3+1 Brno, ulice Čtvrtě

3+1 Brno, ulice Čtvrtě
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
NÁJEM ! V školním roce nové bydlení❓ Mám pro Vás byt 3+1, šatna a balkón Vhodný jak pro 4 studenty tak rodinu 3. patro s výtahem Částečně vybaven Blízko Bohunické nemocnice Bytový dům zasazen ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
26 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 3+1 (102 m2) Praha - Libuš, ulice Betaňská
Pronájem bytu 3+1 (102 m2) Praha - Libuš, ulice Betaňská
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 3+1 (102 m2) s rozlehlou terasou (18 m2) situovaný v 1. patře domu bez výtahu v klidné lokalitě Praha - Libuš, ulice Betaňská. Byt je vybaven nábytkem dle aktuální fotodokumentace a je vhodný pro maximálně 4 člennou rodinu. Byt se skládá z obývacího pokoje, velké ložnice, malého pokoje, samostatné kuchyně a koupelny s vanou a WC. Prohlídka bytu 11.9. kolem 18:30 pro případné prohlídky prosím volejte. B... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem byt 3+1 Klášterec nad Ohří, ul. Na Vyhlídce
Pronájem byt 3+1 Klášterec nad Ohří, ul. Na Vyhlídce
Dlouhodobě pronajmu byt 3+1, 65m2, po kompletní rekonstrukci, lodgie na jižní straně přístupná z obýváku, malý kunbá... (více v detailu)
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Vsetín Sychrov
Pronájem bytu 3+1 Vsetín Sychrov
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu o vel. 3+1, 4. patro s výtahem ,byt je po rekonstrukci, nová kuchyň vč. sporáku a myčky nádobí, mikrovlnná trouba, pračka, lednice, nové dveře a podlahy, bezpečnostní dveře, bytový dům prošel revitalizací, v brzké době dojde k zasklení lodžie. Preferuje s... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Brno, ul. Skácelo
Pronájem bytu 3+1 Brno, ul. Skácelo
Před 133 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem nezařízeného bytu v krásném secesním domě, na ulici Skácelova. Bytová jednotka má rozlohu 108m a nachází se v ní 3 prostorné pokoje ( dva neprůchozí, jeden průchozí), k jednomu z pokojů náleží balkon. V bytě se dále nachází prostorná obytná kuchyně vybavená kuchyňskou linkou a sporákem, koupelna s vanou, která prošla rekonstrukcí, samostatné WC a prostorná šatna s vchodem z předsíně. Na všech podlahách v bytě jsou položeny zrenovované lakované parkety, proběhla také renovace původních oken a dveří. Topení a ohřev vody v bytě zajišťuje kombinovaný plynový kot... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
27 700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty