Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Garmin Vivoactive 4 (černé)
Garmin Vivoactive 4 (černé)
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám moje Garmin hodinky v komplet černé barvě, které jsem měl cca 3,5 roku (z toho necelý rok ležely v šuplíku...). Prodávám s originálním černým Garmin řemínkem a dalšími dvěma (červený gumový a černý kovový). Dále: kabel, náhradní ochranné sklíčko, gumová krytka na konektor, silikonový kryt na celou lunetu (jeden používaný a druhý úplně nový), originální krabička. Hodinky mají GPS, Wi-Fi, Bluetooth, propojení s mobilem skrz aplikaci, možnost poslechu hudby z hodinek přes Spotify (nahraje se z Wi-Fi) nebo nahrané hudby/podcastů/audioknih skrz PC. Výdrž na jedno nabití cca 5-6 dnů. Nabízí přednainstalované aktivity jako: běh, kolo, turistika, plavání, kardio a spoustu dalšího... Hodinky jsou na svoje stáří v dobrém stavu, na displeji... (více v detailu)
Před 13 dny
Ústecký kraj
1 700
 Kč
Garmin Vivoactive 4S
Garmin Vivoactive 4S
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hodinky Garmin Vivoactive 4S, staré 3 roky, používané. Jeden škrábanec na sklíčku i lunetě (viz foto) Originální krabička + nabíjecí kabel Ba... (více v detailu)
Před 18 dny
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Garmin vivoactive 4
Garmin vivoactive 4
Před 21 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den,prodávám moje Garmin vivoactive 4 v perfektním stavu a plně funkční.Součástí prodeje viz foto,originální balení - krabice, napájecí kabel , dvě velikosti řemínků originál Garmin ,dále další napájecí kabel ,napájecí redukce na USB-C, ochranný kryt na hodinky, magnetický kovový řemínek ,nylonový řemínek, silikonové záslepky napájení, snímač teploty - Garmin... (více v detailu)
Před 21 dny
Zlínský kraj
4 000
 Kč
GARMIN VÍVOACTIVE 3 / Stříbrné
GARMIN VÍVOACTIVE 3 / Stříbrné
Před 189 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Stav nových hodinek, vhodné jako dárekChytré hodinky, LCD barevný displej, Bluetooth, NFC, Voděodolnost, Počet dní výdrže baterie: 8, Funkce: senzor tepové frekvence, krokoměr, monitoring spánku, notifikace.Smart hodinky Garmin vívoActive3 ve stříbrno-bílém provedení jsou vybaveny 1,2" displejem se sklem Corning Gorilla Glass 3. Fitness náramek disponuje dobíjecí lithtium-iontovou baterií, k... (více v detailu)
Před 189 dny
Hlavní město Praha
1 499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty