Pronajmu prostorný byt 3+1 Hostouň u Domažlic

Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Tento byt je zcela zrekonstruovaný a je 18 km od hranic se SRN . Je prostorný vhodný i pro ro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

prodej bytu 3+1 Vladislav
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 64,90m2. Bytová jednotka se nachází v prvním patře cihlového domu o dvou podlažích a čtyřech bytových jednotkách. V bytě byly vyměněny okna za plastová a byla nainstalovaná nová kochyňská linka s eletrickým sporákem. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá palive,ohřev vody je... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 450 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Uherském Brodě
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 v Uherském Brodě, zděné jádro vč. koupelny, WC, kuchyně, na chodbě jsou vestavěné skříně, k bytu náleží lodžie a sklep, u domu prostorné ... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1 Louny
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Klidné místo kousek od centra, prostorný 80m2, částečně zrekonstruovaný a udržovaný byt, 4 neprůchozí pokoje + šat... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Byt 1 + 1
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím krásný prosluněný byt 1+1 v osobním vlastnictví s výhledem do parku ve třetím patře, který je po celkové rekonstrukci, s novou kuchyňskou linkou a kuchyňskými spotřebiči v záruce. Vytápěný plynem, s novým topením v obou místnostech. Samostatná toalet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 68 m², Kváskovice
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji světlý a prostorný byt 3+1 v obci Kváskovice. Byt se nachází v cihlovém domě na okraji obce, v klidné lokalitě, ideální pro rodiny či ty, kdo hledají únik před městským shonem. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží a nabízí celkovou užitnou plochu 68 m², 2 lodžie, garáž, 2 sklepy a půdní prostor. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, je zde tedy příležitost dotvořit si jej dle vlastních představ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 160 500
 Kč
Prostorný mezonetový byt 5+kk/T/PS, 118 m2 + 23 m2 terasa, 1
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
cena již vč. odměny RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně koupi prostorného mezonetového bytu 5+kk (118 m²) s velkou jižně orientovanou terasou (23,2 m²) a venkovní parkovacím stáním v obci Nehvizdy, Praha – Východ, 10 minut autem do Prahy. Tento dům byl postaven jako novostavba v roce 2006, byt je zcela samostatný první v řadě, nemá žádného přímého souseda – velká výhoda. Dispozice tohoto moderního bytu 5+kk (118 m²) tvoří: prostorný obývací pokoj (30,2 m²), který je spojen s velkou kuchyňskou linkou s oknem, zn. Kika s pracovním ostrůvkem (vestavěné spotřebiče Whirlpool v ceně). Obývací pokoj má vstup na jižně orientovanou terasu (23,2 m²). Dále je v 1.patře bytu pokoj/ pracovna (9 m²) se vstupem na terasu, nově zrekonstruovaná koupelna č.1 se sprchovým koutem a toaletou, chodba (5,2 m²) s prostorem pod schodištěm, zádveří (6 m²) s vestavěnou skříní (v ceně), schodiště do 1.patra s komorou (4,2 m²). V prvním patře je prostorná ložnice (15,6 m²), dětský pokoj č. 1 (14,6 m²) s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 990 000
 Kč
Prostorný rodinný dům 3+1 v Nymburku, 130 m2 s pozemkem 242 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Prodej rodinného domu 3+1, 130 m2, Nymburk Nabízíme Vám k prodeji pěkný rodinný dům z roku 1943, který byl částečně rekonstruován a je ihned obyvatelný. Dům je zděný a podsklepený, s celkovou užitnou plochou 130 m2 + sklepní prostory a půda. Dispozice domu zahrnují 3 obytné pokoje, kuchyň, která je v současné době propojena s koupelnou, avšak vybudováním příčky je možné obě místnosti elegantně oddělit. Dále se v přízemí nachází prostorná chodba se vstupem na samostatnou toaletu a do spíže. Také zde vedou dveře do sklepa, který nabízí dvě místnosti a chodbu. Z přízemí dále stoupají schody do patra, kde se jsou dvě ložnice a vstup na půdu, která je pochozí a vhodná pro další úložný prostor. Dům je vytápěn plynovým kotlem, který bude třeba vyměnit, ale v suterénu je k dispozici funkční kotel na tuhá paliva. V letošním roce byla vyměněna všechna okna za plastová a instalovány př... (více v detailu)
5 990 000
 Kč
Byt 3+1 se zahradou, Velké Bílovice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej bytu 3 + 1, 80m² s balkonem 4m², 3.NP v bytovém domě ve Velkých Bílovicích. K bytu náleží dvě místnosti v suterénu o rozloze 13m² a 6,5m². K nemovitosti patří i oplocená zahrada 152 m² s ovocnými stromy. Součástí nemovitosti je také plechová garáž. Možné dojíždění do Brna. BYT Užitná plocha bytu je 80 m² s balkonem 4 m² a krásným výhledem do krajiny na Pálavu. Orientace obývacího pokoje a kuchyně s balkonem na jih směrem k zahrádce. Další dva pokoje na sever jsou také s výhledem do krajiny.  Byt je udržovaný a částečně zrekonstruovaný. Okna v plastu - dvojsklo z roku 2002 + venkovní žaluzie. Nová kuchyň z roku 2018, nové dveře a zárubně, před rokem pořízen nový plynový kotel. V koupelně původní obklady a dlažba. WC samostatné. Byt se nachází ve třetím patře bytového domu. V domě je dohromady šest bytů. Dům je bez výtahu. Okna ve společných prostorech domu jsou nová. Další výhodou je, že k němu náleží dvě místnosti v suterénu o velikosti 13 m² a 6,5 m².  Pokud potřebuje pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s dílnou, Olbramice
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej bytu 3+1 Olbramice Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1, který se nachází ve zvýšeném přízemí bytového domu v klidné části obce Olbramice. Byt je určený ke kompletní rekonstrukci, což vám dává možnost upravit jej dle vlastních představ a požadavků. Byt nabízí neprůchozí pokoje, což zajišťuje vyšší míru soukromí a pohodlí. V kuchyni naleznete praktickou spíž pro uložení potravin. Velkou výhodou je také balkon, ideální pro relaxaci či pěstování květin. Původně byl byt vytápěn kotlem na tuhá paliva, který je umístěn v suterénu domu. K bytu náleží dílna a sklep, což poskytuje dostatek prostoru pro uložení věcí či realizaci drobných prací. Spol... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 600 000
 Kč
Prostorny dum bez nutnych investic...
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kvalitne postaveny dum v 80 letech v obci Chanovice, okres Klatovy... ..... Zahrada 950m.. Zastavena plocha 148m ..Uzitna plocha domu 320 m . Kuchyn, prostorny obyvaci pokoj, 4 velke loznice, koupelna, dva sprchove kouty, 4 WC, vytapena garaz plus kryte stani , dva balkony s krasnym vyhledem na Sumavu.. Kryta pergola na venkovni posezeni.. Sklep. Technicka mistnost s kotlem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 3+1 Šternberk
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
DOPORUČUJEME . Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu krásného bytu o dispozici 3+1 ( 68m²) s balkónem ve 2.NP na ulici - Nádražní - Šternberk. Byt se pronajímá částečně zařízený . Jeden pokoj neprůchozí . Zvířátko - povoleno. K bytu náleží sklepní kóje. Byt bude k dispozici od 1.11.2024. Vytápění - centrální. V blízkosti veškerá občanská vybavenost : Škola, školka, dětské hřiště, autobusové nádraží, Kaufland, nemocnice a další výhody této lokality. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 900
 Kč
Pronájem pěkného bytu 3+1 v Úpici
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný byt 3+1 v osobním vlastnictví o podlahové ploše 70 m2 v centru Úpice, lokalita Pod Skalkou. Jedná se o 6. patro panelového, bytového domu po kompletní revitalizaci, s novými vstupními dveřmi a schránkami. Byt je po kompletní rekonstrukci, jsou zde nová plastová okna, nová koupelna se sprchovým koutem, v pokojích jsou nové podlahové krytiny z PVC. Disp.: vstupní prostorná chodba, koupelna s moderními obklady, samo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1 80 m², Frýdek-Místek
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Jste nároční a sníte o prostorném a útulném bytě? Přemýšlíte o koupi takového bytu v brzké době? Nebo snad sháníte byt pouze k nájmu? Pokud jste odpověděli ano, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte! Nabízíme Vám k pronájmu krásný zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1 a velikosti 80 m² v blízkosti centra Frýdku-Místku. Bytová jednotka se nachází ve 3. patře revitalizovaného bytového domu a nedávno prošla velice vkusnou kompletní rekonstrukcí. Díky orientaci na převážně jihozápadní stranu je byt příjemně prosluněný, prostorné pokoje pak poskytnou více než dostatek místa i pro větší rodinu. Samozř... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabízím k prodeji prostorný dům
Nabízím k prodeji prostorný dům o rozloze 206,78 m² v Polsku ve Wysoké, který se nachází v blízkosti hranic s Českou republikou. Nemovitost je situována na pozemku o velikosti 37 arů. Dům má dva vchody, což umožňuje pohodlné bydlení pro dvě rodiny. Příjezdová cesta k domu je ze dvou stran. Dům je vytápěn kamny na uhlí a dřevo. Je tam zásoba na celou zimu. Dům disponuje: Přízemí: - kuchyní - jídelnou - obývacím pokojem - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+kk s obytnou plochou cca 135 m² a pozemkem 794 m² v obci Zliv, 10 km od Českých Budějovic. Dům je částečně vybavený kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, v koupelně je vana i sprchový kout. Vytápění zajišťují teplárny, tepelné čerpadlo a k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 650 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 80 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130961, Nabízíme Vám ke koupi prostorný byt 2+1 s parkovacím stáním v obci Bohuslavice. Tento byt se nachází v domě s pouze dvěma bytovými jednotkami, což zaručuje klidné a pohodlné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje vstupní předsíň, technickou místnost, koupelnu s toaletou, prostornou kuchyni a dva neprůchozí pokoje. K bytu náleží parkovací stání pro až dvě vozidla, které se nachází na vlastním pozemku. ... (více v detailu)
2 790 000
 Kč
Pronájem pěkného bytu 3+1 v Úpici
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný byt 3+1 v osobním vlastnictví o podlahové ploše 70 m2 v centru Úpice, lokalita Pod Skalkou. Jedná se o 6. patro panelového, bytového domu po kompletní revitalizaci, s novými vstupními dveřmi a schránkami. Byt je po kompletní rekonstrukci, jsou zde nová plastová okna, nová koupelna se sprchovým koutem, v pokojích jsou nové podlahové krytiny z PVC. Disp.: vstupní prostorná chodba, koupelna s moderními obklady, samos... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 500
 Kč
Prostorný byt 1+kk, Praha 4, Krč
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NEVÁHEJTE. Tento byt je ve skvělém stavu a ihned k nastěhování. V zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi velmi pěkný, slunný a prostorný byt 1+kk o výměře 42,4 m2 v ulici Bernolákova 1166/5, Praha 4 - Krč s lodžií , orientovanou na jižní stranu. Byt je po rekonstrukci, která proběhla během léta tohoto roku. Plochu bytu 42,4 m2 tvoři vstupní předsíň, obývací pokoj s částečně odděleným kuchyňským koutem, velkou zasklenou lodžií s výhledem do zeleně, včetně žaluzíí a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Součástí kup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490 000
 Kč
Pronájem bytu - poptávka
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mám zájem o pronájem menšího bytu v Benešově pro rodinu (pracující maminka (vš/nekuřák a abstinent) a 3 dět... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem 3+1 České Budějovice, Žižkova tř. u Senovážného nám
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt u Senovážného náměstí - centrum. Pronájem prostorného 102 m2 bytu v blízkosti centra krajského města ve třetím patře zděného domu s orientací na jihozápad. Slunný byt s prostornou kuchyní s jídelnou, linka s kombinovaným sporákem. Velká koupelna s vanou a WC, vytápění ústředn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Před 3 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+kk s obytnou plochou cca 135 m² a pozemkem 794 m² v obci Zliv, 10 km od Českých Budějovic. Dům je částečně vybavený kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, v koupelně je vana i sprchový kout. Vytápění zajišťují teplárny, tepelné čerpadlo a k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 650 000
 Kč
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+kk s obytnou plochou cca 135 m a pozemkem 794 m v obci Zliv, 10 km od Českých Budějovic. Dům je částečně vybavený kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, v koupelně je vana i sprchový kout. Vytápění zajišťují teplárny, tepelné čerpadlo a krb... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 650 000
 Kč
Nabízím k pronájmu krásný prostorný byt 2+1/B ve 3NP a vyhle
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tento prostorný byt , který prošel rekonstrukcí je velice zajímavý jak vybavením , tak lokalitou. V bytě je zánovní kuchyňská linka vybavena novou digestoří, myčkou, lednicí s mrazákem, plynovým sporákem, el.troubou. V kuchyni je dostatek místa pro jídelní kout. V koupelně je úplně nové obložení a také na WC. Položeny jsou i nové podlahy a nové dveře. Dále byt diponuje dvěma pokoji , přičemž jeden z nich je spojený s balkonem ze kterého je krásný výhled na Petřiny a okolí plné zeleně. V jednom pokoji je postael , ale nemusí nutně zů... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Jiříkov, ul. Teplická
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji prostorný dvoupatrový rodinný dům v klidné části obce Jiříkov, ulice Teplická, okres Děčín. Tento dům s užitnou plochou 270 m² je ideální volbou pro rodinu hledající komfortní bydlení s dostatkem prostoru. Dům disponuje dvěma podlažími, sklepem a půdou, která nabízí široké možnosti využití dle Vašich představ. K domu náleží také zahrada o rozloze 346 m², která poskytuje dostatek místa pro relaxaci, zahradničení nebo venkovní aktivity. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem na propanbutan s rozvodem d... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 820 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hradci Králové, ul. třída Edvarda Beneše
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 se dvěma lodžiemi o celkové podlahové ploše 99,82 m² nacházející se v katastrálním území Nový Hradec Králové, na třídě Edvarda Beneše. Byt je situován v 6. patře desetipatrového panelového domu. Byt prošel v roce 2015 rekonstrukcí a je ideální pro rodiny hledající pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Zároveň díky blízkosti fakultní nemocnice i univerzit i centra města je skvělým místem pro investiční pronajímání. Školy, školky, obchody... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 450 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty