Lipno - apartmán

Lipno - apartmán
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Budova Seepark Residence leží v romantické šumavské krajině přímo u jezera Lipno. Vzhledem k poloze přímo na břehu a současně na cyklostezce je velmi vhodnou základnou nejen pro turisty a cykloturisty, ale také pro milovníky vodních sportů a rybáře. Vodní sporty můžete provozovat přímo u soukromé pláže s vlastním molem. Cyklovýlety po nové cyklostezce, která vede přímo kolem Seeparku. Možnost nástupu do vlaku (případně i s kolem) v blízké zastávce Pernek a návratu po svých nebo na kole. V zimě lyžování v rakouském středisku Hochficht. Apartmán 3 +kk s užitnou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 600 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinny apartman Roznov pod Radhostem pronajem
Rodinny apartman Roznov pod Radhostem pronajem
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajem rodinneho apartmanu, ktery se nachazi v prime blizkosti centra Roznova pod Radhostem. Apartman ma 2 pokoje(jeden pruchozi), plne vybavenou kuchyni, k... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 111 111
 Kč
Pronájem apartmánu pro 2 až 6 osob u Lipna
Pronájem apartmánu pro 2 až 6 osob u Lipna
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronájem apartmánu pro 2 až 6 osob ve 2 ložnicích. Apartmán pro max 6 osob se dvěmi ložnicemi, kuchyň s jíde... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 990
 Kč
Apartmánový dům / Chorvatsko
Apartmánový dům / Chorvatsko
Na prodej velký apartmánový dům ve střední Dalmácii, blízko pláže a panoramatickým výhledem na moře. Dům je plně vybaven a je k okamžitému užívání. Jedná se o velmi zajímavou investici. Na vyžádání sdělíme roční výnosnost z pronájmu. Dům je vystavěn na pozemku o rozloze 582m2 a sestavá z celkem sedmi apartmánů ve třech patrech o celkové podlahové výměře 444m2. Přízemí: 01 Apartmán ( dvě ložnice, obývaci pokoj, kuchyně, koupelna s WC ). 02 Apartmán ( ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s WC ). 03 Apartmán ( ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s WC ). Apartmány mají přímý vstup na zahradu. 1. patro: 04 Apartmán ( dvě ložnice s balkóny, velký o... (více v detailu)
Pronajem apartmanu ve Vrchlabi
Pronajem apartmanu ve Vrchlabi
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabizim ke kratkodobemu pronajmu nove dokonceny luxusni apartman ve Vrchlabi. Apartman ma 2 loznice, 1 koupelnu, s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1
 Kč
Prostorný mezonetový APARTMÁN 2+1 64 m2 přímo pod lanovkou T
Prostorný mezonetový APARTMÁN 2+1 64 m2 přímo pod lanovkou T
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu krásný a prostorný, mezonetový apartmán 2+1 v novostavbě bytového domu o celkové výměře 64 m2 přímo pod lanovkou na Tanvaldský Špičák v Albrechticích v Jizerských horách. Dostupnost po asfaltové silnici, parkování na parkovišti u domu. Byt se skládá z předsíně - zádveří, koupelny s vanou, kuchyně s kuchyňskou linkou a... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Prodej novostavby apartmány v Santa Pola, Španělsko,
Prodej novostavby apartmány v Santa Pola, Španělsko,
Vážení zájemci o apartmány v Santa Pola, Španělsko, rádi bychom vám představili unikátní příležitost investovat do nemovitosti s následným pronajímáním v krásném městě Santa Pola. Villa Mediterráneo je komplex nabízející luxusní apartmány se 3 ložnicemi a společným bazénem, nacházející se pouhých 150 metrů od pláže. Již samotný název & 34;Villa Mediterráneo& 34; napovídá, že tento komplex je navržen v současném a středomořském stylu, který vám přinese dokonalou atmosféru a relaxaci. Domy jsou vkusně rozmístěny kolem prostorných společných prostor, kam patří velký bazén a opalovací salonek. Tyto prostředky jsou ideálním místem pro osvěžení po pobytu na pláži nebo pro odpočinek před dalším dobrodružstvím plným vzrušení. K dispozici je také volitelné parkování a úschovna. Apartmány samotné nabízejí 3 ložnice a 2 nebo 3 koupelny, které splňují veškeré nároky na komfort a luxus. Máte možnost vybrat si mezi byty s velkými terasami, které vám poskytnou nádherné výhledy, nebo raději zvolit ř... (více v detailu)
Prodej historické zámecké sýpky s pozemkem, 250 m2, Zalužany
Prodej historické zámecké sýpky s pozemkem, 250 m2, Zalužany
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji budovu bývalé barokní zámecké sýpky s pozemkem v obci Zalužany, okr. Příbram. Objekt stojí na okraji obce Zalužany v těsném sousedství silnice č. I/4. V současné době je objekt a pozemku využíván jako prodejní prostor - antik. K budově je přistaven objekt s kanceláří 8 m2, obytnou místností 15 m2 a sociálním zařízením 3 m2, který je obytný celoročně. Na pozemku náležícím k nemovitosti o rozloze 490 m2 je kopaná studna a ČOV. Nemovitost lze využít jako prodejní, výrobní prostor, popřípa... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 650 000
 Kč
Pronájem apartmánu + parkování - Pečky centrum
Pronájem apartmánu + parkování - Pečky centrum
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu apartmán v Pečky centrum - přímé centrum města. Vhodné i pro seniory, mladé rodiny, firemní a agenturní pracovníky, atd. Cena od 8.5tis., včetně služeb/měsíčně. Více na tel.,popř. watsap-video prohlídka. Přímé centrum města a veškerá občanská vybavenost cca 100m od objektu(školka,škola,obchody,pošta,vlak,bus,ban... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Studio v lokalitě Sveti Vlas BULHARSKO
Studio v lokalitě Sveti Vlas BULHARSKO
Rádi vám nabídneme k prodeji Studiový apartmán 1+kk s terasou s výhledem na bazén a částečným výhledem na moře.Velice dobrá dostupnost k pláži přibližně 350 m a 500 m od přístavu DINEV Marina, kde se nachází mnoho restaurací, barů a kaváren. Apartmán se prodává ihned k nastěhování dle aktuálních fotografií. Velice atraktivní cena. Celková plocha: 42m2 (včetně balkonu). Apartmán má k dispozicikoupelnu se sprchovým koutem a WC a velkou terasu. Roční poplatek za údržbu činí 450 € za rok. V údržbě společných částí je zahrnuto: údržba společných částí komplexu údržby zelených ploch komplexu údržba bazénu celoroční hlídání komple... (více v detailu)
1 475 000
 Kč
Prodej, byty/4+kk, 106.28 m2, 36262 Boží Dar, Karlovy Vary [
Prodej, byty/4+kk, 106.28 m2, 36262 Boží Dar, Karlovy Vary [
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodej bytu 4+kk 106 m2Hledáte klidné a bezpečné místo, kde můžete trávit víkendy s rodinou? Nabízíme Vám nový apartmánový dům přímo na Božím Daru, na hranici, kde se již dále nebude stavět. V domě, kde je k dispozici 5 bytových jednotek, které jsou postaveny ve vysokém standardu a s velmi kvalitním materiálem. Apartmán č. 1 s výměrem 106 m2 má k dispozici 2 parkovací stání a předzahrádku s žulovou terasou 86 m2. Apartmán č. 2 s výměrem 45 m2 má k dispozici parkovací stání, trávník o výměře 50 m2 společný s apart.č.3 a společný prostor s č. 3 23,45 m2. Apartmán č. 3 s výměrem 55 m2 má k dispozici parkovací stání, trávník o výměře 50 m2 společný s apart.č.2 a společný prostor s č. 2 23,45 m2. Apartmán č. 4 s výměrem 53 m2 má k dispozici parkovací stání, předzahrádku s žulovou terasou 91 m2 a společný prostor s č.5 5,92 m2. Apartmán č. 5 s výměrem 70 m2 má k dispozici parkovací stání, trávník o výměře 11 m2 a společný prostor... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodních prostorů 50 m2, Ivančice, ul. Komenského
Pronájem obchodních prostorů 50 m2, Ivančice, ul. Komenského
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor situovaný přímo v centru města. Objekt má skvělou dostupnost a hodí se jak k obchodním, tak i ke kancelářským účelům. Nachází se v 1. patře budovy Komerční banky, parkovat je možné přímo před objektem. K objektu lze pronajmout i další prostory (viz další inzeráty), které se nachází na patře. Tato konkrétní místnost má plochu 49,2 m2. K prostoru je možné zpřístupnit i terasu a lze využívat společnou kuchyňku a WC, které se nacházejí na pat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 150
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+KK (88m²) v apartmánové rezidenci LakePark v Doksech - Staré Splavy
Kód zakázky: , Láká Vás klidný domov v srdci romantického kraje, obklopeného nádhernou přírodou? Pak pro Vás máme skvělou nabídku v bezprostřední blízkosti Máchova jezera. Nabízíme Vám prostorný byt 3+KK o velikosti 88m² s lodžií 16m², s vlastním parkovacím stáním v podzemní garáži, kolárnou, vlastní sklepní kójí o velikosti 1,5m² a společnou saunou uvnitř pro obyvatele rezidence. Byt nabízí technickou místnost, samostatné wc, koupelnu s vanou, dvě krásné ložnice o velikosti 15,3m², z nichž z jedné lze vstoupit do lodž... (více v detailu)
7 990 000
 Kč
Albánie - apartmá u moře 2kk, Mali Robit, Durrës
Albánie - apartmá u moře 2kk, Mali Robit, Durrës
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji 2.pokojový plně zrekonstruovaný a zařízený byt. Je v 2.patře bytového domu v přímořském městě. Apartmán se nachází 200m od Jaderského moře, ve velmi vyhledávané turistické oblasti zejména zahraničními. Má rozlohu 75 m2. V bytě najdeme: obývací pokoj, ložnici, kuchyň, koupelnu s toaletou, balkon. Přímý výhled na bazén. Bytový dům se nachází v uzavřeném rezortu s restaurací a barem ve... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 700 000
 Kč
ÚŽASNÝ APARTMÁN S VÝHLEDEM NA MOŘE A MARINA V SRDCI TORREVIE
ÚŽASNÝ APARTMÁN S VÝHLEDEM NA MOŘE A MARINA V SRDCI TORREVIE
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
ÚŽASNÝ APARTMÁN S VÝHLEDEM NA MOŘE A MARINA V SRDCI TORREVIEJA Objevte kouzlo bydlení v srdci Torrevieja s tímto prostorným a světlým apartmánem se třemi ložnicemi a dvěma koupelnami, který také nabízí úžasný výhled na moře a přístav. Tato nemovitost se nachází v žádané pěší a exkluzivní oblasti pro rezidenty a nabízí jedinečný životní zážitek díky své terase ve tvaru písmene L, která je ideální pro vychutnání si venkovních chvil a rozjímání o mořské krajině, aniž byste opustili domov. Tato lokalita je nepřekonatelná, na ulici, která vede přímo k promenádě Vista Alegre a poblíž přístavu, obklopená pulzující nabídkou obchodů, symbolickým kostelním náměstím a rušnou hospodářskou činností Torrevieja. Tento velký, dobře udržovaný byt je připraven k nastěhování a užít si vše, co město nabízí, kombinuje kvalitu života, pohodlí, dostupnost a záviděníhodné výhledy. Ložnice: 3 Koupelny: 2 Zastavěná plocha: 99m2 Kuchyně: 1 Vestavěné skříně: 3 Rok výstavby: 1974 Orientace: Jihovýchod Bal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 975 000
 Kč
Prodej chalupy, 63 m², Samšina
Prodej chalupy, 63 m², Samšina
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chalupa se dvěma apartmány, v současné podobě ideální na krátkodobé komerční pronájmy. Chalupa je zasazena ve skále na kraji CHKO Český ráj v obci Drštěkryje o celkové podlahové ploše 63 m2. V případě, že chcete chalupu k odpočinku, nebo trvalému bydlení rádi interiér předěláme pro Vaše potřeby, úprava bude v inzerované prodejní ceně. Možné úpravy pro trvalé bydlení nebo chalupaření jsou znázorněny ve fotogalerii. Dům se nachází na okraji vesnice u lesa, s obecní cestou až k objektu, je dva roky po rozsáhlé rekonstrukci se zárukou. Ob... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 92 m2, Říčky v Orlických horách
Prodej bytu 3+kk 92 m2, Říčky v Orlických horách
Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se vlastníkem mezonetového apartmánu 3+kk o celkové ploše 92 m, který se nachází v prestižním areálu Wellness hotelu Říčky v srdci Orlických hor. Tento apartmán nabízí luxusní bydlení s nezaměnitelnou atmosférou horské přírody, což z něj činí ideální útočiště pro ty, kteří hledají klid, komfort a možnost aktivního odpočinku. Po vstupu do apartmánu vás přivítá moderní kuchyňská linka, plně vybavená všemi potřebnými spotřebiči, která poskytuje pohodlí pro každodenní vaření. Z kuchyně se dostanete přímo do prostorného obývacího pokoje, kde velká francouzská okna zaplavují místnost přirozeným světlem a nabízejí dechberoucí výhled na okolní přírodu. Dominantou obývacího prostoru jsou krbová kamna na dřevo, která ve spojení s dřevěnými stropy vytvářejí jedinečnou atmosféru tepla a útulnosti, ideální pro zimní večery. Z obývacího pokoje vedou dveře na prostornou terasu, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo relaxovat s výhledem na lesy. Apartm... (více v detailu)
7 700 000
 Kč
Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
☀Brodarica(HR)–moderné apartmány v novostavbe,150 m od mora
☀Brodarica(HR)–moderné apartmány v novostavbe,150 m od mora
Ponúkame na predaj moderné apartmány v novostavbe 2 apartmánových domov, vzdialených 150 m od mora. Dom s označením A má celkovo tri nadzemné podlažia s celkom 5 bytovými jednotkami, a je orientovaný na juhovýchod. Dom s označením B má celkovo tri nadzemné podlažia s celkom 5 bytovými jednotkami, a je orientovaný na juhozápad. Z niektorých apartmánov sa ponúka veľmi pekný výhľad na more !!! Apartmány sa nepredávajú zariadené a ceny jednotl... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej restaurace a penzionu s wellnes, Tvarožná Lhota, Hodo
Prodej restaurace a penzionu s wellnes, Tvarožná Lhota, Hodo
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám exkluzivně zprostředkuje prodej zavedené restaurace, vinárny, penzionu a wellnes v krásné rekreační oblasti Lučina. Objekt se nachází přímo u vodní nádrže. Nabízí tak nádherný výhled nejen na vodní plochu, ale i přírodu kolem. Předmětem prodeje jsou pozemky o celkové ploše 2880 m², a nemovitost o zastavěné ploše 869 m². Součástí těchto pozemků je i zabezpečené parkoviště. V suterénu budovy bylo zřízeno wellness s vířívkou, saunou a bazénem. V jeho další části je velmi prostorná vinárna, která má svůj vlastní bar i kuchyni. Ideální pro pořádání svateb či oslav. Je zde i nekolik technický... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 9+2, ulice Ludvíka Vojtěcha, Boskovice
Prodej rodinného domu 9+2, ulice Ludvíka Vojtěcha, Boskovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 319241039 V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme prodej rodinného domu o dispozici 9+2, který se nachází na ulici Ludvíka Vojtěcha, Boskovice. Nemovitost se nachází v klidné a poptávané lokalitě na okraji města Boskovice s krásným výhledem na okolní lesy a přírodu. Dům byl využíván především jako dvougenerační bydlení, má tři nadzemní podlaží, je podsklepen a má garáž. K domu náleží velice příjemná zahrada, kde je možno relaxovat a užívat si pohody pod sympatickou pergolou. V zadní části zahrady se nachází... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
GeForce RTX™ 3080 SUPRIM X 12G, Intel Core i5-12400F, 32GB
GeForce RTX™ 3080 SUPRIM X 12G, Intel Core i5-12400F, 32GB
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám tuto stylovku. Důvod prodeje - přechod na Apple mac. Herní PC má tyto parametry: Procesor: Intel Core i5-12400F Základní deska: PRIME H610M-A WIFI D4 Chladič: v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
27 999
 Kč
Pronájem bytu 3+kk s parkovacím místem, 84 m2
Pronájem bytu 3+kk s parkovacím místem, 84 m2
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu bytovou jednotku o dispozici 3+kk s příslušenstvím a parkovacím místem v uzavřeném objektu. Komerční objekt je situovaný přímo v centru města – ulice Pražská. Bytová jednotka o podlahové ploše 84 m2 má orientaci oken na severní a jižní stranu, je umístěna ve druhém nadzemním podlaží a je přístupná z pavlače. Dispoziční řešení: vstupní chodba, prostorná koupelna se sprchovým koutem společná s toaletou, obývací pokoj... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Zemědělská půda, prodej, Praha 9, Koloděje, Praha
Zemědělská půda, prodej, Praha 9, Koloděje, Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedinečná nabídka pozemku přímo na území Prahy. Pozemek je zapsán na listu vlastnictví č. 1043, parcela č. 658/1. Díky své výjimečné poloze se jedná o mimořádně lukrativní investici, která je vzácná svou polohou v těsné blízkosti hlavního města. Parcela leží západně od obce v rovinatém zemědělském bloku a je přístupná z cesty. Koloděje jsou bývalá obec, nyní městská čtvrť a katastrální území Prahy, tvořící území městské části Praha-Koloděje. Jádro zástavby Koloděj má původ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
936 167
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 1230 m², Úštěk
Prodej zemědělské usedlosti, 1230 m², Úštěk
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v Robči, která je umístěna na okraji obce, ideální pro milovníky klidného venkovského života. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku o rozloze 4179m² a je ideální pro chov zvířat. Stáj s klenutými stropy. Usedlost má smíšenou konstrukci a skládá se z jednoho podzemního podlaží a dvou nadzemních podlaží s podlahovou plochou 278 m2. Z pavlače, která je dominantou domu, je vstup do dalších prostor. Dispozice zahrnuje pět pokojů, kuchyň, koupelnu, 2 komory. Na domě a stodole byla vyměněna střeš... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty