Pronájem obchod a služby, 55 m², Beroun, ul. Palackého

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem komerčního prostoru o výměře 55 m2 v historickém centru Berouna pod Horní bránou. Nachází se v přízemí domu s výlohou a bezbariérovým vstupem z pěší zóny v Palackého ulici. Lze ho využít pro obchod, služby, showroom, kancelář apod. Dispozice: místnost s krásnou stropní klenbou a na ní navazující nezbytné zázemí. Celý objekt vytápí úsporný kondenzační kotel a výhodou jsou nízké náklady na provoz. Strategická poloha v centru Berouna zajišťuje vysokou míru dostupnosti a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
36 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem obchod a služby, 1000 m², Čáslav, ul. Chrudimská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem komerčního prostoru v Čáslavi, ulice Chrudimská. Dvoupodlažní objekt se nachází u frekventované silnice a díky svému umístění je vhodný pro provozování obchodu, služeb, lehkou výrobu či skladování. K dispozici je cca 1000 m2 podlahové plochy, přízemí je členité, v patře je velký otevřený prostor. V budově je k dispozici 6x WC a 3x sprcha. Velkou výhodou objektu je nákladní výtah, rampa pro nakládku a vlastní parkov... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 64 m², Ostrava, ul. 28. října
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu komerční prostor o velikosti 64 m² v části obce Hulváky. Nemovitost se nachází na okraji obce v cihlové budově s celkem 3 nadzemními podlažími a prostor je situován přímo v přízemí. Prostor zahrnuje 4 místnosti, které lze využít pro různé obchodní a služební účely (připraven pro možnou úpravu dle podnikatelského záměru). S... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchod a služby, 92 m², Orlová, ul. Osvobození
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme přenechání fungujícího obchodu vč. možnosti ponechání zboží za cenu po domluvě. Jedná se o moderní komerční prostory o užitné ploše 92m² ve 2. nadzemním podlaží lukrativní budovy, přímo v centru obce u nově vzniklého náměstí. Prostory jsou vybaveny podlahovým vytápěním, klimatizací, mají vlastní sociální zařízení a díky bezpečnostním sklům a kamerovému systému nabízí maximální bezpečnost a komfort. Mož... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 239 m², Toužim, Kosmová
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostornou nemovitost dříve využívanou jako prostory pro obchod s potravinami o velikosti 239 m2. Nemovitost se nachází v obci Kosmová a je zde jedinou nemovitostí určenou pro obchod s potravinami, jiný obchod s potravinami zde nenajdete. Tato nemovitost je ideální pro rozvoj vašeho podnikání díky svému umístění a velikosti. Disponuje celkem pěti místnostmi, což umožňuje flexibilní využití pro různé obchodní činnosti nebo služby. Celková užitná plocha činí 239 m² a je postavena na pozemku o velikosti 750 m². Nemovito... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 71 m², Beroun, ul. Bezručova, 3 sklepy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
K prodeji prostorný byt 3+1 o velikosti 71 m², který se nachází ve druhém nadzemním podlaží bytového domu v klidné části Berouna. K bytu náleží tři prostorné sklepy o celkové výměře 45 m², což nabízí dostatek úložného prostoru. Byt je v původním stavu, s výjimkou zrekonstruované koupelny. V bytě se nachází pouze kuchyňská linka, jinak je nevybavený, což umožňuje novému majiteli zařízení dle vlastních představ. Dům, ve které... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 300 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Tišnově, ul. nám. Komenského
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte útulné místo pro vaše podnikání v Tišnově? Máme pro vás tip! Nabízíme k pronájmu příjemný prostor v samém srdci Tišnova, který si zamilujete. Ať už sníte o vlastní kanceláři, kosmetickém salónu nebo třeba útulném nehtovém studiu, tady najdete ideální zázemí. Co vás čeká? • 64 m² prostoru plného možností • Skvělá lokalita nad rušnou obchodní pasáží • Parkování bez stresu - přímo v objektu nebo před domem ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 109 m², Pardubice, ul. Palackého třída
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji exkluzivní 3+1 o velikosti 109 m², situovaný ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu v atraktivní lokalitě Zelené Předměstí, Pardubice - ulice Palackého třída. Podlahová plocha bytu 94 m². Budova má celkem 7 nadzemních a 1 podzemní podlaží. Byt po rekonstrukci. Dispozice: prostorná chodba, samostatná toaleta kde je pračka se sušičkou, koupelna, kuchyňský kout se vstupem na lodžii, jídelna s obývacím pokojem, komora, dětský pokoj, ložnice která situová... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 450 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 84 m² Bílina, ul. litoměřická
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostornou prodejnu potravin o užitné ploše 84 m² v panelovém domě na sídlišti v Bílině. Nemovitost se nachází v osmipodlažním bloku a zahrnuje jedno podzemní podlaží. Dispozice zahrnuje tři místnosti, které nabízejí dostatek prostoru. Stav nemovitosti je dobrý, což umožňuje okamžité využití bez nutn... (více v detailu)
Ústecký kraj
321 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Chocni, ul. T. G. Masaryka
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný obchodní prostor o velikosti 160 m², který se nachází přímo v centru města Choceň na 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy. Prostor je ideální pro obchod či poskytování služeb. Vzhledem k poloze v centru nabízí vynikající dostupnost a viditelnost, což představuje skvělou příležitost pro váš podnikatelský záměr. Nemovitost se skládá z celkem 3 místností a je v dobrém stavebním stavu. Tato lokalit... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru 171 m², Praha, ul. Vodičkova
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem moderních kancelářských prostor v 1. a 4. patře historické budovy centra Prahy. Lokalita zajišťuje výbornou dostupnost autem, metrem i tramvají v blízkosti Karlova a Václavského náměstí. V budově je výtah, klimatizace, ISDN telefonní linky, internetové připojení, k dispozici je kuchyňka, sociální zařízeni a balkón s výhledem na divadlo Minor. Součástí objektu je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
54 720
 Kč
Pronájem obchod a služby, 40 m², Tišnov, ul. nám. Komenského
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte útulné místo pro vaše podnikání v Tišnově? Máme pro vás tip! Nabízíme k pronájmu příjemný prostor v samém srdci Tišnova, který si zamilujete. Ať už sníte o vlastní kanceláři, kosmetickém salónu nebo třeba útulném nehtovém studiu, tady najdete ideální zázemí. Co vás čeká? • 40 m² prostoru plného možností • Skvělá lokalita nad rušnou obchodní pasáží • Parkování bez stresu - přímo v objektu nebo před domem • Vlastní sociální zařízení a úklidová místnost na patře • Čerstvě vym... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 23 m², Tišnov, ul. nám. Komenského
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte útulné místo pro vaše podnikání v Tišnově? Máme pro vás tip! Nabízíme k pronájmu příjemný prostor v samém srdci Tišnova, který si zamilujete. Ať už sníte o vlastní kanceláři, kosmetickém salónu nebo třeba útulném nehtovém studiu, tady najdete ideální zázemí. Co vás čeká? • 23 m² prostoru plného možností • Skvělá lokalita nad rušnou obchodní pasáží • Parkování bez stresu - přímo v objektu nebo před domem • Vlastní sociální zařízení a úklidová místnost na patře • Čerstvě vymalováno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 143 m², Nový Bydžov
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem komerčního prostoru v srdci Nového Bydžova. Chcete začít podnikat v centru města? Máme pro vás skvělou nabídku! Pronajměte si nově zrekonstruovaný prostor o velikosti 143 m², který je ideální pro zřízení kadeřnictví, nehtového studia, solária či masérského studia, pro které byl prostor kolaudován. Dále je možnost mít zde sídlo firmy, reprezentativní prostory firmy či pobočku bankovní společnosti. Věříme, že tento prostor je vhodný pro většinu podnikatelských záměrů. Nemovitost se nachází v přízemí třípodlažní budovy smíšené kon... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
Pronájem skladu, 600 m², Praha, ul. Jana Želivského
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný sklad v klné části pražského Žižkova. Sklad se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlové budovy a nabízí celkovou užitnou plochu 600 m². Interiér je prostorově řešen jako jedna velká místnost, což umožňuje variabilní uspořádání skladovaných předmětů. Budova je situována v klidné části obce, což zajišťuje pohodlný přístup a minimální ruch. Nemovitost je v dobrém stavu, připravena k okamžitému využití. Díky své poloze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
54 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 55 m², Zlín, ul. M. Knesla
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 55 m², situovaný v klidné části Zlína. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu o celkových čtyřech podlažích. Byt je v dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce nebo rodinu. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a koupelnu s WC. K bytu náleží také sklepní prostor v podzemním... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 70 m2, Orlová, ul. Slezská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory v areálu větší firmy, v blízkosti centra Orlové se snadnou dostupností okolních měst. Prostory lze využívat jako zázemí firmy, k administrativě, popř. s jiným záměrem. Areál je celodenně přístupný. Parkovací místo zajištěno. Funkční připojení k internetu - WiFi. Možno využ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 103 m², F-M, ul. 8. pěšího pluku
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zajímavý obchodní prostor o velikosti 103 m², situovaný v atraktivní části Místek, přímo v centru obce. Tento prostor se nachází v přízemí budovy a skládá se z pěti místností, které jsou ideální pro různé podnikatelské aktivity, ať už se jedná o maloobchod, služby či kancelářské provozy. Umístění v dynamické části Místek zaručuje vysoký průchod lidí a vynikající viditelnost vaš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
30 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 80 m², Beroun, ul. Na Náhonu, dva balkony
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
K prodeji novostavba bytu o velikosti 3+kk, vybavená designovým nábytkem na míru, která se nachází v těsné blízkosti centra obce Beroun. Kolaudace domu, ve kterém se byt nachází, proběhla v roce 2022 a na jeho výstavbu a samotné dokončení byly použity kvalitní materiály. K bytu náleží dva balkony orientované na jižní stranu, šatna a sklep. Součástí prodeje je veškeré vybavení bytu, které bylo vyrobeno na míru dle přání majitele tak, aby byl vkusně a prakticky využit každý centimetr podlahové plochy bytu. To bez nadsázky znamená, že si nový ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 290 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor 85 m2, Beroun, ul. Plzeňská
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
K pronájmu komerční prostory o výměře 85 m2, v rozšířeném centru Berouna, ul. Plzeňská, nacházející se u zastávky autobusu. V současné době zde probíhá částečná rekonstrukce a prostor bude připraven pro zájemce. Dispozice - hlavní velká místnost, umývárna a dvě toalety. Vhodné pro obchod, kancelář, drobný servis, vzorkovnu, služby apod. Do prostoru je možné vstoupit dvěma vchody, z hlavní Plzeňské ulice pro zákazníky nebo pro nájemníka p... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem pozemku k bydlení, 1818 m², Ostrava, ul. Nogova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu atraktivní pozemek k bydlení o celkové ploše 1818 m² v katastrálním území Kunčičky na okraji obce. Tento dobře situovaný pozemek je ideálním místem pro stavbu rodinného domu či rekreačního objektu. Lokace disponuje klidným prostředí s dostatkem soukromí a zajišťuje rychlou dostupnost jak do centra města, tak k přírodním a rekreačním oblastem v okolí. Pozemek je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému využití. Inženýr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
36 360
 Kč
Pronájem obchod a služby, 164 m², Nová Paka, ul. Legií
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu atraktivní prostor k podnikání o celkové užitné ploše 164 m² v 1. nadzemním podlaží cihlového domu na frekventovaném místě přímo u centra města Nová Paka. Provozovna disponuje sociálním zařízením, prodejními i skladovacími prostory. Hledáme zájemce, kteří ocení ve... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 260 m², Chomutov, ul. Alfonse Much
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní a skladové prostory v klidné části Chomutova, na ulici Alfonse Muchy.story o celkové užitné ploše 260 m² se nacházejí v dřevěné budově na 2. nadzemním podlaží. Nemovitost se nachází na okraji obce v katastrálním území Chomutov I, což zajišťuje snadnou dostupnost a zároveň klidné prostředí.Prostory jsou ideální pro skladování nebo obchodní činnost, a to díky své rozloze a strategické poloze. Stav nemovi... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 500
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 500 m², Vrdy, ul. Havlíčkova
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme originální venkovskou usedlost v obci Vrdy, část obce Zbyslav. Svůj nový příběh ve starých zdech můžete začít psát právě zde. Stylový byt 7+kk má své nezaměnitelné kouzlo a atmosféru, kterou v jiném domě nezažijete. Odpočinek na krásné terase s výhledem do přírody chytne za srdce každého, kdo hledá klid od dnešní uspěchané doby. Navíc zde získáte obří prostory v přízemí, které mohou sloužit k různému využití pro Vaše podnikání nebo zájmy. Nemovitos... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej obchod a služby v Liberci, ul. Truhlářská
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zajímavou nemovitost vhodnou pro obchod a služby, situovanou v ulici Truhlářská v Liberci. Objekt se nachází v centrální části obce, což zajišťuje dobrou dostupnost. Výměra pozemku činí 62m², celková užitná plocha objektu je pak 95m², rozprostřená na dvou nadzemních podlažích. V interiéru nabízené nemovitosti se nachází celkem tři místnosti, které svým rozložením umožňují flexibilní využití prostoru pro obchodní činnost či poskytování služeb. V přízemí je obchodní prostor a sklad, v pat... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 650 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 504 m², Praha, ul. Třanovského
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostory o velikosti 504 m2 skládající se z provozní haly o velikosti 331 m2, kanceláře, kuchyňky a zázemí. Prostory sloužily k provozu pneuservisu, ale f... (více v detailu)
Hlavní město Praha
155 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty