Pronájem nově zrekonstruovaných kanceláří, Šumperk

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám příležitost pronajmout si zcela nově zrekonstruované kancelářské prostory o rozloze 14m2 až po 250m2 v administrativní budově areálu TRUCK CARGO PARK, Žerotínova ulice, Šumperk. Celá budova je po kompletní, vkusné rekonstrukci. Tyto moderní prostory jsou připraveny poskytnout vaší firmě skvělé pracovní prostředí. Aktuálně nabízíme tyto kanceláře: Přízemí: 1x kancelář 37m2 (č.109) 1.patro: 1x kancelář 29m2 (č. 211) a 1x kancelář se samostatnou kuchyňkou 19m2 (č.210). Tyto dvě kanceláře jsou propojen... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží historické budovy po kompletní r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem 2 kanceláří, Náchod, Masarykovo náměstí
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
7.000Kč / 1 kancelář (místnost), VIP nabídka - pronájem kanceláří s vyjímečným výhledem v samotném centru města Náchod s možností pronájmu dvou samostatných kanceláří nebo jedné větší o dvou místnostech (výměra 23m² + 25m²). Kanceláře jsou průchozí s možností oddělení. Podlahy v chodbě, kuchyni, koupelně: keramická dlažba; v obou místnostech plovoucí podlaha. Ke kancelářím náleží skladovací místnost o výměře 3 m² dostupná z chodby. Možnosti využití: 2 samostatné kanceláře (2 firmy), 1 větší kancelář o dvou míst... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem kanceláří, 18 m², Hodonín, ul. Velkomoravská
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem kancelářských prostor na ulici Velkomoravská v Hodoníně. Kanceláře se nacházejí v 1. NP, 2.NP a 3.NP. Některé kanceláře jsou vybaveny klimatizací za příplatek. Základní plocha kanceláří je 18 m². Některé kanceláře je možné propojit a získat tak větší prostor. Po dohodě lze vybavit kancelářským nábytkem. Možnost připojení k internetu. Sociální zázemí je v každém NP. K dispozici je školící místnost s dataprojektorem. K pronájmu je rovněž menší prostor s umyvadlem, který může sloužit jako kosmetické stud... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Pronájem kanceláře v Kyjově - Office centrum Skleňák
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelář v administrativní budově v Kyjově - Office centrum Skleňák. Kancelář se nachází ve 3. patře budovy v blízkosti centra města, vchod od bistra. Výměra kanceláře je 22 m2. V budově je modernizovaný osobní výtah, nákladní výtah, nákladová rampa, bezbariérový přístup, bankomat, kuchyňka, klimatizovaná zasedací místnost s kapacitou 25 osob, bistro a pohybové centrum. Možnost parkováni ve dvoře a před budovou. Objekt má plastová okna a opravenou kotelnu s úspornými kondenzačními kotli. Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) byl zpracován dle vyhlášky 78/20... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 950
 Kč
Pronájem kanceláří ( 19 m2) m2 Brno-Plynárenská
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu kanceláře ( 13- 23 m2 ) v moderní budově na ulici Plynárenská v Brně. Kancelář se nabízí nevybavena, ale může se pronajmout i s vybavením. Na stejném patře se nachází kuchyňka a sociální zařízení, k dispozici je zasedačka. Dále je možnost pronajmout menší i větší kanceláře ( nebo komple... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem dvou moderních kanceláří 20 m² v prestižní budově v
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše realitní společnost vám zprostředkuje pronájem dvou samostatných, uzamykatelných kanceláří o velikosti 19,7 m² a 20,1 m² v nově zrekonstruované budově s moderním designem. Kanceláře jsou vybaveny klimatizací, která zajišťuje komfortní pracovní prostředí po celý rok. Vhodné pro menší firmy či jednotlivce, kteří hledají kvalitní pracovní zázemí s výbornou dostupností. Zázemí a společné prostory Nájemci mohou využívat moderní kuchyňku a oddělené sociální zařízení pro muže i ženy. Kanceláře jsou přístupné 24/7 a celý areál je monitorován bezpečnostními kamerami (v budově nejsou). Úklid kanceláří a celého prostoru probíhá denně a je zahrnut v ceně služeb. Měsíční nájem činí 3 600 Kč bez DPH za kancelář, měsíční zálohy na ene... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 600
 Kč
Pronájem kanceláře Praha 2 Karlovo náměstí
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Majitel pronajme velmi dobře udržovanou kancelář v cihlové budově s výtahem v 5. patře z celkových 6 pater v lukrativní lokalitě Praha 2 Karlovo náměstí. Celková plocha kanceláře činí 8 m2. Cena měsíčně včetně všech služeb a energií je 3.300 Kč. Kancelář je plně vybavena a připravena k okamžitému v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 300
 Kč
Pronájem kanceláří ( 40 m2) m2 Brno-Plynárenská
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu kanceláře ( 40 m2 ) v moderní budově na ulici Plynárenská v Brně. Kancelář se nabízí nevybavena, ale může se pronajmout i s vybavením. Na stejném patře se nachází kuchyňka a sociální zařízení, k dispozici je zasedačka a návštěvní hala. Dále je možnost pronajmout menší i větší kanceláře ( nebo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře v centru města Liberec
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu kancelář v  reprezentativní budově v centru města Liberce. Jedná se o kancelář 18 m2, kancelář má okna do klidného vnitrobloku.  K nájmu kanceláře patří využívání společné kuchyňky a sociálního zařízení. Celá budova se nachází v přímém centru Liberce, vzdálená přibližně 150 metrů od zastávek MHD kde stojí 40 spojů a jedná se o druhou největší zastávku v... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 600
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
+popl. 1842, , Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem kanceláře v přízemí s bezbariérovým přístupem budovy v ul. Zlatá stezka v Prachaticích o ploše 30 m². Na navazující chodbě je k dispozici s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 613
 Kč
Pronájem kancelář České Budějovice, Jana Čarka v S. Vrbném
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu komerční prostory v přízemí administrativní budovy v oploceném areálu, součástí nájmu je i možnost parkování v zabezpečeném objektu, přístup 24 hod. zajištěn. Aktuálně jsou k dispozici 2x velká kancelář o velikosti 45 m2 a 1x kancelář 15 m2. Možno pronajmout cenově výhodněji všechny 3 prostory dohromady, k dispozici ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Pronájem kanceláří / ul. Luční 1203/ Brno, Modřice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podnájem prostorů pro kanceláře v nově budované moderní administrativní budově na ulici Luční 1203 v Brně - Modřicích. Jedná se o prostory v dvoupodlažní budově s bezbariérovým přístupem do obou podlaží. Výborná dopravní dostupnost, zastávky linek MHD 450m od objektu. Celková výměra kanceláří od 20,25 m², OpenSpace 110 m². VYBAVENOST OBJEKTU: •recepce •3 konferenční místnosti /pro 2x 6 a 20 osob •parkování u objektu •podzemní garáž •soc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře 12 m² - 35 m²
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v atraktivní lokalitě v centru města Pelhřimov, na ulici Nádražní. Nemovitost nabízí více kanceláří různých rozměrů od 12 m² do 35 m². Kanceláře se nachází ve 2. patře administrativní budovy. Parametry kanceláří: Velká okna s dostatkem světla Společná kuchyňka a toalety Možnost parkování ve dvoře Lokalita: Skvělá dopravní dostupnost V okolí řada obchodů, restaurací a služeb Víceúčelová budova s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 200
 Kč
Pronájem dvou průchozích kanceláří 50m2 v ulici Pražská, Lib
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem dvou průchozích kanceláří o velikosti 50m2. Kanceláře jsou po rekonstrukci, nově položené koberce, vymalováno. K nájmu kanceláře patří využívání společné kuchyňky a sociálního zařízení. Celá budova se nachází v přímém centru Liberce, vzdálená přibližně 150 metrů od zastávek MHD kde stojí 40 spojů a jedná se o druhou největší zastávku v Liberci. V okolí je celková vybavenost pro kancelářské pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem kanceláří, 40 m2 - ČB, Pekárenská ul.
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 930 kanc. Pekárenská Pronájem admnistrativních prostorů nacházejících se v 1. patře budovy bez výtahu. Jedná se o soubor dvou propojených kanceláří o celkové výměře 40m2. K dispozici je kuchyňka a oddělená sociální zařízení na patře. Přístup do budovy a areálu bez omezení. Po dohodě je možné si pronajmout parkovací místa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 180 m², Zákupy, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem budovy s vlastním parkovištěm před domem a dobrou dopravní dostupností, která se nachází na hlavním tahu Česká Lípa - Zákupy. Jedná se o budovu, která sloužila jako prodejna se zázemím firmy. Spodní část (1 PP), která je umístěna pod úrovní vozovky jsou dvě místnosti, které sloužily jako kanceláře a vrchní část (1 NP) byla využívána jako prodejna a zázemí pro prodejnu. V budově je možné mít provozovnu, skladov... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 900
 Kč
AIRPORT - pronájem kanceláře (16 m2), Praha 6 - Aviatická
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kancelář se nachází ve strategicky situované budově Europort Airport Center v blízkosti letiště Václava Havla, jen pár kroků od obou terminálů. Skvělá dostupnost autem i MHD. Všechny služby a vybavení v ceně. Kanceláře plně vybavené nábytkem s kompletními instalacemi. Wi-fi, vysokorychlostní připojení k internetu. Kompletně vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Společné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 973
 Kč
ROSMARIN - pronájem moderní kanceláře (14 m2), Praha 7 - Děl
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Budova v rychle se rozvíjející části Holešovic s vynikající dostupností MHD a napojením na pražskou magistrálu. Disponuje prostory pro relaxaci, vlastní kantýnou, fitness centrem či terasou. Všechny služby a vybavení v ceně. Kancelář plně vybavená nábytkem s kompletními instalacemi. Wi-fi, vysokorychlostní připojení k internetu. Kompletně vybavená kuchyňka s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 490
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 18 m², Praha, ul. Jirá.nám.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem kanceláří ve světoznámé budově Tančícího domu na Rašínově nábřeží, v němž se snoubí výtvarné umění spolu s moderní architekturou. Dům nabízí návštěvu známé galerie, možnost využití terasy s krásným výhledem na Pražský hrad a Vltavu, dále také restauraci či bar v posledním patře pro účely nájemce a je také ideální pro reprezentaci vaší společnosti. V této budově nyní nabízíme pronájem kancelářských prostor v 5. patře o celkové ploše 18 m². K dispozici je zasedací místnost. Okolí budovy vám z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 300
 Kč
Pronájem kancelář, Fulnek, 1. máje
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelář v průmyslovém areálu ve Fulneku na ulici 1. máje 61. Kancelář o ploše 23,66 m2 se nachází ve 4. patře cihlové budovy. Nájemné je stanoveno na částku 2.840 Kč za měsíc bez DPH. K ceně nájmu je nutno připočítat zálohy na energie a služby. Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. K dispozici jsou další prostory ideální pro různé podnikatelské činnosti včetně výroby, skladování a montážních prací. Čtyřpatrová budova dříve sloužila k výrobě prošívaných textilií a přikrývek a nyní je připravena posloužit vašim podnikatelským potřebám. V budově je k dispozici zázemí pro zaměstnance - šatny, sprchy a toalety. Nákladní výtah má nosnost 1.000 kg. Prostory lze upravit na míru dle Vašich požadavků. Vjezd do areálu je možný i pro kamióny. Možnost parkování v obje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 840
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
+popl. 475, , Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 19 m² ve 3.patře administrativní budovy v centru Prachatic. Kancelář je orientována do ulice na jižní stranu. Na chodbě je k dispozici společná kuchyňka a toalety. Podlahové krytiny - dlažba a koberce, v oknech vertikální žaluzie, vytápění centrální, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 755
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Olomouci, ul. tř. Míru
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o užitné ploše 15 m² v klidné části obce Neředín. Nemovitost se nachází v panelové budově s celkem 4 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Kancelář je situována v 1. nadzemním podlaží a zajišťuje tak snadný přístup. Stav nemovitosti je velmi dobrý, což zaručuje příjemné pracovní prostředí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 500
 Kč
Pronájem kanceláře v administrativní budově v centru Olomouc
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 00540 Nabízíme k pronájmu kancelář v administrativní budově v centru Olomouce, ul. Krapkova. Kancelář má výměru 20m2. Je na výběr z několika patrech. Budova prošla rekonstrukcí, kdy na každém patře byly instalovány nové kuchyňské kouty a nové WC. K dispozici výtah. V rámci budovy vysokorychlostní připojení k internetu. Velkou výhodou je možnost zd... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 595
 Kč
Pronájem komerčního prostoru ve Frýdku-Místku, Frýdk, 130706
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nově nabízíme k pronájmu komerční prostor v budově v centru Frýdku-Místku, Frýdku na ul. Radniční. Prostor se nachází ve 2NP/3NP cihlové budovy. Jedná se o místnost s umyvadlem o výměře 20 m2, s výhledem na náměstí. Sociální zázemí ve společných prostorách na patře. Cena pronájmu: 6000,- Kč + Služby: 1300,- Kč + Kauce : 1 nájem + Provize: 6.000,- Kč + DPH. Výborná dost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Pronájem obchodních prostorů 17 m², Ivančice, ul. Komenského
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor situovaný přímo v centru města. Objekt má skvělou dostupnost a hodí se jak k obchodním, tak i ke kancelářským účelům. Nachází se v 1. patře budovy Komerční banky, parkovat je možné přímo před objektem. K objektu lze pronajmout i další prostory (viz ostatní inzeráty), které se nachází na patře. Tato konkrétní místnost (viz plánek místnost 224) má plochu 17 m2, je vybavena úložným prostorem. K prostoru je možné využí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty