Prodej, pozemek, OV, Blšany

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují prodej pozemku v osobním vlastnictví v obci Blšany v okrese Louny. Mírně svažitý pozemek s celkovou výměrou 815 metrů čtverečních se nachází v zastavitelném území, tedy s možností výstavby rodinného domu. Dle zpracované studie je umožněno napojení na stávající inženýrské sítě v obci, konkrétně distribuční síť nízkého napětí a plynovod. Přípojka na vodovodní řád a veřejnou kanalizaci je již... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 254 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, pozemek, OV, Blšany
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují prodej pozemku v osobním vlastnictví v obci Blšany v okrese Louny. Rovinatý pozemek s celkovou výměrou 912 metrů čtverečních se nachází v zastavitelném území, tedy s možností výstavby rodinného domu. Dle zpracované studie je umožněno napojení na stávající inženýrské sítě v obci, konkrétně distribuční síť nízkého napětí, veřejný vodovod a plynovod, kanalizace je již na pozemku vyvedena. Na... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 159 000
 Kč
Prodej, pozemek, OV, Chomutov, ul. Březový Vrch
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi pozemku v osobním vlastnictví v Chomutově, ulice Březový Vrch. Rovinatý pozemek s celkovou výměrou 761 m2 je situovaný na okraji obce v nové zástavbě rodinných domů. Pozemek přístupný z přilehlé komunikace. Veškeré inženýrské sítě jsou v blízkosti pozemku. Parkování je možné ihned u pozemku. Pozemek je na katastru vedený... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 600 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1730 m2, Karlovy Vary - Čankov
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Karlových Varů - v části Čankov. Parcela je vedena jako plocha určena k zástavbě venkovského typu, tedy rodinného domu. Rovinatý, kompletně oplocený pozemek má veškeré inženýrské sítě na své hranici, příjezd zajišťuje obecní komunika... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 550
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 889 m2, Trhové Sviny - Rejta
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme stavební pozemek o celkové ploše 889 m2 v obci Trhové Sviny, část Rejta, okres České Budějovice. Pozemek se nachází v klidné lokalitě rodinných domů a je určen územním plánem ke stavbě rodinného domu. Příjezdová cesta obecní, parkování na pozemku. Inženýrské sítě na hranici pozemku k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 503 100
 Kč
Prodej, Pozemek, 646 m2, Bystřany, okr. Teplice
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme rovinatý a slunný pozemek o velikosti 646m2, který se nachází v obci Bystřany, ul. Pražská – Novodvorská. V obci je školka, škola, obchody, restaurace, MHD. Pozemek je vzdálený od centra Teplic cca 5km. Pozemek má celkovou výměru 646 m2 a je určen ke stavbě rodinného domu, pozemek se nachází v oblasti, která je v Územním plánu vedena jako čistě obytné území,... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 350 000
 Kč
Prodej, pozemek, 4 047 m2, Nový Dražejov
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek, který se nachází na okraji obce Nový Dražejov na pěkném, klidném místě s nádherným výhledem na okolní krajinu. Pozemek je dosažitelný zpevněnou příjezdovou cestou. Celková plocha pozemku činí 4 047 m², a je zde... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200
 Kč
Prodej, Stavební pozemek, 889 m2, obec Rejta, Trhové Sviny
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme hezký pozemek o celkové ploše 889 m2 v obci Rejta Trhové Sviny, České Budějovice. Pozemek se nachází v klidné lokalitě rodinných domů a je určen Územním plánem ke stavbě rodinného domu. Příjezdová cesta obecní, parkování na pozemku. Inženýrské sítě na hranici pozemku k napojení. K dispozi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 578 100
 Kč
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 situovaného na třídě Budovatelů v Mostě. Bytová jednotka, která se nachází v přízemí cihlového domu, prošla částečnou úpravou interiéru. V pokojích jsou renovované původní parkety, zděné bytové jádro je z části obloženo keramickými obklady a keramickou dlažbou. V kuchyni je nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem. Dům, ve kterém se b... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej, pozemek, 34440 m2, Krušné hory - Jelení u Nových Ham
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělský pozemek s celkovou plochou 34440m² v obci Nové Hamry v okrese Karlovy Vary. Tento pozemek má obrovský potenciál pro investory, kteří hledají výhodnou možnost investice. Díky vynikající poloze v části obce Jelení u Nových Hamrů ( Krušné hory), má tento pozemek neuvěřitelný potenciál např. pro pronájem, či k vlastnímu podnikán... (více v detailu)
Karlovarský kraj
40
 Kč
Prodej, luxusní byt 2+kk, OV, Zeyer
Před 3 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej luxusního bytu 2+kk v lukrativní lokalitě Mariánských Lázních, ul. Zeyerova. Podlahová plocha bytu činí 72,38 m. K bytu náleží tři balkóny o celkové výměře 15,60 m. Celková plocha činí 87,40 m. K bytu dále náleží zděný samostatný sklep o výměře 6,17 m. Tento byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se v cihlovém, zrekonstruovaném domě v 2.NP s osobním výtahem. Součástí prodeje je stylové vybavení z masivu a kuchyňská linka. Byt se nachází se v nádherné lokalitě plné zeleně a na celé okolí nabízí nezapomenutelný výhled. K bytu dále náleží podíl 2/7 na přilehlém parkovišti s možností parkování bezprostředně u domu.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 950 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1000 m², Františkovy Lázně
Nabízíme k prodeji pozemek o celkové ploše 1.000 m² v klidné lokalitě obce Žírovice. Jedná se o rovinatý neoplocený pozemek, určený územním plánem k výstavbě rodinného domu. Veškeré inženýrské sítě jsou vedeny v těsné blízkosti podél po... (více v detailu)
1 299 000
 Kč
Pozemek, bydlení, prodej, Ohnišov, Rychnov nad Kněžnou
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
V obci Ohnišov v okrese Rychnov nad Kněžnou nabízíme k prodeji jedinečné území, které je vymezeno pro výstavbu rodinných domů. Ohnišov je podhorská vesnice a je začleněna do dvou mikroregionů: Region Orlické hory a Region Novoměstsko. Leží 5 km jihovýchodně od Nového Města nad Metují a 7 kilometrů od hranic s Polskem. Pozemek samotný ve východní části katastru blíže k obcím Janov a Bystré. Zde je mezi lesy v soukromí skryto několik obydlí. Parcela, která je předmětem prodeje, je zapsána na listu vlastnictví 577 pod číslem 827/2. Její celková výměra je 610 m2 a vlastník zde prodává svých 458 m2. Celá tato výměra je označena v územním plánu obce jako plocha bydlení v rodinných domech ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100 650
 Kč
pozemek 1507 m2
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pokud hledáte pozemek k výstavbě menšího ale útulného domu, nabízím k prodeji pozemek o celkové výměře 1507 m2 v obci Horních Bludovicích část Prostřední Bludovice - Záguří. Pozemek je užšího ale delšího tvaru... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1012 m2, Veverská Bítýška
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v rekreační oblasti v blízkosti Brna. Rozměr v uliční šířce je cca 20,5 - 22 m a délka přibližně 46,5 - 48 m. Pozemek je jen velmi mírně svažitý a není třeba žádných náročných terénních úprav před stavbou. Inženýrské sítě jsou připraveny na hranici pozemku. Jedná se o novou čtvrť, která je v územním plánu jako plocha pro bydlení. V obci je veškerá občanská vybave... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 490 000
 Kč
pozemek k výstavbě 1507 m2
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Následující obrázek 1 video / 2 fotografie Cena: 1900000Kč Pokud hledáte pozemek k výstavbě menšího ale útulného domu, nabízím k prodeji pozemek o celkové výměře 1507 m2 v obci Horních Bludovicích část Prostřední Bludovice - Záguří. Pozemek je užšího ale de... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 900 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v Karlový
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku určeného k výstavbě rodinného domu k trvalému bydlení. Na výběr je 7 pozemků různých velikostí v lokalitě na okraji obce Rosnice. Poloha pozemku poskytuje snadnou dostupnost veškeré městské občanské vybavenosti a zároveň klid a svě... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 900 000
 Kč
Prodej, pozemek, stavební parcela, ul. Branka, Trhové Sviny
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Cena včetně právního servisu plus provize RK., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavební parcely o 984 m² v jižní okrajové části města Trhové Sviny, ul Branka. Předmětem prodeje je pozemek, který vznikne na základě již připraveného Geometrického plánu, přiloženého ke Kupní smlouvě při podání na KU. Jedná se o mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru, s výjezdem na komunikaci, určený Územním plánem obce k bydlení. Vodovod a kanalizace na kraji poz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000 000
 Kč
Prodej, Obchodní prostory, 353m2 - Výsluní
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzívní nabídka prodeje objektu bývalé prodejny potravin na okraji obce Výsluní v Krušných horách. Jedná se o budovu se zastavěnou plochou 353 m2, s přilehlým pozemkem s výměrou 517 m2. Objekt bývalé prodejny potravin je v současné době využíván jako servis náhradní autodílů. Možností, jak využít nemovitost v souladu... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 640 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 43 m2, OV, Jeseník
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej bytu 2+1, který se nachází ve 4.NP udržovaného panelového domu, v klidné části města. Jedná se o předsíň, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, ložnici a obývací pokoj, z kterého se jde do kuchyně. V bytě byla v roce 2016 udělaná rekonstrukce. K bytu náleží sklep, k dispozici je spol... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 190 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, OV, 78 m², Chomutov, ul. Kundratická
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivní prodej prostorného atypického bytu 3+1 o užitné ploše 78 m², umístěného v 7. patře panelového domu na sídlišti v části obce Chomutov. Byt se pyšní třemi pokoji, prostornou kuchyní a dvěma velkými lodžiemi, ze kterých si můžete vychutnat nádherný výhled na Kamencové jezero. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí veškerou občanskou vy... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 320 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 99 m², Doksy, ul. Boh. Pokorného
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Doksy u Kladna. Dům je koncipován jako 4+1 s možností půdní vestavby, ideální pro ty, kteří touží po vlastním bydlení s možností úprav dle svých představ. Výměra pozemku je 431 m², užitná plocha domu činí 99 m² a půda má celkem 78 m2. Nachází se zde 5 místností rozložených ve spodním podlažích. Dům je cihlové konstrukce a je určen k rekonstrukci. Výhodou této nemovitosti je její umístění v klidné rohové části obce, což zajišťuje soukromí a pohodlí. K domu náleží prostorná zahra... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 999 000
 Kč
Prodej, rodinný dům se zahradou, 792 m2, Jaroměř
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Jaroměř, část Jakubské Předměstí, ul. Brdce. Obce Jaroměř je vyhledávanou lokalitou díky svému umístění - Hradec Králové - Trutnov - Náchod a dálnice D11 3 km, výborné občanské vybavenosti, turistickému vyžití, sportovních aktivit, atd. Samostatně stojící rodinný dům s dispozicí 3+1 se nachází na pozemku o velikosti 792 m2. Na pozemku dále kůlna, parkovací stání, dílna, vrtaná studna 27 m. Nemovitost částečně podsklepena, půdní prostor lze využít k bydlení. Zahrada okrasná se záhony. Dispozice domu: vstupní prostorná chodba navazující na chodbu s technickým zázemím ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 180 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, 110 m2, Ostrava, ul. Muglinovská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatnou polovinu rodinného domu 4+1, o celkové rozloze cca 110m2 podlahové plochy. Dům má 3 podlaží a je podsklepen. Pozemek o rozloze 429m2 a garáž o velikosti 24m2. Dům prošel renovací střechy, fasády a interiéru. V 1. podlaží se nachází obývací pokoj, kuchyně, koupelna, technická místnost, toaleta a zádveří. 2. podlaží disponuje dvěma pokoji. Ve 3. podlaží je jeden pokoj a dvě místnosti, které lze přeměnit na další pokoj a šatnu. Okna dřevěná, odpad je řešen jímkou, v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 880 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení ve Ždírci
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1166 m² v katastrálním území Ždírec na Moravě. Tento atraktivní pozemek se nachází v klidné části obce, ideální pro rodiny hledající klidné bydlení v příjemném prostředí. Pozemek je ve velmi dobrém stavu a je připraven k okamžité výstavbě vašeho nového domova. Inženýrské sítě jsou v dos... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 831 800
 Kč
Prodej, byt 2+1, 63 m2, OV, Chomutov ul. Březenecká
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytové jednotky 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 63 m2, která se nachází ve druhém nadzemním podlaží panelového bytu s výtahem. Jedná se o byt v původním udržovaném stavu, který umožňuje novému majiteli zahájit rekonstrukci dle svých vlastních představ, nároků a požadavků. Součástí prodeje je kompletní retro vybavení. Nemovitost poslouží jak k vlastnímu bydlení, tak jako investiční příležitost k následnému pronájmu. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost -... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 799 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty