Honor 50 ZÁNOVNÍ STAV

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Honor 50. Telefon je v krásném stavu, bez škrábanců. Plně funkční. Pouze telefon. Posílám přes ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 350
 Kč

Podobné inzeráty

Honor 7A
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Honor 7A. Telefon je funkční, má ťuklé sklíčko viz foto. (nezasahuje do displeje) Pouze telefon. Dávám záruku týden na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
590
 Kč
Huawei P Smart 2019
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Huawei Smart 2019. Telefon je plně funkční. Pouze telefon. Dávám záruku týden na ověření funkčnosti.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790
 Kč
Redmi Note 9
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Redmi Note 9. Telefon je plně funkční a v pěkném stavu. Posílám přes Zásilkov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 390
 Kč
iPhone 4
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám iPhone 4. Telefon má nové zadní sklo ještě s fólií. Telefon je hodně opotřebováný. Spíše pro sbě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
590
 Kč
iPhone 7 (128GB) baterka 100%
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám iPhone 7 (128GB) Telefon je plně funkční, v pěkném stavu. Baterie má maximální kapacitu. (baterka je ještě v záruce) V ceně je také nový kryt a nabíječka s kabelem. Posílám přes Zásilko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 650
 Kč
Xiaomi mi 9 Lite
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Xiaomi mi 9 Lite. Telefon je plně funkční, kapacita 128GB, super vydrž na baterku. Stav viz foto. Telefon má kr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 799
 Kč
iPhone 12 Pro Max 256gb - krásný stav
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Telefon plně funkční, face ID užíváno celou dobu provozu. Telefon celou dobu chráněn ochrannou fólií + nošen v ochranném obalu. Tudíž je téměř bez oděrek a škrábanců. Stav A+ Přidám dva kryty ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 500
 Kč
Huawei Mate 50 Pro, dual 8Gb/256 Gb
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji telefon Huawei Mate 50 Pro, který je ve výborném stavu. Záruka na telefonu je do 4.1.2026. Stav: - Telefon má pouze jednu drobnou oděrku jednoho objektivu fotoaparátu, nemá vliv na kvalitu fotek, jinak je bez dalších oděrek. - Nošen v ochranném pouzdře a s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 200
 Kč
Samsung Galaxy J3
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Samsung J3. Telefon je plně funkční. Pouze telefon. Dávám záruku týden na ověření funkčnosti. Po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
690
 Kč
Realme 6
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Realme 6. Telefon je plně funkční. Pouze telefon. Dávám záruku týden na ověření funkčnosti. Posí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 790
 Kč
Terárium 70x 50 velké
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
**Terárium 70x50 – Kompletní Set (nové vybavení)** **Cena: 6 000 Kč** **Lokalita: České Budějovice** 721465756 telefon Prodám terárium o rozměrech 70 x 50 cm, plně vybavené a připravené k okamžitému použití. Vše je zcela nové a ve výborném stavu. ### Součásti setu: - **2x LED osvětlení** s neoslňujícím spektrem ideální pro růst rostlin a plazy. - **2x výhřevná lampa (2x16W)** – není potřeba žádné další vyhřívání. - **Ko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Samsung galaxy A50
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Samsung galaxy A50. Telefon je plně funkční. Pouze telefon. Dávám záruku týden na ověření funkčnosti. Posílám přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu. Telefon jede stále... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 590
 Kč
Samsung A12 jako nový.
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Samsung A12. Telefon je plně funkční, má nové LCD a vzhledově je jak právě vybalený z krabičky. Prodávám pouze telefon. Dávám záruk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 790
 Kč
Retro dětská zavinovačka
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Retro dětská zavinovačka Materiál: bavlna Rozvinutá 112 x 35 cm Zavinutá 75 x 35 cm Prodej bez panenky :-) Osobní vyzvednutí je možné v Karlových Varech, případně mohu po platbě předem poslat pře... (více v detailu)
Karlovarský kraj
200
 Kč
Mosazný svícen - 4 ks
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Staré mosazné svícny, 4 kusy Rozměny (výška a průměr): 1) 7 cm a 10,5 cm 2) 9 cm a 13 cm 3) 15 cm a 11,5 cm 4) 21 cm a 11 cm Cena za vše. Nebo jednotlivě po 100 Kč. Osobní vyzvednutí je možné v Karlových Varech, případně moh... (více v detailu)
Karlovarský kraj
300
 Kč
PRODÁM ÚPLNĚ NOVÝ SUPER JEZDECKÝ LUK SAMICK HORSE BOW SKB 50
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám úplně nový, krásný zabalený jezdecký Korejský luk Samick Horse Bow SKB 50 " ve 45 librách.Je to Super rychlý lehoučký jezdecký Korejský luk a jeden vůbec z nejlepších luků do přírody, na hory, koně outdoor survival, sportovní lukostřelbu apod.Luk prodávám i s tětivou+ jednu náhradní rezervní tětivu a chránič na ruku proti výstřelu šípu, jelikož jezdecké luky nemají základku šípu a střílí se přes ruku.Tětiva a chránič na ruku ještě bylo přikoupeno.Luk je nový nestřílený a ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 300
 Kč
Zánovní vidlice Fox Float 32 CTD Evolution 29"
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zánovní vidlici Fox Float 32 CTD Evolution 29" se sloupkem Tapered cca. 170mm na klasický rychloupínák (máte přední kolo s pevnou osou 15x100 a máte zájem o tuto vidlici, přidám redukci osy na klasický rychloupínák zdarma). Píši zánovní neboť je stále v záruce a zakoupena byla 04/2023 za 7999kč a jeta cca. měsíc cca. 500km. Poté měněna za RS Rebu a od té doby leží ve skříni bez využití. Váha 1687g viz. foto Zboží zasílám přes Zásilkovnu na výd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 499
 Kč
Zánovní vidlice Fox Float 32 CTD Evolution 29"
Před 4 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám zánovní vidlici Fox Float 32 CTD Evolution 29" se sloupkem Tapered cca. 170mm na klasický rychloupínák (máte přední kolo s pevnou osou 15x100 a máte zájem o tuto vidlici, přidám redukci osy na klasický rychloupínák zdarma). Píši zánovní neboť je stále v záruce a zakoupena byla 04/2023 za 7999kč a jeta cca. měsíc cca. 500km. Poté měněna za RS Rebu a od té doby leží ve skříni bez využití. Váha 1687g viz. foto Zboží zasílám přes Zásilkovnu na vý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 499
 Kč
Honor 7 Lite
Před 7 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám tento mobilní telefon Honor 7 Lite. Mobil je ve stavu viz. foto. Má prasklý displej v pravé polovině. Dotyk nicméně plně funkční po celé ploše. Rámečky v dobrém stavu. Na zadní straně oděrky a jedna promáčklina viz. foto. Mobil je jinak plně funkční. Operační systém je stále poměrně plynulý... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Huawei Mate 10 Pro 6/128 GB Titanium Gray Top Stav
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tento špičkový manažerský telefon Huawei Mate 10 Pro Single Sim čili pouze verze na jednu sim kartu Barva Titanium Gray v perfektním stavu. Mohu přidat bezdrátovou nabíječku a usb-c adapter pod obal pro bezdrátové nabíjení. I původní cena byla manažerská. Nebyl nikdy rozebíraný nebo rozlepovaný, žádná reklamace ani jiné problémy. Tento model má ochranu IP67 proti vodě a prachu, takže postříkání nebo ponoření ve vodě do 1m mu nevadí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Huawei Mate 10 Pro 6/128 GB Midnight Blue Dual SIM Top Stav
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tento špičkový manažerský telefon Huawei Mate 10 Pro Dual Sim Barva Midnight Blue v perfektním stavu. Mohu přidat bezdrátovou nabíječku a usb-c adapter pod obal pro bezdrátové nabíjení. I původní cena byla manažerská. Nebyl nikdy rozebíraný nebo rozlepovaný, žádná reklamace ani jiné problémy. Tento model má ochranu IP67 proti vodě a prachu, takže postříkání nebo ponoření ve vodě do 1m mu nevadí!!! Telefo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
VOIP Gigaset Siemens A510 IP, telefon a dvě nabíjecí stanice
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tento VoIP telefon se základnou a dvěma nabíjecími stanicemi. Funkční, resetováno do továrního nastavení. https://voip-telefony.heureka.cz/siemens-gigaset-a510-ip/#prehled/ Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
MMCABLE Casio - Universal PC Midi connector cable
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tento Midi connector kabel Casio. Nový, nerozbaleny. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, budu rád za pozitivní hodnocení. Pokud spokojeni nebudete, nejprve mě kontaktujte, ať to můžeme napravit. Obrázky mohou být jen ilustrační. Aktuální fotky mohu poslat na vyžádání. Uvedená cena je k jednání ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Kamerový systém Jortan Bezdrátový 1024P NVR 8 kamer
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Detailní popis produktu Jortan bezdrátový 1024P bezpečnostní systém 8 kamer WIFI/IP Bezdrátový kamerový systém s osmi kamerami 1024P je skvělým hlídačem pro Váš domov. Díky osmi kamerám, které můžete jakkoliv rozmístit máte přehled o všem. Kamery běží nonstop až po dobu 30 dnů při použití HDD se záznamem. A nebo můžete sledovat Váš domov "online" pomocí chytré aplikace přes mobilní telefon či tablet. V NVR je wifi router, který vytvoří již opravdu kompletní řešení pro Váš domov, kanceláře, chaty a tak dále. Další výhodou je, že je to bezdrátový systém, tudíž nemusíte řešit žádné kabely! Jortan bezdrátový 1024P bezpečnostní systé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 200
 Kč
Huawei Mate 10 Pro 6/128 GB Titanium Gray Top Stav
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám tento špičkový manažerský telefon Huawei Mate 10 Pro Single Sim čili pouze verze na jednu sim kartu Barva Titanium Gray v perfektním stavu. Mohu přidat bezdrátovou nabíječku a usb-c adapter pod obal pro bezdrátové nabíjení. I původní cena byla manažerská. Nebyl nikdy rozebíraný nebo rozlepovaný, žádná reklamace ani jiné problémy. Tento model má ochranu IP67 proti vodě a prachu, takže ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty