Stavební suť,kamenné základy-doprava zdarma

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím stavební suť-cihly+kamenné základy vše zdarma. Dopravu zajistím na vlast... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Stavební suť - Dopravu zajistím na vlastní náklady
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím stavební suť z bouracích práci - Cihly, beton, hlína. Dopravu zaj... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Stavební pozemek
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek, zasíťovaný, krásná jihovýchodní expozice ve městě Kasejovice, veškeré služby pro obyv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Mulčování ploch
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím mulčování travnatých ploch , luk, neudržovaných pozem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
950
 Kč
Stavební pozemek
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek o rozloze 1.309m2 (včetně podílu na přístupové... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 490 000
 Kč
Zdarma stavební materiál
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím stavební materiál z výkopových prací ,vhodné do zavážky.Ze... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Stavební suť zdarma
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Stavební suť zdarma naložím, cca 2km od Libochovic. Většinou vhodné na vyrovnání terénu.
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Stavební fošny 55mm
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zbytek proschlých stavebních / truhlařských fošní tloušťka 55mm v délce 4,1m. Množství: 3,9m³ Cena - 7000/m3, při odběru celku dohoda... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Čeština do BMW mapy 2024-2 zdarma
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Čeština pro navigační systémy CCC, CIC i NBT. Garance nejnižší ceny!! Přijdeme za vámi kdekoliv, odborně nahrajeme a předvedeme. Záruka a opětovné nahrání zdarma. Po domluvě je možné nahrát češtinu i přímo u Vás doma nebo na Vámi určené adrese téměř na jakémkoliv místě České republik... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1
 Kč
Prodám stavební pozemek v Třinci od 1.040 m2
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám stavební parcelu v Třinci Oldřichovicích 1.040 m2, rovina, pozemek určen pro stavbu rodinného domku, velmi klidné místo, zatravněno. IS budou zajištěny k ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Lesní pozemky u Šumperku
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme podílové spoluvlastnictví - přesně 12/456 rozsáhlého lesního území. Vše zapsáno na LV 335 v katastrálním území Palonín, okres Šumperk. Konkrétně se jedná o pozemky - parc. čísla: st. 334 - 22m2 250/1 - 22 286m2 250/... (více v detailu)
Olomoucký kraj
391 069
 Kč
Stavební pozemek Zlín
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám vyjímečný pozemek ve Zlíně, místní část Salaš o velikosti až 12 000 m2. Všechny sítě, vršek plochého kopce, hezký výhled do okolí (příroda, nikoliv domy, paneláky či dokonce fabrika). Stavební povolení na základě rigidního úze... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PRODEJ STAVEBNÍHO POZEMKU HORNÍ NĚMČÍ
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Obec: Horní Němčí IS: Na hranici pozemku Příjezdová komunikace: Asfalt Šířka: 11,5 m Celková plocha: 520 m2 Nabídková cena: 1,35 mil Kč Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek v klidné části obce Horní Němčí. K pozemku vede asfaltová komunikace, inženýrské sítě na hranici pozemku, uliční šířka 11,5 m. Možnost okamžité výstavby. V ceně projektová dokumentace,... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 350 000
 Kč
Stavební parcela
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji ucelený rovinatý stavební pozemek č. 606; o rozloze 4021 m2 na kraji obce Jemníky, okres Kladno. Výstavba na pozemku je v souladu s územním plánem obce. Přístup na pozemek je pomocí zpevněné pozemní komunikace. Inžen... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Stavební suť za odvoz
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Přenechám stavební suť (zdi, základová deska) do základů za odvoz. Vše bude rozbito a připraveno na odvoz.
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1160 m2, Předměřice nad Labem
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v obci Předměřice nad Labem, ul. Obránců Mírů. Celková plocha pozemku činí krásných 1160 m2. Inženýrské sítě na hranici. Koeficient zastavitelnosti 0,2, tedy až 232 m2. Pozemek se nachází v obytn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500 000
 Kč
Stavební pozemek Český Těšín
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Poslední šance do konce roku! Naše společnost ve výhradním zastoupení majitele nabízí stavební pozemek o celkové výměře 3760 m2. Stavební pozemek se nachází v části Českého Těšína – Dolní Žukov a lze jej zakoupit v celku, a nebo rozdělit na dvě stavební parcely. Aktuálně je v rámci pozemku schváleno stavební povolení na výstavbu krásného rodinného domu, včetně všech přípojek, které se nachází na hranici pozemku. Pro lepší představu doporučujeme osob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999 999
 Kč
Nabízím zdarma uložení zeminy ornice cihlové sutě cihel suť
Nabízím možnost uložení zeminy, skrývky z výkopů jímek, bazenů, stavební suti - cihly, omítka ZDARMA v lokalitě Luby okres Cheb. Suť musí být 100% eko a bio, jen cihly, zdivo, omítky Žádný odpad, plasty,... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Lodní kontejner 20' -DOPRAVA ZDARMA - č.110
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme lodní skladový námořní stavební kontejner po jedné námořní cestě viz foto. Více info telefonicky, nebo na webu. Doprava zdarma platí při objednání 2 kusů vel. 20',nebo 1 kusu vel. 40',40'HC. Cena za dopravu jednoho kusu vel. 20' činí 3.500,- Kč. Ceny jsou uvedeny bez DPH a za jeden kus. Dodání po celé CŘ, Praha, Brno, Ostrava, Zlín, České Budějovice, Plzeň, Jihlava, Tábor, Frýdek Místek, Zn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
72 500
 Kč
Prodej pozemku s možností výstavby Stařechovice, část Služín
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek, který má výbornou dostupnost do měst jako je Prostějov a Olomouc a přitom nabízí poklidný život na vesnici Rovinatý pozemek o výměře 875 m² najdete v obci Stařechovice, část Služín, okres Prostějov Pozemek se nachází v klidné části obce a je v územním plánu obce veden jako „plochy smíšené obytné - venkovské“. Inženýrské sítě jsou v blízkosti pozemku. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 190 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku ve Cvrčovicích
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
, Objevte Místo, Kde Se Snění Stává Skutečností - Váš Nový Domov ve Cvrčovicích Představte si místo, kde každý den začíná vítáním slunečních paprsků, které se probíjejí skrze koruny stromů, a končí klidným večerem s pohledem na zářící hvězdy. Místo, kde každý váš krok na vlastním pozemku rezonuje s pocitem domova a bezpečí. Takové místo nyní máte jedinečnou příležitost si pořídit. Nabízíme vám zasíťovaný stavební pozemek v malebné obci Cvrčovice, která leží pouhých 20 minut od Brna. Proč právě Cvrčovice? Cvrčovice jsou obcí s bohatou tradicí a přátelskou atmosférou, kde se snoubí moderní život s respektem k přírodě a historii. Tento stavební pozemek se nachází na okraji obce, poskytující tak ideální kombinaci soukromí a vynikající dostupnosti. S uliční šířkou 29 metrů, vám tento pozemek nabízí dostatek prostoru pro realizaci vašeho vysněného domova. Vynikající dostupnost a infrastruktura Poloha pozemku je strategická nejen díky blízkosti Brna, ale také díky snadnému přístupu k dálnic... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej, stavební pozemek, 5800 m², Planá u M. Lázní
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Naše společnost nabízí prodej rozlehlého pozemku 5 800 m2 na výstavbu pěti rodinných domů až se třemi byty, v Plané u Mariánských Lázní. Veškeré inženýrské sítě mají dostatečnou kapacitu a jsou u hranice pozemku. Příjezdová cesta je také vyřešena. Stavební úřad je se záměrem seznámen a vyd... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 700 000
 Kč
Znojmo – Šatov, vinice, stavební parcela, 1833 m2, sítě – po
Ev.č. E3288Z033 Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební parcelu o rozloze 1833 m2, která se nachází v žádané lokalitě Znojmo - Šatov, přímo v srdci tradiční sklepní uličky, kde se mísí kultura vinařství s moderním životním stylem. Tato pozoruhodná parcela, s rozměry 12 m na šířku a 148 m na délku, nabízí dostatek prostoru pro výstavbu vašeho vysněného objektu. Ať už sníte o vlastním rodinném domě s výhledem na zelené vinice, nebo o založení penzionu či vinárny, která bude přitahovat milovníky vína z celého světa, tento pozemek je ideálním místem pro realizaci vašich plán... (více v detailu)
2 190 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku se základovou deskou, pozemek 1 24
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 1244 m² v malebné obci Krňany. Na pozemku se nachází základová deska připravená pro výstavbu L bungalovu, což umožňuje rychlé zahájení stavebních prací na základě vydáného stavebního povolení. Zbylá část pozemku nabízí spoustu možností pro jeho využití. Pozemek je vybaven veškerými inženýrskými sítěmi. Lokalita Krňany je známá svou klidnou atmos... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Lodní kontejner 20' RAL 6005 -DOPRAVA ZDARMA - č.9374
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme lodní skladový námořní stavební kontejner po jedné námořní cestě viz foto. Více info telefonicky, nebo na webu. Doprava zdarma platí při objednání 2 kusů vel. 20',nebo 1 kusu vel. 40',40'HC. Cena za dopravu jednoho kusu vel. 20' činí 3.500,- Kč. Ceny jsou uvedeny bez DPH a za jeden kus. Dodání po celé CŘ, Praha, Brno, Ostrava, Zlín, České Budějovice, Plzeň, Jihlava, Tábor, Frýdek Místek, Zn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
74 500
 Kč
Prodej stavebního pozemku v k.ú. Poutnov
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Již 10 let jsme vaše pravá ruka přes investice do pozemků. Připojte se i vy k celé řadě investorů, kteří v pozemcích našli stabilní a výnosnou investici. Nabízíme Vám ke koupi pozemek v katastrálním území Poutnov, LV 155 o výměře 4631 m2. Pozemek se nachází v územním plánu obce jako bydlení individuální venkovského typu. Pozemek je možno rozdělit a koupit pouze část. Parcela č. 20 - o výměře 535m² (Zahrada) Parcela č. 207/6 - o výměře 3460m² (Trvalý travní porost) Parcela č. 589 - o v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 399 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty