Prodej rodinného domu, 212 m², Velká Hleďsebe

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v centru obce Velká Hleďsebe-Mariánské Lázně. Města zapsaného mezi světové dědictví a památky UNESCO, ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Tento cihlový dům o užitné ploše 212 m² se nachází na rovinatém pozemku o velikosti 924 m². Dispozice domu nabízí 7 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží, což poskytuje dostat... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 950 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 177 m², Konice
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost v Konici, části Křemenec, která zahrnuje dva rodinné domy na společném pozemku o velikosti 940 m2. Tato nemovitost je ideální pro vícegenerační bydlení nebo kombinaci bydlení s podnikáním, což nabízí jedinečnou flexibilitu pro potřeby budoucích majitelů. První dům je dvoupodlažní, částečně podsklepený a disponuje půdou, což umožňuje různé možnosti využití. Druhý dům je přízemní a také částečně podsklepený. Obě stavby poskytují dostatek soukromí a nezávislosti pro jejich obyvatele. Lokalita ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 280 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Jaroměřice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům k dokončení započaté rekonstrukce, nacházející se v klidné části obce Jaroměřice. Tato samostatně stojící cihlová nemovitost nabízí komfortní bydlení na sedmi místnostech rozložených do dvou nadzemních podlaží. Celková užitná plocha činí 130 m², což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu rozloženého do 5 samostatných pokojů, z toho 4 jsou neprůchozí. Na fotografiích není kuchyňská linka, bude však nová a bude součástí prodeje včetně spotřebičů v ceně. Nad domem j... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 050 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 273 m², Křtiny
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Představujeme vám k prodeji jedinečný rodinný dům v klidném prostředí obce Křtiny, vzdálené pouze 14 km od Brna. Výhodou této vícegenerační nemovitosti je její dispozice - přímo uvnitř domu se nachází dva byty s vlastními kuchyněmi i koupelnami. Zajímavostí je pak další část domu se samostatným vstupem, kde naleznete další byt 2+kk, který je aktuálně úspěšně nabízen ke krátkodobému pronájmu. Nekupujete tedy pouze vlastní bydlení, ale zároveň získáte i zavedené fungující podnikání. Celková užitná pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 2433 m², Velká Hleďsebe
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej dvou prémiových parcel o celkové výměře 2433 m² v atraktivní a klidné části obce Velká Hleďsebe u Mariánských Lázní. Obě parcely jsou dle platného územního plánu zařazeny do kategorie BV, což znamená, že jsou určeny pro nízkopodlažní bydlení v domech vesnického charakteru (až dvě nadzemní podlaží s možností využití podkroví). Tento typ zástavby nabízí ideální podmínky pro rodinné domy a navíc umožňuje doplňkové využití pro maloobchod, služby, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Tlučná, ul. Ke Koupališti
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v žádané lokalitě Tlučná. Tento cihlový dům s užitnou plochou 180 m² je ideální volbou pro vícečlennou rodinu. Nachází se v řadové zástavbě v klidné části obce, což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám a dopravním spojením. Dům se rozkládá na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží. V přízemní najdeme technické zázemí a prostornou garáž, v 1NP vstupní chodbu se šatnou, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, WC a v 2NP 3 místnosti, koupelnu s vanou a WC. Dům prošel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 179 m², Neurazy
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost v klidné části obce Partoltice. Na velmi rozlehlém pozemku o rozloze 1987 m² se nachází dva samostatné rodinné domy. První dům, s číslem popisným, má užitnou plochu 96 m², druhý dům má užitnou plochu 83 m², což nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo vícegenerační bydlení. Oba domy jsou vytápěny krbovými kamny, teplou vodu zajišťuje bojler. Kanalizace je řešena vlast... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 181 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 153 m², Všechromy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům se stodolou, s potenciálem pro rozšíření na vícegenerační bydlení. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, přičemž si zachoval původní dobové prvky. Poslední rekonstrukce střechy proběhla v roce 2021. Dům je napojený na veřejný vodovod, ale na pozemku se nachází i 14 m hluboká kopaná studna. Kanalizace řešena jímkou. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel, ohřev vody ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 378 m², Louny, ul. Dalimilova
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Louny. Tento samostatně stojící cihlový dům s užitnou plochou 378 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s dostatkem prostoru. Dům disponuje šesti místnostmi a je umístěn na pozemku o rozloze 1818 m², což poskytuje dostatek místa pro relaxaci či další využití dle vašich představ. V celém domě je podlahové vytápění. Souč... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, Bělá pod Bezdězem, ul. Zámecká
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu v malebné obci Bělá pod Bezdězem. Tento dům se nachází v samotném centru obce, což znamená snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti a klidné bydlení zároveň. Dům disponuje celkem 7 místnostmi, rozloženými do 3 nadzemních podlaží. Celková užitná plocha domu činí 190 m², což nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo vícegenerační bydlení. K ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Markvartice
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 s garáží a zahradou v klidné části obce Markvartice u Děčína. Celková užitná plocha nemovitosti činí 100 m² a stojí na pozemku o výměře 547 m². Dům má dvě nadzemní podlaží plus jedno podzemní, kde se nachází sklep. Konstrukce nemovitosti je cihlová. Celý dům je větší části v původním, ale v dobře udržovaném stavu. Díky samostatnému umístění... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej výjimečného rodinného domu, 265 m2 + přístavby
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50507 Prodej výjimečného rodinného domu v Arnultovicích, Nový Bor – Vaše vysněné vícegenerační bydlení nebo investiční příležitost! Hledáte ideální místo pro svou velkou rodinu nebo chcete výhodně investovat? Máme pro Vás skvělou nabídku! Tento prostorný rodinný dům v klidné části města Nový Bor, konkrétně v Arnultovicích, nabízí neuvěřitelné možnosti. Co dům nabízí: • Tři samostatné bytové jednotky: Každé patro má svou vlastní bytovou jednotku, což přináší maximální soukromí a flexibilitu. Ideální pro vícegenerační bydlení nebo jako investice k pronájmu. • Perfektní stav: Dům je ve vynikajícím technickém stavu a velmi dobře udržovaný. Připraven k okamžitému nastěhování či pronájmu. • Parkování bez starostí: Dům disponuje dvěma garážemi a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Doksy Obora
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části Obory u Doks, ideální pro vícegenerační bydlení či kombinaci bydlení a podnikání. Nemovitost je samostatně stojící, cihlové konstrukce a disponuje třemi nadzemními podlažími. V prvním a druhém podlaží se nachází samostatné byty, což zajišťuje dostatek soukromí pro obyvatele. Třetí podlaží nabízí komfortní pokoje a koupelnu s rohovou vanou. Na druhém podlaží je ta... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 313 m², Havlovice
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte pro sebe a svoji rodinu velký rodinný dům s možností vícegeneračního bydlení? Nebo byste rádi spojili bydlení s podnikáním? Pak pro vás máme ke koupi rozlehlý dům s novou střechou dokončenou v závěru roku 2023 a ihned obyvatelným podkrovím. Dříve byl využíván pro bydlení ve dvou samostatných jednotkách a část domu byla vyhrazena podnikání, společná vstupn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 197 m², Tábor
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej moderního rodinného domu na Horkách v Táboře, nabízíme unikátní příležitost ke koupi. Tato nemovitost bude dostavěná a připravená k předání v červnu 2025, má dispozici 4+kk o podlahové ploše 197 m² na pozemku o rozloze 514 m². Dům bude nabízet moderní vybavení a bude nadstandardně vybaven. Po vzájemné konzultaci budou možné změny ve výběru materiálů. Pro pohodlné vytápění a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Orlová, ul. V Zahradách
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Poruba u Orlové. Tato nemovitost disponuje dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím s celkem třemi pokoji, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Dům je určený k rekonstrukci, což umožňuje novým majitelům přizpůsobit si interiér podle vlastních představ a navíc nyní v rámci rekonstrukce získat výhody státního dotačního programu "Oprav dům po babičce". Na dům nebyly dosud čerpány dotace, proto je možné je využít ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 450 m², Brtníky
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Rodný dům v malebné obci Brtníky nabízí jedinečné spojení historického šarmu a moderního komfortu. Dům prošel kompletní rekonstrukcí střechy, fasády a oken, což mu dodává moderní vzhled i funkčnost. Nacházíte se v nádherné krajině ideální pro turistiku, což nabízí možnost využít například jako penzion nebo ubytování pro turistický dům. Ať už máte v plánu vytvořit podni... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 260 m², Uhřice
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej prostorného, útulného rodinného domu v obci Uhřice u Kroměříže. Dispozice domu je 6+KK s dalším samostatným 1+KK. Celková plocha pozemku činí 580 m² s zastavěnou plochou 167 m² a užitnou plochou 260 m². Vstup do zahrady o rozloze 413 m² s posezením pod pergolou a krytým bazénem. Vjezd do dvora je přes garážová vrata s možností parkování. Přes hlavní vstup se dostanete do prostorné chodby, která vede do obývacího pokoje s jídelnou a rohovou kuchyní. Schodiště vedoucí do 2. NP je otevřené, což umožňuje přirozené osvětlení ... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 160 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1430 m², Třebovice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 4+1 v klidné části obce Třebovice s přilehlou zahradou 1295 m2, což skýtá dostatek prostoru pro rodinný život, soukromí, odpočinek i relaxaci. Dům je podsklepený, vytápění je řešené kotlem na tuhá paliva. Prostorná půda nabízí vybudování dalších obytných prostor. Samostatně stojící nemovitost se nachází v dobře dostupné, avšak klidné části obc... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 920 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 68 m², Radětice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu s dispozicí 2+1 v Raděticích. Dispozičně je dům rozdělen na obytnou část, kterou tvoří v levé části obývací pokoj a dětský pokoj, v levé části je potom kuchyně a sociální zázemí. Na obytnou část navazuje stodola s dostatečným prostorem na vybudování dalšího pokoje, nebo je možné využít i půdní prostor. Dům je v dobrém... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 332 m², Ostrava, ul. Tolstého
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní třígenerační rodinný dům v prestižní lokalitě Moravská Ostrava. Jedná se o tři samostatné bytové jednotky s celkovou užitnou plochou 332 m², rozkládající se na 3 nadzemních podlažích a 1 podzemním. První byt v přízemí o velikosti 3+1 má 106 m² a disponuje přístupem do vlastní zahrádky. Prostřední patro nabízí byt 4+kk s plochou 114 m² a balkonem. Nejvyšší podkrovní byt 4+kk o velikosti 112 m² má k dispozici prostornou terasu. Nemovitost prošla zevrubnou a nákladnou rekonstrukcí, včetně zbrusu nových sklepních prostor. Dům j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 65 m², Pozdeň
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům s velkým pozemkem v malebné obci? Na prodej rodinný dům o podlahové ploše 65m2 s možností využití půdy o rozloze dalších 15 m², v malebné obci Pozdeň. K domu náleží zahrada s rozlohou 1561 m2, která skrývá různé možnosti využití. Dům je ve stavu vhodném k rekonstrukci, dle vašich představ. Jeho hlavní výhodou je, že je suchý a má pevné základy, což z něj činí skvělou investici pro ty, kteří hledají bydlení s možností přizpůsobení podle vlastních představ. Na zahradě se nachází dílna p... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Skočice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+1 v malebné obci Skočice, ideálně situovaný na okraji obce. Tento samostatně stojící cihlově kamenný dům poskytuje klidné bydlení s výbornou dostupností do okolních měst: Vodňany 5 km, Strakonice 20 km, Písek 18 km a České Budějovice 30 km. Dům je dispozičně rozdělen na dvě části: v levé části naleznete dva pokoje, zatímco pravá část zahrnuje kuchyni, další dva pokoje a sociální zázemí. Celková u... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 499 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 401 m², Česká Kamenice, ul. Smetanova
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nájemní dům v srdci České Kamenice, jen pár kroků od náměstí. Tato cihlová stavba s 1 podzemním a 4 nadzemními podlažími nabízí skvělou investiční příležitost. Dům zahrnuje 6 bytových jednotek, s možností rozšíření o další byty, což přináší potenciál navýšení příjmů z pronájmu. Navíc je zde prostor, ideální pro kanceláře nebo jiné podnikatelské aktivity. V příze... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Krnov, ul. Albrechtická
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v atraktivní části Krnova na ul. Albrechtická. Dům, je ve velmi dobrém stavu a nabízí užitnou plochu 220 m² rozdělenu do 8 pokojů na dvou nadzemních podlažích se dvěma koupelnami a 2xWC. Tento prostor lze využít nejenom jako vícegenerační bydlení, ale i pro rodinu hledající dostatečný komfort a soukromí. Celková plocha pozemku činí 743 m². Dům prošel rekonstrukci, při které byl kompletně zateplen - fasáda, okna a dveře. Vnitřní pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Úvaly
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Úvalů u Prahy. Objekt má 2 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží s celkem 8 místnostmi. Stojí na samostatném pozemku o velikosti 892 m² s užitnou plochou 200 m². Dům je postaven z cihly a je v špatném stavu, což představuje významný potenciál pro jeho nové majitele k rekonstrukci dle vlastních představ. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě vhodné pro rodinné bydlení s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty