Prodej zahrady, 533 m², Svor

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 533 m², situovanou v klidné části obce Svor. Tato nemovitost představuje ideální místo pro odpočinek a relaxaci v přírodě, a zároveň nabízí dostatek prostoru pro pěstování vlastní zeleniny, ovoce či okrasn... (více v detailu)
Liberecký kraj
499 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej zahrady, 651 m², Rovná u Sokolova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o výměře 651 m² v katastrálním území Rovná u Sokolova. Pozemek je v územním plánu veden pro rodinnou rekreaci s možností výstavby. Tato útulná zahrada se nachází na polosamotě, což zajišťuje klid a soukromí pro Váš odpočinek. Pozemek je ve velmi dobrém stavu a je připraven k okamžitému využití. Perfektní pro pěstování zeleniny, ovoce nebo jako rekreační místo. V okolí naleznete krásnou příro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
376 929
 Kč
Prodej zahrady, 380 m², Karviná - Darkov
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 380 m², nacházející se v klidné části obce Karviná - Darkov. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají únik od ruchu města a touží po klidu a soukromí. Zahrada nabízí široké možnosti využití – od pěstování vlastních plodin, přes relaxaci s rodinou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
390 000
 Kč
Prodej zahrady, 736 m², Litoměřice
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu v katastrálním území Litoměřice, ideální pro milovníky klidného prostředí a přírody. Tento pozemek o rozloze 736 m² je situován v klidné části obce, což zaručuje příjemné a tiché prostředí pro odpočinek nebo zahradničení. Stav nemovitosti je dobrý, takže se můžete ihned pustit do realizace svých zahradních plánů. Na pozemku lze umístit zahradní chatku nebo altánek pro relaxaci a rodinná p... (více v detailu)
Ústecký kraj
620 000
 Kč
Prodej zahrady, 486 m², Rovná u Sokolova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní zahradu o rozloze 486 m², situovanou v klidné lokalitě na polosamotě v katastrálním území Rovná u Sokolova. Pozemek je v územním plánu veden pro rodinnou rekreaci s možností výstavby. Nemovitost je v bezvadném stavu a představuje ideální místo pro rekreaci a pěstování rostlin. Přístup k zahradě je zajištěn z místní komunikace a okolní prostředí poskytuje dostatek soukromí i přírodní k... (více v detailu)
Karlovarský kraj
316 695
 Kč
Prodej zahrady, 451 m², Rovná u Sokolova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o výměře 451 m² situovanou v klidné lokalitě na okraji obce Rovná u Sokolova. Pozemek je v územním plánu veden pro rodinnou rekreaci s možností výstavby. Tato zahrada se nachází na polosamotě, ideální pro ty, kteří hledají útočiště mimo hektický městský život. Pozemek je ve velmi dobrém stavu a připravený pro realizaci Vašich zahradnických snů nebo jako mís... (více v detailu)
Karlovarský kraj
297 660
 Kč
Prodej zahrady, 647 m², Rovná u Sokolova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o výměře 647 m² situovanou v klidné lokalitě na okraji obce Rovná u Sokolova. Pozemek je v územním plánu veden pro rodinnou rekreaci s možností výstavby. Tato zahrada se nachází na polosamotě, ideální pro ty, kteří hledají útočiště mimo hektický městský život. Pozemek je ve velmi dobrém stavu a připravený pro realizaci Vašich zahradnických snů nebo jako mís... (více v detailu)
Karlovarský kraj
381 083
 Kč
Prodej zahrady, 744 m², Roštín
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek vedený jako zahrada o celkové výměře 744 m2 v katastrálním území obce Roštín, okres Kroměříž. Obec leží v rekreační oblasti na úpatí Chřibů. Pozemek vznikne rozdělením stávající zahrady na dvě části. Pří... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 499 000
 Kč
Pronájem zahrady, 997 m², Olbramice
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostornou zahradu o celkové výměře 997 m², která se nachází v klidné části Olbramic u Vilémova. Pozemek je ideální pro umístění mobilního domku a umožní vám vytvořit si vlastní útočiště uprostřed přírody. Lokalita zahrady zaručuje poklidné a soukromé prostředí, které ocení každý, kdo hledá místo pro relaxaci ne... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Prodej chaty, 50 m², Vanovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 834 m² s útulnou chatou o velikosti 35 m² v malebné obci Vanovice. Zahrada se nachází na dobře přístupném místě a poskytuje nádherný výhled do okolní krajiny. Chata je ideální pro víkendové pobyty a relaxaci v přírodě. Zahrada je pečlivě udržovaná, osázená ovocnými stromy a keři, což vytváří dokonalé prostředí pro odpočinek a zahradničení. Díky klidné poloze a okouzlujícímu výhledu je tato nemovitost ideální pro ty, kteří ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 395 000
 Kč
Prodej zahrady, 758 m², Dolní Zálezly
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 758 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
489 668
 Kč
Prodej zahrady, 354 m², Dolní Zálezly
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 354 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
247 446
 Kč
Prodej zahrady, 429 m², Dolní Zálezly
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 429 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
345
 Kč
Prodej zahrady, 541 m², Dolní Zálezly
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 541 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
378 159
 Kč
Pronájem zahrady, 708 m², Praha - Suchdol
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivní nabídka přenechání nájmu zahrady v malebné čtvrti Suchdol, Praha 5. Tato krásná zahrada se nachází na okraji obce, což zaručuje klid a soukromí, ale zároveň snadnou dostupnost všech městských vymožeností. Pozemek o rozloze 708 m² ( zahrada 642m2, cesta 66m2) je v dobrém stavu, má příjezdovou cestu, na které lze parkovat. Dále je přivedená pitná voda s vlastním vodoměrem. Na zahrádce je možno vystavit chatku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Prodej chaty, 20 m², Bílina
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Objevte kouzlo útulné cihlové chaty v klidné části obce Bílina - Újezd, ideální pro milovníky přírody a klidu. Tato samostatně stojící chata nabízí jednu místnost s užitnou plochou 20 m² a je situována na pozemku o rozloze 356 m², který je pronajatý od České republiky. Chata je v dobrém stavu a její poloha uprostřed krásné přírody zaručuje nádherné výhledy a klidné prostředí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200 000
 Kč
Prodej zahrady, 545 m², Třinec
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu s podsklepenou chatkou v klidné lokalitě Třince, část Lyžbice. Nemovitost se nachází na okraji obce, kousek od hospůdky u Černého Kohouta a nabízí odpočinek na zahrádce o celkové výměře 545 m². Skvělá dostupnost po obecní komunikaci. Chatka je vhodn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
prodej chata 18 m2, zahrada 835 m2, Prackovice nad Labem
Kód zakázky: , Na prodej zahrada snů s rekreační chatkou v Prackovicích nad Labem. Hledáte ideální místo pro relaxaci a únik od shonu města? Tato malebná zahrada o celkové výměře 835 m2 je přesně to, co potřebujete. Nachází se v srdci přírody, kousek od Lovosic, a nabízí nádherný výhled, božský klid a atmosféru, kterou jinde nenajdete. Rekreační chatka o zastavěné ploše 18 m² je patrová a zahrnuje praktický sklep, ideální pro uskladnění všeho potřebného pro vaši zahradní pohodu. V pohodlí se do chaty vejde celá rodina, což ji činí ideální pro společné chvíle nebo prázdniny. Udržovaná zahrada je jako stvořená pro romantické víkendy, grilování s přáteli nebo prostě relaxaci s kniho... (více v detailu)
1 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 380 m², Brtníky
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji nádherný dům situovaný v malebném prostředí Šluknovské pahorkatiny, Lužických hor a Českého Švýcarska. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidu a relaxaci uprostřed přírody. Díky strategickému umístění v centru obce je tato chalupa vhodná nejen pro velkou rodinu k trvalému bydlení nebo rekreaci, ale také k podnikatelským účelům nebo kombinaci obou možností. Dům nabízí parkovací místo, hrací plochu pro děti a příjemné posezení na terase. Interiér domu je promyšleně řešen: v ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 250 000
 Kč
Prodej zahrady, 101 m², Týn nad Vltavou, ul. Písecká
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Rádi byste si vypěstovali vlastní zeleninu, ale nemáte kde? Exkluzivně pro Vás máme zahradu v Týně nad Vltavou, na levém břehu řeky Vltavy a do budoucna bude možnost přikoupení ještě dalšího... (více v detailu)
Jihočeský kraj
290 000
 Kč
Prodej zahrady, 5244 m², Všeradice u Berouna
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 5244 m², situovaný na okraji idylické obce Všeradice, který slibuje velmi dobrý stav a mnohostranné využití. Tuto unikátní parcelu lze ideálně využít pro rodinnou rekreaci, případně jako klidnou louku či jako dlouhodobou investici s potenciálem významného zhodnocení. Na pozemku lze umístit maringotku, nebo karavan, zřídit suché WC i skleníky. Jedná se o skvělou příležitost pro ty, kteří vyhledávají klidné a krásné místo pro pobyt uprostřed přírody. Lokalita je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 990 000
 Kč
Pozemek k bydlení s chatou 50 m², Vanovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 834 m² s útulnou chatou o velikosti 35 m² v malebné obci Vanovice. Zahrada se nachází na dobře přístupném místě a poskytuje nádherný výhled do okolní krajiny. Chata je ideální pro víkendové pobyty a relaxaci v přírodě. Zahrada je pečlivě udržovaná, osázená ovocnými stromy a keři, což vytváří dokonalé prostředí pro odpočinek a zahradničení. Díky klidné poloze a okouzlujícímu výhledu je tato nemovitost ideální pro ty, kteří ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 395 000
 Kč
Prodej zahrady, Mimoň, ul. Skřivánčí
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahrádku o rozloze 188 m² v klidné zahrádkářské oblasti v katastrálním území Mimoň. Tato nemovitost je ideální pro milovníky přírody a zahradničení. Na pozemku můžete pěstovat jahody, borůvky, maliny a mnoho dalšího. Zahrada nabízí výhled na zříceninu Hradu Ralsko, kam se pohodlně dostanete pěšky, a je ideálním místem pro houbaření. Na rohu zahrady se nachází menší stavba, která slouží jako útočiště... (více v detailu)
Liberecký kraj
249 000
 Kč
Prodej zahrady, 2545 m², Chrastava, Andělská Hora
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ojedinělá nabídka pozemku k rekreaci v okrajové části Chrastavy, Andělská Hora. Jedná se o trvalý travní porost o celkové ploše 2545 m2, z toho 11 m2 přísluší k zastavěné ploše – vojenskému objektu tzv. Řopík. Pozemek v rovině – mírně svažitý, zasažený náletovými křovinami – stromy k vymýcení . Dle platného územního pánu je nezastavitelný – veden jako plochy zemědělské. Tzn., že ... (více v detailu)
Liberecký kraj
840 000
 Kč
Prodej zahrady, 3729 m², Šarovy
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej rozlehlé zahrady v klidné části obce Šarovy. Celková plocha pozemku činí 3729 m². Zahrada disponuje vlastní studnou. Příjezd je po obecní, částečně zpevněné cestě. Nabízí perfektní prostor pro relaxaci, zahradničení či další aktivity v přírodě s vynikající dostupností do centra obce.... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady, 665 m², Přítluky
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej zahrady na okraji malebné obce Nové Mlýny. Tato nabídka zahrnuje pozemek o rozloze 665 m², který je připraven k využití dle vašich představ. Zahrada se nachází v klidné lokalitě, která nabízí dostatek soukromí a zároveň je dobře dostupná z centra obce. Pozemek vhodný pro rekreační účely, pěstování rostlin či vytvoření vlastního odpočinkového koutu. Díky své ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty