatelů, které jsou atestovány podle nejpřísnějších norem určených pro děti do 3let. Vysoké nároky na kvalitu zaručují, že fusaky Emitex vydrží i několik let při každodenním používání. Způsoby využití v autosedačce, v hlubokém kočárku, ve sportovním kočárku, v přenosné tašce pro dítě Nastavitelná délka a šířka zimního fusaku • délka fusaku je 125 cm, tato délka je vyhovující pro větší děti • po odepnutí spodního nánožníku je fusak zkrácen na 85 cm, délka vyhovující pro malé děti • přední díl je možno do šířky stáhnout a tí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty