Luxusni apartmani v Řecku

Luxusni apartmani v Řecku
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
**Prodej Luxusních Apartmánů v Novém Resortu pod Olympem – Vaše Mořská Oáza v Řecku** **Nabízíme jedinečnou příležitost k nákupu apartmánů v exkluzivním nově budovaném resortu, jen pár kroků od pláže a pod majestátním pohořím Olymp.** ✨ **Ideální lokalita:** Resort se nachází na malebném pobřeží Egejského moře, přímo pod legendárním Olympem. Pouhých 60 km od mezinárodního letiště v Thessaloniki, s vynikající dostupností – autem z České republiky jste zde pohodlně do 15 hodin. ✨ **Moderní design a špičkové vybavení:** Naše apartmány jsou navrženy s důrazem na kvalitu a eleganci. Každý apartmán nabízí prostorné interiéry, plně vybavenou kuchyni, velkorysé terasy s výhledem na moře či hory a nadstandardní vybavení, které zajišťuje maximální komfort. ✨ **Exkluzivní vybavení resortu:** Resort bude disponovat soukromými bazény, wellness a spa centrem, restauracemi nabízejícími jak míst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Rodinny apartman Roznov pod Radhostem pronajem
Rodinny apartman Roznov pod Radhostem pronajem
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajem rodinneho apartmanu, ktery se nachazi v prime blizkosti centra Roznova pod Radhostem. Apartman ma 2 pokoje(jeden pruchozi), plne vybavenou kuchyni, k... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 111 111
 Kč
Prodej novostavby apartmány v Santa Pola, Španělsko,
Prodej novostavby apartmány v Santa Pola, Španělsko,
Vážení zájemci o apartmány v Santa Pola, Španělsko, rádi bychom vám představili unikátní příležitost investovat do nemovitosti s následným pronajímáním v krásném městě Santa Pola. Villa Mediterráneo je komplex nabízející luxusní apartmány se 3 ložnicemi a společným bazénem, nacházející se pouhých 150 metrů od pláže. Již samotný název & 34;Villa Mediterráneo& 34; napovídá, že tento komplex je navržen v současném a středomořském stylu, který vám přinese dokonalou atmosféru a relaxaci. Domy jsou vkusně rozmístěny kolem prostorných společných prostor, kam patří velký bazén a opalovací salonek. Tyto prostředky jsou ideálním místem pro osvěžení po pobytu na pláži nebo pro odpočinek před dalším dobrodružstvím plným vzrušení. K dispozici je také volitelné parkování a úschovna. Apartmány samotné nabízejí 3 ložnice a 2 nebo 3 koupelny, které splňují veškeré nároky na komfort a luxus. Máte možnost vybrat si mezi byty s velkými terasami, které vám poskytnou nádherné výhledy, nebo raději zvolit ř... (více v detailu)
Prodej apartmanového patra, Shëngjin, Albánie, ev.č. 00322
Prodej apartmanového patra, Shëngjin, Albánie, ev.č. 00322
Ev.č. 00322 Nabízíme vám výhodnou investiční příležitost pořídit si apartmánové patro ve městě Shëngjin v Albánii. Město Shëngjin je dynamicky se rozvíjející přímořská destinace, vzdálené jen 40 kilometrů od mezinárodního letiště Tirana. Apartmány jsou vzdálené 120 m od písečné pláže, která se táhne celým pobřežím města. Objekt se skládá ze 7 apartmánových pater, vstupní patro s recepcí, restaurací, kuchyni. K budově náleží pozemek o velikosti 700 m2, pizzerie, sklad a kancelář. Investovat do nemovitosti ... (více v detailu)
22 754
 Kč
Prodej, apartmán, 3+kk, 104 m², Pilar de la Horadada, Avenid
Prodej, apartmán, 3+kk, 104 m², Pilar de la Horadada, Avenid
Lamar Resort Luxury VII má 34 apartmánů rozmístěných ve 3 blocích s komunitním bazénem, komunitní vířivkou, posilovnou a dětským hřištěm, kde si můžete každý den v roce užívat všechny hodiny slunečního svitu. V přízemí jsou velké zahrady, v prvním patře terasy a penthousy se soláriem s vířivkou. Nemovitosti mají 2 nebo 3 ložnice a 2 koupelny, stejně jako parkovací stání a komoru v suterénu. Cena apartmánů je od 249 900 €. Tyto domy jsou navrženy v moderním stylu a otevřeném plánovaném konceptu, který zahrnuje plně vybavenou kuchyň a obývací pokoj s jídelnou. Budova se nachází v Pilar de la Horadada (Alicante), v blízkosti zelených ploch a je obklopena službami, parky, sportovními zařízeními a v blízkosti pláže a několika golfových hřišť. Nemovitosti budou splňovat nejvyšší standardy a budou zahrnovat: Kuchyň kompletně zařízená a vybavená troubou a mikrovlnnou troubou ve sloupci, lednicí, myčkou, indukční varnou deskou, digestoř... (více v detailu)
5 997 600
 Kč
Apartman se 2 loznicemi, Slunecne pobrezi, Bulharsko, 109m2
Apartman se 2 loznicemi, Slunecne pobrezi, Bulharsko, 109m2
Apartmán se 2 ložnicemi v komplexu Solmarin na Slunečném pobřeží. Cena: 90 000 eur Lokalita: Slunečné pobřeží Pokoje: 3 Celková plocha: 108,77 m². Patro: ... (více v detailu)
2 145 000
 Kč
Apartmán 2kk Staré Město, Malá Morávka Karová Studánka
Apartmán 2kk Staré Město, Malá Morávka Karová Studánka
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Apartmán 2+kk 40m2, kapacita 4 lůžka + sedačka na rozložení v místnosti s kuchyní, ke každému apartmánu k dispozici velká společenská místnost, zahrada s bazénem, dětským hřištěm a zastřešenou terasou, 2 parkovací ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 100 000
 Kč
Pronájem apartmánu 2+kk v Bulharsku, Sveti Vlas
Pronájem apartmánu 2+kk v Bulharsku, Sveti Vlas
Pronájem apartmánu 2+kk až pro 6 lidí ihned u moře, s panoramatickým výhledem Velikost apartmánu: 74 m² Spací možnosti: 1x manželská postel v ložnici, 2x rozkládací gauč v obývacím pokoji Maximálně osob: 6 K pronájmu nabízíme apartmán v 1. patře o dispozici 2+kk (74 m²) s velkým balkonem. Apartmán má perfektní polohu. Nachází se ihned u moře v komplexu Panorama Fort Beach se 17 bazény pro děti i dospělé. Hned u apartmánu se nachází dva největší bazény komplexu (viz fotografie), supermarket a venkovní fitness. Apartmán nabízí krásný boční panoramatický výhled na moře a starý Nessebar. Apartmán je kompletně vybaven a připraven k užívání. Sestává se z obývacího pokoje s rohovou a další rozkládací sedací soupravou a s jídelním stolem, z ložnice s manželkou postelí, s nočními stolky a šatní skříní, z kuchyňského koutu a má samostatné oddělené WC se sprchovým koutem. Z ložnice i obývacího pokoje je vstup na terasu s výhledem na moře, které je na dosah. Neposkytujeme možnost ubytování s d... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 103 m2 Rokycanova, Libochovice
Prodej rodinného domu 103 m2 Rokycanova, Libochovice
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pokud hledáte novou nemovitost, která splňuje nároky na bydlení v domě se zahradou i garáží, ale za cenu bytu, navíc v krásném kraji - ležícím na levém břehu řeky Ohře, s výhledem na kopce Českého středohoří, ale přesto pouze 45 minut cesty od Prahy, tak čtěte dál. Představujeme vám nový rezidenční projekt, který je v závěrečné fázi dostavby a nastěhování bude možné v průběhu března až dubna. Konkrétně jde o byt LB02.3 tedy pravý byt v druhém domě při pohledu zleva. Připravili jsme pro Vás vizualizace vnitřního i venkovního vybavení pro lepší představu, jak by mohla nemovitost vypadat po zařízení. Konkrétní vybavení zobrazené na těchto obrázcích není zahrnuto v prodeji nemovitosti. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 449 000
 Kč
Luxusní dům - Vila Pablo
Luxusní dům - Vila Pablo
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tato nedávno dokončená rodinná vila s prostornými terasami o rozměrech 100 m2 kombinuje futuristický design a nejvyšší komfort s důrazem na detail. Pocit prostornosti zde dominuje jako hlavní element. Každý metr čtvereční tohoto dvoupodlažního domu byl vystavěn v nejvyšším standardu pro vaše pohodlí a spokojené bydlení. Vila je připravena rovnou k nastěhování. Ideální je tedy pro kupující, kteří jsou zaneprázdnění kvůli svému povolání, přitom ale očekávají dokonalost bez starostí a hledají domov bez kompromisů. Luxus byl zakomponován všude! Některé high-end komponenty, jako je ocelová rámová konstrukce, dvojitá sádrokartonová deska s vibrační membránou pro zvukovou izolaci nebo podlahové vytápění nejdou vidět, ale zažijete je na vlastní kůži v kvalitě každodenního života. Další vybavení si ale už budete moci užívat v plné parádě! Veškeré spotřebiče v domě splňují nejvyšší nároky na kvalitu a design současně. Podlahy z kanadského dubu naplňují místnosti hřejivým teplem. Výrazné, ale ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
26 900 000
 Kč
Albanie Vila u moře
Albanie Vila u moře
Chcete si splnit sen o vlastním domě u moře? Rádi Vám pomůžeme! Máme na prodej krásnou novou vilu v Albánii ve městě Vlora. Jedná se o patrový dům, přízemí o ploše 100m nabízí kompletně zařízený byt 2+kk a prostornou verandu, první patro o ploše 80m2 nabízí 2 ložnice, koupenu, kuchyň a verandu s výhledem. Všechna okna mají pevné okenice, dům je kompletně zasíťován a osazen alarmem. K vile náleží pozemek o ploše 500m2. Na zahradě jsou vzrostlé keře vinné révy, je možné však vybudovat i bazén. Součástí zahrady je parkovací plocha pro 3 vozidla. Vila je vzdálena 1,2km vzdušnou čarou od moře (cca 2,3km pěšky či autem), nachází se v klidné rezidenční lokalitě, vzdálenost do centra města je 1,5km. O historii vily víme, že byla dokončena před 5 lety, současný majitel se však po dokončení odstěhoval do Řecka a vilu tak reálně použil jen několikrát při svých návštěvách v Albánii. Ze svých zkušeností s nemovitostmi v Albánii můžeme posoudit, že se jedná o vyjímečnou příležitost, kdy za relativ... (více v detailu)
4 899 000
 Kč
2+kk, apartman s 1 loznici, Slunecne pobrezi, Bulharsko
2+kk, apartman s 1 loznici, Slunecne pobrezi, Bulharsko
Apartmán 2+kk s jednou ložnici v komplexu Harmony Palace na Slunečném pobřeží. Cena: 74 500 eur Poloha: Slunečné pobřeží Pokoje: 2 Celková plocha: 52 m². Patro: 5/7 Poplatek za údržbu: 20,5 euro/m2 za rok Fáze výstavby: Akt 16 Vzdálenost od moře: 500 m Celor... (více v detailu)
1 864 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 47 m² Silvi, Itálie
Prodej bytu 2+kk 47 m² Silvi, Itálie
Nabízíme jedinečný apartmán s prostorným balkónem s výhledem do zeleně, v centrální oblasti Silvi Marina cca 300 m od moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina, která leží 10km od velkého města Pescara. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Výhodou je pravidelné letecké spojení se společností Ryanair, a to Pescara-Praha, Pescara-Krakow za velice nízké ceny. Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. Pokud někdo přemýšlí apartmán dále pronajímat, poradíme jak. Zajišťujeme také možnost dále apartmán pronajímat. Apartmán se nachází v Silvi Marina na ulici Via Saline, hledáte-li místo, kde relaxovat a vychutnávat si klidnou atmosféru, ale zároveň blízko k moři, tento apartmán je pro vás ideální volbou. Tato nemovitost o dispozici 2+kk, se nachází v 2NP bytového domu, skládá se z vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, nedávno zrekonstruované koupelny a balkónu. Zkrátka má všechny vlastnosti pro pohodlné let... (více v detailu)
2 250 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 109 m² Silvi, Itálie
Prodej bytu 4+1 109 m² Silvi, Itálie
Nabízíme jedinečný apartmán s prostorným balkónem kolem celého apartmánu s vlastní garáží v centrální oblasti Silvi Marina cca 50 m od moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina, která leží 10km od velkého města Pescara. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Výhodou je pravidelné letecké spojení se společností Ryanair, a to Pescara-Praha, Pescara-Krakow za velice nízké ceny. Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. Nenechte si uniknout tuto nabídku a splňte si svůj sen o bydlení u moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina na ulici Via D'Annunzio , v luxusním komplexu domů s vlastní garáží, bytový dům je oplocen a nedávno prošel revitalizací. Tato nemovitost o dispozici 4+1, se nachází v 1NP z 3NP , skládá se z vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, tři dvoulůžkové pokoje, dvě koupelny a balkónu. Zkrátka má všechny vlastnosti pro pohodlné letní sídlo s možností dalšího pronájmu. Tato lokalita je v letních měsících... (více v detailu)
4 625 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 123 m² Silvi Marina, Itálie
Prodej bytu 3+kk 123 m² Silvi Marina, Itálie
Nabízíme jedinečný apartmán ve vrchním patře domu přímo u moře s terasami kolem celého apartmánu a s výhledem jak na moře tak na hory, s takovým výhledem že vám ho budou všichni závidět. Apartmán je dvoupodlažní o dispozici 3+kk, o velikosti 123 m², ve městě Silvi Marina, které leží 10 km od velkého města Pescara. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Výhodou je pravidelné letecké spojení se společností Ryanair, a to Pescara-Praha, Pescara-Krakow za velice nízké ceny . Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. Apartmán se nachází na ulici Via Nazario Sauro 1, byt se nachází v 6 patře domu s výtahem. V Silvi Marina, na nábřeží Taranto, nabízíme penthouse s báječným a skutečně exkluzivním výhledem na moře a kopce za ním. Nemovitost se nachází v šestém patře jedné z nejvyšších budov na pobřeží Silvarola představuje vzácnou příležitost pro ty, kteří milují tento typ nemovitosti. Snažili jsme se, jak jen to bylo možné, na... (více v detailu)
7 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 40 m² Silvi, Itálie
Prodej bytu 3+1 40 m² Silvi, Itálie
Nabízíme jedinečný apartmán s prostornou terasou se zahrádkou, v centrální oblasti Silvi Marina cca 300 m od moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina, která leží 10km od velkého města Pescara. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Výhodou je pravidelné letecké spojení se společností Ryanair, a to Pescara-Praha, Pescara-Krakow za velice nízké ceny. Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. Pokud někdo přemýšlí apartmán dále pronajímat, poradíme jak. Apartmán se nachází v Silvi Marina na ulici Viale Reno, hledáte-li místo, kde relaxovat a vychutnávat si klidnou atmosféru, ale zároveň blízko k moři, tento apartmán je pro vás ideální volbou. Příležitost jako tato se neobjevuje každý den, takže neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Tato nemovitost o dispozici 2+kk, se nachází v přízemi bytového domu, skládá se z vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny a terasy se za... (více v detailu)
2 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 64 m², Silvi Marina, Itálie
Prodej bytu 3+1 64 m², Silvi Marina, Itálie
Nabízíme jedinečný apartmán s prostornou terasou, parkovacím místem a společným bazénem v centrální oblasti Silvi Marina cca 300 m od moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina, která leží 10km od velkého města Pescara. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Výhodou je pravidelné letecké spojení se společností Ryanair, a to Pescara-Praha, Pescara-Krakow za velice nízké ceny. Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. Nechte si uniknout touto nabídkou a splňte si svůj sen o bydlení u moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina na ulici Via Piave da, v luxusním komplexu domů s vlastním parkovacím stáním, bytový dům je oplocen a nedávno prošel revitalizací. Tato nemovitost o dispozici 3+1, se nachází v 3NP z 5 NP , skládá se z vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, pokoje, koupelny a terasy. K bytu naleží parkovací stání. Zkrátka má všechny vlastnosti pro pohodlné letní sídlo s možnosti pronájmu. Tato lokalita ... (více v detailu)
3 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 63 m² Silvi Marina, Itálie
Prodej bytu 2+kk 63 m² Silvi Marina, Itálie
Nabízíme jedinečný apartmán s prostorným balkónem a parkovacím místem v centrální oblasti Silvi Marina v prvním patře z pěti s výtahem cca 300 m od moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina, která leží 10km od velkého města Pescara. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Výhodou je pravidelné letecké spojení se společností Ryanair, a to Pescara-Praha, Pescara-Krakow za velice nízké ceny. Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. Nechte si uniknout touto nabídkou a splňte si svůj sen o bydlení u moře. Apartmán se nachází v Silvi Marina na ulici Via Piave da, v luxusním komplexu domů s vlastním parkovacím stáním, bytový dům je oplocen a nedávno prošel revitalizací. Tato nemovitost o dispozici 2+kk, se nachází v prvním patře domu, skládá se z vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny a balkónu. Zkrátka má všechny vlastnosti pro pohodlné letní sídlo s možnosti pronájmu. Tato lokalita je v letních mě... (více v detailu)
3 000 000
 Kč
Nabízíme k prodeji stylově zařízený dům v podhůří Šumavy - v
Nabízíme k prodeji stylově zařízený dům v podhůří Šumavy - v
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. TM-7386 V zastoupení klienta nabízíme prostorný rodinný dům v malebné lokalitě Prachatic. Historie objektu se datuje od roku 1913 a původně sloužil jako Schwarzenberská myslivna. Tento půvabný dům prošel nedávnou rekonstrukcí a nyní se prezentuje jako dokonalé útočiště pro ty, kdo touží po domě plném pohodlí a elegance. S 549 m2 užitné plochy, 972 m2 pozemkem, 5 místy k parkování a terasou nabízející krásný výhled na Šumavu a blízkostí Husinecké přehrady, se zde budete cítit jako v ráji. Každý ze tří velmi prostorných pokojů je navíc vybaven vlastní koupelnou, WC a kuchyní, což umožňuje využít tento dům také jako luxusní penzion se samostatnými apartmány. A jako hlavní obytná část je otevřený a velmi vkusně zařízený podkrovní byt s úchvatnou koupelnou. Navíc budete ohromeni kombinací přírodních materiálů, které tvoří dokonalou harmonii v každém pokoji. Uvnitř objektu najdete malebnou vnitřní zahradu ideální pro relaxaci a odpočinek. Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 749 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 56 m² Silvi, Itálie
Prodej bytu 2+kk 56 m² Silvi, Itálie
Nabízíme unikátní apartmán s prostornou terasou s výhledem na moře a s výsadní polohou na nábřeží Taranto Nord, na okraji mořského parku Terre del Cerrano, zaručuje přímý přístup na pláž a výhled na moře. V jedné z nejkrásnějších přímořských lokalit na italském pobřeží Jaderského moře, vzdálené pouhých 15 km od letiště Pescara s přímými lety do Prahy a Krakova. Tento apartmán o dispozici 2+kk, o velikosti 56 m² a s terasou 18 m², se nachází jen pár kroků od moře v malebném přímořském městečku Silvi Marina. Samostatný vchod vede do velkého obývacího pokoje s jídelnou a prakticky vybaveného kuchyňského koutu. Ložnice s manželskou postelí a koupelna doplňují vnitřní dispozici. Přítomnost terasy s výhledem na moře vám umožní plně si užít krásné letní dny a venkovní večeře s přáteli a rodinou. K apartmánu náleží parkovací místo. Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásné... (více v detailu)
3 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 58 m² Bellaria-Igea Marina, Itálie
Prodej bytu 2+kk 58 m² Bellaria-Igea Marina, Itálie
Nabízíme pěkný dvoupokojový byt v prvním patře s výtahem v dobře udržované budově zrekonstruované v roce 2000. Igea Marina je malebné přímořské město v regionu Emilia-Romagna v severní Itálii. Nachází se na pobřeží Jaderského moře, asi 10 kilometrů severně od známého letoviska Rimini.s přímými lety do Prahy a Krakowa. Tento apartmán o dispozici 2+kk, o velikosti 58 m² a s terasou 15 m², se nachází zhruba 250 m. od moře v klidné části Igea Marina.Byt se skládá ze vstupu do kuchyňského koutu, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a terasou, dvoulůžkové ložnice a koupelny se sprchovým koutem. Možnost parkování na parkovacích místech kondominia nebo na bezplatném parkovišti vzdáleném 200 metrů. Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásnému okolí je tento apartmán i výhodnou investici. Tato lokalita je v letních měsících velice žádaná, ale vzhledem k tomu že zde převážně b... (více v detailu)
4 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 45 m² Bellaria-Igea Marina, Itálie
Prodej bytu 2+kk 45 m² Bellaria-Igea Marina, Itálie
Nabízíme moderní dvoupokojový apartmán, který se nachází v prvním patře bez výtahu v rekonstruované budově a to pouhých 80 metrů od promenády a pláže. Igea Marina je malebné přímořské město v regionu Emilia-Romagna v severní Itálii. Nachází se na pobřeží Jaderského moře, asi 10 kilometrů severně od známého letoviska Rimini.s přímými lety do Prahy a Krakowa. Krásný apartmán o dispozici 2+kk, o velikosti 45 m² a s balkónem, který vede po obou stranách bytu a to přímo se vstupem z obývacího pokoje a otevřenou kuchyní. Z chodby s prádelnou se vchází do koupelny s oknem se sprchovým koutem a vyhřívaným věšákem na ručníky. Další prosvětlený pokoj je dimenzovaná ložnice s manželskou postelí. Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásnému okolí je tento apartmán i výhodnou investici. Tato lokalita je v letních měsících velice žádaná, ale vzhledem k tomu že zde převážně bydlí mís... (více v detailu)
4 225 000
 Kč
U Králíka Apartmány v centru Dolní Morava pod Bobovou dráhou
U Králíka Apartmány v centru Dolní Morava pod Bobovou dráhou
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajímám nové apartmány A,B,C,D v centru Dolní Morava - U Králíka - pod bobovou dráhou - minimum 2 noci (individuelně lze i jedna noc s cenou na vyžádání), 4 nové apartmány se samostatným vstupem v přízemí, parkování z vrchní strany objektu pro ubytované zdarma, kapacita 2-7 osob, komplet vybavené včetně kuchyní, kávovar, pračka+sušička, internet wifi, koupelny, wc - vše samostat... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Luxusní apartmán ve Špindlerůvě Mlýně, 3+kk, 98 m2, Rezidenc
Luxusní apartmán ve Špindlerůvě Mlýně, 3+kk, 98 m2, Rezidenc
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rádi bychom Vám exklusivně nabídli prodej luxusního apartmánu v samém srdci Špindlerova mlýna ve výjimečné Rezidenci Luční dům. Prostorný apartmán o celkové ploše 93 m2 + 5 m2 sklepní kóje a o dispozici 3+kk, který se nachází ve 4. podlaží budovy, nabízí jedinečný a moderně uspořádaný prostor jak pro účely rekreace, tak pro celoroční bydlení v krásném prostředí největšího a prestižního českého horského střediska. Součástí jednotky je i garážové stání a sklepní komora o velikosti 5 m2, před domem jsou pak další stání pro návštěvy / uživatele domu. Rezidence Luční dům je novostavbou z roku 2016 a představuje skutečně komfortní horské bydlení na naprosto výjimečném místě, které má svého ducha i neobyčejnou historii. Jedná se developerský projekt nové bytové výstavby s jedním podzemním a pěti nadzemními podlažími s tím, že v 1.NP jsou garáže a sklepní komory. Apartmán se prodává včetně veškerého vnitřního vybavení, převážně se jedná o značkový nábytek, kuchyni a vestavné skříně, vše zhotov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 900 000
 Kč
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 69 990 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 69 990 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 69 990 Euro Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2kk, 55m2 s balkonem v prestižním 4**** Spa resortu hotelového stylu s venkovním bazénem, který se nachází 250m od pláže. vlastnictví: osobní výtah: ano patro: 1 z 6 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout vybavený kuchynskou linkou, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, stůl+židle, sedací souprava, klimatizace - jedna ložnice vybavena manželskou postelí, skřín, - koupelna se sprchovým koutem, WC - Balkon Vybavení komplexu: - 3 Bazény ( krytý, venkovní a dětský ) - Lázně a Wellnes ( masáže a kosmetické proced... (více v detailu)
Neuvedeno
Apartmán u moře ve Španělsku jako druhý domov nebo investice
Apartmán u moře ve Španělsku jako druhý domov nebo investice
Přímý majitelé prodají apartmán 3kk, 2 koupelny, terasa, sluneční solárium (střešní terasa), parkovací stání v podzemní garáži v objektu. Rozloha bytu 60m2, balkon 15m2, střešní terasa 50m2. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (plně vybavený spotřebiči), komora (pračka, bojler, úložný prostor), 2x koupelna (WC, umyvadlo, sprchový kout), 2x ložnice (vestavné skříně). Výhled na bazén. Ve vzdálenosti cca 200m pláž, dochozí vzdálenost do centra města, ale i do přírody (moře, palmy, pláže...). V ulici obchody (Lidl, Rossman, Tedi). V okolí bytu množství restaurací, kaváren. Ve městě velká nákupní centra, restaurace a obchody. Město žije po celou zimu, ne jako některá přímořská letoviska, která se na podzim vylidní. Tichý komplex se vzrostlou a pravidelně udržovanou zelení, 2 velké bazény, 1 menší s protiproudem, vířivka, sauna. Pravidelný a důkladný úklid společných pros... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty