Granitová deska - Planolith

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní použitou nepoškozenou granitovou desku německého výrobce Planolith. Byla použita pod laboratorní váhu. rozměr: 400x250x50 váha:15kg Ostatní údaje na fotkách. Preferuji osobní převzetí, případně moh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám potahy na sedadlo GRAMMER a GRANIT
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám přesný potah na sedadlo GRAMMER a GRANIT včetně spolujezdce a pot... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Granitový dřez s Flexi baterií NOVÝ
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zcela nový originál zabalený granitový dřez s Flexi ohebnou baterii a komplet sifonem rozměr 77x44cm ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 690
 Kč
Zámek ABUS Granit Detecto XPlus 8077 Red.
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám úplně nový zámek na motorku. ABUS Granit Detecto XPlus 8077 Red. Nový nepouži... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Granitový dřez Franke
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám použity Granitový dřez Franke, není nijak poškozeny jen je tam ... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
Zvedák sádrokartonových desek
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kompletní zvedák na SDK desky. Koupený nový a použitý na rekonstrukci podkroví a verand... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Nanobeam AC gen2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
400KC/kus plne funkcni - pouzite jednotky + pripadne mohu dodat v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Velux střešní okna
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám použité Velux střešní okno GZL M05 rozměr 78x118cm dvojsklo. Použité, zachovalé +... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Desková společenská hra - Legendy západu ve fólii
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám deskovou společenskou hru Legendy západu. Nová, nerozbalená, ve fólii, vhodná jako dárek. Zbavuji se více deskových či karetních her, viz moje další inzeráty. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, budu rád za pozitivní hodnocení. Pokud spokojeni nebudete, nejprve mě kontaktujte, ať to můžeme napravit. Obrázky mohou být jen ilustrační. Aktuální fot... (více v detailu)
Olomoucký kraj
798
 Kč
Desková společenská karetní hra - Knížata z Katanu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám deskovou společenskou karetní hru Knížata z Katanu pro dva hráče. Málo hraná, karty jsou jako nové. Zbavuji se více deskových či karetních her, viz moje další inzeráty. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, budu rád za pozitivní hodnocení. Pokud spokojeni nebudete, nejprve mě kontaktujte, ať to můžeme napravit. Obrázky mohou být jen ilustrační. Aktuáln... (více v detailu)
Olomoucký kraj
498
 Kč
Desková společenská hra - Civilization: Nový úsvit
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám deskovou společenskou hru Sid Meier's Civilization: Nový úsvit vydanou v roce 2017. Krabice trochu ošoupaná, komponenty roztřízené a v pěkném stavu, pravidla trochu opotřebovaná. Zbavuji se více deskových či karetních her, viz moje další inzeráty. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, budu rád za pozitivní hodnocení. Pokud spokojeni nebudete, nejprve mě kontaktujte, ať to můžeme napravit. Ob... (více v detailu)
Olomoucký kraj
798
 Kč
Powerbeam M5 300
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
plne funkcni - pouzite jednotky + mohu dodat vcetne zcela novych - nepouzitych parabol, uchyceni a poe (neni kompl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Objektiv OLYMPUS M.Zuiko 12 mm f/2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Málo využívaný - od nového použitý pouze několikrát Objektiv je v naprosto funkčním stavu. Součástí prodeje je vše co vidíte na fotogr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
ZDĚNÝ RD GRANIT 4+KK s pracovnou, 88 m2
Firma JOMAKOV-STAV, s. r. o. nabízí výstavbu nízkoenergetického zděného rodinného domku – bungalovu za cenu 3 490 000,- Kč (aktualizace ceny ke dni 1.7. 2024) včetně DPH bez pozemku v rámci ostravského, opavského, frýdecko-místeckého nebo karvinského regionu. Jedná se o zděný dům, který má cca 104 m2 zastavěné plochy, užitná plocha domu tvoří cca 88 m2. Dispozice domu se snaží o maximální a optimální využití každého místa s důrazem na získání co největšího podílu obytné plochy pokojů. Dům je vybaven čtyřmi pobytovými místnostmi (variantně i s pracovnou), chodbou, samostatným WC, koupelnou s vanou i sprchovým koutem, případně i dalším WC a dostatečně p... (více v detailu)
3 490 000
 Kč
Coleman Coastline 8 Deluxe
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám použitý rodinný stan Coastline 8 od značky Coleman je velice prostorný tunelový stan pro 8 osob. mohu přivést na trase UH - ... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 500
 Kč
kola pro invalidní vozík, i na dobírku
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
na prodej 2 nová náhradní kola k invalidnímu vozíku. Prakticky nová, použitá minimálně. Cena za obě dohromady jen 1190 Kč.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190
 Kč
KOUPÍM na FIAT 127 VÍKO ROZDĚLOVAČE DUCELLIER.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
KOUPÍM: Na vozidlo FIAT 127 MK 2 r.v. 1980 víko rozdělovače ducellier (buď nové, nebo použité v dobrém stavu), případně vyměním za nové magneti marelli. Dále koupím těsnění okna zadní boční.(gumu do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Přístřešek Alu+ polykarbonát
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám přístřešek na auto, nebo na zahradu na nářadí případně lze použít na stavbu skleníku, nebo pergoly. Profily jsou hliníkové ošetřené granitovou barvou. Stojany 3x2,5m , 2x2m, 1x3m, profil 12x12cm plus k... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Zámek ABUS Granit Detecto XPlus 8077 Red.
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám úplně nový zámek na motorku. ABUS Granit Detecto XPlus 8077 Red. Nový nepouži... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Prodám PC Dell OptiPlex 3050
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodávám použitý počítač Dell Optiplex 3050, krásný stroj na běžné použití. Parametry: CPU: Intel i5-7500 RAM: 8GB DDR4 GK: Int... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 700
 Kč
Plynový sporák - deska
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám použitý plynový sporák (jako deska) pro vestavění do kuchyňské linky. Rozměr šířka/hloubka: Venkovn... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Základní deska Dell Latitude E6330 Intel i5
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Našel při úklidu, stav neznámý proto raději prodávám jako vadné na díly, případně opravu. Deska kdysi vytažena z rozbytého notebooku (prasklé LCD), který byl rozprodán na díly, jen desku jsem nemohl tehdy najít, nyní po dlouhé době při úklidu našel, ale funkčnost neznám, proto bez záruky jestli jede. Jediné, co si pamatuji, že na notebooku v pravém spodním rohu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Psací stůl MALM s výsůvnou deskou
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý psací stůl MALM s břízovou dýhou a výsuvnou deskou. Deska je momentálně rozložena, ale lze namontovat, viz foto IKEA: ht... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Herní PC - 12 jader s NVIDIA GTX 1060 6 GB
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám herní počítač, co zvládne většinu nejnovějších her na High detaily, na PC si zahrajete například Cyberpunk 2077 Far CRY 6, Metro Exodus, Kingdom Come, Far Cry 5 , PUBG, Fortnite, Red Dead Redemption 2, CS GO nebo jej můžete použít na střih videa atd. Počítač má výkonný dvanáctijádrový procesor, grafickou kartu NVIDIA GTX 1060 6GB, 16GB RAM. Pro velice ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 990
 Kč
BMW 530d xDrive 2012, 232k najeto, 190kw
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Rok výroby: 2012, reg. v ČR 2012 VIN:WBAFV31060DP48043 Nájezd KM: 232 503km Platná STK: 09/2026 Původ: Německo Automatická převodovka, nafta Pravidelný servis, keramické čištění a ošetření každý rok, béžový kožený interiér se známkami opotřebení, foto dodám na vyžádání. Na prodej opravdu spěchám, takže s cenou možno při rychlém jednání hýbat. Možnost koupě s novými alu koly a letní sadou pneumatik, viz... (více v detailu)
Ústecký kraj
250 000
 Kč
PLAYGRO dětská deka (100×150 cm) - min. použitá
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám max. 5x použitou velkou hrací deku (150x100 cm) pro miminka PLAYGRO - jsou na ní krásné obrázky, interaktivní prvky (otevírací lednička, zrcátko, kousátko, různé povrchy), které děti zabaví. Syn na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty