Nájem bytu 4 + kk, Dubina

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu skvělý byt 4+kk na Dubině v Pardubicích. * v ulici Dubinská; * velikost 112 m² ; * 2 balkony; * sklep; * bez... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 000
 Kč

Podobné inzeráty

pronájem bytu 1+1
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu dlouhodobě byt 1+1 s balkonem 39 m2 ve 2 patře s výtahem po celkové rekonstrukci v centru Havl. Brodu. K nastěhování o... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem, Byty 1+1, 32m2 - Uherské Hradiště, ev.č. 03015
Ev.č. 03015 Nabízíme k pronájmu byt na ulici Rostislavova v bezprostřední blízkosti centra Uherského Hradiště o velikosti 1+1 . Byt je v původním ,ale udržovaném stavu, chodba 2,7 m2 , koupelna s WC 2,2 m2 , kuchyně 7,8 m2 , pokoj 19,25 m2. Doporučujeme prohl... (více v detailu)
8 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 122 m², Strakonice, ul. Palackého nám.
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem krásného podkrovního bytu 4+kk v centru Palackého náměstí ve Strakonicích. Byt se nachází ve 4. patře hezkého udržovaného bytového domu o celkem pěti jednotkách, který prošel v roce 2015 rekonstrukcí. Byt je částečně vybaven, je zde kompletní kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěná trouba, lednice. Podlaha je pokryta dlažbou, plovoucí podlahou a kobercem. V koupelně je prostorná rohová vana a toaletní skříňka nad umyvadlem. Dobrá poloha domu v centru města s veškerým ob... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, Hamr, ul. Hamerská
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+kk v Litvínově. Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K NASTĚHOVÁNÍ ... (více v detailu)
6 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Cvikov, ul. Jiráskova
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem pěkného bytu o dispozici 2+1 a celkové ploše 60 m2, přímo v centru města Cvikov. Byt je po celkové rekonstrukci, čistý a vymalovaný. Jsou zde nové rozvody, podlahy, štuky, nová koupelna i kuchyň. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží. Vytápění je ústřední plynové. Dům je zateplený. V ceně pronájmu je internet. Parkování je možné na ulici kolem domu či na ná... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s balkonem ( 51 m2), ulice Třískalova, Brn
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00240 Nabízím k pronájmu zděný byt o velikosti 2+1 s balkonem, s celkovou plochou 51 m2 na ulici Třískalova 12, Brno - Lesná. Byt je k nastěhování od 15.10.2024. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. K bytu patří i sklep, jenž je nájemci plně k dispozici a je součástí nájmu. Měsíční pronájem tohoto bytu činí 16.000,- Kč. Cena je bez záloh na energie a služby, které činí 4.000,- Kč / měsíc. Vratná kauce 20.000,- Kč. Popis dispozičního řešení: Hlavním vstupem vcházíme do předsíně, dostatek úložného prostoru nacházíme po levé straně, v samostatné, prostorné šatně . Z předsíně následně vstupujeme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a dále... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, ul. Brněnská
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+1 s balkónem v Mostě, ul. Brněnská. Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K nastě... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Pronájem prostorného bytu 4+kk (132 m2) s terasou, po celkov
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt o dispozici 4+kk s terasou (jen DVĚ samostatné ložnice, průchozí jídelna s obývacím pokojem a kuchyně) a celkové užitné ploše 132 m2, který prošel rekonstrukcí. Byt se nachází v klidné a oblíbené lokalitě Prahy 5 - Jinonice. Byt se nabízí kompletně vybavený nábytkem a skládá se ze vstupní předsíně, ze které je vstup do chodby (vestavěná skříň), dále vstup do ložnice (nová vestavěná skříň), koupelny se sprchovým koutem (pračka), samostatné WC. Přes chodbu se dostanete do jídelny, ze které je přímý vstup na menší zahradní terasu. U jídelny nová plně vybavená moderní kuchyňská linka (myčka, lednice s mrazákem, trouba, el. deska, digestoř). Dále je zde prostorný o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Poděbradech, ul. Na Valech
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný, slunný byt 3+kk o velikosti 94 m2 v Poděbradech. Byt se nachází ve 4. patře novostavby bytového domu přímo na lázeňské kolonádě. Díky svému umístění je z bytu krásný výhled do parku a v blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost. Dispozice: vstupní chodba, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Ostrava, ul. Poštovní
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte dlouhodobé bydlení v samotném centru Ostravy? Tak právě pro vás zde máme pronájem apartmánu 1+1 o velikosti 45m2 v 1 nadzemním podlaží s výtahem. Apartmán se nachází na ul. Poštovní v blízkosti Masarykova náměstí, což zajišťuje veškerou občanskou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Ostrava, ul. Poštovní
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte dlouhodobé bydlení v samotném centru Ostravy? Tak právě pro vás zde máme pronájem apartmánu 1+1 o velikosti 45m2 v 1 nadzemním podlaží s výtahem. Apartmán se nachází na ul. Poštovní v blízkosti Masarykova náměstí, což zajišťuje veškerou občanskou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Pronájem rodínného domu v Hodoníně
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
+ zálohy na energie 6.300,-Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem prostorného patrového rodinného domu o velikosti 5+kk, situovaného v atraktivní lokalitě v centru Hodonína. Dům je plně vybaven a je ideální pro rodinu, která hledá pohodlné a moderní bydlení. Dispozice domu: Vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyně, koupelna spojená s WC, prostorná jídelna a ložnice s přímým vstupem na zahradu. V podkroví se nachází tři pokoje, které lze využít jako dětské pokoje nebo pracovny. Dům disponuje zahradou, ideální pro relaxaci a rodinné aktivity. Plynové vytápění zajišťuje komfortní klima po celý rok. Majitelé momentálně řeší i montáž klima... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 300
 Kč
PRONÁJE BYTU V RD 2+1 80 m2 V KROMĚŘÍŽI
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný a částečně zařízený byt 2+1 o velikosti 80 m², situovaný v klidné a vyhledávané lokalitě na ulici Koperníkova v Kroměříži. Byt disponuje moderní kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, myčkou a sklokeramickou deskou, ideální pro pohodlné vaření. Koupelna prošla nedávnou renovací, což dodává celému bytu moderní a svěží vzhled. K dispozici je také zahrada za domem, ideální pro odpočinek a trávení volného času. Lokalita n... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 65 m², Ostrava, ul. Jičínská
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní mezonetový byt 3+kk v rezidenci Majerovec, včetně parkovacího místa, který se nachází v klidné a vyhledávané části Ostravy - Výškovicích. Byt je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s vysokým standardem a blízkostí městské infrastruktury. Popis bytu: Byt o celkové ploše 65 m² je situován ve dvou podlažích a nabízí prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven moderními spotřebiči včetn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m2 - Plzeň - Doubravka, ev.č. yJSB8312
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. yJSB8312 Naše společnost Vám nabízí k pronájmu byt o dispozici 2+1 nacházející se v Plzni na Doubravce, konkrétně v ulici Ke Kukačce. Částečně zrekonstruovaná bytová jednotka s lodžií o celkové výměře cca 62 m2 je umístěna ve 2. nadzemním podlaží bytového domu. K bytu též náleží sklepní kóje. Bytový dům prošel revitalizací, byt je tak zateplený s novými plastovými okny. K nájemnému budou připočteny zálohy na služby ve výši cca 2 000 Kč. Přesná výše záloh bude upřesněna sprá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 490
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 55 m2 + terasa, Praha 5 - Smíchov, Holeč
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. S2574 ID: S2574 Nabízíme k dlouhodobému pronájmu apartmán 2+kk o celkové ploše 55 m2 s terasou, který se nachází v 5. patře domu z 19. století, dostupný po dvou patrech bez výtahu, v žádané lokalitě Praha 5 - Smíchov, ul. Holečkova. V přízemí apartmánu se nachází plně vybavená kuchyňská linka s myčkou, koupelna, šatna a obývací prostor. V patře je ložnice s přímým vstupem na terasu. Byt je vybaven klimatizací, TV/SAT a Wi-Fi. Rezidence nabízí 24/7 recepci a další služby na vyžádání, jako je úklid, pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
33 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 115 m2 - Praha 2 - Vinohrady, ev.č. Y1160
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. Y1160 ID zakázky: Y1160 K dlouhodobému pronájmu nabízíme luxusní byt 3+1 o rozloze 115 m2, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží v žádané lokalitě Praha 2 - Vinohrady, ul. Mánesova. V bytě se nachází krásná vstupní hala s dostatkem úložného prostoru. Dále je zde obývací pokoj, plně vybavená kuchyň s přístupem na terasu, dvě ložnice a dvě koupelny. Jedná se sprchovým koutem a druhá s vanou. Byt prošel kompletní rekonstrukci a teď je vybaven novým italským luxusním nábytkem. Byt se nachází přímo vedle centru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Pronájem bytů v Rezidnci na ul. Tomanova, Brno
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme bydlení v rezidenční čtvrti 400 m od slavné vily Tugendhat na ul. Tomanové v nově postavené vilce ve kterém se architektonický návrh inspiruje původními historickými prvky jako jsou okna s původním dělením, římsy a kombinuje je s novodobě pojatými vikýři. Stavba tak vytváří dojem původní historické vily doplněné současnou architekturu a využívá kontrast mezi novým a historií. Ve vilce se na každém patře nachází byt o dispozici 4+kk s obytnou plochou 115 m2 a terasou 10 m2. Ke každému bytu náleží osobní výtah, sklep 20 m2 a garáž 39 m2 pro 2 osobní auta. Orientace na jih, západ a sever. Byt se nabízí nezařízený. Výměra bytu: Obývací pokoj s kuchyňským koutem ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 -.Pronájem moderního
Před 6 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 -.Pronájem moderního bytu 2KK s velkou terasou v žádané lokalitě Nová papírna Hledáte ideální bydlení, které spojuje moderní komfort s klidnou a bezpečnou lokalitou? Nabízíme vám k pronájmu krásný byt s dispozicí 2KK o užitné ploše 52 m2, který se nachází na druhém nadzemním podlaží v novostavbě na Kartónové ulici, Nová papírna. Popis nemovitosti: Tento světlý a prostorný byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo malé rodiny, které hledají moderní a pohodlné bydlení. Byt nabízí: - Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem: Moderní kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči . - Ložnice: Komfortní a klidné místo pro odpočinek s dostatkem úložného prostoru. - Velká terasa: Perfektní pro relaxaci, kde si můžete vychutnávat krásné výhledy a klidné prostředí. - Novostavba: Moderní design a vysoký standard provedení zajišťují pohodlí a bezproblémové bydlení. K bytu náleží parkovací místo a sklep. Lokalita: Byt s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 900
 Kč
Pronájem bytu 1+1 pod hradem Karlštejn, ev.č. N07454
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. N07454 K nastěhování od 1.10.2024. Exkluzivně nabízíme pronájem bytu po rekonstrukci 1+1 s obytnou plochou 35 m2. Byt se sestává z kuchyně, koupelny se sprchový koutem a toaletou a obývacího pokoje. Byt je celkově vybaven úplně vším, od nádobí až po ložní prádlo. V bytě je TV a wifi připojení v ceně poplatků. K dispozici je také pračka. V ceně pronájmu je vyhrazené parkovací stání cca 300 metrů od domu. Byt nabízí ubytování v jedinečné lokalitě přímo pod vyhledávaným hradem Karlštejn, který se nachází v srdci Českého krasu a nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek i relaxaci. Přesto se odsud snadno dostanete do Prahy autem nebo vlakem. Měsíční nájem činí 12 500 Kč. Veškeré dalš... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk pod hradem Karlštejn, ev.č. N07453
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. N07453 K nastěhování od 1.10.2024. Exkluzivně nabízíme pronájem bytu po rekonstrukci 1+kk s obytnou plochou 32 m2. Byt se sestává ze vstupní chodby, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Dále prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Kuchyně je vybavena indukční deskou, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. Byt je celkově vybaven úplně vším, od nádobí až po ložní prádlo. V bytě je TV a wifi připojení v ceně poplatků. K dispozici je také pračka. V ceně pronájmu je vyhrazené parkovací stání cca 300 metrů od domu. Byt nabízí ubytování v jedinečné lokalitě přímo pod vyhledávaným hradem Karlštejn, který se nachází v srdci Českého krasu a nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek i relaxaci. Přesto se odsud snadno dostanete do... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk pod hradem Karlštejn, ev.č. N07452
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. N07452 K nastěhování od 1.10.2024 Exkluzivně nabízíme pronájem bytu po rekonstrukci 1+kk s obytnou plochou 17 m2. Byt se sestává ze vstupní chodby, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Dále obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Kuchyně je vybavena indukční deskou, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. Byt je celkově vybaven úplně vším, od nádobí až po ložní prádlo. V bytě je TV a wifi připojení v ceně poplatků. K dispozici je také pračka. V ceně pronájmu je vyhrazené parkovací stání cca 300 metrů od domu. Byt nabízí ubytování v jedinečné lokalitě přímo pod vyhledávaným hradem Karlštejn, který se nachází v srdci Českého krasu a nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek i relaxaci. Přesto se odsud snadno dostanete do Prahy autem neb... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronajmu byt 2+1 57 m2, Kijevská 1599/17, Svitavy, 56802
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2+1 v OV (57 m2) v II. NP cihlového bytového domu. Dispozice: Kuchyň s kuchyňskou linkou + el. sporák, 2x pokoj, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, sklep podlahová plocha 2 m2, společné prostory (kolárna). Vytápění a dodávka teplé... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 200
 Kč
PRONÁJE BYTU V RD 2+1 80 m2 V KROMĚŘÍŽI
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný a částečně zařízený byt 2+1 o velikosti 80 m², situovaný v klidné a vyhledávané lokalitě na ulici Koperníkova v Kroměříži. Byt disponuje moderní kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, myčkou a sklokeramickou deskou, ideální pro pohodlné vaření. Koupelna prošla nedávnou renovací, což dodává celému bytu moderní a svěží vzhled. K dispozici je také zahrada za domem, ideální pro odpočinek a trávení volného času. Lokalita n... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Ostrava, ul. Poštovní
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte dlouhodobé bydlení v samotném centru Ostravy? Tak právě pro vás zde máme pronájem apartmánu 1+1 o velikosti 45m2 v 1 nadzemním podlaží s výtahem. Apartmán se nachází na ul. Poštovní v blízkosti Masarykova náměstí, což zajišťuje veškerou občanskou vybavenost, je plně vybaven a disponuje i podlahový... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty