Prodej bytu 2+1 s balkonem ve Starém Brně, ul. Veletržní

Prodej bytu 2+1 s balkonem ve Starém Brně, ul. Veletržní
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Byt 2+1 s balkonem v původním stavu ve Starém Brně na ulici Veletržní. Jak už samotný název napovídá, nacházíme se mezi brněnským výstavištěm a Mendlovým náměstím u letohrádku Mitrovských. Jihozápadně orientovaný balkon do klidného vnitrobloku je přístupný z obýváku. Opačným směrem se nachází ložnice s kuchyní a výhledem na Petrov a hrad Špilberk, viz půdorys níže. Toaleta je od koup... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 490 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 2+1 v Brnu; Brně, ul. Špitálka
Pronájem bytu 2+1 v Brnu; Brně, ul. Špitálka
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem mezonetového bytu 2+1 v Brně na ulici Špitálka Nabízíme k pronájmu nově vybudovaný mezonetový byt 2+1 v 5. patře domu na ulici Špitálka, Brno. Tento moderní a světlý byt je rozložen do dvou úrovní, které poskytují dostatek prostoru a soukromí. Byt se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města i veškeré občanské Dispozice zahrnuje byt dvě neprůchozí místnosti, kuchyň, ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Brně, ul. Jílová
Pronájem bytu 2+1 v Brně, ul. Jílová
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Máme pro Vás skvělou nabídku pronájmu bytu s balkónem s výbornou dostupností do centra Brna. Jednotka se nachází ve 2. patře panelového domu s výtahem. Dispozice je velmi prakticky řešena kdy všechny místnosti jsou neprůchozí. Byt zůstává vybavený jak můžete vidět na fotografiích. K dispozici je také sklep pro další... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Železném Brodě; ul. Na Vápence
Prodej bytu 2+1 v Železném Brodě; ul. Na Vápence
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Pěkný, slunný byt 2+1 s lodžií o užitné ploše 56,7m² v příjemné části Železného Brodu lze převést do OV do 1 roku od podání žádosti. Byt se nachází v klidné části obce v 7.NP domu s hezkým výhledem do okolí. Kompletní občanská vybavenost, krásná příroda v okolí. Železný Brod je umístěn na dobré strategicé pozici - cca15km na nájezd u Turnova n... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 995 000
 Kč
prodej bytu 3+1 s balkónem 70 m2, ul. Přistoupimská, Praha 1
prodej bytu 3+1 s balkónem 70 m2, ul. Přistoupimská, Praha 1
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
vč. právního servisu a odměny RK, Ve výhradním zastoupení majitele, nabízím prodej hezkého světlého bytu 3+1 s balkónem, v zatepleném domě na klidném místě plném zeleně a vzrostlých stromů, kousek od Malešického parku a Lidlu, do 15 min MHD na metro A Želivského. Prakticky řešený byt (67+3m² balkón) s příjemnou V/Z orientací, v 1. NP/7 zrekonstruovaného domu, nabízí tři prostorné pokoje (19, 17 a 14m²) z toho největší s balkónem s výhledem do zeleně, kuchyň s oknem a plynovým sporákem, částečně zděné jádro se samostatnou toaletou a na chodbě dostatek úložného místa. Plastová okna, na podlahách pokojů jsou dřevěné parkety, jinak v původním stavu a určený k rekonstrukci dle Vašich představ. K bytu náleží sklepní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 690 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s balkónem v Bohumíně
Pronájem bytu 2+1 s balkónem v Bohumíně
Dobrý den, nabízím podnájem družstevního malometražního bytu 2+1 s balkónem v Bohumíně. Byt se nachází v 11. patře panelového domu s 2 výtahy. Veškeré služby... (více v detailu)
10 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 57 m² Praha, Mezi Vodami
Prodej bytu 2+1 57 m² Praha, Mezi Vodami
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v ulici Mezi Vodami, který se nachází v šestém nadzemním podlaží (6.NP). Byt má podlahovou plochu 61,4 m² a balkon o velikosti 1,5 m². Tento byt 2+1 lze bez problému stavebně upravit na dispozici 2+kk. K bytu dále náleží venkovní parkovací stání a sklepní kóje. Modřany místo, kde se bytová jednotka nachází, jsou dynamicky se rozvíjející čtvrť na jihu Prahy. Tato lokalita je výborně propojena s centrem města díky tramvajové lince, která vás do centra dopraví za přibližně 30 minut. V budoucnu se očekává ještě lepší spojení díky nové lince metra D. Modřany nabízejí bohaté možnosti pro sportovní a rekreační vyžití, včetně cyklostezek a přírodní rezervace Modřanská rokle, k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Ostrava, ul. Mariánskohorská
Prodej bytu 3+1, 68 m², Ostrava, ul. Mariánskohorská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a útulný družstevní byt o dispozici 3+1 s balkónem, nacházející se v centru Ostravy, ul. Mariánskohorská. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží z 12 (s výtahem) a má výměru 68 m². Výhody nemovitosti: Prostorná kuchyně Nízké měsíční náklady na bydlení Balkón s příjemným výhledem Byt je volný a připravený k okamžitému nastěhování Skvě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 77 m², Litoměřice, ul. Novobranská
Prodej bytu 2+1, 77 m², Litoměřice, ul. Novobranská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 v centru Litoměřic, přímo u Mírového náměstí. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu po průběžných rekonstrukcích (střecha, odpady, nová fasáda). Celková užitná plocha bytu je 68 m², přičemž celková plocha bytu činí 77 m². Díky umístění ve 4. podlaží nabízí byt krásný výhled na historické centrum města. Dispozice bytu je 2+1 - předsíň 5 m², kuchyně 16m², pokoj 1) 20m², pokoj 2) 17m², koupelna + WC 4,5m², spíž 5m². Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Okna s orientac... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 82 m², Písek, ul. 17. listopadu
Prodej bytu 3+1, 82 m², Písek, ul. 17. listopadu
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nově nabízíme byt o dispozici 3+1 a užitné ploše 82 m² v atraktivní lokalitě města Písek, Budějovické předměstí. Byt se nachází v panelovém domě ve 4. podlaží. Je v původním, avšak zachovalém stavu a nabízí budoucímu majiteli volné ruce v zrekonstruování bytu dle vlastních představ a fantazie. Součástí bytu jsou tři neprůchozí, prostorné pokoje, samostatná kuchyně s kuchyňskou linkou, kou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší, 215 m², Praha, ul. Chelčického
Prodej bytu 5+1 a větší, 215 m², Praha, ul. Chelčického
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme atypický mezonetový byt na pražském Žižkově o ploše 215 m² + garáž. Krásný, slunný 3-patrový byt na ulici Chelčického. Byt se nachází v 6., 7. a 8. patře. Podlahová plocha bytu činí 202 m². V dolní části bytu se nachází předsíň 16m² s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s kuchyňským koutem 42 m2 a spíž 8m, koupelna s pračkou, toaleta, ložnice 14 m² a balkon s výhledem do vnitrobloku. Ve druhem patře: hala se vstupem na terasu 9 m², 3 ložnice: 21m +... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 799 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Sokolově, ul. Heyrovského
Prodej bytu 2+1 v Sokolově, ul. Heyrovského
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodej světlého bytu 2+1, o užitné ploše 49 m², který se nachází na klidném sídlišti v části obce Sokolov ve 3. patře cihlového domu. Díky svému umístění nabízí byt fantastický výhled a díky francouzským oknům je velice dobře osvětlený přirozeným světlem. Dům nedávno prošel rekonstrukcí střechy a v plánu je také zateplení, což představuje skvělou investiční příležitost s výhledem na snížení budoucích nákladů na vytápění. Nemovitost se nachází v dobrém stavu, připraveném k okamžit... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 195 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 46 m², Hlučín, ul. Severní
Prodej bytu 2+1, 46 m², Hlučín, ul. Severní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 s šatnou o užitné ploše 46 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu ve vyhledávané a klidné části Hlučína. Byt je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Dispozice bytu zahrnuje dvě prostorné místnosti, kde obývací pokoj má balkon s výhledem na ulici a případná ložnice je situována do klidné zóny, moderní kuchyň, útulná šatna a koupelna s WC. Díky chytrému uspořádání a rekonstrukci nabízí komfortní a funkční by... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 84 m2  se dvěma balkóny a sklepem - Modřice
Prodej byty 3+1, 84 m2 se dvěma balkóny a sklepem - Modřice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00530 Nabízíme k prodeji jedinečný byt v srdci klidného městečka Modřice, který je ideální pro rodinu hledající komfortní a prostorné bydlení. Tento cihlový bytový dům, postavený s důrazem na kvalitu a trvanlivost, se nachází v třetím nadzemním podlaží, a nabízí ideální kombinaci pohodlí a soukromí. Byt o dispozici 3+1 a celkové užitné ploše 84 m2 je po kompletní rekonstrukci z období 2006–2010. Obývací pokoj o rozloze 23 m2 je skvělým místem pro relaxaci a nabízí přímý vstup na východně orientovaný balkón, kde si můžete vychutnat ranní kávu s výhledem na probouzející se den. Prostorná kuchyně s přilehlou spíží (15,5 m2) je jako stvořená pro kulinářské tvoření, a díky balkónu orientovanému na jih si užijete dostatek slunečního svitu po celý den. Byt dále disponuje dětským pokojem (16,3 m2) a útulnou ložnicí (12,5 m2), což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Z předsíně o rozměru 9 m2 se plynule dostanete do všech místností, a je zde také prostor pro vestavěnou skříň, k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 850 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Třebíči, ul. Energetiků
Prodej bytu 3+1 v Třebíči, ul. Energetiků
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodáme byt 3+1 o ploše 70 m² v žádané lokalitě Nové Dvory, Třebíč. Byt se nachází na 5. podlaží osmipodlažního panelového domu s výtahem a je v původním zachovalém stavu. Budova prošla revitalizací a je situována na klidném místě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, parky a sportovní zařízení. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 799 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 66 m² v Příbrami, ul. Brodská
Prodej bytu 2+1, 66 m² v Příbrami, ul. Brodská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Exklusivně nabízíme k prodeji velmi pěkný, atypický byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 66 m². Vkusně zrekonstruovaná jednotka se nachází v 5. patře cihlového domu v žádané a klidné části města Příbram, ulice Brodská. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, ložnici, kuchyň, malou šatnu, samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. K bytu náleží sklep o ploše 2,6 m² a v přízemí domu je možnost využívání společné kočárkárny. Nemovitost je velmi pěkně umístěna s možností b... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 917 050
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 1+kk, 40 m², Vlašim, ul. Havlíčkova
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk o užitné ploše 40 m², situovaný v centrální části Vlašimi. Balkón o velikosti 6 metrů čtverečních. Tento byt se nachází v 1. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu. Je ideální pro jednotlivce či páry, kteří hledají komfortní bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností.Dispozičně byt nabízí prostornou obytnou místnost s kuchyňským koutem, dá... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 61 m², Ústí nad Labem, ul. Pod Holoměří
Prodej bytu 3+1, 61 m², Ústí nad Labem, ul. Pod Holoměří
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Pořídit si vlastní byt na jedné z výborných a žádaných adres Vám umožní tato zajímavá a lákavá nabídka. Prostorný v dobrém stavu udržovaný byt 3+1 s balkonem a sklepem o ploše 61 m2 najdete v ulici Pod Holoměří v Ústí n/L ve druhém nadzemním podlaží v jednom z lukrativních míst města. Byt vhodný k okamžitému nastěhování, nebo úprav dle vlastního vkusu disponuje třemi samostatnými pokoji, kuchyní, předsíní a koupelnou s WC. Součástí prodeje je spoluvlastnický podíl na společných částech domu a pozemku, který je užíván jako zahrada. Další součástí prodeje je pozemek u domu na... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Americká
Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Americká
Před 4 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný a světlý byt 2+1 o celkové užitné ploše 65m², nacházející se ve zvýšeném přízemí cihlového domu v žádané části Úšovice v Mariánských Lázních. Byt prošel v roce 2010 rekonstrukcí, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení ihned bez dalších investic. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny, samostatné toalety a předsíně. Vytápění centrální, dálkové, o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Milevsku, ul. Písecké předměstí
Prodej bytu 3+1 v Milevsku, ul. Písecké předměstí
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 s balkónem v Milevsku, ulice Píseckého předměstí. Byt je v družstevním vlastnictví, aktuálně koncem roku bude převedený do osobního vlastnictví. Umístění v 1. NP panelového domu s výtahem, ihned k nastěhování. Vybavení bytu zůstává. Dispozice: vstupní chodba, kuchyně, ložnice, dětský pokoj, hala,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 580 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 142 m2 Anglická, Mariánské Lázně
Prodej bytu 3+1 142 m2 Anglická, Mariánské Lázně
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Pokud hledáte nevšední zážitek, atypické sídlo, které Vás přenese mimo tento čas a prostor, toto by mohlo být to pravé pro Vás. Představte si, že projdete centrem Mariánských lázní, a ještě s oplatkou v ruce zastavíte před svým novým bytem v krásné historické budově, bývalém hotelu. Vejdete do bytu, kde na Vás dýchne duch dávných časů a zámeckého luxusu. Odložíte si do šatny, přiložíte do kamen a uvelebíte se před oknem s výhledem na les. Otevřeným oknem na balkon posloucháte zpěv ptáků a jinak nic, ticho a pohoda. Žádné rozptylování a starosti dnešní doby. Toto je Vaše útočiště. Zařízené uměleckým citem tak, aby každá místnost a každý předmět vyprávěly svůj příběh. Chcete-li vyrazit ven, máte za dveřmi to, po čem asi každý touží. Jednou stranou vyjdete přímo do lesa, do krásné přírody, druhou stranou do historického centra Mariánsk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 60 m², Jihlava, ul. U Hřbitova
Prodej bytu 2+1, 60 m², Jihlava, ul. U Hřbitova
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Láká vás bydlení v klidné a přátelské části Jihlavy? Máme pro vás ideální nabídku! Nabízíme k prodeji krásný slunečný byt 2+1 s proskleným balkónem o užitné ploše 60 m². Byt se nachází ve 3. podlaží čtyřpatrového panelového domu v centru Jihlavy. Dům je příjemně uspořádaný a nabízí přátelské sousedy. V bezprostřední blízkosti najdete dostatek zeleně, ideální pro relaxaci v parku. Obchodní centrum je vzdálené jen 10 minut chůze a nejbl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Sedlčanech, ul. K Cihelně
Prodej bytu 2+kk v Sedlčanech, ul. K Cihelně
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zděný byt, o dispozici 2+kk, s užitnou plochou 64 m2. Byt má prostorný sklep s plochou 3,7 m2 a balkonem o ploše 8,2 m2. Umístění ve 3. NP zděného domu s výtahem, výhodou je bezbariérové bydlení. Dispozice: obývací pokoj + kuchyňský kout, ložnice, předsíň, koupelna, samostatná toaleta. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno pomocí te... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 184 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 94 m², Hustopeče, ul. Nádraží Šakvice
Prodej bytu 4+1, 94 m², Hustopeče, ul. Nádraží Šakvice
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 4+1 v osobním vlastnictví, nacházející se v 2. NP panelového domu poblíž vlakového nádraží města Hustopeče. K bytu o celkové ploše 98 m2 včetně balkonu dále náleží jedno parkovací místo před domem, sklepní kóje o velikosti 2 m2 a sklep 15 m2, který je společný pro dvě bytové jednotky. Vybavení bytu majitelka ponechává, nebo v případě požadavku celý byt vyklidí. Energetický štítek bude dodán později, vzhledem k tomu, že dům... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², České Budějovice, ul. Hlinecká
Prodej bytu 3+1, 68 m², České Budějovice, ul. Hlinecká
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pěkný a prostorný byt 3+1 v cihlovém domě s balkonem a parkováním na vlastním pozemku v klidné části Českých Budějovic 5. Byt o užitné ploše 68 m² se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu, který disponuje celkem 5 podlažími s výtahem. Skládá se ze tří místností, kuchyně, koupelny a samostatného WC. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla a nabízí příjemný výhled do okolí. Byt je ve velmi dobrém stavu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 960 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Opatovice nad Labem, ul. Neplachova
Prodej bytu 2+kk, Opatovice nad Labem, ul. Neplachova
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Unikátní příležitost. Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk s balkonem o celkové ploše neuvěřitelných 135 m² v klidné části Opatovic nad Labem. Byt nadchne svou jedinečnou atmosférou, podtrženou luxusním nábytkem, který je součástí prodeje. Tento exkluzivní byt se nachází v 1. patře cihlového domu, který prošel celkovou rekonstrukcí. Orientace bytu na severovýchod a jihozápad zajišťuje příjemné osvětlení během celého dne. K bytu náleží balkon a sklepní kóje. Výhodou je dostatek volného parkování přímo... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty