Pronájem byty 2+kk, 85 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 12529 Nabízím Vám k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 2+kk o výměře 85 m2, který se nachází na ul. Chocholouškova v Moravské Ostravě. Bytová jednotka je umístěna ve 3. NP secesní vily a náleží k ní parkování na soukromém parkovišti. V bytě zůstává lednice, myčka a klimatizace. Vytápění je zajištěno svým plynovým kotlem - je jen na nájemci, jakou bude mít spotřebu. Měsíční ná... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem, kanceláře, 2+kk, 85 m2 - Ostrava - Moravská Ostrav
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 12528 Nabízím Vám k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory o dispozici 2+kk, výměře 85 m2, které se nachází na ul. Chocholouškova v Moravské Ostravě. Prostory jsou umístěny ve 3. NP secesní vily a náleží k nim parkování na soukromém parkovišti. Zůstává v nich lednice, myčka a klimatizace. Vytápění je zajištěno svým plynovým kotlem - je jen na nájemci, jakou bude mít sp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 60 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64828, Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 o rozloze 60 m2, který se nachází v cihlovém domě na adrese Slavíčkova 2559/6, Ostrava. Tento byt je v osobním vlastnictví a prošel kompletní rekonstrukcí, což zaručuje moderní a pohodlné bydlení. Byt se nachází v prvním patře ze čtyř, což zajišťuje snadný přístup. Při vstupu Vás uvítá prostorná chodba s vestavěnou skříní, která nabízí dostatek prostoru na ukládání osobních věcí. Dále je zde pokoj, který lze využít jako ložnici nebo dětský pokoj. Prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem poskytuje dostatek prostoru a pohodlně se do ní vejde i pračka se sušičkou. Kuchyně je velmi moderní a dodává b... (více v detailu)
3 200 000
 Kč
Pronájem byt 2+kk, 55 m2 - Hronov - Velký Dřevíč
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 03030 Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk s terasou k posezení za domem. Tento byt se nachází v obci Velký Dřevíč vzdálenou 1km od Hronova, což poskytuje výbornou rovnováhu mezi klidem a pohodou života na venkově a přístupem ke všem městským výhodám. Blízkost veškeré občanské vybavenosti a přírodních krás tohoto regionu dělá tuto lokalitu zvlášť atraktivní. Dispozice bytu: Byt má dispozici 2+kk, což zahrnuje dvě obyvatelné místnosti a kuchyňský kout, Jedna z výhod tohoto bytu je možnost využití vybudovaného venkovního prostoru za domem k posezení s přáteli nebo s rodinou. Byt se nachází v přízemí bytového domu, U domu je možné parkovat. Světlý a vzdušný: Byt se nachází ve přízemí.. Z ložnice se dostanete francouzkými dveřmi ven za dům. Výhled z bytu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 49 m2 - Hlučín
Kód zakázky: 64657, Nabízíme pronájem hezkého bytu 2+kk, 49 m2, na ulici Hrnčířská v centru Hlučína. Jedná se o novostavbu a byt je umístěn v prvním patře. V bytě jsou plovoucí podlahy, vstupní chodba, koupelna se sprchovým k... (více v detailu)
Pronájem byt 2+kk, 120㎡
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu plně vybavený, nadstandartní byt 2 KK, o velikosti 120 m2, v osobním vlastnictví. Byt je volný od 1.11.2024. Byt je v perfektním stavu, po kompletní rekonstrukci, má plastová okna a součástí bytu je i atypická kuchyňská linka včetně spotřebičů ( myčka nádobí, varná deska a pečící trouba, mikrovlnka, lednice s mrazákem, odsávač par ). V předsíni je odkládací věšák . Na chodbách jsou úložné, vestavěné skříně. Na podlahách jsou položeny plovoucí podlahy a dlažba. V koupelně je rohová vana, toaletka se zrcadlem a umyvadlem a WC, a také sprchový kout .Byt se nachází ve 2 NP dvoupatrového domu,... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Hamr, ul. Hamerská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk v Hamru, byt se nachází v klidné lokalitě naproti zdravotnímu středisku. Vhodné k dlouhodobému pronájmu pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
Byt v Košířích na pronájem
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
PROHLÍDKY JSOU TENTO ČTVRTEK OD 16H. Exkluzivně nabízím od 1.1.2025 k pronájmu tento pěkný, zařízený byt o velikosti 2+kk, 43m2, který se nachází ve 3NP panelového domu s výtahem. Byt bude zařízený včetně spotřebičů a nábytku. Nicméně gauč a postel lze odstěhovat. Orientován do klidu. K bytu patří sklep. Adresa je Nepomucká Praha 5. Oproti je zastávka tramva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 65 m², Teplice, ul. Pod školou
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem slunného zrekonstruovaného bytu 2+kk v Teplicích Proseticích. Byt se nachází v 5. patře, vstup do domu a výtah se otevírá pomocí čipu. Z chodby bytu se dostaneme do ložnice, kuchyně spojené s obývacím pokojem i koupelny s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, součástí obývacího pokoje je s... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 40 m2 - Praha - Podolí
Kód zakázky: 65572, K dlouhodobému pronájmu nabízíme krásný byt 2+kk po kompletní rekonstrukci o velikosti 40 m2, Praha - Podolí. Samotná bytová jednotka je ve velmi pěkném stavu po rekonstrukci, vybavená kuchyňskou linkou, vhodná k okamžitému nastěhování. Byt je velmi dobře dispozičně řešen a proto je pocitově větší. Prostorná samostatná předsíň, oddělené WC, velmi příjemně působící koupelna a dva samostatné, neprůchozí pokoje zaručují maximální využití všech prostor. Plovoucí podlaha je z kvalitních materiálu, v kuchyňské lince nechybí vestavěná chladnička či myčka. Přízemí je lehce zvýšené. Jak již bylo výše zmíněno, byt se nachází ve velm... (více v detailu)
Pronájem bytu 2+kk, 48 m², Ketkovice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+kk v obci Ketkovice. Bytový dům se nachází v klidné části obce, v nedávné době prošel revitalizací, výměnou oken a zateplením. Byt je o velikosti 48 m2 a nachází se v 1.NP bytového domu bez výtahu. Byt je vytápěný novým kondenzačním kotlem a k ohřevu vody slouží bojler. K domu náleží také prostorný sklep. Byt bude bez vybavení, zůstane zde je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 22 m2 - Brno - Zábrdovice, ev.č. N07565
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07565 Nabízíme k pronájmu moderní a útulný byt 1+kk v lukrativní lokalitě Cejl v Brně. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlové budovy a nabízí 22 m2 užitné plochy. Vybavený byt je ideální pro jednotlivce nebo mladé páry a nachází se v blízkosti centra města s vynikající dostupností veřejnou dopravou - zastávka tramvaje linky 2 a 4 je přímo před domem. C... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 700
 Kč
Pronájem byty 1+1, 33 m2 - Letovice
Kód zakázky: 65661, Byt 1+1 Letovice Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu krásný byt na ulici Nová v Letovicích o dispozici 1+1. Výměra bytové jednotky činí 33 m2 a nachází se ve 2. nadzemním podlaží. Do bytu vede prostorná vstupní chodba. Po vstupu do bytu se nachází chodba s úložným prostorem na boty a vstupem do koupelny se sprchovým koutem a WC. Byt je pak rozdělen na dvě části, kdy v jedné části se nachází velmi prostorná kuchyň s pračkou a dřezem a také troubou a varnou deskou. V druhé části bytu, která je do poloviny místnosti stavebně oddělená se nachází obývací část spojená s prostorem na spaní. K bytu náleží prostorný sklep o výměře cca 10m2 a také možnost využití společných venkovn... (více v detailu)
Pronájem bytu 4+1 na Dubině, Pardubice
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu od prosince byt 4+1 v klidné části Dubiny v Pardubicích. Byt má 71 m2 a je dobře dispozičně řešený. K bytu náleží balkon a sklep. V bytě zůstane sporák, lednice, pračka a část nábytku dle domluvy se zájemci. V bytě jsou velké vestav... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o rozměrech 43,9 m2 v samostatném objektu v okrajové části Plzně - Černice. Byt je částečně vybavený, nájemník bude mít k dispozici kuchyňskou linku, sporák, lednici, skříň, dvě jednolůžkové postele a televizi. Koupelna je vybavena bezbariérovým sprchovým koutem. V těsné blízkosti bytu se nachází zastávka MHD, obecní úřad, knihovna, potrav... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Exkluzivně nabízíme pronájem bytu 2+kk, 42 m2 v Hradci Králo
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 02485 Exkluzivně nabízíme k pronájmu byt 2+kk s balkonem v osobním vlastnictví. Byt je ve velmi dobrém stavu, v bytovém domu ve vyhledávané lokalitě. Byt má celkovou plochu 42 m2, sklep, a kolárnu s kočárkárnou. Bytová jednotka se nachází v 10. nadzemním podlaží domu . Velice dobře dispozičně řešený byt má dispozici 2 + kk, velkou předsíň, koupelnu s vanou a WC, kuchyňský kout, obývací pokoj a ložnici. V bytovém domě js... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmu pěkný, slunečný, částečně vybavený byt s terasou a garážovým stáním, který se nachází v klidné lokalitě na okraji Přímětic (blíž ke Znojmu), která poskytuje snadnou dostupnost do centra Znojma, v blízkosti nemocnice, obchod s potravinami, restaurace a 2 minuty i zastávka MHD. Byt o rozloze 57 m je situován ve 2 podlaží, a nabízí promyšlenou dispozici s otevřeným obývacím prostorem, který přechází do vybavené kuchyně. Dominantou bytu j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 38 m2, 6min od Mladé Boleslavi
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem útulného bytu 2+kk v obci Josefův Důl/Debř (5km od M. Boleslavi) po celkové rekonstrukci. Byt se nachází v druhém podlaží, orientován směrem na západ a je vhodný pro 1-2 osoby. U bytu velký 6 m2 balkón směrem do korun stromů. Byt je částečně vybaven a to: kuchyňská linka (pračka, el. varná deska + trouba, lednice, mikrovlnná trouba), koupelna se sprchovým koutem a WC, na podlahách zánovní koberce a plovoucí podlaha, síťky proti hmyzu v oknech. Aut... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem byty 1+1, 33 m2 - Letovice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65661, Byt 1+1 Letovice Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu krásný byt na ulici Nová v Letovicích o dispozici 1+1. Výměra bytové jednotky činí 33 m2 a nachází se ve 2. nadzemním podlaží. Do bytu vede prostorná vstupní chodba. Po vstupu do bytu se nachází chodba s úložným prostorem na boty a vstupem do koupelny se sprchovým koutem a WC. Byt je pak rozdělen na dvě části, kdy v jedné části se nachází velmi prostorná kuchyň s pračkou a dřezem a také troubou a varnou deskou. V druhé části bytu, která je do poloviny místnosti stavebně oddělená se nachází obývací část spojená s prostorem na spaní. K bytu náleží prostorný sklep o výměře cca 10m2 a také možnost využití společných venkovn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, Houbalova, Líšeň, 30 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme velmi pěkný byt o dispozici 1+kk v klidné lokalitě Brno - Líšeň. Byt o celkové výměře 30 m2 se nachází ve čtvrtém patře cihlové novostavby s výtahem. K bytu patří i balkón a kryté parkovací stání. Parkovací stání je již zahrnuto v ceně podnájemného. Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně je dělaná na míru. Disponuje lednicí, troubou, sklokeramickou deskou a digestoří. V kuchyni dále najdeme jídelní stůl s židlemi. Součástí koupelny je sprchový kout, umyvadlo a toaleta. V předsíni najdeme vestavěné šatní skříně. V okolí domu je restaurace, supermarket Albert, základní škola, dětská hřiště atd. Do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 200
 Kč
Prodej bytu 2+1 51 m² Na Kamencoch, Vsetín
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný a útulný byt 2+1 o velikosti 51 m² ve Vsetíně. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala nové podlahy, dveře, moderní kuchyň. Nachází se ve 4. patře, což zajišťuje klid a soukromí, ačkoli dům není vybaven výtahem. K bytu náleží sklepní kóje, ideální pro uskladnění sezónních věcí. Byt je připraven k nastěhování ihn... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, ul. Hanácká, Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízený byt se nachází v podkroví (3.NP) cihlového bytového domu v klidné části města. S výměrou 40m2 nabízí pohodlné bydlení pro 1-3 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený. Není příliš vhodný pro malé děti, přístup k bytu je po plechovém schodišti. Malé zví... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
Pronájem byt 2+kk, Hradec Králové - Slezské předměstí
Kód zakázky: , Hledáte zajímavé bydlení? Nabízíme pronájem krásného bytu 2+kk o výměře 74 m2 včetně sklepa plus 17 m2 terasa v novostavbě. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží novostavby domu na Slezském předměstí. Dům je v žádané lokalitě v blízkosti obchodního centra Orlice, polikliniky, mateřské i základní školy. K pronájmu bytu náleží také sklepní komora a kryté parkovací stání v přízemí... (více v detailu)
Prodej byty 2+kk, 46 m2 - Praha - Hostavice
Přidáno dnes - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65789, Nabízíme k prodeji moderní byt o dispozici 2+kk s rozlohou 46 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží kompletně zrekonstruovaného rodinného domu v klidné ulici Písčitá, Praha – Hostavice. Všechny byty v domě jsou ve stavu novostavby, což zajišťuje moderní a komfortní bydlení s nízkými provozními náklady. Byt je světlý a prostorný, ideální pro jednotlivce či pár. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné ložnice a koupelny s toaletou. Interiér je ve výborném stavu, vybaven novými podlahami a moderní koupelnou. Byt není zařízen nábytkem, což nabízí možnost si ho přizpůsobit dle vlastního vkusu. Lokalita Hostavice je atraktivní rezidenční čtvrť v Praze 14, obklopená zelení, poblíž přírodní... (více v detailu)
5 190 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 ve Veselí n. M., 72 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem hezkého bytu na ulici Lány ve Veselí nad Moravou. Nachází se ve 2. patře revitalizovaného panelového domu. Velikost bytu je 72 m2 plus lodžie, součástí pronájmu je i sklep. Byt není vybaven nábytkem. Platby za energie a služby cca 7000,- Kč. V docházkové vzdálenosti s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Ostrava-Kunčičky, Škrobálkova
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím Vám byt 2+kk na ulici Škrobálkova v Ostravě-Kunčičkách. Byt se nachází v prvním patře domu bez výtahu, celý byt je ve stavu odpovídajícím fotografiím. Velmi klidné prostředí pro naprosto pohodové a nerušené bydlení. Bez parkovacích zón pro automobily, vlastní parkovací místo ve dvoře a zahrada k dispozici. Byt se pronajímá jako nevybavený. Domácí mazlíčci možno po dohodě s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty