Kamaráda/kamarádku na společné zájezdy

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jsem VŠ 64/170 a hledám stejně naladěného kamaráda nebo kamarádku na společné poznávací výlety v ČR i zahraniční zájezdy např. s cestovní kanceláří AR... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Nabízím zájezd do Paříže
Před 85 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, nabízím prodloužený víkend v Paříži s průvodcem. Termíny jsou 16.8.-19.8.2024 10.10.-13.10.2024 28.11.-1.12.2024 V zájezdu je zahrnuto: Ubytování se snídani na 3 noci. Letecká doprava tam a zpět. Cestovní pojištění. Lístky na metro, autobus a tramvaj. 1.den: Přílet do Paříže na letiště Orly. Po příletu příjezd do ubytování. Po ubytování cesta do centra k Eiffelově věži. Prohlídka francouzské sochy svobody a počkání na rozsvícení Eiffelovky a odjezd na ubytování. 2.den: Ráno prohlídka muzea Louvre (Možno se podívat i dovnitř) Navštívení sloupu Palas de la Concorde Navštívení muzea Bourse de Commerce - Pinault Collection(Možno se podívat i dovnitř) Navštívení katedrály Notre Dame Navštívení kostela Sainte-Chapelle Navštívení Pantheonu Navštívení Lucemburského paláce, poté následuje odjezd na ubytování 3.den A ráno Navštívení Eiffelovy věže(možno prohlí... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabízím zájezd do Paříže
Před 93 dny - AVIZO_CZ
Paříž Dobrý den, nabízím prodloužený víkend v Paříži s průvodcem. Termíny jsou 16.8.-19.8.2024 10.10.-13.10.2024 28.11.-1.12.2024 V zájezdu je zahrnuto: Ubytování se snídani na 3 noci. Letecká doprava tam a zpět. Cestovní pojištění. Lístky na metro, autobus a tramvaj. 1.den: Přílet do Paříže na letiště Orly. Po příletu příjezd do ubytování. Po ubytování cesta do centra k Eiffelově věži. Prohlídka francouzské sochy svobody a počkání na rozsvícení Eiffelovky a odjezd na ubytování. 2.den: Ráno prohlídka muzea Louvre (Možno se podívat i dovnitř) Navštívení sloupu Palas de la Concorde Navštívení muzea Bourse de Commerce - Pinault Collection(Možno se podívat i dovnitř) Navštívení katedrály Notre Dame Navštívení kostela Sainte-Chapelle Navštívení Pantheonu Navštívení Lucemburského paláce, poté následuje odjezd na ubytování 3.den A ráno Navštívení Eiffelovy věže(možno prohlídka až na vrchol) Navští... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty