Nový, moderní dům ve městě Bar (Černá Hora),

Nový, moderní dům ve městě Bar (Černá Hora), o rozloze 150 m2. Pozemek 400 m2. • V přízemí se nachází kuchyně, obývací pokoj, pokoj, koupelna, terasa • Ve druhém patře jsou 3 pokoj... (více v detailu)
6 300 000
 Kč

Podobné inzeráty

nový dům v Bar Montenegro
#prodej #dům #vila #Černá Hora #moře Nový, moderní dům v olivovém háji ve městě Bar (Černá Hora), o rozloze 160 m2. Pozemek 360 m2. Vynikající výhled na moře, hory, Old Bar. • Ve druhém patře se nachází kuchyně, obý... (více v detailu)
Rodinný dům Uherský Brod – Těšov
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou, terasou a garáží – zděný, patrový, řadový, podsklepený rodinný dům – zastavěná plocha 182 m² , pozemek 916 m² Dispozice domu : přízemí – chodba, 2 pokoje, koupelna, WC, kotelna 1.patro – chodba, 3 pokoje, kuchyně, koupelna, WC, zastřeš... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 690 000
 Kč
Prodám rodinný dům Kostelní Hlavno
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům 4+1 v obci Kostelní Hlavno 477m2, užitná plocha domu 249m2 s garáží a vedlejšími stavbami. V přízemí domu předsíň, kuchyně obývací pokoj, koupelna, WC a spíž. V patře 3 pokoje, šatna, koupelna s WC. Přístup do patra z přízemí nebo samostatným vchodem (možno využít pro dvougenerační bydlení). Vytápění tepelným čerpadlem, nebo kotlem ATMOS na dřevo (+ zásoba suchého naštípaného dřeva 30m2) Voda a odpad napojeny na veřejnou síť. Dále je na pozemku pergola, skleník, a dílna. Udržovaná vzrostlá... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Dům 4+1, s balkonem, garáží, zahradou, Kralupy n.Vlt.-Lobeč
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
prodej patrového cihlového rodinného domu 4+1, s balkonem, garáží, parkovacím stáním a zahradou se skleníkem, dílnou, udírnou, o celkové ploše pozemku 1189m2, obytná plocha 115m2, v nejžádanější lokalitě města Kralupy nad Vltavou-Lobeček. V přízemí domu je obývák s krbovými kamny, kuchyně, ložnice, koupelna, WC a komora, v patře je dále pokoj, komora, nově vybudovaná koupelna, balkon. Dům je částečně podsklepen, má nově zrekonstruovanou střechu s vyvložkovaným komínem, plastová okna, na podlahách položené PVC v kombina... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500 000
 Kč
Rodinný dům 4+1, Stará ves - Žďárský Potok
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej rodinný dům téměř na samotě o dispozici 4+1. Jedná se o nemovitost v obci Ždárský Potok - Stará Ves. V 1.np. se nachází obývací pokoj, kuchyně, 2 pokoje, 2x koupelna, chodba, veranda. V podkoroví je umístěný jeden pokoj. Dům je vytápěn ústředním topením na tuhá paliva, voda je z vlastní studny, odpady jsou svedeny do žumpy. Dům je částečně podsklepený. V domě jsou dřevěná okna EURO. K domu patří 3 studny a pozemk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 300 000
 Kč
Rodinný dům v obci Dolní Ředice - 196 m2 / 1000 m2
Prodám nově zkolaudovaný RD v obci Dolní Ředice (okr. Pardubice). Jedná se o dům se zastavěnou plochou 196 m2 a obytnou 179 m2. V domě se nachází ložnice se šatnou, dva pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem a komůrkou, samostatné WC, koupelna, zádveří a technická místnost se sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou terasu cca 17m2. Dům je postaven z Ytongu 375 + 20 cm EPS. Vytápěn je pomocí TČ vzduch/voda značky IVT s podlahovým vytápěním. Okna trojskla od f... (více v detailu)
6 790 000
 Kč
Krásná nemovitost v horách s obrovským pozemkem moderní dům
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Omlouvám se, používám automatický překladač. S velkou radostí doporučuji k prodeji nemovitost na nejkrásnějším místě s úchvatným výhledem na lesy, louky a Orlické hory. Představuji Wzgórze Owiec v Mostowicích, hned vedle českých hranic (150m Orlickie Zahori CZ) a 8 km od Duszniki Zdrój PL. Sheep Hill má svou jedinečnou historii, je to místo vytvořené rodinou, která se rozhodla uprchnout z města a žít na venkově. Mostowice uchvacují svým klidem, klidem a krásnými výhledy. Dům a apartmány pro hosty se nachází na kopci, ze kterého je vidět na Orlické hory, Jagodnu a české pastviny, kde se pasou krávy, koně a ovce. Připravený podnik na prodej! Pro lidi, kteří hledají krásná, jedinečná a malebná místa v Polsku. Prodej agroturistické farmy zahrnuje: - samostatně stojící dům o rozloze 193 m2, - samostatně stojící garáž o ploše 109 m2, - pozemek o rozloze 13 600 m2 (1,36 ha). Jednopodlažní rodinný dům s krásnými, velkými okny s výhledem do okolní přírody. Součástí domu je prostorný eleg... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 246 m², Luhačovice, ul. Mlýnská
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme tuto jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu v lukrativní části obce Luhačovice. Celková rozloha pozemku je 776 m2. Dům je možno využívat jako dvě samostatné bytové jednotky. Pozemek kopcovitý, ale určený k okrasné zahradě. Každé své patro má svůj balkón. Spodní bytová jednotka nabízí kuchyň se společnou spíží, obývací pokoj, chodbu s koupelnou, oddělenou toaletou a ložnicí. Přízemní podlaží nabízí velký prosluněný ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 900 000
 Kč
Rodinný dům 623 m2, Babice, Mariánské Lázně
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Cena u makléře, Zprostředkujeme Vám prodej dvougeneračního rodinného domu o užitné ploše 623 m² ležící na okraji obce Babice v absolutním soukromí. Dům je podsklepený, zděný se dvěma nadzemními podlažími a obyvatelným podkrovím (140 m²). Má dva byty se samostatnými vchody. V podzemním podlaží je sklep, technická místnost, vinný sklep, 2 sklady. Vytápění tepelným čerpadlem. Byt č. 1 – využívá většinu plochy v přízemí. Vstup je z krytého loubí do zádveří, dále do chodby se schodištěm do sklepa a do vyššího podlaží. V přízemí je komora, pracovna (27 m²), kuchyně a obývací pokoj (41 m²). Dále se přes chodbu vchází do pokoje, komory a koupelny. Další chodbou se jde do prostorné garáže. V 1. patře se nachází dva pokoje-ložnice a další sociální zařízení. V podkroví je obytný pokoj se samostatným sociálním zařízením. Byt č. 2 – samostatný vstup s garáží a schodištěm. Ze zádveří je po schodišti přístupné podkroví, přes chodbu se vchází do obývacího pokoje s kuchyní (58 m²) a do ložnice a dalšíc... (více v detailu)
Karlovarský kraj
20 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 304 m², Hněvotín
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné lokalitě Hněvotín, vzdálený přibližně 5 km od Olomouce. Tento výjimečný dům nabízí zastavěnou plochu 206 m² a celkovou užitnou plochu 304 m², s pozemky o celkové výměře 2119 m². Konstrukce: Dům byl postaven z kvalitních cihel Porotherm Wienerberger s tepelnou izolací z polystyrénu na základovém pásu z betonu B20. Pod podlahou se nachází 40 cm vrstva drob, která zajišťuje vynikající tepelnou a hydroizolační izolaci a umožňuje použití masivních dřevěných podlah i v přízemí. Střecha: Nad krovní tepelná izolace z ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
32 000 000
 Kč
Loučky - Odry Rodinný dům 270 m2 a pozemek 8017 m2
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chtěli byste žít v krásné zemědělské usedlosti v klidné lokalitě Oderských vrchů? Věnovat se výrobě lokálních potravin, nebo začít podnikat v pohostinství či turistice? V tom případě pro vás máme skvělou nabídku! Nemovitost a přilehlé pozemky se nachází v malebné vesničce Loučky, která je částí města Odry. K domu je vypracovaný a schválený projekt k celkové rekonstrukci a hlavně vydáno stavební povolení na přestavbu. Dům je vhodný i pro početnou rodinu s dětmi. Po přestavbě do domu na vás dýchne atmosféra spokojené rodiny, která se může scházet u společného stolu v prostorné jídelně, ze které by je otevřený vstup do velké kuchyně, ke které náleží i spižírna. Dále si pak můžete užít krásný výhled na terasu, na kterou vedou hned tři vchody a to z kuchyně, dětské herny či malého obýváku a ložnice. Součástí přízemí je i koupelna a wc. Dále v 1 p. jsou 2 pokoje, v podkroví možnost vybudování půdní vestavby. Dům má velkou kotelnu s kotlem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 990 000
 Kč
prodám roodinný dům Kostelní Hlavvno
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Prodám patrový rodinný dům 4+1 v obci Kostelní Hlavno 477m2, užitná plocha domu 249m2 s garáží a vedlejšími stavbami. V přízemí domu předsíň, kuchyně obývací pokoj, koupelna, WC a spíž. V patře 3 pokoje, šatna, koupelna s WC. Přístup do patra z přízemí nebo samostatným vchodem (možno využít pro dvougenerační bydlení). Vytápění tepelným čerpadlem, nebo kotlem ATMOS na dřevo (+ zásoba suchého naštípaného dřeva 30m2) Voda a odpad napojeny na veřejnou sí´t. Dále je na pozemku pergola, skleník, a dílna. Udržov... (více v detailu)
8 500 000
 Kč
Rodinný dům 5+1 s bazénem Roudnice n/L
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný zděný rodinný dům 5+1 s dvougaráží, sklepem a bazénem, celková výměra pozemku 1021 m2. Dům byl kolaudován v roce 2012, což zajišťuje moderní standardy bydlení a energetickou efektivnost, nachází se v klidné lokalitě města Roudnice nad Labem. Obytná část domu: kuchyň, obývací pokoj, 4 pokoje (u tří z nich šatna), 3 koupelny, technická místnost, spíž. V domě je rekuperace, klimatizace Mitsubishi ve všech pokojích, alarm napojený na PCO, kamerový systém, nádrž na dešťovou vodu 5 m3. Dům je napojený na veřejnou kanalizaci, vodovod, plyn. Střešní krytina Tondach, okapy a svody titanzinek, okna plastová izolační trojskla Macek. Topení plynový kotel + radiátory a konvektor v obývacím pokoji, v koupelnách a zádveří navíc podlahové topení. Další součásti: dvougaráž 7 x 6,5 m, za ní dvě místnosti (dílna, sklad), pod jednou z nich je sklep o velikosti 4 x 3,5 m přístupný z garáže. Na pozemku je stání pro další dvě auta, garážová vrat... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 900 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 210 m2, Všebořice, Ústí nad Labem
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji velký patrový rodinný dům se zahradou, ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě ve městě Ústí nad Labem - Všebořice. Podlahová plocha domu je 210 m2. Ve sklepě se nachází velká garáž pro dva automobily, prádelna, kotelna a tři pracovní místnosti. V přízemí je obývací pokoj, ložnice, dětský pokojík, kuchyň, koupelna, 2 x WC a předsíň. V rohu kuchyně jsou umístěna krbová kamna. Je zde také komora na potraviny a vstup na balkon s výhledem na zahradu. Z obývacího pokoje vedou do horního patra dubové schody. V horním patře jsou dvě velké místnosti s druhým balkonem, šatna, koupelna s vanou i sprchovým koutem + WC, komora, podkroví a vstup na půdu. Za domem je velká terasovitá zahrada s ovocnými... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 249 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 340 m², Lomnice, ul. Školní
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Lomnice u Sokolova s užitnou plochou 340 m² a rozlehlým pozemkem o velikosti 2865 m². Tento cihlový dům má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, posilovna, koupelna, samostatné WC v mezipatře, špajz a vstup do kotelny. V patře je další obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, koupelna, samostatné WC, špajz a balkon. Půdní prostor nabízí možnost vybudování dalších místností. Vytápění domu zabezpečuje automa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Okrouhlička
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi prostorný, cihlový rodinný dům v klidné části obce Okrouhlička. Dům má užitnou plochu 216 m². Stodoly, chlévy a půdní prostory činí 558 m2, celková plochou pozemku je 1286 m². Dispozice: veranda, kuchyň, pokoj, prostorná místnost (kde dřív býval hostinec), ze které se projde do sálu, sklad a dále se zde nachází koupelna, WC a spíž. V prvním nadzemním podlaží se nachází dva prostorné pokoje a rozsáhlá půda. V poslední době zde proběhly opravy střechy včetně trámů a krytiny, obytná část čeká na rekonstrukci d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu 185 m2, obec Heřmánky okr. Nový jičín
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte klidný domov obklopený přírodou, kopci a přátelskými sousedy? Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům s rozsáhlým pozemkem 1173 m2. Samostatný pozemek, který náleží domu činí 418 m2. Přilehlý pozemek o velikosti 755 m2 se pronajímá za symbolickou částku 500 Kč/rok od Státního pozemkového úřadu. Dům prošel před 3 lety rozsáhlou rekonstrukcí. Obvodové zdivo je z pálených cihel, zatepleno polystyrenem 160 – 200 mm. Střecha je zateplená minerální vatou. Dům je připojen na vodovodní řád. Splaškové vody jsou odváděny do ČOV a následně do vsaku. Vytápění domu je zajištěno pomocí kotle na tuhá paliva 3. emisní třídy a v 1.NP se nachází krbová kamna. Na pozemku je možnost parkování pohodlně pro dvě auta. Brána v oplocení se otevírá pomocí mobilního telefonu. 1.NP V prvním podlaží rodinného domu se nachází zádveří se schodištěm, chodba, koupelna, kuchyně, obývací pokoj a ložnice. Podlaží je před rekonstrukcí, nicméně s možností okamžitého užívání. 2.NP Druhé nadzemní podlaží je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 290 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+2, Dolní Rych
Před 9 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 5+2 se zahradou v hezké a klidné části obce Dolní Rychnov ul. Kollárova. Lze využít jako dvougenerační. Jedná se o patrový podsklepený dům se sedlovou střechou. V přízemí se nachází chodba, schodiště, obývací pokoj, pokoj, koupelna, WC a kuchyně. V prvním patře najdeme další dvě místnosti, další koupelnu, WC a pokoj či kuchyni. Nemovitost je v původním st... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 600 000
 Kč
Prodej domu dispozice 5+1 a 2+kk s pozemkem 987 m2, Praha 10
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej dvougeneračního rodinného domu Praha 10 Strašnice, ulice Na Třebešíně. Dům z roku 1930 je postaven jako dřevěná trámová stavba na mírně svažitém rohovém pozemku. Obytná plocha domu činí 167 m2, plocha rovinatého pozemku 987 m2. V prvním a druhém podlaží je k dispozici bytová jednotka 5+1 o celkové ploše 117 m2 + balkon 14 m2. V prvním podlaží je kuchyň, obývací pokoj 28 m2, koupelna a WC, v patře jsou čtyři pokoje, koupelna a WC + balkon. Obě patra jsou propojena vnitřním schodištěm. V podkroví, kam vede samostatné schodiště, je bytová jednotka 2+kk 50 m2. Obytné místnosti domu jsou orientované na jihovýchod, s výhledem na okolní klidnou vilovo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 107 m², Zlín, ul. Kostelecká
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům ve Štípě, v místní části města Zlín, na ul. Kostelecká. Rodinný dům je dispozičně řešen jako 3+1, přičemž v 1. nadzemním podlaží se nachází prostorná kuchyň, obývací pokoj, ložnice, technická místnost a koupelna, která prošla nedávnou rekonstrukcí, zatímco v ložnici a obývacím pokoji jsou zachovány kvalitní dřevěné parkety. Dům je bezbariérově přístupný, což představuje významnou výhodu pro osoby se zdravotním omezením. Nemovitost vybav... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 150 m², Hrabice
Před 10 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nízkonákladový rodinný dům v centru malebné obce Hrabice u Vimperka. Dům o užitné ploše 150 m² se rozkládá na pozemku o velikosti 413 m² a je ideální pro rodinné bydlení. V přízemí se nachází kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pracovna, ložnice, pokoj pro hosty, koupelna a oddělené WC. V patře 2 ložnice, koupelna, oddělené WC a balkón. Na zahradě se nachází garáž, skleník, kurník pro domácí chov zvěře. Jedná se o velmi dobře udržova... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Stylový rodinný dům 5+1, Tři Sekery, ev.č. xIGO8266
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. xIGO8266 Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Tři Sekery v okrese Cheb, která leží jen 9 km jihozápadně od centra Mariánských Lázní. Tato nemovitost je díky své geografické poloze, kterou vyhledává ročné tisíce turistů (hraniční přechod Broumov 9km, Lázně Kynžvart, Mariánské Lázně, Plzeň 75 km) je více než vhodná k podnikání ve formě ubytování, rekreaci rodin, teambuildingových firemních akcí apod. Zděný, částečně zateplený rodinný dům o 2 nadzemních podlaží o podlahové ploše cca. 250m2 a obyvatelném podkrovním prostoru, s dispozicí 5+1 s garáží a balkónem, krytým bazénem, prošel před lety renovací, kdy byla přistavěna garáž o zastavěné ploše 62m2 a praktická veranda, jenž zajišťuje jeden z několika vstupů do domu. Dům je situován dále od přístupové komunikace, kdy může budit dojem nenápadnosti, ale uvnitř vás překvapí velkorysým prostorem, chytrým dispozičním řešením rozděleného do 3 podlaží. Přízemí domu tvoří později přistavěná předsíň, na kterou navazuje vstupní hala s pří... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 950 000
 Kč
Třípodlažní dům v blízkosti centra města - Tachov
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnou k prodeji třípodlažní dům v blízkosti centra města v Tachově, ul. Volyňská. Předmětem prodeje je třípodlažní dům s dvorkem o celkové výměrové ploše pozemku 108 m2. Zastavěna plocha je o výměře 84 m2, dvorek je o výměře 24 m2. Užitná plocha domu je 252 m2 (84 m2 každé podlaží). V přízemí domu se nachází se nachází vstupní chodba se schodištěm do patra, garáž, technická místnost a sklady. V patře je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 899 000
 Kč
Nízkoenergetický dům 6+kk o celkové ploše 215 m2, Čelákovice
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Cena je včetně provize i právních služeb, Hledáte dům na klidném místě s nízkými náklady ? Tak třeba pro Vás je k prodeji nízkoenergetický dům 6+kk o celkové ploše 215 m² s celkovým pozemkem 682 m². Dům z roku 2010 se nachází v Čelákovicích v části Sedlčánky. K domu patří garáž, dále je k dispozici prostorný balkon v horním patře a zastřešená terasa na zahradě, na které je absolutní soukromí. V roce 2020 byl dům zmodernizován v rámci snížení nákladů na provoz, na střechu byla dána fotovoltaika ze 16 ti solárních panelů a dále tepelné čerpadlo, i díky tomu má tato kvalitní stavba PENB třídy A. Náklady na provoz činí cca. 2.500,- a mohou se snížit i na nulu. Při vstupu do domu nalezneme chodbu máme vstup do garáže a pokoje, ze kterého je částečně technologická místnost, dále koupelnu, pokoj pro hosty a dále prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyní, ze kterého je příjemný vstup na terasu s posezením na zahradě. V patře jsou 2 pokoje a ložnice. Dále pak je zde přes koupelnu vstup do d... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 999 900
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+1, Sokolov, ul. Dvořákova
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej RD 5+1 v hezké části obce Sokolov (Šenvert), ul. Dvořákova. Dům je po částečné rekonstrukce. V prvním nadzemním podlaží najdeme obývací pokoj, kuchyni, pokoj a koupelnu se sprchovým koutem. Ve druhém nadzemním podlaží najdeme další tři pokoje a šatnu. Dále se zde nachází půda, velký sklep a malá terasa v mezipatře. Vytápění je z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty