Hnětač, šlehač - Multifunkční robot Sirman Plutone 7L

Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový hnětač, míchač, šlehač Sirman Plutone7. Cena uvedena bez DPH. odkaz: https://gastrosun.cz/detail-produktu.php?id_cat=360&id=1094 POPIS PRODUKTU: MULTIFUNKČNÍ ROBOT SIRMAN PLUTONE 7L Popis produktu: Planetární hnětač těst Plutone 7, je navržen a vyroben firmou Sirman k homogenizaci látek, k výrobě emulzí, pro míchání potravin jako jsou vejce, mouka nebo smetana, ne pro tvrdé a kompaktní potraviny. Hnětač obsahuje 3 nádstavce: míchač, šlehač a hnětač. Model s variabilní rychlostí od 75 do 660 ot/min. Vhudný pro malé provozy. Pomocí hnětače Plutone dosáhneme nejvyšší bezpečnost při použití, čištění a údržbě, nejvyšší péči o zd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč

Podobné inzeráty

Ruční šlehač ETA Lento
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám ruční šlehač ETA Lento 3051 90000 černý. Vše o produktu: • příkon 550 W • 4 rychlosti • pulzní spínač • hněte a šlehá • brousek na nože • velmi výkonný DC... (více v detailu)
Zlínský kraj
600
 Kč
Kuchyňský robot Sencor Kovové převody, PAUL 3, Luxusní
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sencor STM 8970 PAUL 3 Luxusní desing, Multifukční mnoho příslušenství.Celokovové provedení Nové, nevyužito. Při rychlém jednání možná sleva. Bez záručního listu (zohledněno v ceně) Pc 14900 Kč. Inzerát platí do smazání. Disponuje výkonem 1 800 W a má celokovové provedení, Kovové převody !!! kuchyňský robot • příkon 1 800 W • objem hlavní nádoby 6,7 l • 8 rychlostí • planetární systém míchání • míchání, hnětení, šlehání, krájení, mletí, strouhání, příprava kebabu, plnění uzenin a tvořítko na cukroví • nerezová nádoba se silikonovými madly • celokovové tělo i převody • pulzní spínač • plynulá regulace rychlosti • funkce Smart Power & Energy – automatická optimalizace otáček • mechanické ovládání • dotykový displej • hlučnost 85 dB • hmotnost: 10,5 kg Hlavní vlastnosti multifunkční robot s robustními nástavci z nerezové oceli pro hnětení těst, šlehání a mixování celokovové tělo s kovovými převody 3 výstupové konstrukce - výstup pro připevnění mlýnku na maso, nástavce na strouhání... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Spirálový hnětač těsta 10L/230V s časovačem
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím NOVÝ hnětač. Spirální hnětač těsta je určen k hnětení lehkých i těžkých těst, tření, hnětení dortových těst, těst na chléb, pizzu, knedlíky a pirožky. Zařízení je vhodné pro pekárny, cukrárny, pizzerie, restaurace, bary a hotely. Všechny části hnětače, včetně mísy, které přicházení do s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 000
 Kč
Ruční míchačka masa 60L
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím NOVOU míchačku. Míchačka je určena pro míchání, hnětení masa, různých nádivek, salátů a pro všechny druhy sypkých produktů. Maximální kapacita může záviset na konzistenci dané směsi. Je určena pro menší řeznictví, lahůdkářské, gastro provozy a restaurace. Vhodné i pro domácí použití. Jednotlivé komponenty jsou snadno demontovatelné (hřídel, klika) což umožňuje snadné čistění a vysokou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Ruční míchačka masa 60L - převodovka
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím NOVOU ruční míchačku s převodovkou. Míchačka je určena pro míchání, hnětení masa, různých nádivek, salátů a pro všechny druhy sypkých produktů. Maximální kapacita může záviset na konzistenci dané směsi. Je určena pro menší řeznictví, lahůdkářské, gastro provozy a restaurace. Vhodné i pro domácí použití. Součástí míchačky je převodovka, která velice urychlí a usnadní práci. Jednotlivé komponenty jsou snadno demontovatelné (hřídel, klika) což umožňuje snadné čistění a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Nářezový stroj Sirman MIRRA 250C
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový nářezový stroj. Cena uvedena bez DPH. Odkaz: https://gastrosun.cz/detail-produktu.php?id_cat=440&id=1624 Popis produktu: Gravitační nářezový stroj Sirman MIRRA 250C, MEDIUM DUTY - 2-3 hodiny nepřetržitého ch... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 200
 Kč
Nářezový stroj Sirman MIRRA VERT 275C
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový nářezový stroj. Cena uvedena bez DPH. odkaz:https://gastrosun.cz/detail-produktu.php?id_cat=446&id=157 Popis produktu: Vertikální nářezový stroj Sirman MIRRA VERT 27O C, MEDIUM DUTY - 1 hodina nepřetržitého chod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 700
 Kč
Kuchyňský robot Sencor Kovové převody, PAUL 3, Luxusní
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sencor STM 8970 PAUL 3 Luxusní desing, Multifukční mnoho příslušenství.Celokovové provedení Nové, nevyužito. Bez záručního listu (zohledněno v ceně) Pc 14900 Kč. Inzerát platí do smazání. Disponuje výkonem 1 800 W a má celokovové provedení, Kovové převody !!! kuchyňský robot • příkon 1 800 W • objem hlavní nádoby 6,7 l • 8 rychlostí • planetární systém míchání • míchání, hnětení, šlehání, krájení, mletí, strouhání, příprava kebabu, plnění uzenin a tvořítko na cukroví • nerezová nádoba se silikonovými madly • celokovové tělo i převody • pulzní spínač • plynulá regulace rychlosti • funkce Smart Power & Energy – automatická optimalizace otáček • mechanické ovládání • dotykový displej • hlučnost 85 dB • hmotnost: 10,5 kg Hlavní vlastnosti multifunkční robot s robustními nástavci z nerezové oceli pro hnětení těst, šlehání a mixování celokovové tělo s kovovými převody 3 výstupové konstrukce - výstup pro připevnění mlýnku na maso, nástavce na strouhání a krájení, výstup pro připevnění... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Kuchyňský robot 1200W - DOMO
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kuchyňský robot - DOMO DO1023KR Velmi výkonný a tichý motor 1200W. Profesionální zpracování, celokovové převody. 6 litrová nádoba z broušené nerezové oceli. Průhledné víko na nádobu s plnícím otvorem. Stálá rychlost míchání i bez ohledu na množství objemu. Pohyblivá míchací hlava pro dosažení co nejlepšího promí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Technický dřez PRAKTIK 50 cm BÍLÝ polypropylen + sifon a montařní příslušenství
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 50,5 x 34,5 x 18,5 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě bílá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Součástí plastového dřezu PRAKTIK je odkládací plocha a samozřejmostí jsou také dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Délka: 505 / 360 Šířka: 345 / 285 Výška: 185 / 180 Materiál:... (více v detailu)
1 335
 Kč
Technický dřez PRAKTIK 50 cm ŠEDÝ + sifon + montážní příslušenství
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 50,5 x 34,5 x 18,5 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě šedá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Součástí plastového dřezu PRAKTIK je odkládací plocha a samozřejmostí jsou také dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Délka: 505 / 360 Šířka: 345 / 285 Výška: 185 / ... (více v detailu)
1 335
 Kč
Technický dřez PRAKTIK 50 cm ČERNÝ polypropylen + sifon + montážní příslušenství
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 50,5 x 34,5 x 18,5 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě černá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Součástí plastového dřezu PRAKTIK je odkládací plocha a samozřejmostí jsou také dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Délka: 505 / 360 Šířka: 345 / 285 Výška: 185 / 180 Materiál: polyp... (více v detailu)
1 335
 Kč
Technický dřez KLASIK 46 cm BÍLÝ polypropylen + sifon + montážní příslušenství
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 46 x 36 x 20 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě bílá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Praktickým prvkem plastového dřezu KLASIK je integrovaná valcha, která usnadní a zefektivní ruční praní. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 460 / 4... (více v detailu)
1 395
 Kč
Technický dřez XXL 61 cm BÍLÝ polypropylen + sifon + montážní příslušenství
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 61 x 44 x 23 cm do interiéru i exteriéru (přeprava zdarma) Technický jednokomorový dřez v barvě bílá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Plastový dřez XXL vyniká robustní konstrukcí a poskytuje maximální prostor. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 610 / 565 Ší... (více v detailu)
2 195
 Kč
Technický dřez KLASIK 46 cm ŠEDÝ polypropylen + sifon + montážní příslušenství
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 46 x 36 x 20 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě šedá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Praktickým prvkem plastového dřezu KLASIK je integrovaná valcha, která usnadní a zefektivní ruční praní. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 460 / 4... (více v detailu)
1 395
 Kč
Technický dřez XXL 61 cm ŠEDÝ + sifon + montážní příslušenství
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 61 x 44 x 23 cm do interiéru i exteriéru (přeprava zdarma) Technický jednokomorový dřez v barvě šedá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Plastový dřez XXL vyniká robustní konstrukcí a poskytuje maximální prostor. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 610 / 565 Ší... (více v detailu)
2 195
 Kč
Mlýnek na maso 120 kg
Před 155 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím Popis Mlýnek na maso Vysoce kvalitní provedení pro extrémní zatížení Kapacita:max.120 kg / h Tichý provoz Snadné použití Úspora místa Nerez Snadné čištění Materiál Všechny části mlýnku na maso, které přicházejí do styku s potravinami, jsou vyrobeny z nerezové oceli, a tak zaručují nejlepší hygienu a snadné čištění. Hliníkové tělo Gumové nožičky pro be... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 704
 Kč
Lopatka na pizzu vyrobená z hliníku - 36 x 36 cm -
Před 155 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím Popis Lopata pro vkládání a vyjímání pizzy z pece na pizzu Kvalitní výrobek vyrobený v Itálii - Made in Italy Perforace poskytuje zvláště dobré kluzné vlastnosti - menší povrch znamená menší tření Díky perforaci pizza mouka padá z těsta - již nespaluje mouku v troubě, což má za následek méně kouře, méně spálených míst na pizzu a menší úsilí při čištění Oválný tvar rukojeti zabraňuje neúmyslnému otáčení lopaty a leží obzvlášť dobře v ruce Stabilní a nerozbitný přechod z kliky do lopaty d... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 613
 Kč
Technický dřez KLASIK 46 cm ŠEDÝ polypropylen + sifon
Před 134 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 46 x 36 x 20 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě šeda žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Praktickým prvkem plastového dřezu KLASIK je integrovaná valcha, která usnadní a zefektivní ruční praní. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 460 / 440 Šířka: 360 / 31... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 395
 Kč
Technický dřez PRAKTIK 50 cm ČERNÝ polypropylen + sifon
Před 133 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 50,5 x 34,5 x 18,5 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě černá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Součástí plastového dřezu PRAKTIK je odkládací plocha a samozřejmostí jsou také dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Délka: 505 / 360 Šířka: 345 / 285 Výška: 185 / 180 Materiál: po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 335
 Kč
Technický dřez PRAKTIK 50 cm BÍLÝ polypropylen + sifon a mon
Před 133 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 50,5 x 34,5 x 18,5 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě bílá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Součástí plastového dřezu PRAKTIK je odkládací plocha a samozřejmostí jsou také dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Délka: 505 / 360 Šířka: 345 / 285 Výška: 185 / 180 Materiál: po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 335
 Kč
Technický dřez XXL 61 cm BÍLÝ polypropylen + sifon
Před 133 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 61 x 44 x 23 cm do interiéru i exteriéru (přeprava zdarma) Technický jednokomorový dřez v barvě bílá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Plastový dřez XXL vyniká robustní konstrukcí a poskytuje maximální prostor. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 610 / 565 Šířka: 440 / 380 Výš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 195
 Kč
Technický dřez PRAKTIK 50 cm ŠEDÝ + sifon + montážní přísluš
Před 133 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 50,5 x 34,5 x 18,5 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě šedá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Součástí plastového dřezu PRAKTIK je odkládací plocha a samozřejmostí jsou také dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Délka: 505 / 360 Šířka: 345 / 285 Výška: 185 / 180 Materiál: po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 335
 Kč
Technický dřez XXL 61 cm ŠEDÝ + sifon + montážní příslušenst
Před 133 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 61 x 44 x 23 cm do interiéru i exteriéru (přeprava zdarma) Technický jednokomorový dřez v barvě šedá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Plastový dřez XXL vyniká robustní konstrukcí a poskytuje maximální prostor. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 610 / 565 Šířka: 440 / 380 Výš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 195
 Kč
Technický dřez KLASIK 46 cm BÍLÝ polypropylen + sifon
Před 134 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Závěsná užitková komora / hospodářská výlevka 46 x 36 x 20 cm do interiéru i exteriéru Technický jednokomorový dřez v barvě bílá žula je vyroben z kvalitního tvrzeného plastu - polypropylenu. Díky tomu je vysoce odolný vůči škodlivým vlivům a to jak mechanickým (neškrábe se), chemickým (nerezaví), tak i klimatickým (odolává extrémním teplotám). Kromě domácností tak snadno najde uplatnění i ve stížených podmínkách, jako např. v garáži, dílně, prádelně, ordinaci a jiné provozovně či výrobní hale. Nástěnný dřez je určen k montáži na zeď. S produktem je dodávána potřebná montážní sada spolu s odtokovou a přepadovou sadou. Praktickým prvkem plastového dřezu KLASIK je integrovaná valcha, která usnadní a zefektivní ruční praní. Samozřejmostí jsou dva předchystané otvory určené pro stojánkovou baterii a dávkovač saponátu. Hladký povrch bez prohlubní zajistí snadné čištění a údržbu. Rozměry vnější / vnitřní (mm): Délka: 460 / 440 Šířka: 360 / 31... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 395
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty