GSM ovladatelné zásuvky Solight DY10GSM a DY10S

GSM ovladatelné zásuvky Solight DY10GSM a DY10S
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
S pomocí této sady zásuvek lze v jednom objektu zapínat nebo vypínat jednotlivé zásuvky pomocí sms nebo hovoru. DY10GSM má v sobě s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Chomout na dekoraci
Chomout na dekoraci
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
viz foto V případě zájmu, prosím, pište skrze kontaktní formulář, tam odpovím nejrychleji.
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Meross Smart Wi-Fi zásuvka
Meross Smart Wi-Fi zásuvka
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Meross Smart Wi-Fi zásuvka bez monitoru energie Hlavní parametry Barva: Bílá Základní barva: Bílá Kompatibilita: Google Assistant, Amazon Alexa Podporovaný OS: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Stropní ventilátor s LED osvetlenim Starluna AILA
Stropní ventilátor s LED osvetlenim Starluna AILA
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový, ještě nerozbalený bílý stropní ventilátor Starluna Aila. Moderní stropní ventilátor v bílé barvě nabízí nejen vynikající klima v místnosti, ale zároveň i osvětlení. Stropní ventilátor je vhodný pro ložnice a obývací pokoje do 20 m² a lze jej používat v létě i v zimě.Díky svému jednoduchému tvaru a matné bílé barvě se Aila hodí do mnoha různých konceptů bydlení. Funkce Pomocí dálkového ovládání, které je součástí dodávky, lze pohodlně zapínat a vypínat světlo a měnit rychlost a dobu chodu ventilátoru. Celkem je možné nastavit tři stu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 950
 Kč
PRONÁJEM - Vysoušeč, odvlhčovač vlhkosti TROTEC TTK 171 ECO
PRONÁJEM - Vysoušeč, odvlhčovač vlhkosti TROTEC TTK 171 ECO
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k zapůjčení profesionální odvlhčovač - vysoušeč TROTEC TTK 171 ECO. Profesionální vysoušeč vzduchu Trotec TTK 171 ECO splňuje požadavky na vysoušení zdiva i v náročných podmínkách staveb, průmyslových hal a dalších. Automaticky reguluje vlhkost vzduchu pomocí hygrostatu a senzoru vlhkosti. Odvlhčovač Trotec TTK 171 z úsporné řady ECO je vhodný k vysoušení vlhkého zdiva: v suterénech, na stavbách, v novostavbách, v průmyslových halách, ve skladech, archivech atd. Odvlhčovací výkon: 50 l / 24 hod (30°C/80% r.v.) Technologie: kompresor Vzduchový průtok: 450 m3/hod (maximální výkon) Orientační velikost místnosti: dle výrobce: do 9... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100
 Kč
Solight PP145USB Prodlužovací přívod Kostka se 4 zásuvkami a
Solight PP145USB Prodlužovací přívod Kostka se 4 zásuvkami a
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nove berozbalene Pořiďte si tento kompaktní přívod, do kterého můžete zapojit 4 klasické kabely a 2 kabely USB, maximální kapacita je 2400 mA. Při USB nabíjení se rozsvítí kontrolka Power On. Z důvodu větší bezpečnosti má produkt dětské pojistky. Kostku můžete připevnit na stěnu nebo pod desku stolu díky montážnímu ú... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
160
 Kč
Solight dálkově ovládané venkovní zásuvky
Solight dálkově ovládané venkovní zásuvky
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám použité ale funkční Solight dálkově ovládané venkovní zásuvky set 2 + 1, 2 zásuvky, 1 ovladač. 2 x venkovní zásuvka a 1 x dálkový ovladač venkovní krytí IP44 až 4 zásuvky na 1 ovladač max.: 3680W, AC 230V/16A možnost ručního zapnutí a vypnutí dětské pojistky LED indikace dosah s... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
STAVEBNÍ VYSOUŠEČ ODVLHČOVAČ NEMAXX BT55 55LITRU ZA DEN
STAVEBNÍ VYSOUŠEČ ODVLHČOVAČ NEMAXX BT55 55LITRU ZA DEN
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
---nepoužitý--- Stavební vysoušeč Nemaxx BT55 Stavební vysoušeč Nemaxx BT55 má odvlhčovací kapacitu až 55 litrů za den, spotřebu energie 900 W a špičkový výkon 1150 W. Za hodinu cirkuluje a odvlhčuje přibližně 350 m³ vzduchu. Voda filtrovaná ze vzduchu se shromažďuje v 6 litrové vodní nádrži. Nemaxx BT55 byl testován testovacím centrem TÜV SÜD a byl oceněn testovací značkou GS „TESTED SAFETY“. odvlhčovací kapacita 55 litrů denně PROFESIONÁLNÍ KVALITA - vhodné pro nepřetržitý provoz a trvalé odvlhčování SNADNÁ OBSLUHA - Snadné použití s pomocí přehledného displeje EFEKTIVNÍ - vybaven tichým a účinným rotačním kompresorem ŽÁDNÁ ÚDRŽBA - díky uzavřenému okruhu žádná samostatná nebo doplňovaná chladicí kapalina ODVODNĚNÍ VODY - K dispozici je hadicové připojení pro nepřetržitý odtok vody TRANSPORTABLE - vynikající mobilita, díky velkým pneumatikám a ergonomickým přepravním rukojetím AUTOMATIZOVÁNO - vestavěný hygrostat se automaticky zapíná při stoupající vlhkosti a vypíná se při dosa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 900
 Kč
Dětské noční LED světlo do zásuvky
Dětské noční LED světlo do zásuvky
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětské noční LED světlo do zásuvky s proměnlivými barvami, zapíná se automaticky při setmění. Cena 50,-. Osobní předání např. Praha 4... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Meross Smart Wi-Fi Plug - Chytrá zásuvka
Meross Smart Wi-Fi Plug - Chytrá zásuvka
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji novou, nikdy nepoužitou chytrou zásuvku Meross Smart Wi-Fi Plug. Podpora APPLE HOME ! Umožňuje na dálku vypnout / zapnout spotřebič připojený do této zásuvky, měřit jeho spotřebu el. Energie a nastavit různé automatizace v kombinaci s dalšími chytrými spotřebiči Apple Home. Možné ovládat pomocí iPhone, Apple Watch, Apple TV, iPad apod. Více informacích o tomto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Nezávislé topení dálkové ovládání
Nezávislé topení dálkové ovládání
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Tento modul umožňuje zapínat a vypínat topení jiným způsobem, než stisknutím tlačítka na ovládacím displeji, jako například externím termostatem, externím vypínačem, pomocí WiFi relé, GSM ovladačem nebo různé časové hodiny a podobně. Modul je vhodný pro všechny druhy čínských nezávislých topení s ovládacím LCD displejem které se zapínají krátkým stiskem tlačítka On/Off a vypnutí topení je dlouhým podržením tlačítka On/Off. Vevor, SXT Car Heater, LF Bros, XMTEch, Yardin, a podobné. Po připojení k napájení 12V se provede self-test zařízení cca 2 vteřiny (probliknou všechny LED) a modul je připravený, není potřeba nic nastavovat. ------------ LED Indikace provozního stavu dvoubarevná LED ------------ Rudá LED svítí - topení vypnuto Zelená LED bliká - topení právě startuje (ohřev) Zelená LED svítí - topení je v provozu Rudá LED bliká - topení se právě vypíná (vychlazení) ------------ LED Indikace ext.kontaktu ----------- Modrá LED nesvítí - ext.kontakt vypnutý Modrá LED bliká - ext.kont... (více v detailu)
Zlínský kraj
800
 Kč
7.2 RECEIVER ZESILOVAČ PIONEER VSX-922-K HDMI USB DLNA D.OVL
7.2 RECEIVER ZESILOVAČ PIONEER VSX-922-K HDMI USB DLNA D.OVL
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
První kontakt pouze přes kontaktní formulář. Na dobírku odesílám po úhradě poštovného předem na účet. Receiver je funkční ve stavu viz. foto. Součástí je originální dálkové ovládání, kalibrační mikrofon, cd. Je možné připojit reproduktory s impedancí 6 – 16 Ohmů. Dekodéry prostorového zvuku: DTS-HD, Dolby TrueHD – dekodéry zvuku pro vysoce kvalitní poslech a užití kvalit filmů z Blu-ray přehrávačů DD, DTS – standardní dekodéry zvuku pro poslech filmů z DVD, z televize, satelitu DTS Neo:6** – dekodéry zvuku, které dokáží rozložit stereo zvuk do všech sedmi reproduktorů DPL IIz – nový dekodér prostorového zvuku, který kromě toho, že rozloží stereo zvuk do všech pěti reproduktorů, tak přidává možnost mít další reproduktory vepředu, tzv. Front height, které jsou umístěny na stěně. 6× HDMI vstup v1.4: AV receiver je kompatibilní s 3D video a propustí video signál dál do TV v kvalitě 3D 1080p je možné s kompatiblní TV poslouchat zvuk v AV receiveru přes HDMI kabel, TV musí mít také ale... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 699
 Kč
Zásuvková lišta Bachmann 230v 2x USB + modul do PC
Zásuvková lišta Bachmann 230v 2x USB + modul do PC
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám použitou zásuvkovou lištu Bachmann. 2x 230v 2x USB 1x modul s USB 3.0 + USB-C na propojení s PC. Předání Havlíčkův Brod. Možné přiblížení ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 000
 Kč
Onkyo TX-SR309 5.1 160 W 3D HDMI, USB AV receiver, DO, návod
Onkyo TX-SR309 5.1 160 W 3D HDMI, USB AV receiver, DO, návod
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
DTS-HD, Dolby TrueHD – dekodéry zvuku pro vysoce kvalitní poslech a užití kvalit filmů z Blu-ray přehrávačů DD, DTS – standardní dekodéry zvuku pro poslech filmů z DVD, z televize, satelitu DPL II, DTS Neo:6 – dekodéry zvuku, které dokáží rozložit stereo zvuk do všech pěti reproduktorů 3× HDMI vstup v1.4: AV receiver je kompatibilní s 3D video a propustí video signál dál do TV v kvalitě 3D 1080p je možné s kompatiblní TV poslouchat zvuk v AV receiveru přes HDMI kabel, TV musí mít také ale HDMI v1.4 AV receiver je kompatibilní s video signálem 1080p, propustí také dál video signál, který obsahuje rozšířený barevný prostor x.v.Colour, Deep Color HDMI CEC – pomocí této funkce můžete vypínat a zapínat všechna zařízení najednou, musí být připojena přes HDMI k AV receiveru a samozřejmě tuto funkcí umět také on screen menu přes HDMI – menu AV receiveru se zobrazí i na displayi televizoru Použité technologie: 24-bit / 192 kHz DAC Burr-Brown pro všechny kanály – zvukové převodníky této firmy ... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990
 Kč
2003 Opel Meriva 74kw, 1.6 benzin
2003 Opel Meriva 74kw, 1.6 benzin
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
CENA SE MŮŽE PŘI DOMLUVĚ ZMĚNIT. Zdravím, prodám 2003 Opel Meriva 74kw, 1.6 benzin, najeto 156 626 km, manuální převodovka, klimatizace je funkční STK platné do 4/2026 Vozidlo užívané běžně v provozu bez problémů, nedávno byla vyměněna baterka, palivový filtr, kabinový filtr, brzdy, vyměněný olej, olejový filtr Problémy: Okno u řidiče se cca v p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Přijímač kotle-do zásuvky PH-PK21
Přijímač kotle-do zásuvky PH-PK21
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijímač kotle-nástěnný PH-PK21 bezdrátový přijímač do zásuvky, který podle zaslaných informac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Prodám tester zásuvek HABOTEST HT107D, nový
Prodám tester zásuvek HABOTEST HT107D, nový
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tester zásuvek od firmy HABOTEST, jedná se o model HT107D. Dislej s ukazatelem napětí, správnost umístění fáze, nulového vodiče a ochranného vodiče. Možnost vyzkoušení proudového chrániče. Osobní předání Strakonice Zaslání: 1) Zaslání pomocí balíkovny (Česká pošta). Cena 65 K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199
 Kč
Obsahy a rozbory děl k literatuře – přehledu SŠ učiva
Obsahy a rozbory děl k literatuře – přehledu SŠ učiva
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Učebnice je nová, nepoužívaná, nepopsaná. Knihy zasílám poštou (Česká pošta/Zásilkovna – podle Vaší preference) nebo je možné osobní předání (Jihlava/Polná). Cen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
140
 Kč
Provazníková, Volejníková – Makroekonomie (cvičebnice)
Provazníková, Volejníková – Makroekonomie (cvičebnice)
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Cvičebnice je v dobrém stavu, nepopsaná. Knihy zasílám poštou (Česká pošta/Zásilkovna – podle Vaší preference) nebo je možné osobní předání (Jihlava/Polná). Cena... (více v detailu)
Kraj Vysočina
90
 Kč
Meričková, Stejskal – Teorie a praxe veřejné ekonomiky
Meričková, Stejskal – Teorie a praxe veřejné ekonomiky
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Skripta jsou nová, nepoužívaná, nepopsaná. Knihy zasílám poštou (Česká pošta/Zásilkovna – podle Vaší preference) nebo je možné osobní předání (Jihlava/Polná). Cen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
280
 Kč
Přehled dějin literatury pro střední školy 1
Přehled dějin literatury pro střední školy 1
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Učebnice má lehce ohnuté rohy, ale jinak v dobrém stavu, nepopsaná. Knihy zasílám poštou (Česká pošta/Zásilkovna – podle Vaší preference) nebo je možné osobní předání (Jihlav... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70
 Kč
Chytrá zásuvka HAMA
Chytrá zásuvka HAMA
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
dálkově ovládaná síťová zásuvka pro pohodlné zapínání a vypínání spotřebičů aplikací přes internet - zásuvku je možno začlenit do vaší domácí WiFi sítě pomocí bezplatné aplikace Hama Smart Home, a následně ji ovládat odkudkoliv pomocí mobilního telefonu nebo tabletu - funguje bez Gateway/Bridge (není potřeba žádná další řídicí jednotka) - kompaktní tvar a decentní design se hodí do každé místnosti - šetří místo, vhodné při nedostatku prostoru, nezakrývá vedlejší zásuvky nebo vypínače - vhodná pro všechna zařízení až do 3680 W (16 A) - Smart zásuvka je ideální začátek pro chytrou domácnost nebo jako pomoc pro tělesně postižené - pohodlné ovládání i mimo dosah domácí sítě na dálku přes aplikaci Hama Smart Home - možnost nastavení různých časů spínání/vypínání nebo časovaného vypnutí - tlačítko pro možnost ručního ovládání nezávisle na WiFi, LED kontrolka - podpora ovládání hlasem pomocí služeb Amazon Alexa a Google Assistant - podpora IFTTT (If This Than That - programování podmíněnýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Cotton a kol. – Market Leader – Intermediate Business Eng
Cotton a kol. – Market Leader – Intermediate Business Eng
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Učebnice má lehce ohnuté rohy, uvnitř je z části popsaná tužkou (můžu případně odstranit), jinak je v dobrém stavu. Knihy zasílám poštou (Česká pošta/Zásilkovna – podle Vaší preference) nebo je možn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70
 Kč
Použité garnyžové lišty 350 + 266 cm
Použité garnyžové lišty 350 + 266 cm
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím použité garnyžové lišty, síla 36 mm, výška 70 mm, délky 350 cm a 266 cm Cena 400,- Kč za obě. Osobní odběr je možný v Okřínku u Poděbrad. Lišty lze i po zaplacení posl... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Rhythm hrající budík - Japan
Rhythm hrající budík - Japan
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Mid Century (60. léta) hudební budík od Ginza / Rhythm, Japonsko Velmi vzácný vintage budík s vestavěným hudebním boxem. Budík hraje Ludwig van Beethoven....Pro Elišku, aby vás probudil! Lze jej také zap... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Anténní zásuvka Solight XA06 průběžná
Anténní zásuvka Solight XA06 průběžná
Před 16 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Televizní zásuvka Solight XA06 TV+R+SAT průběžná, útlum 8db. Platba předem, na dobír... (více v detailu)
Karlovarský kraj
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty