Prodej bytu 2+1 v Krupce, ul. Šeříková

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte investiční byt s nízkými poplatky nebo bydlení ve vyhledávané lokalitě? Tak to přijměte pozvání na naší nabídku bytu 2 +1 v osobním vlastnictví s lodžií, který se nachází v Krupce, ulice Šeříková. Velkou výhodou bytu jsou nízké náklady a lokalita, ze které je veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a má 58 m... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 676 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+1 v Krupce, ul. Šeříková
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte investiční byt s nízkými poplatky nebo bydlení ve vyhledávané lokalitě? Tak to přijměte pozvání na naší nabídku bytu 2 +1 v osobním vlastnictví s lodžií, který se nachází v Krupce, ulice Šeříková. Velkou výhodou bytu jsou nízké náklady a lokalita, ze které je veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a má 58 m... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 696 000
 Kč
Prodej bytu 2+1
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme prodej bytu v podílovém spoluvlastnictví o dispozici 2+1+L a výměře 55 m2, který se nachází ve 2. patře bytového domu na ulici M. Švabinského v Bílině. Byt má zděné jádro, z části obložené keramickou dlažbou, zachovalá kuchyňská linka, plastová okna. Byt se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
820 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 48m2
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím byt po mamince 2+1 48m2 byt je z části zrekonstruovanej co se týče koupelny, zachodu a pulky kuchyně. V bytě se nachazi plovoucí podlahy a kachle, nové futra a dveře pred rokem dělané. Voda ohřivaná bojlerem, el.topení, sprchový kout, privod na pračku. V kuchyni je udelana špajzka vedle se vleze trouba, linka star... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Havířově
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Doporučuji ke koupi pěkný byt v udržovaném stavu, s dispozicí 2+1, v klidné lokalitě Havířova - Šumbarku, který se nachází v 6.NP/8NP panelového domu po celkové revitalizaci, s výtahem. Na chodbě se nachází prostor, který slouží jako šatna, v koupelně rohová vana a WC, dále je zde samostatná kuchyň, obývací pokoj a ložnice. Z oken je pěkný výhled do okolí. V domě je kolárna a k bytu náleží sklep. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. Přestože se jedná o družstevní byt (bez možnosti převodu d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 290 000
 Kč
Prodej prostorného bytu 2+1 se 2 balkony v Plzni na Slovanec
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
V žádané lokalitě v Plzni na Slovanech (roh Nepomucké a Částkovy ul.) nabízíme exkluzivně k prodeji prostorný byt 2+1 se 2 balkony, který se nachází v 1. patře revitalizovaného zděného domu s výtahem. Byt o výměře 54 m2 je v osobním vlastnictví a každý pokoj má svůj vlastní balkon. Okna z kuchyně a ložnice jsou orientována do vnitrobloku, obývací pokoj je směrem do Částkovy ul. OTOP a TUV řešeno dálkově z Plzeňské teplárenské. Dům spravuje spol. Alldom. Měsíční náklady činí pro 2 osoby cca 4 400 Kč + el., plyn (z toho samotný FO: 1 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 600 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Pronajmu byt 2+1 ve Žďáře nad Sázavou. Byt je v 1.patře, po rekonstrukci, volný, nekuřácký a není zařízený. Preferuji dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků. Nachází se na rohu Komenského a Brodské. K ceně j... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chebu, ul. Kosmonautů
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové užitné ploše 55 m², nacházející se v prvním patře panelového domu v klidné části obce Cheb. Byt je připraven k rekonstrukci, což nabízí jedinečnou příležitost upravit si bydlení dle vlastních představ. K dispozici je rovněž jedno podzemní podlaží, kde se nachází sklepní kóje, která poskytuje další úložné prostory. Nemovitost je situována v katastrálním území Cheb, jen pár minut c... (více v detailu)
1 899 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 51 m² Na Kamencoch, Vsetín
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný a útulný byt 2+1 o velikosti 51 m² ve Vsetíně. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala nové podlahy, dveře, moderní kuchyň. Nachází se ve 4. patře, což zajišťuje klid a soukromí, ačkoli dům není vybaven výtahem. K bytu náleží sklepní kóje, ideální pro uskladnění sezónních věcí. Byt je připraven k nastěhování ihn... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu částečně vybavený byt 2+1. Byt se nachází v Nádražní ulici ve Strakonicích, v 5. pa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Říčanech, ul. Sokolská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt o užitné ploše 92 m², situovaný v klidné části obce Říčany u Prahy. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží třípodlažního cihlového domu, který je v dobrém stavu. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti, kuchyň, sociální zařízení a chodbu. K bytu patří také podzemní podlaží, poskytující další úložné prostory a část zahrady s posezením a kůlnou, kde můžete po práci relaxovat.... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m², Ostrava, ul. Jirská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, který je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Byt má zděné jádro a nachází se ve druhém podlaží. V byte je zaveden plyn pro vaření. Výhodou jsou dva samostatné neprůchozí pokoje a velká předsíň. Doporučuji prohlí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 s lodžií v osobním vlastnictví v Karviné na
Ev.č. 01033 Nabízíme Vám ke koupit byt 2+1 s lodžií v osobním vlastnictví v Karviné na ulici Kirovova. Celková plocha bytu činí 56m2 a nachází se na pátém podlaží z pěti s novým výtahem. Byt se prodává vybavený, takže je vhodný jako investice na dlouhodobý pronájem. V případě zájmu Vám seženeme spolehlivého a platícího nájemníka. Dům prošel kompletní revitalizací. Výhodou bytu je lokalita, nízké náklady na bydlení, výtah, lodžie a také veškerá občans... (více v detailu)
1 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, DV, 74 m², Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji družstevní byt 3+1 s podlahovou plochou 74 m² v okrajové části Krupky, ulice Dukelských hrdinů. Byt se pyšní svým umístěním v 8. patře nově revitalizovaného panelového domu s novým výtahem. Nabízí pohodlné bydlení - je v původním, ale udržovaném stavu s novou kuchyňskou linkou. Dům prošel modernizací - nová plastová okna, vchodové dveře. Občanská ... (více v detailu)
Ústecký kraj
619 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 57m2,balkon,sklep
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Byt je na klidném místě v zeleni,v dochozí vzdálenosti cca10 min. je škola,obchody, městské centrum,poliklinika aj. Školka přímo za domem. Dům je po celkové revitalizaci. V bytě jsou 2 pokoje+spací kout který je součástí obývacího pokoje a mů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Zubří
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 29, Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví v Zubří. Jedná se o byt v přízemí, bez balkonu, k rekonstrukci. Výměra bytu 53,5m2, součástí bytu je komora na chodbě a větší sklep. Byt má neprůchozí pokoje, situován na jihovýcho... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1 v Hulíně
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 1 + 1 v Hulíně 6 km o d Kroměříže. Byt se nachází v přízemí menšího bytového d... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
2+1 ul. Zelená 38 Ostrava
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Od 01.11.2024 nabízím k pronájmu plně vybavený byt 2+1 o velikosti 56 m², který se nachází na atraktivní adrese na ulici Zelená 38. Tento prostorný a světlý byt je umístěn ve 4. patře dobře udržovaného bytového domu. V bytě naleznete moderní obývací stěnu, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci. Chodba je vybavena prostornou skříní, která je ideální pro uložení sezónního oblečení či dalších potřeb. Ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi, které zajišťují maximální využití prostoru, a zahrnuje také kvalitní postel s pohodlnými nočními stolky. Koupelna bytu je prakticky zařízena a nabízí jak pračku, tak vanu, což oceníte zejména při relaxaci po náročném dni. V kuchyni se nachází moderní kuchyňská linka s dostatkem pracovního prostoru, sporák pro přípravu vašich oblíbených pokrmů a lednice s mrazákem, kt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 v Děčíně
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v Děčíně, v městské části Děčín-Podmokly. Podlahová plocha bytu činí 99,4m2 + terasa o velikosti 6x1,2m a jeden menší balkon (2x1m) do vnitrobloku. Byt se nachází v 2. NP cihlového domu bez výtahu. Byt je vytápěn plynovým kotlem (zn. Junkers). V obývacím pokoji se nachází kachlový krb a francouzské okno se vstupem na terasu. Před třemi roky proběhla celkov... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 990 000
 Kč
Byt Štramberská, Kopřivnice 2+1
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dvojpokojový byt o celkové ploše 54 m2 + sklepní box v osobním vlastnictví v oblíbené lokalitě v ulici Štramberská. Byt se nachází v 6 patře osmipodlažního panelového domu. V domě je výtah. Byt je v původním ve velmi dobrém udržovaném stavu s plastovými okny. Z obou pokojů je krásný výhled na přírodní lokalitu Červený kámen. Byt je teplý, je umístěný... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 239 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Mladá Boleslav, ul. Jana Palacha
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý, prostorný, bezbariérový byt 3+kk o užitné ploše 67 m², který se nachází v klidné části obce Mladá Boleslav II. Byt s velkorysou lodžií je situován v 6. podlaží panelového domu s výtahem. Dispozice zahrnuje čtyři místnosti, které poskytují dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Součástí bytu je komora, další se nachází na patře a sklep v podzemním podlaží. Byt je v původním udržovaném stavu a je ideální pro ty, kteří hledají nemovitost k okamžitému nast... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru. Prostorný byt se nachází v 7. patře s výtahem a je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Novější kuchyňská linka, plastová okna, dům s novým euro výtahem. Za domem zeleň a před domem parkovací místa, blízko do centra města. Doporučujeme prohlídku. S vyřízením financování rádi pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat a přijďte si prohlédnout tuto nemovitost. Podlahová plochu byto... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 295 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 98 m², Kolín, ul. Školská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové ploše 98 m², který se nachází v žádané lokalitě Kolín, přímo v centru obce. Byt se nachází ve 1. patře menšího zděného domu a přináší tu pravou domácí atmosféru, například díky funkčnímu krbu, který je nejenom estetickým prvkem, ale dodává bytu i příjemné teplo domova. Byt prošel částečnou rekonstrukcí – je zde úplně nová kuchyňská linka včetně spotřebičů, jsou vyměněná plastová okna v polovině bytu, zmodernizované rozvody, položená nová podlaha a nové vnitřní dveře. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m², Přeštice, ul. Husova
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 v panelovém domě na sídlišti v obci Přeštice. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze 6 a disponuje užitnou plochou 54 m². Jeho dispozice zahrnuje dvě prostorné místnosti a kuchyň. Byt je ideální pro páry či menší rodiny. Tento byt je po kompletní rekonstrukci a umožňuje okamžité nastěhování. K bytu náleží také sklepní kóje v podzemním podlaží, který poskytuje dostatek... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 895 200
 Kč
Pronájem bytu 2+1 50m2
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájmu byt 2+1 50m2. Byt se nachází v Mohelnici náměstí Kosmonautů v 7 patře. K bytu náleží lod... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Ostrava, ul. Hornopolní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 28 m², který disponuje navíc lodžií s příjemným výhledem na zeleň a okolí. Byt se nachází v 6. patře budovy, která je vybavena dvěma výtahy. Interiér je v dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování nebo pronájmu. Tento byt je skvělou příležitostí pro investory, kteří hledají stabilní příjem díky nízkým nákladům na bydlení 2 800 Kč/měs. a osobnímu vlastnictví bytu. Náleží k něm... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty