Peugeot speedfigter

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám skutr Peugeot Speedfighter II 100 Opečovávaný, udržovaný, vše v naprostém pořádku:) Jen byl teď na servise, nešlo startovat, nyní je odpojena nádobka na olej, a tu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 500
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej útulné garsonky 25 m2 ve tře
Před 31 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej útulné garsonky, bytu 1+kk o rozloze 25 m ve třetím patře cihlového domu bez výtahu na Hlavní třídě v centru Mariánských Lázní. Bytová jednotka je v dobrém udržovaném stavu s tím, že před cca deseti lety se rekonstruovala koupelna, kde je vana, umyvadlo, toaleta a příprava na úzkou pračku. K dispozici je základní kuchyňská linka s umyvadlem a lednicí, okno je plastové. Na podlaze je plovoucí podlaha, linoleum a dlažba. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler, vytápění bytu zajišťuje přímotop. Do domu je zaveden plyn, který je před bytem zaslepen, v případě potřeby by se dal rozvod plynu obnovit. K bytu patří 1/2 komory, která je umístěná bezprostředně vedle bytu na chodbě o rozloze cca 1,5 m, v suterénu je na výběr z několika volných sklepů, na kterých má bytová jednotka spoluvlastnický podíl. V domě je pěkná půda, kde je možné sušit prádlo. Bytová jednotka byla vyfocena ve variantě před dvěma lety kdy byla jinak vybavená a vymalovaná a v současném stavu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 330 000
 Kč
Americký pitbulteriér
Před 880 dny - ANNONCE
Hero je 4 letý kříženec pitbulla. Váží 28 kg a měří 60 cm v kohoutku. Hero je veselý, velmi hravý akční pes, který miluje svoji rodinu včetně dětí. Vůči cizím lidem je ostražitý. Hero zbožňuje bull sporty, ale klidně si vystačí na dlouhé hodiny s dřevorubeckou činností – stačí pár klacků nebo klád a má o zábavu postaráno. Nejmilejším cílem procházky je neudržované houští, kde kácí suché stromy a štěpkuje padlé kmeny nebo se zavěšuje na pěkné větve. Na takovém místě vydrží dlouhé hodiny, neřeší zvěř a zabaví se klidně i sám, stačí na něj občas juknout a ocenit jeho um vlídným slovem. Lze u takové činnosti shlédnout i několikadílný film na mobilu, neboť lesní zvěř ho nezajímá a pána si neustále hlídá. Na přivolání přijde okamžitě a bezvýhradně, pustí i nejzajímavější klacek a okamžitě je u mě. Vyhranil se na naši rodinu a s ostatními ven chodit nechce, je to typické rodinné plemeno, navíc s ohledem na jeho minulost cizím delší dobu nedůvěřuje. Takže například hlídání by bylo komplikované... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty