Prodej rodinný dům 5kk - Letonice, ev.č. 00888

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00888 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi samostatně stojící rodinný dům 5kk s garáží, dílnou a zastřešeným bazénem v obci Letonice. Rodinný dům o dispozici 5kk na pozemku o celkové ploše 530 m2, kde 399 m2 je zahrada. Dispozice: 1.NP - vstupní chodba, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC, vstup do garáže a do dílny. 2.NP – tři samostatné pokoje (dva dětské + praco... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 490 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinný dům Orlová - Poruba, 130915
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s krásnou zahradou. V přízemí domu jsou 3 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou, samostatné WC a sprchový kout s WC. V patře jsou dva pokoje, sprchový kout s WC, příjemný prostor k posezení a boční úložné půdní prostory. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům má zateplenou fasádu, eurookna a je částečně podsklepený. Na pozemku je k dispozici garáž a hospodářská budova. Celý objekt je udržovaný a nabízí příjemné bydlení s výbornou dostupností do Ostravy, Havířova, Karviné. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 490 000
 Kč
Prodám rodinný dům v Brně
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám bez RK rodinný dům 5+1 v Brně v Obřanech na ulici Bílovická. Dům je po celkové rekonstrukci. RK opravdu nevolejt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000 000
 Kč
Rodinný dům 6+kk s bazénem, garáží a rozsáhlým pozemkem
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s dispozicí 6+kk, který se nachází na krásném pozemku o rozloze cca 1700 m² v obci Ořechov u Uherského Hradiště. Tento samostatně stojící dům s celkovou zastavěnou plochou 140 m² splňuje veškeré nároky na pohodlné a moderní bydlení. Dům disponuje dvěma nadzemními podlažími. V přízemí naleznete 4 místnosti, koupelnu a samostatné WC, dále prostorný obývací pokoj s krbem, moderní kuchyňský kout a jídelní část. V horním patře jsou k dispozici 2 další místnosti a koupelna. K domu náleží i sklep, který poskytuje dalš... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Prodám rodinný dům v centru obce Topolany. Patrový dům s velkým uzavřeným dvorkem, velkou stodolou,garáží a dvě... (více v detailu)
RODINNÝ DŮM 1410 m2
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásný rodinný dům v Loučce u Bílska s velkou udržovanou zahradou, celková plocha pozemku je 1410 m2. V přízemí jsou 2 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a samostatné WC. Nahoře je podkroví s možností rozšíření bydlení. Samostatná garáž ve dvoře, velký dvůr, kt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500 000
 Kč
Prodám rodinný dům 4+1
Přidáno dnes - HYPERINZERCE
Prodám rodinný dům v obci Slatina u Jevišovic. Vhodný k trvalému bydlení nebo jako rekreační chalupa. Popis: Přes chodbu vstup do kuchyně, ze které lze projít do ložnice, obývacího pokoje a koupelnu s WC. Vedle chodby je vstup do kotelny, kde je ... (více v detailu)
Rodinný dům
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám rodinný dům se dvěmi bytovými jednotkami 2+1 s vlastním vstupem z každého patra,suterén (nebytový prostor) možnost využít k podnikání je zde soc. zařízení,kuchynka se samostatným vchodem dále půdní prostor ( možno udělat byt) a zahrada na které je garáž a velká dílna, zázemí pro děti (trampolína, pískoviště, odrážedla jiné... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Neprodává někdo rodinný dům v okrese Náchod, Trutnov? Lokalita Jaroměř, Česká S... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+2, 698 m2, Luhačovice, ev.č. 01882
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01882 Třípodlažní zděný rodinný dům, ze kterého to máte na kolonádu, do lázeňského centra, jen 650 metrů. Pro pohodlné parkování je k dispozici garáž a celková plocha pozemku je 698 m2. Obrovskou výhodou je, že dům je solitérní, budete mít tedy o soukromí postaráno. Nabízí celkem pět prostorných neprůchozích pokojů a dvě kuchyně. Koupelny jsou zde celkem tři, na každém podlaží jedna, stejně tak toalety. Z terasy u kuchyně ve druhém nadzemním ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 470 000
 Kč
Rodinný dům v Prostějově.
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům v Prostějově část Čechovice 3+1.Kolaudace v roce 2022.Podlahové vytápění... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Lubná, ev.č. 01696
Ev.č. 01696 Moderní a prostorný rodinný dům se nachází v krásné lokalitě Lubná, která má kompletní občanskou vybavenost. S užitnou plochou 200 m2 a rozlehlým pozemkem o výměře 618 m2 nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je ve velmi dobrém stavu, vybaven centrálním plynovým topením a lodžií pro odpočinek a relaxaci.K posezení s přáteli slouží zahrada s krytou pergolou a krbem. Dům nabízí útulné obytné prostory s možností využití jako rodinné sídlo. K dispozici jsou také dvě krytá parkovací místa před dome... (více v detailu)
Prodej, rodinný dům se zahradou, 792 m2, Jaroměř
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Jaroměř, část Jakubské Předměstí, ul. Brdce. Obce Jaroměř je vyhledávanou lokalitou díky svému umístění - Hradec Králové - Trutnov - Náchod a dálnice D11 3 km, výborné občanské vybavenosti, turistickému vyžití, sportovních aktivit, atd. Samostatně stojící rodinný dům s dispozicí 3+1 se nachází na pozemku o velikosti 792 m2. Na pozemku dále kůlna, parkovací stání, dílna, vrtaná studna 27 m. Nemovitost částečně podsklepena, půdní prostor lze využít k bydlení. Zahrada okrasná se záhony. Dispozice domu: vstupní prostorná chodba navazující na chodbu s technickým zázemím ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 180 000
 Kč
Rodinný dům
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům v Rumburku. Spodní patro 2+1 po rekonstrukci. Horní patro 3 místnosti v původním stavu. V docházkové vzdálenosti obchody, školky, školy, pošta, restaurace a autobusem nebo autem ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500 000
 Kč
Plánky na rodinný dům 2BJ
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Plánky na rodinný dům 2BJ možnost k nakouknutí
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 235㎡
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
S výhradním zastoupením majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům 5+kk o podlahové ploše 235 m2 který se nachází v žádané a atraktivní lokalitě Sezemice. Jedná se o atypický dům, který byl kolaudován v roce 2008. Dispozice domu: 1.NP - vstupní chodba, koupelna, wc, komora, kuchyňský kout s velice prostorným obývacím pokojem a garáž. 2. NP - tři pokoje, ložnice, koupelna s WC. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytá... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 990 000
 Kč
Nabídněte rodinný dům nebo pozemek
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, hledám rodinný dům nebo pozemek v obci Bělkovice-Lašťany nebo Dolany. Za nabídky předem děkuji.
Olomoucký kraj
123 456
 Kč
Prodej rodinného domu, Brandýs nad Labem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nízkoenergetický řadový rodinný dům 3+kk o velikosti 87 m2 v klidné části Brandýsa nad Labem. V přízemí domu se nachází velký obývací pokoj s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na zahradu, dále pak vstupní chodba, technická místnost a koupelna se sprchou a WC. V patře jsou dva samostatné pokoje a koupelna s vanou a WC. V podkroví pak lze... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 590 000
 Kč
Stylový rodinný dům 6+1, Tři Sekery, ev.č. xIGD8317
Ev.č. xIGD8317 Tři Sekery je obec v okrese Cheb, která leží jen 9 km jihozápadně od centra Mariánských Lázní. Klidné místo, avšak dostatek občanské vybavenosti jsou zárukou pohodového bydlení. Zděný, částečně zateplený rodinný dům o 2 nadzemních podlaží o podlahové ploše cca. 250m2 a obyvatelném podkrovním prostoru, s dispozicí 6+1 s garáží a balkónem, krytým bazénem, prošel před lety renovací, kdy byla přistavěna garáž o zastavěné ploše 62m2 a praktická veranda, jenž zajišťuje jeden z několika vstupů do domu. Dům je situován dále od přístupové komunikace, kdy může budit dojem nenápadnosti, ale uvnitř vás překvapí velkorysým prostorem, chytrým dispozičním řešením rozděleného do 3 podlaží. Přízemí domu tvoří později přistavěná předsíň, na kterou navazuje vstupní hala s přístupem do jednotlivých místností - obývací pokoj s dominantními kachlovými kamny, vybavená kuchyně s jídelnou, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC, plynová kotelna a prostor u kotelny, kde může stát právě vaše ... (více v detailu)
6 950 000
 Kč
Prodej, dům 6+2, 205 m2, Ostrava - Nová Bělá, ul. Mitrovická
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Úvod: Hledáte nový rodinný domov dle vlastní představy a k tomu ještě zahradu s garáží? Máme pro Vás lukrativní nabídku v žádané lokalitě. Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí dvoupodlažní podsklepený rodinný dům o dispozici 6+2 s oplocenou zahradou polorovinatého rázu. Součástí prodeje je i prostorná garáž pro 2 automobily s dílnou. Velmi žádaná lokalita. Přístup z obecní komunikace. Původní stav. Vhodná rekonstrukce dle vlastní představy. Stavba může posloužit jako vícegenerační, popř. jako klasický rodinný dům nebo i sídlo firmy.. Dispozice: 1.PP - Sklepní prostory 1.NP - Veranda s komorou, chodba, vstup do sklepa, schodiště do 2.NP, samostatné WC, 2 průchozí obývací pokoje se vstupem na terasu, kuchyně, koupelna se zapuštěnou vanou, ložnice 2.NP - Chodba navazující na koupelnu se zapuštěnou vanou a WC Kombi, kuchyně s jídelním koutem, chodba mezi pokoji, neprůchozí obývací pokoj, průchozí obývací pokoj s ložnicí. IS: Vodovodní řád/užitková voda (stud... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500 000
 Kč
Rodinný dům
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám patrový, rodinný dům 4+1 s terasou, garáží a parkovacím stání. RD postaven v... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², garáž, Nový Oldřichov
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům nacházející se v centru obce Mistrovice u Nového Oldřichova. Tento samostatně stojící dům na pozemku o rozloze 880 m² prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí a disponuje užitnou plochou 190 m². Dům je rozdělen na 2 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj propojený s velkorysou kuchyní, ideální pro rodinné setkání, pracovna a úložné prostory. V patře jsou dále 3 ložnice, jedna s vlastní k... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 190 000
 Kč
Roblox Rodinný Dům
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodávám rodinný do roblox studia za 7 korun. Dům není inspirován žádným domem. Dům obsahuje: malinkou zahrádk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+1, 142 m2, Drozdov, ev.č. 10065
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 10065 V zastoupení majitele Vám nabízíme vesnický rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné lokalitě obce Drozdov. Jedná se o zděnou dvoupodlažní stavbu s podsklepením v celkově dobrém stavu o užitné ploše 142 m2 s pozemkem o rozloze 902 m2. Dispozice - Přízemí: kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC, komora, předsíň. Podkroví: 3x pokoj, komora, koupelna s WC, terasa. Součástí domu js... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 995 000
 Kč
Prodáme menší rodinný dům
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodáme menší rodinný dům v Rotavě (okres Sokolov). Je ihned volný k nastěhování. M... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej Rodinný dům, 285㎡
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám rodinný dům v obci Budiměřice se zahradou a stodolou kterou můžete využít jak k uložení zahradní techniky a materiálu, parkování nebo venkovnímu posezení. Zahrada je dostatečně velká k umístění herních prvků pro děti nebo bazénu. Dispozice přízemí domu je: předsíň 7,31 m², kuchyň 13,49 m², obývací pokoj 21,78 m², pokoj 14,55 m², ložnice 15,84 m², koupelna 7,92 m². Dispozice domu 1. patro: chodba a schody 17,94 m², pokoj 14,88 m², pokoj 21,78 m², koupelna 5,06 m². V domě je sklep o rozměru 21 m² řešený jako technická místnost domu... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 100 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty