Prodej bytu 4+1, 99 m², Teplice, ul. Pod hvězdárnou

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji družstevní byt 4+1 o celkové ploše 99 m² v klidné části lázeňského města Teplice, části města Prosetice. Byt se nachází v dobře udržovaném, zatepleném, panelovém domě v 5. patře a disponuje nádherným výhledem z prostorné lodžie na Doubravku. Byt prošel částečnou rekonstrukcí - je zde nová kuchyňská linka, v kuchyni a předsíni jsou plovoucí podlahy, v koupelně dlažba. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a moderním obkladem na bytovém jádře. Velkou výhodou je také sklepní kóje, která je ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 872 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 4+1, 80 m², Sušice, ul. Volšovská
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nově nabízíme prostorný byt o dispozici 4+1 a užitné ploše 80 m² v krásné lokalitě města Sušice. Byt se nachází ve třetím nadzemních podlaží, tudíž nabízí krásný výhled na město. Byt je v původním, avšak udržovaném stavu a nabízí budoucím majitelům možnost zrekonstruovat si byt dle vlastní fantazie a vkusu. Vytápění v bytě je dálkové a využívaným... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 84 m², Tábor, ul. Moskevská
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej bytu v OV o dispozici 4+1 o CP 84 m2 v přízemí panelového bytového domu v Táboře ul. Moskevská. V bytě řešena částečná rekonstrukce, obložené bytové jádro, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC, kuchyňská linka, plastová okna, stoupačky v plastu, plovoucí podlahy. K bytu náleží sklepní kóje. Dům p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 695 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Teplice, ul. Pražská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 v Teplicích, o výměře 68 m². Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží, a jeho předností je prostorná lodžie. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň a koupelnu. K dispozici je zde i sklep. Byt je v dobrém stavu, vhodný k okamžitému nas... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 365 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 84 m², Litvínov, ul. Hamerská
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o užitné ploše 84 m² v klidné části obce Janov, katastrální území Janov u Litvínova. Byt je umístěn v 7. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu s jedním podzemním podlažím. Nemovitost disponuje celkem pěti místnostmi a je ve velmi dobrém stavu. Byt je ideální pro rodiny hledající klidné bydlení s dostatkem prostoru. Nemovitost se nachází v lokalitě s... (více v detailu)
919 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 94 m², Hustopeče, ul. Nádraží Šakvice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 4+1 v osobním vlastnictví, nacházející se v 2. NP panelového domu poblíž vlakového nádraží města Hustopeče. K bytu o celkové ploše 98 m2 včetně balkonu dále náleží jedno parkovací místo před domem, sklepní kóje o velikosti 2 m2 a sklep 15 m2, který je společný pro dvě bytové jednotky. Vybavení bytu majitelka ponechává, nebo v případě požadavku celý byt vyklidí. Energetický štítek bude dodán později, vzhledem k tomu, že dům... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 850 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Kladno, ul. U tržnice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji cihlový byt 2+1 o užitné ploše 58 m² v klidné části obce Kročehlavy. Byt se nachází ve 4. patře pětipodlažního domu s výtahem. Nemovitost je před rekonstrukcí, což umožňuje budoucímu majiteli přizpůsobit si byt podle vlastních představ a potřeb. Byt je orientován na jihovýchod, což zajišťuje dostatek světla během celého dne. Dispozičně nabízí dvě neprůchozí místnosti, prostornou kuchyň, koupelnu a oddělenou toaletou. K b... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 62 m², Karlovy Vary, ul. Krušnohorská
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte ideální investiční příležitost nebo nový domov v jednom z nejkrásnějších měst České republiky? Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o rozloze 62 m², který se nachází v klidné a oblíbené lokalitě Karlových Varů na ulici Krušnohorská. Tento byt je dokonalou kombinací komfortu, pohodlí a výhodné investice. Byt se nachází v dobře udržovaném panelovém domě, který prošel zateplením, což zajišťuje energetickou úsporu a příjemné prostředí po celý rok. Jednou z hlavních předností tohoto bytu je prostorná lodžie, která poskytuje útu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 940 000
 Kč
Teplice, prodej DR bytu 2+kk, V závětří ul.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme útulný a nově zrekonstruovaný byt 2+kk v oblíbené lokalitě v ulici v Závětří . Bytová jednotka se nachází v 1.nadzemním podlaží panelového domu. K bytu patří komora a sklepní koje. Kompletní rekonstrukce bytu, nová koupelna se sprchovým koutem a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Moderní linka s lednicí. Velmi nízké měsíční náklady. V okolí domu kompletní občanská vybavenost. Ihned k nastěhování. Převod na družstvu Mír platí kupující a prodávající napůl. Průkaz energetické nár... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 34 m², Ostrov, ul. Kollárova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+1 o podlahové ploše 34,47 m², který se nachází ve 2. patře udržovaného panelového domu s novým výtahem ve městě Ostrov. Byt je v původním, udržovaném stavu, okna jsou plastová, koupelnové jádro je umakartové. Bytová jednotka je vhodná nejen jako vlastní bydlení, ale i jako investice k pronájmu. K bytu náleží sklepn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 80 m², Rožnov pod Radhoštěm, ul. Kulturní
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1 s užitnou plochou 80 m², nacházející se ve 2. nadzemním podlaží devítipodlažního panelového domu na vyhledávaném sídlišti v Rožnově pod Radhoštěm. Předností bytové jednotky je velmi dobré dispoziční řešení. Zádveří, chodba s prostornou šatnou, pokoje se samostatnými vstupy, kuchyně, samostatné WC, koupelna s vanou a lodžie. K bytu náleží jak sklep, tak společná kočárkárna/kolárna. Vytápěni bytu i ohřev vody je řešeno centrálně, Do kuch... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 980 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 80 m², Chomutov, ul. Kadaňská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný podkrovní byt 4+1 o výměře 80 m² v rodinném domě v Chomutově. Tento útulný byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží ve velmi dobrém stavu a nabízí pohodlné a klidné bydlení v centru města. Dispozice bytu zahrnuje čtyři místnosti: obývací pokoj s krbovými kamny, jídelním stolem a televizí, ložnici s postelí a nočními stolky, vybavenou moderní kuchyň s troubou s indukční deskou a myčkou, pracovnu s psacím stolem a židlemi. V prostorné koupe... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Prodej byt 4+1, 95㎡
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
S velkou radostí vám nabízím ke koupi družstevní byt o nadstandardní dispozici 4+1 s balkónem, o výměře 95,43 m² v ulici Španielova, na Praze 6 – Řepy. Tento byt o ojedinělé dispozici vám nabízí i velkorysou velikost bytu nebo příležitost rozdělení na samostatnou garsonku a byt o dispozici 3+1. Jedná se o jedinečnou možnost pro generační byt nebo investici. Dispozici bytu tvoří velká centrální předsíň o podlahové ploše 11 m², ze které je přístup do jednotlivých pokojů, koupelny, samostatného WC, kuchyně a dále do předsíně s toaletou a dalším pokojem. V bytě naleznete 4 samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu a dvě samostatné toalety. Z obývacího pokoje, který má velikost 18 m², je přístup na balkón o velikosti 6 m² a také do kuchyně o velikosti 12 m², která má přístup i z centrální předsíně. Z předsíně se dále dostanete do dvou samostatných pokojů o velikosti 9 m² a 12 m². V koupelně o velikosti 3 m² naleznete sprchový kout s možností rekonstrukce a úpravy dle vlastních potřeb. Jádro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 199 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Litomyšl, ul. Dukelská
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej prostorného bytu v osobním vlastnictví na klidném místě v Litomyšli o užitné ploše 62m2 + lodžie 3,9m2. Byt 3+kk s vybavenou kuchyní, velkou koupelnou a vlastní lodžií, vám umožní se ihned nastěhovat. Nachází se ve... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 430 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 45 m², Kamenice nad Lipou, ul. Družstevní
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 ve třetím patře zděného domu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí - nová koupelna a WC, nové rozvody vody a odpadu v plastu, plastová okna. Vytápění pomocí přímotopů a "akumulaček", teplá voda bojlerem. Součástí bytu je balkon, dvě prostorné sklepní kóje a velká kolna na společném uzavřeném dvoru. Možnost přivedení plynu. K dispozici je vlastní pa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 295 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 78 m², DV, Litvínov, ul. Luční
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o užitné ploše 78m², který se nachází v Litvínově, části obce Janov, katastrální území Janov u Litvínova. Byt je situován v nejvyšším, 8. nadzemním podlaží panelového domu s jedním podzemním podlažím, což zajišťuje klid a soukromí. Velkým plusem je jeho umístění na okraji obce s krásným výhledem na přilehlý les, který přináší pocit klidu a bezprostředního spojení s přírodou. Byt je ve stavu označovaném jako dobrý, což nabízí novému majiteli možnost hned se nastěhovat nebo byt podle vlastních představ upravit. Dispozičně byt nabízí 5 místností, přičemž umožňuje e... (více v detailu)
647 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 27 m², Praha, ul. Krátká
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Představujeme Vám k prodeji útulný byt 1+kk o celkové ploše 29 m² (včetně balkonu 2 m²), umístěný v žádané lokalitě Prahy 10 - Strašnic, kousek od metra "A" Strašnická. Nemovitost se nachází oficiálně v 1. NP cihlového domu, ovšem okno a balkon je do zahrady a pod bytem je ještě jedno celé patro. Byt je v osobním vlastnictví a v dobrém stavu - ideální příležitost jak pro bydlení pro jednotlivce, tak pro investorské účely. Balkon je orientovaný na jih, poskytující krásný výhled směrem do zelenéh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 350 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 73 m², Litvínov, ul. Hamerská
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o výměře 73 m² v městské části Janov u Litvínova. Tento cihlový byt se nachází v 5. podlaží ze 7, což zaručuje příjemný výhled a dostatek denního světla. Celý dům je situován na klidném sídlišti, poskytující veškerou občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. Bytový dům disponuje jedním podzemním podlažím a je v dobrém technickém stavu. Bytový prostor je ideální pro rodinu s dětmi, nabízí ... (více v detailu)
620 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64 m², Ústí nad Labem, ul. Na Pile
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Útulný byt 2+1 o rozloze 64 m² v klidné části obce Střekov je nyní k dispozici pro nové majitele. Tato nemovitost nabízí ideální bydlení blízko centra města ve společenství přátelských sousedů nebo výhodnou investici. Nachází se v posledním podlaží bez výtahu a má skvělou dispozici s úpravou na 3+1. Koupelna je zděná a oddělené WC přidává na komfortu. Dům je udržován v čistotě a má fungující společenství. K bytu náleží ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 415 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m², Litomyšl, ul. Dukelská
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej prostorného bytu v osobním vlastnictví na klidném místě v Litomyšli o užitné ploše 66m2. Byt 3+kk s vybavenou kuchyní, velkou koupelnou a vlastní lodžií, vám umožní se ihned nastěhovat. Nachází se ve 3 nadze... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 430 000
 Kč
Podnájem bytu 3+1, 67 m², Ústí nad Orlicí, ul. Polská
Nabízíme Vám k podnájmu prostorný byt 3+1 o užitné ploše 67 m², nacházející se v klidné části Ústí nad Orlicí na vyhledávaném sídlišti. Byt je situován v 1. nadzemním podlaží sedmipodlažního panelového domu a je v dobrém stavu. Interiér bytové jednotky nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení, skládá se ze tří pokojů, kuchyně, koupelny a samostatného WC. K dispozici je také sklep. Dům je obklopen zel... (více v detailu)
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Rakovník, ul. Šamotka
Prodej novostavby bytu 3+kk o výměře 62 m2 v OV v klidné lokalitě města Rakovník. Byt se nachází v přízemí s bezbariérovým přístupem, náleží k němu zahrádka o výměře 170 m2 a vlastní parkovací stání. Vstup na zahrádku je z obývací kuchyně, pozemek je celý oplocený se záhonky, pergolou a venkovním posezením. V bytě jsou plastová okna, nová kuchyňská linka, vinylové podlahy a v koupelně je dlažba, technická místnost na pračku a sušičku. Dům je ekologická dřevostavba, má vlastní plynový kotel na vyt... (více v detailu)
7 980 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 35 m², Jirkov, ul. Krušnohorská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám byt v posledním patře panelového domu. Byt se skládá z předsíně, kuchyně, jednoho pokoje a umakartového koupelnového jádra. Byt je v původním stavu, a tak může být výhodou rekonstrukce dle vlastních představ. K bytu náleží sklepní kóje. Na podlaze v pokoji je koberec, v kuchyni u linky kerami... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 64 m², Děčín, ul. Jezdecká
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
**Prodej bytu 3+1 s balkonem v klidné části Děčína III-Staré Město**Nabízíme k prodeji velmi dobře udržovaný byt 3+1 o užitné ploše 64 m², který se nachází ve třetím podlaží osmipodlažního panelového domu v klidné části obce Děčín III-Staré Město, ul. Jezdecká. Byt je situován na atraktivním místě s krásným okolím, ideálním pro rodinné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje tři samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu, samostatné WC a balkón, který nabízí příjemné posezení. Nemov... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 65 m², Ostrov, ul. Mánesova
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
S potěšením Vám nabízíme ke koupi zrekonstruovaný, částečně vybavený byt v osobním vlastnictví. Byt se skládá z prostorné chodby, dvou pokojů, koupelny a kuchyně s novou kuchyňskou linkou. Na podlahách je plovoucí podlaha a keramická dlažba. Okna jsou plastová. K bytu náleží sklep. Veškerá občans... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 999 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 27 m², Beroun, ul. Vinařská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám prodej bytu o dispozici 1+kk o užitné ploše 27 m2. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě města Beroun ulice Vinařská. Dům byl postaven v roce 2022. K bytu náleží předzahrádka a parkovací stání v uzavřeném areálu. Ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty