Prodej pozemku k bydlení, 1645 m², Blatno

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 1645 m², ideální pro výstavbu rodinného domu nebo horské chaty, nacházející se v klidné části obce Mezihoří u Chomutova. Tento pozemek se nachází v krásné lokalitě a je skvělou volbou pro ty, kteří touží po harmonii mezi životem ve městě a blízkému kontaktu s přírodou. V těsné blízkosti pozemku najdete rozlehlé lesy a malebné louky, které nabízejí mnoho možností p... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 440 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej pozemku k bydlení, Borotín - Libenice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o velikosti 1913m2 v Libenicích u Tábora, obec Borotín. Jedná se o rovinatý slunný pozemek, který se nachází na okraji obce Libenice, s výhledem do přírody, v blízkosti přírodního parku Jistebnická vrchovina. Pozemek je územním plánem Boro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3200 m², Hrabyně
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej pozemku v atraktivní lokalitě obce Hrabyně o celkové výměře 3200 m2. viz. foto BI-Z9 je doporučena k realizaci staveb, Pozemek je téměř rovinatý s dobrý dojezdem v klidné části obce, na okraji zástavby rodinných domů. Pozemek není zasíťovaný, avšak sítě se nachází na hranici pozemku, bližší informace, včetně územn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 612 m², Blatno
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 612 m² v atraktivní lokalitě na okraji obce Blatno u Chomutova. Pozemek se nachází na klidném místě, ideálním pro výstavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu. Díky své poloze poskytuje budoucímu majiteli dostatek soukromí i snadnou dostupnost městské infrastruktury, s Chomutovem vzdáleným je... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 380 500
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1102 m², Křtiny
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pozemek k bydlení o celkové ploše 1102 m² v obci Křtiny. Umístění pozemku nabízí jak příjemné soukromí, tak i okouzlující výhled do okolních lesů. Zastavitelný pozemek o velikosti 900 m² je mírně svažitý a má uliční šíři 22 m. Dále na něj navazuje pozemek o velikosti 202 m², který vede podél hlavní komunikace. Příjezd na pozemek je zajištěn podílem ⅕ na parcele, která navazuje na obecní komunikaci. Pozemek se nachází v oblasti, která je určena k zástavbě rodinným bydlením a je převážně zasíťovaný. Neopomenuteln... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 890 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1378 m², Onomyšl
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný rovinatý pozemek o celkové výměře 1378 m² v obci Miletín, okres Kutná Hora. Tento pozemek je v územním plánu veden jako zastavitelná plocha. Hlavním způsobem využití je bydlení venkovského typu, v tomto případě v přízemních rodinných domech s obytným podkrovím. Pozemek je také možné využít pro vla... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 749 550
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 6533 m², Mukařov
Investiční příležitost v Českém ráji Prodej exkluzivního pozemku o rozloze 6533 m², ideálního pro výstavbu rodinných domů venkovského typu. Tato lokalita, s nádherným prostředím Českého ráje, nabízí nejen klid a krásu okolní přírody, ale také lukrativní investiční potenciál. P... (více v detailu)
7 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3006 m², Machová
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi výjimečný stavební pozemek o rozloze 3006 m² v klidné části obce Machová. Tento prostorný pozemek je ideální pro vybudování vašeho vysněného domova v malebném a tichém prostředí s dostatkem soukromí. Stav pozemku umožňuje snadný a rychlý začátek výstavby. Pozeme... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 040 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 6434 m², Bílčice
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek v klidné části obce Bílčice. Tento pozemek o rozloze 6434 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné, rozlehlé a příjemné místo pro výstavbu svého vysněného domova nebo stavby občanského vybavení. Pozemek se nachází v dobrém stavu a je připraven k okamžitému využití. Na pozemku stojí starý rodinný dům č.p. 9, který může být určen k rekonstrukci nebo demolici. Dům je odpojen od veškerých sítí, na pozemku se nachází studna a žumpa. Obec Bílčice nabízí základní občanskou vybavenost a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 6140 m², Jenišovice
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi pozemek o rozloze 6140 m², situovaný na okraji obce Jenišovice u Jablonce nad Nisou. Tento krásný, jižně orientovaný pozemek je ideální volbou pro realizaci projektu až pěti rodinných domů. Díky své poloze nabízí potenciálním kupcům j... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 000 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1018 m2, OV, Chomutov
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 1018 m², situovaný na okraji obce v katastrálním území Chomutov I - Sady Březenecká. Pozemek se nachází v klidné lokaci s příjemným prostředím a zároveň dobrým dopravním spojením do centra Chomutova. Pozemek je rovinatý, připraven pro stavbu rodinného domu snů, s veškerými inženýrskými sítěmi dostupnými v bezprostřední blízkosti. Výborně slunná pozice a kvalitní umístění nabízí budoucím majitelům ideální místo pro klidné bydlení s mo... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1381 m², Moravskoslezský Kočov
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek určen k výstavbě rodinného bydlení o velikosti 1381 m2 s podílem na příjezdové cestě, nacházející se v obci Moravskoslezský Kočov. Velký pozemek s výhledem na Uhlířský Vrch připravený k výstavbě. Inženýrské sítě, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 447 700
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1 466 m², Hajany u Blatné
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej pozemek o rozloze 1 466 m² v klidné části obce Hajany u Blatné. Tento pozemek je ideální pro stavbu rodinného domu a přichází již s připraveným projektem na stavbu RD o rozloze 200 m². Pozemek je ve velmi dobrém stavu, projekt na studnu je již hotový a můžete se připojit na veřejnou kanalizaci, ale je potřeba vybudovat čistička odpadních v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 290 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1 466 m², Hajany u Blatné
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej pozemek o rozloze 1 466 m² v klidné části obce Hajany u Blatné. Tento pozemek je ideální pro stavbu rodinného domu a přichází již s připraveným projektem na stavbu RD o rozloze 200 m². Pozemek je ve velmi dobrém stavu, projekt na studnu je již hotový a můžete se připojit na veřejnou kanalizaci, ale je potřeba vybudovat čistička odpadních v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 290 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3256 m², obec Jelence
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nová velmi atraktivní snížená cena pro Vás! Exkluzivní, velký a ojedinělý stavební pozemek o velikosti 3256 m² v Jelencích. K prodeji nabízíme mimořádnou investiční příležitost – největší stavební pozemek v obci. Tento slunný pozemek se nachází v klidné části obce, která je obklopená krásnou přírodou a je ideální pro stavbu velkého rodinného domu se zahradou a domu pro hosty. Jelence jsou skvěle dostupné, necelých 30 minut od hranice Prahy. Pozemek nabízí klidnou a bezpečnou lokalitu pro rodinné bydlení... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2206 m², Jílové u Děčína
Před 4 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej pozemku o velikosti 2206 m2 na okraji obce Jílové u Děčína, určeného k výstavbě. Vzdáleného pouhých 5,5 km od města Děčín. Leží na jižním okraji chráněné krajinné oblasti Labských pískovců. Pozemek je veden jako trvalý travní porost. Je obklopen lesem v klidném a... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 470 720
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2709 m², Javornice
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte místo, kde by váš nový domov spočíval v náruči přírody, s možností přetvořit si vše podle vlastních představ? Představujeme vám pozemek situovaný v malebné, klidné části obce Javornice. Na rozlehlém pozemku 2709 m² stojí dům s číslem popisným určený k demolici a čeká na svého nového majitele, který ocení půvab a potenciál místa. Velký pozemek poskytuj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1500 m², Machová
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 1500 m² na klidném místě v obci Machová. Pozemek se nachází v tiché části obce, která poskytuje ideální prostředí pro rodinné bydlení s blízkostí přírody. Stav nemovitosti umožňuje rychlý a bezproblémový začátek výstavby vašeho nového domova. Machová nabízí dobrou dostupnost a občanskou vybavenost, přičemž si zachovává venkovský klid a... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 570 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1117 m², Tábor
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o celkové rozloze 1117 m² v klidné části obce Čekanice u Tábora. Pozemek se spoluvlastnickým podílem na příjezdové komunikaci, je vhodný pro stavbu rodinného domu a nachází se v malebné lokalitě s příjemným okolím a dobrou dostupností. Jedná se o ideální místo pro ty, kdo hledají klid a soukromí, ale zároveň... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 786 060
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1498 m², Kožušany-Tážaly
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej atraktivního stavebního pozemku o rozloze 1498 m² v klidné části obce Tážaly, ideální pro realizaci Vašeho domova. Pozemek se nachází v dobrém stavu a je připraven k okamžité výstavbě. Tato lokalita nabízí spojením do blízkých měst, zároveň s dostatkem soukromí a klidu. Obec Tážaly a její okolí poskytuje kompletní občanskou vybavenost - školy, obchody, zdravotní zařízení a mož... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 097 200
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3253 m², Dražejov u Strakonic
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 2 sousedící pozemky v lukrativní části města Strakonice, v místní části Dražejov, na krásném slunném místě. Pozemky jsou situované směrem na jihozápad s výhledem do okolní krajiny v okrajové klidné části Dražejova s dobrým příjezdem po obecní cestě. Pozemky jsou platným územním plánem určený přímo pro výstavbu RD. Celková ploc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 862 600
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4616 m², Boleboř
Před 4 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nádherný pozemek vhodný k bydlení v katastrální území Boleboř. Pozemek o rozloze 4616 m² se nachází na klidném a tichém místě. Je tedy ideální nemovitostí pro každého, kdo hledá únik od ruchu města a preferuje bydlení v krásné přírodě, které je zde opravdu dostatek. Svou rozlohou jistě zaujme i milovníky zvířat, kteří stojí o domácí chov. Stav pozemku je velmi dobrý, lehce svahovitý a je připraven k okamžité výstavbě. V blízkosti se nachází autobus... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 099 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 384 m², Věrovany
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji pozemek s rozestavěným rodinným domem v obci Věrovany. Na dům je platné stavební povolení a je možno ve výstavbě pokračovat, nebo současnou stavbu zdemolovat. Před domem je možnost parkování na vlastním pozemku. Celková plocha pozemku je 384 m2. Jedná se o skvělou lokalitu s veškerou ob... (více v detailu)
Olomoucký kraj
599 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1974 m², Chrást
Před 2 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 1974 m² v obci Chrást u Poříčan. Tento rovinatý pozemek se nachází v klidné části obce, což zaručuje poklidné a příjemné bydlení. Pozemek je ve velmi dobrém stavu a je připraven k zahájení stavby Vašeho nového domova. 
Inženýrské sítě jsou umístěné v asfaltové komunikaci v těsné blízkosti pozemku. Lokalita se v... (více v detailu)
7 000 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2066 m², Dvorce - Rejchartice
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi stavebního pozemku v klidné části obce Rejchartice. Tento krásný pozek o rozloze 2066 m² je ideální pro výstavbu vašeho vysněného rodinného domu. Pozemek je dle územního plánu veden k bydlení. Lokalita zaručuje přírodní prostředí a zároveň snadnou dostupnost do centra obce. Pozemek je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžité výstavbě. Inženýrské sítě jsou v ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 218 940
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 833 m², Brno
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 833 m² v atraktivní a klidné části Brna - Bosonohy. Pozemek přichází s projektem a již schváleným stavebním povolením, připraven k okamžité výstavbě vašeho vysněného domova. Lokalita se vyznačuje vynikající dostupností do centra města a kompletní obča... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty