Křížový laser 3x 360° se zeleným paprskem

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám křížový laser značky Cube 3 - 360 Green. Tři lasery v jednom. Zaměří tedy celý obvod kolem dokola (360°). Plně funkční... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

Křížový laser 4D / 16 linií silný zelený paprsek
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový nepoužitý křížový laser Je k tomu spousta příslušenství, dvě baterie, nabíječka, dálkový ovladač, uchycení na zeď, magnetické uch... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Samonivelační rotační laser 360° - zelený/červený paprsek
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Laser se zeleným paprskem =5500,- Kč Laser s červeným paprskem = 5000,- Kč Lať + stativ = 2000,- Kč Prodám nový samonivelační rotační laser (nivelák) určený na stavbu (výkopy základů, zakládání zdiva,značení vagrysu...) , rekonstrukce i výkopové práce (práce s bagrem a minibagrem - Kubota,JCB,Komatsu, Volvo...). Automatická nivelace v rozsahu +/-5°, 4 rychlosti rotace, manuální režim, nakloněná rovina, olovnice, horizontální i vertikální nivelace. - přesnost 1mm/10m - měřící rozsah s detektorem ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
DEWALT křížový laser samonivelační
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám laserový kříž od značky DEWALT s automatickým srovnáním s přesností ± 0,3 mm/m pro srovnávací práce. Obsluha pomocí dvou tlačítek a indikátor nabi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999
 Kč
Křížový profesionální laser samonivelační 4V1H6D Deko s br
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Popis produktu: Profesionální liniový, křížový samonivelační laser, 4V1H6D, přesnost 1 mm/ 5 m, rozsah 10 m. Laser lze otáčet o 360°. Samonivelační křížový liniový laser je určen k zajištění a kontrole umístění objektů a rovin v prostoru vůči promítaným laserovým liniím, čímž nalézá uplatnění při stavebních činnosti. Přístroj je možné nainstalovat na stativ se závitem 5/8“ (není součástí dodávky). Technické údaje: Samonivelační funkce: díky vysoce kvalitní mechanice se laser b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Deko DKLL12PB1 zelený, samonivelační křížový laser 360°
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Inteligentní nastavení Křížový laser má automatickou samonivelační funkci. Zařízení se automaticky nastaví do vodorovné polohy. Samonivelizaci lze vypnout a nastavit nakloněnou rovinu. Inteligentní nastavení Křížový laser má automatickou samonivelační funkci. Zařízení se automaticky nastaví do vodorovné polohy. Samonivelizaci lze vypnout a nastavit nakloněnou rovinu. Režim nakloněné roviny Stisknutím tlačítka „ven“ na horní straně přístroje na 3 sekundy deaktivujete samonivelační nastavení, můžete jej používat v libovolném úhlu nebo jej používat se stativem. 360 stupňů vertikální a horizontální roviny Křížový laser zobrazuje dvě vertikální a jednu horizontální 360° rovinu, celkem 12 linií. 3 režimy nastavení Křížový laser umožňuje nastavit 3 funkční režimy:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 299
 Kč
Nivelační laser s detektorem paprsku 60m
Před 44 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nový nivelační / samonivelační / rotační laser / nivelák se super výbavou. 2x baterie. 4x plnohodnotný 360° samonivelační laser. Nezávislé zapínání laserů dálkovým ovladačem, na laseru nebo přes mobilní aplikaci. Funguje na vzdálenost přes 60m Odzkoušeno. Laserovému snímači nevadí přímé slunce. Bude fungovat. Tento laserový detektor funguje jen s pulsním laserem. Vše jede na vysoké frekvenci. Detektor si nikdy nesplete slunce s laserovým paprskem. V interieru se obejd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 800
 Kč
KŘÍŽOVÝ MULTI LASER NIVEL SYSTEM CL3D-G
Před 66 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
.INZERÁT JE PLATNÝ DO SMAZÁNÍ Laser je v super stavu bez prasklin či jiného poškození,plně funkčni s 12 měsíční zárukou Multilaser Nivel je víceúčelový křížový laser. Tento přístroj promítá na stěnu dokonale rovné referenční čáry (horizontální a vertikální), které přijdou vhod ve všech dokončovacích a obecných stavebních pracích. Laser má 3 laserové hlavice, díky kterým má uživatel možnost pracovat se třemi laserovými rovinami každá má rozsah 360°. Laserový paprsek zelený Generování r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 999
 Kč
Bosh GLL 3-80 křížový laser + BOSCH BM 1 Top stav
Před 67 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím na prodej křížový laser BOSCH GLL 3-80. Tento profesionální čárový laser s pracovním dosahem 30 m. Ochrana IP54. Poloměr měření 360°. Červené laserové čáry. Pogumovaný kryt. Napájení baterie AA, Hmotnost laseru 0,82 kg. V setu s BOSCH BM 1 Professional univerzální držák křížových laserů. Laser je minimálně používaný. Používán jen asi půl roku (stáří od výroby je dva roky). - Tři zelené laserové čáry umožňují vertikální i horizontální nivelaci - Pracovní rozsah třicet metrů se s použi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 999
 Kč
KŘÍŽOVÝ LASER RYOBI RBCLLR1
Před 192 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím plně funkční červený křížový laser Ryobi ve výborném stavu. Laser Ryobi je dokonalým spojencem pro rychlé nivelační a vyrovnávací aplikace, jako jsou závěsné skříňky, police a obrázky po celém domě. Automaticky se vyrovnává pomocí intuitivní LED, která indikuje, že laser není v rovině, a obsahuje univer... (více v detailu)
Ústecký kraj
999
 Kč
Hilti stativ pua 30 + křížový laser zelený paprsek
Před 462 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Stativ.je jako nový už ho nepotřebuji.Pouzil jsem ho ted na jedné akci.Můžete koupit ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Laserová barevná tiskárna Epson CX11NF
Před 122 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Laserová barevná tiskárna Epson CX11NF. Multifunkce: barevný tisk, scanner, kopírka a fax v jednom. Hlásí error E551: Válec v tisk. JE (a je nepošk.), ale je třeba buď vyčistit, ale spíše počítejte výměnu - na allegru se dá koupit za 100 Euro - m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
KŘÍŽOVÝ LASER HUEPAR B03CG -3x 360° SAMONIVELAČNÍ
Před 428 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím plně funkční, samonivelační laser ve výborném stavu. Pc : 7000.-Kč Projekce: 3 x 360° zelené laserové čáry Třída laseru: Třída 2 (IEC / EN60825-1 / 2014), výstupní výkon <1 mW Vlnová délka laseru: 505-520 nm Horizontální / vertikální přesnost: 3 mm / 10 m Rozsah vyrovnávání / kompenzace: 4 ° 1 ° Čas vyrovnání: 3 s Pracovní vzdálenost: 25m (300LUX), 50-60m s laserovým detektorem Huepar... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 999
 Kč
KŘÍŽOVÝ LASER VEVOR 360° SAMONIVELAČNÍ.
Před 195 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím plně funkční, samonivelační laser Vevor ve výborném stavu. 8 linií dosah 30m VÍCE VIZ FOTO
Ústecký kraj
1 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty