Prodej, byt 3+1 - 69 m2 s Lodžií, Hostouň okres Domažlice

Prodej, byt 3+1 - 69 m2 s Lodžií, Hostouň okres Domažlice
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 00613-1 V zastoupení klienta Vám nabízíme na prodej plně zrekonstruovaný investiční byt o dispozici 3+1 (69m2) s prostornou lodžií v cihlovém bytovém domě. Bytový dům se nachází v klidné čás s ti obce Hostouň (okres Domažlice) . Byt je ve 4.PN a je po kompletní rekonstrukci. Skládá se z předsíně, koupelny s WC, kuchyně (na fotografiích je jen část kuchyňské linky, v této době už je kuchyňská linka kompletní), tří pokojů a lodžie. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 899 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytové jednotky v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 situovaný na třídě Budovatelů v Mostě. Byt, který se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu, prošel kompletní rekonstrukcí. Zděné bytové jádro s novou vanou je obložené keramickými obklady a keramickou dlažbou. V celém bytě jsou nové plovoucí podlahy. V bytě je nová kuchyňská link... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 situovaného na třídě Budovatelů v Mostě. Bytová jednotka, která se nachází v přízemí cihlového domu, prošla částečnou úpravou interiéru. V pokojích jsou renovované původní parkety, zděné bytové jádro je z části obloženo keramickými obklady a keramickou dlažbou. V kuchyni je nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem. Dům, ve kterém se b... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 69 m2 - Borovany, Ledenická ul.
Prodej byty 3+1, 69 m2 - Borovany, Ledenická ul.
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 921 byt Borovany Prodej příjemného bytu o velikosti 3+1 s balkonem, nacházejícího se ve 4. patře panelové domu s výtahem. Výměra bytu je 69m2. Byt má zděné jádro s oddělenou koupelnou a WC. V koupelně je sprchový kout. Moderní kuchyňská linka vč. spotřebičů. Podlahy jsou PVC s imitací dřevěné podlahy a koberce. Orientace oken je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 69 m2 Tyršova, Slatiňany
Prodej bytu 3+1 69 m2 Tyršova, Slatiňany
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Jste mladá rodina, která chce někde začít? Nebo jste investor, který se poohlíží po větším bytě a bude ho pronajímat? Pak tu pro vás jeden máme. Je výjimečný a prostorný. Byt je ve vyhledávané lokalitě v Slatiňanech. Byt o velikosti 3+1 je prostorný a ideální pro moderní bydlení, kde před domem bez problému zaparkujete a je i dětské hřiště. Po vstupu do chodby po pravé straně prvními dveřmi vstoupíte na WC a druhými do prostorné koupelny, která je prostorná se sprchovým koutem. Po návratu do chodby po levé straně je dětský pokoj s pracovnou. Dále z chodby rovně pokračujeme do obývacího pokoje, který je prostorný, kde se vejdete s celou rodinou. Z obývacího pokoje po levé straně je ložnice a po pravé straně vstup na balkón a do kuchyně. Kuchyňský kout je prostorný a majitelé využili každé místo, kde se vešel i jídelní... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chropyni
Prodej bytu 3+1 v Chropyni
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Bytová jednotka 3+1 v 1.N.P. cihlového domu na ulici Emila Axmana o bytové ploše 67 m2 je v původním stavu a je předurčena k rekonstrukci. Všechny zařizovaí předměty, stejně jako rozvody el., povrchy podlach a omítky jsou původní. Příslušenstvím bytu je lodžie, 4 m2 a 2 sklepy, 8 m2 , které jsou v suterénu budovy. Zděná stavba je po kompletní rekonstrukci (revitalizace obvodového pláště, výměna oken, výměna stupaček, oprava a zateplení střechy). K bytu je možnost užívání zahrádky před domem za symbolickou cenu. Bydlení se nachází v klidn... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 599 000
 Kč
Byt 3+1 s lodžií, Finská, šumperk
Byt 3+1 s lodžií, Finská, šumperk
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáte byt na investici nebo pro svoje vlastní bydlení v původním stavu? V nabídce světlý, panelový byt nacházející se na ulici Finská v Šumperku s pohodlným dosahem všech služeb včetně školy a školky. Jedná se o bytovou jednotku v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1, lodžie, výměra podlahové plochy činí 76m2. Jednotka se nachází ve 1. patře panelového domu s vý... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 390 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 69 m2 - Humpolec, ev.č. 11460
Prodej byty 3+1, 69 m2 - Humpolec, ev.č. 11460
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 11460 Nabízíme Vám velmi hezký, slunný a moderně zařízený byt 3+1 v centru Humpolce, v klidné lokalitě Na Závodí. Tento prostorný byt o velikosti 69 m2 se nachází ve druhém NP panelového domu a nabízí útulnou atmosféru. Byt je plně zařízený a disponuje novými plastovými okny a moderními žaluziemi den/noc. Díky své ideální orientaci na jihovýchod a jihozápad je zajištěno dokonalé oslunění bytu po celý den. V bezprostřední blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenost - supermarkety, dětské hřiště, pingpongové stoly, mateřskou školku, základní školu, parkování přímo u domu, zastávku autobusu. Jistě oceníte také blízkost koupaliště Hadina s trav... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 490 000
 Kč
pronajmu byt 1+1 38 m2 s lodžií, Neratovice
pronajmu byt 1+1 38 m2 s lodžií, Neratovice
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 1+1 lodžie, 38 m2, Neratovice Mládežnická 471, klidné centrum, 1.patro z 11, výtah, byt po rekonstrukci jádra, nová koupelna, WC a nová kuchyně, podlaha PVC, sklep. Byt je ihned volný, vhodný pro 1 až 2 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Nabízím pronájem bytu 3+1 v Bílovci
Nabízím pronájem bytu 3+1 v Bílovci
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 3+1 v Bílovci ul. Radotínská. Byt se nachází v 1 NP. Preferuji dlohodobý pronájem. Byt je slunný a vzdušný. Kuchyňka je vybavena zánovní kuchyňskou linkou s kombinovanám plynovým sporákem a lednicí. Koupelna je se ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 se šatnou, 75 m², Uherské Hradiště - Štefá
Pronájem bytu 3+1 se šatnou, 75 m², Uherské Hradiště - Štefá
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu bytovou jednotku 3+1 se šatnou, lokalita Uherské Hradiště - Štefánikova ulice. Byt s podlahovou plochou 71 m² + balkon 4 m² prošel rekonstrukcí a je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (myčka, trouba, sklokeramická deska a digestoř). Uvedená ... (více v detailu)
10 500
 Kč
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Volenice
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Volenice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zděný byt 3 + 1 v klidné lokalitě v obci Volenice v okrese Strakonice. Tento cihlový byt je v dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení o celkové podlahové ploše 70m². K bytu náleží balkon o velikosti 3 m² s pěkným výhledem na okolní přírodu. Byt prošel rekonstrukcí. Nová jsou plastová okna a plovoucí podlaha, kuchyňská linka, rozvody, radiátory a další. Byt se nachází ve 3. podlaží. K bytu patří i sklep o rozloze 6 m². Topení je ústřední s plynovým kotlem. V obci je kompletní občanská vybavenost včetně školy, školky, zdravotnických z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 200 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Kolín
Pronájem bytu 3+1 Kolín
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
3+1 v širším centru Kolína. s nízkými provozními náklady pro běžnou rodinu 6000 kč měsíčně, Byt standardně vybaven, nábytkem, lednicí, pračkou. Byt je celkově v dobrém opečovávaném a čistém stavu. Velký obvývací pokoj je dominantou bytu a obě dvě ložnice zajímavě doplňují francouzská okna, celkově je byt velmi světlý. Ve všech pokojích jsou pod koberci ukryté parkety. Koupelna i Wc proš... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Byt 3+1 (66m2), po rekonstrukci, Tachov, ul. Bělojarská
Byt 3+1 (66m2), po rekonstrukci, Tachov, ul. Bělojarská
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 po rekonstrukci v Tachově, ul. Bělojarská. Výměrová plocha bytu činí 66 m2. Byt je po rekonstrukci, poslední úpravy proběhly v roce 2020. V tomto roce byla vyměněna kuchyňská linka, zděné jádro bylo nově obložené a byl usazen sprchový kout, byl nově položen vinyl - v obývacím pokoji, kuchyni a chodbě, byly snížené stropy – mimo dvou pokojů. Okna jsou plastová. Jednotka se nachází ve 3.patře bytového domu s výtahem. Byt tvoří chodba kuchyň, obývací pokoj, dvě ložnice, koupe... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 499 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 56 m2 Hlavní, Březová
Prodej bytu 2+1 56 m2 Hlavní, Březová
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s výměrou 56 m, včetně sklepní kóje, v obci Březová u Sokolova. Bytová jednotka se nachází v zrekonstruovaném a zatepleném domě, který je situován v klidné a udržované části obce. Lokalita je ideální pro mladou rodinu nebo pro ty, kteří hledají samostatné a pohodové bydlení. Okolí bytu nabízí dostatek zeleně, dětská hřiště a bezpečné prostředí pro rodinný život. V blízkosti se nachází základní občanská vybavenost, včetně školky, školy a obchodů, což usnadňuje každodenní život. Díky dobrému dopravnímu spojení se snadno dostanet... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 650 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk
Pronájem bytu 1+kk
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu velmi pěkný byt 1+kk (38,3 m2, kolaudace 2020/2021) s prostornou koupelnou, komorou a velkým sklepem v bytovém domě (8 bytů), v obci Svatá Kateřina, cca 8 km od Kutné Hory, cca 17 km od Kolína. Součástí bytu je i vybavení a to kuchyňská linka, lednice, el. sporák, trouba, digesto... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 157 m² s komerčním objektem 170 m²
Prodej bytu 3+1 157 m² s komerčním objektem 170 m²
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný cihlový byt 3+1 s možností rozšíření na 4+1 o celkové užitné ploše 157m², který se nachází v klidné části obce Rýnovice v těsné blízkosti jízdárny. Byt je po celkové rekonstrukci a připraven k okamžitému nastěhování. Zajímavostí této nemovitosti je napojení samotného bytu k hale, což dává možnost realizace různého podnikatelského záměru. O teplo domova se stará kotel na tuhá paliva. K bytu náleží pozemek o velikosti 1496m2, který je v pronájmu od města ... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 605 000
 Kč
Byt 1+kk -Svatá Kateřina
Byt 1+kk -Svatá Kateřina
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu velmi pěkný byt 1+kk (38,3 m2, kolaudace 2020/2021) s prostornou koupelnou, komorou a velkým sklepem v bytovém domě (8 bytů), v obci Svatá Kateřina, cca 8 km od Kutné Hory, cca 17 km od Kolína. Součástí bytu je i vybavení a to kuchyňská linka, lednice, el. sporák, trouba, digestoř... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 138
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 74 m2 - Zlín, ev.č. 13299
Prodej, Byty 2+kk, 74 m2 - Zlín, ev.č. 13299
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 13299 Hledáte nadstandardní bydlení v centru Zlína ? Právě jste ho našli. Loftové bydlení je v poslední době v módě, a to zejména v žádaných metropolích. Loft poskytuje velký otevřený prostor a z původně průmyslové budovy se zachovala velká okna, dále pak i vysoké stropy. Loft je dokonale prosvětlený a prakticky uspořádaný. Přízemí loftového bytu je vybaveno kuchyňským koutem se spotřebiči, prostorem pro jídelnu, obývacím pokojem, koupelnou, záchodem a vestavěnými skříněmi. Ve vestavěném patře se nachází ložnice a případně vaše nová pracovna. Byt je vybaven klimatizací. Nabizí se zde i možnost předělat byt na 3kk. Vstup do budovy max32 vede přes atrakti... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 790 000
 Kč
Byt 3+1 (80m2), Částkov u Tachova
Byt 3+1 (80m2), Částkov u Tachova
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 v obci Částkov u Tachova. Byt se nachází ve 2. patře, bytového domu se 7 bytovými jednotkami. Užitná plocha bytu činím 80 m2. Byt tvoří vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, 2 ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC a spíž. Byt byl zrekonstruován v letech 2016 - 2017 (plastová okna, kuchyňská linka, rozvody topení). V ceně je zahrnuta kuchyňská linka se sporákem a myčkou. K bytu náleží 2 sklepní kóje v suterénu domu. Dále je k dispozici společná místnost k usklad... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 69 m², Náchod, ul. Anglická
Prodej bytu 3+kk, 69 m², Náchod, ul. Anglická
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji podkrovní byt o velikosti 3+kk. Jedná se o nově zrekonstruovaný družstevní byt ve zrevitalizovaném bytovém domě. Byt má podlahovou plochu 68,66m² a skládá se z předsíně, koupelny s WC, obývacího pokoje, kuchyně a ložnice. Ve všech místnostech je podlahové vytápění. Součástí bytu je kuchyňská linka vybavená sklokeramickou deskou, sporákem a digestoří. Je zde požární hlásič a vlastní regulace topení a měření tepla, TUV a SV s dálkovým odečtem. Zdrojem pro vytápění je tepelné če... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi družstevního bytu 2+kk situovaného v okrajové části ulice Dukelských hrdinů v Krupce. Byt, který se nachází v sedmém patře panelového domu s výtahem, je v původním stavu vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ nových majitelů. V bytě jsou nové plovoucí podlahy, není kuchyňská linka. Byt se skládá z předsíně, spojené koupelny s toaletou, obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a ložn... (více v detailu)
Ústecký kraj
519 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 58m² s balkonem, Hodonín
Pronájem bytu 3+1 58m² s balkonem, Hodonín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mám pro Vás k pronájmu byt o velikosti 3 + 1, v okolí Bažantnice. Byt je v cihlovém bytovém domě, který je ve velmi dobrém stavu. Nemovitost nabízí prostornou podlahovou plochu a spoustu úložných prostor. Nachází se ve 2. patře a součástí je i balkon s příjemným výhledem, dále i sklep pro uložení věcí. V koupelně oceníte vanu a je zde i prostor pro pračku. V Okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky a okol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 65 m², Hostouň, ul. Příkopy
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 65 m², Hostouň, ul. Příkopy
Před 5 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nádherný byt 3+1 s lodžií o celkové ploše 65 m², nacházející se ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Hostouň u Horšovského Týna. Tento byt se nachází ve 3. podlaží čtyřpodlažního panelového domu a je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dosaži... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 920 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 65 m², Hostouň, ul. Příkopy
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 65 m², Hostouň, ul. Příkopy
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nádherný byt 3+1 s lodžií o celkové ploše 65 m², nacházející se ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Hostouň u Horšovského Týna. Tento byt se nachází ve 3. podlaží čtyřpodlažního panelového domu a je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dosažitelností do města. Byt disponuje čtyřmi místnostmi, kt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 920 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Křečovice, okres Benešov
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Křečovice, okres Benešov
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v obci Křečovice. Dům se skládá ze čtyř bytových jednotek, obývanými bezproblémovými sousedy. Na domě proběhla rekonstrukce střechy a oken. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice, pokoj a kuchyň. Topení si každý majitel bytu zajišťuje sám, pomocí kotle na uhlí nebo dřevo umístěném ve sklepě. Velmi nízké náklady na provoz. Veškerá občanská vybavenost... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty