AppleWatch

AppleWatch
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobry den, prodám tyto AppleWatch 2 generace. Jsou nošené přibližně 2 roky. Vydrží nabité celej den.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 400
 Kč

Podobné inzeráty

Transitions Brýle Ray Ban meta smart glasses
Transitions Brýle Ray Ban meta smart glasses
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Provedení matné rámečky samozatmavovací skla. Jasná/zelená Brýle v záruce kupované online v e-shop v Italii. Brýle se podle osvitu slunce samozatmavují.Transitions. Pouzdro má v sobě zabudovanou nabíječku a dokáže brýle nabít do plna 8x Brýle jsou super jen sem si vybral blbou velikost.Proto prodávám. Hadřík na otírání skel v balení ještě nerozbaleny. Velikost L S53 viz foto štítku. fotoaparát Zachyťte přesně to, co vidíte a slyšíte, s novým ultraširokým 12MP fotoaparátem a systémem s pěti mikrofony. Pořizujte vysoce kvalitní fotografie a pohlcující videa a sdílejte to vše na Facebooku a Instagramu. Přepínejte mezi telefonem a fotoaparátem v brýlích při videohovoru nebo živém přenosu(1), aby každý mohl zažít váš jedinečný pohled na svět. AUDIO Bezproblémově přepínejte mezi svými oblíbenými skladbami, hovory a okolím pomoc... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Apple Watch Ultra 49mm ZCELA NOVÉ se zarukou
Apple Watch Ultra 49mm ZCELA NOVÉ se zarukou
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobry den. Nabizim k prodeji oroginalni (jeste zabalene v ochranném obalu) uplne nove hodinky apple watch ultra 1. generace. Hodinky byly vymene za nove v ramci zarucni opravy v Datartu. Puvodni hodinky byly zakoupene 22.1.2023 tudiz jsou jeste v zaruce i tyto nove hodinky. Originalni krabicka, doklad o prodeji i dokument o v... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Chytré hodinky Amazfit Verge A1811
Chytré hodinky Amazfit Verge A1811
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Z důvodu poškození na hodinky už nejde dát horní část řemínku Design a Displej : Displej: 1,3palcový AMOLED displej s rozlišením 360x360 pixelů Sklo: Gorilla Glass 3 s oleofobní vrstvou proti otiskům prstů Materiál těla: Polykarbonát Řemínek: Silikonový, vyměnitelný, šířka 22 mm Barvy: K dispozici v několika barevných variantách (např. černá, šedá, modrá) Senzory : GPS + GLONASS: Pro přesné sledování polohy Optický senzor srdečního tepu: Nepřetržité měření srdečního tepu Akcelerometr: Pro sledování pohybu a aktivit Gyroskop Geomagnetický senzor Senzor okolního světla Barometr Kompas Výkon a Baterie : Procesor: Dual-core, 1.2 GHz Paměť RAM: 512 MB Vnitřní paměť: 4 GB (přibližně 1,9 GB dostupné pro uživatele) Baterie... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Stabilizátor djj Ronin S
Stabilizátor djj Ronin S
Před 21 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám stabilizátor Ronin první generace. Jsou tam malé známky používání ale jen estetické. Jelikož jsem fotograf a natáčím videa přeš... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty