Na prodej zavedený pneuservis v Třebíči(310 m2),ul.Žďárského

Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte již dlouhodobě zavedené podnikání v Třebíči a chcete hned vydělávat ze dne na den a bez dalších investic, papírování, vyřizování různých povolení, reklamy atd.? Máte jedinečnou možnost převzít fungující pneuservis včetně stávajících prostor (s dlouhodobou nájemní smlouvou o pronájmu a celkové ploše cca 310 m2, na stávající adrese již cca 15 let), komplet vybavení, zázemí, příslušenství, zboží, skladových zásob, stálých klientů, dodavatelů a firmy (s.r.o.) se zavedeným tel., web.stránkami, reklamou a obchodní značkou a názvem. Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme k prodeji zavedený pneuservis s 25 - letou tradicí v Třebíči, ul.Žďárského. Předmětem prodeje je : - prodej firmy (s.r.o.) provozující již cca 25 let pneuservis v Třebíči + převzetí dlouhodobé nájemní smlouvy a prostor (celkem cca 310 m2: přízemí - servis cca 150 m2, patro - sklad cca 160 m2), měsíční nájemné činí : 13 000,-Kč/měs. + 2000,-Kč/měs. energie - ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 800 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej zavedené restaurace "Rafanda" s penzionem v Hroznětín
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
vč. právního servisu a provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedené a oblíbené restaurace s penzionem "Rafanda" v obci Hroznětín na úpatí Krušných hor. V přízemí objektu je restaurace (25 míst) a salonek (35 míst), výčep, kuchyně, sklady, WC a kotelna, ve které je umístěn plynový kotel a el. bojlery. V prostoru restaurace jsou krbová kamna s výměníkem. V 1. patře jsou 4 pokoje s celkem 11 lůžky, společné sociální zařízení (WC a sprchy) a kuchyňský kout. V... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej nájemního domu, 1351 m², Plzeň
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej nájemního domu, který se nachází v širším centru města Plzně na rohu ulice Nerudova a Kardinála Berana. Dům se skládá z dvanácti velkých bytů, nebytového prostoru v suterénu a prostorné půdy. Využívané nebytové prostory v suterénu jsou o podlahové ploše cca 120 m2 a je zde soukromé starožitnictví. Zbylé prostory suterénu jsou využívány jako prostory sklepní. Od zvýšeného přízemí jsou do třetího patra vždy na podlaží tři byty. Přízemí: 3+1- 108,69 m2, 2+1- 84 m2, 3+1- 97,6 m2 1. patro: 3... (více v detailu)
Plzeňský kraj
58 000 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 70㎡
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 (70 m2) s balkonem (3 m2) v klidné a žádané městské části Brno- Řečkovice, ulice Družstevní. Byt je po částečné rekonstrukci a nachází se ve 2. patře 4 patrového cihlového domu. K bytu náleží sklep. Dispozice: obývací pokoj 21 m2, ložnice 15 m2, dětský pokoj 10 m2, kuchyň 9 m2, chodba 10 m2,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 350 000
 Kč
Prodej lesa, 6271 m², Boršov nad Vltavou
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji soubor 4 pozemků o celkové ploše 6.271 m² v jižních Čechách, v katastrálním území Boršov nad Vltavou a Homole, v okrese České Budějovice. Všechny 4 lesní pozemky na sebe navazují. První lesní pozemek je o rozloze 3.780 m², je celý vytěžený. Je zde zasázena borovice lesní a bříza bělokorá. Druhý lesní pozemek je o rozloze 2.253 m², zde je provedena probírka. Na 0,13 ha se nachází borovice lesní a bří... (více v detailu)
Jihočeský kraj
282 195
 Kč
Pronájem zavedené ubytovny Praha 10
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, rád bych nabídl k pronájmu celou nemovitost, léta sloužící jako firemní ubytování v soukromí, pro až 20 osob. Ubytování se nachází na Praze 10 - Uhříněvsi. Dům prošel tento rok celkovým zateplením pláště budovy - nová okna, fasáda a střešní krytina - energetická náročnost je hodnocena jako "úsporná". Ubytování je možné v celkem 7 samostatných pokojích. Dále k dispozici společenská místnost s kuchyňským koutem, pračkou, lednicí, mikrovlnná trouba, rychl.konvice... Na každém patře WC +... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej louky KU Doubravika
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej louky KU Doubravika V Čechách každý týden zmizí v průměru 4 ha zemědělské půdy a její cena tak dlouhodobě a stabilně roste. Proto věříme, že investice do tohoto pozemku je nejen bezpečná ale i dlouhodobě lukrativní. Specifikace: Jedná se o prodej podílu 1/6. Výměra podílu je 2 155 m², KÚ Doubravička - parcela č. 615 - o výměře 12932m² (trv... (více v detailu)
Středočeský kraj
69 000
 Kč
Kročejová izolace ISOVER N 50 (25m2)
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zbytek kročejové izolace použité při rekonstrukci podlahy. Množství cca 25 M2, tloušťka 50 mm.
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
Prodej obchod a služby v Sokolově, ul. Marie Majerové
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 1/5 komerčního objektu v centru Sokolova, jenž je ideální investiční příležitostí. Jedná se o stavbu občanského vybavení s celkovou plochou pozemku 924 m². Objekt je panelové konstrukce, má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží. K dispozici je prostor o rozloze cca 80 m², který můžete využít k vlastnímu podnikání nebo pronájmu a současně je zde možnost získávat příjmy z nájmů ostatních prostor. Objekt je ve velmi dobrém stavu a nabízí široké možnosti využití – ordinace, obchodní a kancelářské prostory, služby nebo ubytovnu. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990 000
 Kč
PRODEJ OBORY SE ZVĚŘÍ - CHEB
PRODEJ OBORY Nabízíme uznanou oboru s jelení a daňčí zvěří. Celková výměra pozemků je cca 12 ha (je zde zahrnuto i část potoka a cca 2 ha pozemků, které jsou dlouhodobě pronajatých za částku 6,5 tis. Kč za rok). Obora se nachází na nádherném místě s panenskou přírodou, která přímo hraničí s Německem. Pozemky jsou v katastrálním území Starý Hrozňatov, obec Cheb. Obora je celkově oplocena originál oborov... (více v detailu)
10 900 000
 Kč
Pronájem zavedené ubytovny Praha 10
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, rád bych nabídl k pronájmu celou nemovitost, léta sloužící jako firemní ubytování v soukromí, pro až 20 osob. Ubytování se nachází na Praze 10 - Uhříněvsi. Dům prošel tento rok celkovým zateplením pláště budovy - nová okna, fasáda a střešní krytina - energetická náročnost je hodnocena jako "úsporná". Ubytování je možné v celkem 7 samostatných pokojích. Dále k dispozici společenská místnost s kuchyňským koutem, pračkou, lednicí, mikrovlnná trouba, rychl.konvice... Na každém patře WC ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dřevostavba na prodej
Přidáno včera - Pardubický kraj - ANNONCE
Dřevostavba - modulový dům 855 000 Kč. Na prodej nový nízkoenergetický dům 25 m2, vybavený k celoročnímu bydlení. Na klíč k odvozu na Váš pozemek. Dům je velmi dobře zateplený, vytápěný klimatizační jednotkou(topí, chladí) má velmi nízké nákla... (více v detailu)
Pardubický kraj
855 000
 Kč
prodej louky KU Brodce nad Jizerou
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
prodej louky KU Brodce nad Jizerou V Čechách každý týden zmizí v průměru 4 ha zemědělské půdy a její cena tak dlouhodobě a stabilně roste. Proto věříme, že investice do tohoto pozemku je nejen bezpečná ale i dlouhodobě lukrativní. Specifikace: Jedná se o prodej podílu 1/2. Výměra podílu je 2 495 m², KÚ Brodce nad Jizerou - parcela č. 965/1 - o výměře 4 9... (více v detailu)
Středočeský kraj
105 000
 Kč
Vesnický hostinec Konojedy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu z části zařízený a vybavený stylový vesnický hostinec v obci Konojedy v okrese Praha - východ, cca 30km od Prahy. Objekt se nachází na hlavní silnici procházející obcí. Ve vnitřních... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej pole, Maršovice, Zahrádka u Benešova
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemcích o celkové rozloze 144 045 m², vedených jako orná půda, trvalý travní porost a ostatní plocha v katastrálním území Zahrádka u Benešova. K prodeji je tedy podíl o výměře 72 022,5 m². Poze... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej pole, Maršovice, Zahrádka u Benešova
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemcích o celkové rozloze 144 045 m², vedených jako orná půda, trvalý travní porost a ostatní plocha v katastrálním území Zahrádka u Benešova. K prodeji je tedy podíl o výměře 72 022,5 m². Poze... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 400 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, ulice Lidická České Budějovi
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. EK-7237 Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory, které jsou situovány v cihlovém domě v ulici Lidická poblíž centra Českých Budějovic. Jedná se o kancelář velikosti cca 35 m2, která je v 1.patře. Měsíční nájemné 4.500,- Kč / bez DPH + zálohy na služby ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 3. NP, cca 400 m2, 9+1/3xT,
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu, 3. NP, cca 400 m2, 9+1/3xT, G, pozemek 984 m2, Dobříš, okres Příbram.Prodej rodinného domu, 3 NP, cca 400 m2, 9+1/ 3x terasa/garáž pro 2 auta, pozemek 984 m2, U Pilského potoka, Dobříš, okres Příbram. V 1.NP se nachází vstupní hala, obývací pokoj, kuchyň se vstupem na terasu a na zahradu, technické místnosti a příslušenství. Ve 2. a 3. NP jsou v každém 4 pokoje, příslušenství a vstup na terasu. Do 3. NP je možný samostatný přístup schodištěm z pozemku. Plány domu na vyžádání. Na pozemku se nachází další přízemní stavba cca 116 m2 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 400 000
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení, 205 m², Mikulov, ul. Na Jámě
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rádi byste investovali do podnikání v oblasti ubytování a to v samotném centru města Mikulova? Tento zavedený penzion se nachází opravdu na dosah ruky centra města a nabízí kapacitu až 25 lůžek v apartmánech a pokojích. Každá jednotka má své vlastní sociální a kuchyňské zázemí a kvalitní vybavení pro pohodlí svých návštěvníků. Zavedený systém na booking.com přináší čistý zisk až 2 miliony korun/rok, dosahuje celoroční obsazenosti a velmi dobrého hodnocení. Penzion stojí na pozemku o ploše 250 m2 a jeho užitná plocha je 205 m2 s možností využití zahra... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 16 500 m2 -
Před 2 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 16 500 m2 - Jedlová.Prodej pozemku o velikosti cca 16.500 m2, jehož velká část (cca 10.000 m2) je v územním plánu určena pro komerční výstavbu nebo skladování (lehký průmysl). Pokud hledáte příležitosti pro rozšíření Vašeho podnikání, může být tato nabídka pro Vás tím správným řešením. Hodila by se... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 003 645
 Kč
Prodej, ordinace, 80 m2, Sokolov, ul. Marie Majerové
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 1/5 komerčního objektu v centru Sokolova, jenž je ideální investiční příležitostí. Jedná se o stavbu občanského vybavení s celkovou plochou pozemku 924 m², převážně využíván jako ordinace a částečně i služby pro obyvatele. Objekt je panelové konstrukce, má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží. K dispozici je prostor o rozloze cca 80 m², který můžete využít k vlastnímu podnikání nebo pronájmu a současně je zde možnost získávat příjmy z nájmů ostatních prostor. Ob... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej, ordinace, 80 m2, Sokolov, ul. Marie Majerové
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 1/5 komerčního objektu v centru Sokolova, jenž je ideální investiční příležitostí. Jedná se o stavbu občanského vybavení s celkovou plochou pozemku 924 m², převážně využíván jako ordinace a částečně i služby pro obyvatele. Objekt je panelové konstrukce, má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží. K dispozici je prostor o rozloze cca 80 m², který můžete využít k vlastnímu podnikání nebo pronájmu a současně je zde možnost získávat příjmy z nájmů ostatních prostor. Ob... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990 000
 Kč
Pronájem byt 2+kk, 44m2, Mladá Boleslav
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem nově zrekonstruovaného klidného bytu 2+kk, 44m2, 3.patro, v ulici Na Radouči, pro max. 2 osoby, nejlépe zaměstnance automobilky, nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, sporákem, prač... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk Hurghada, prodej byt 2+kk v Hurghádě
Aktuálně nabízíme 4 apartmány na prodej v Hurghadě, oblíbeném egyptském letovisku. Velikosti - 45 m2, 56 m2, 65 m2 a 72 m2. Ve video - prohlídce byt 2+kk (56 m2). Rezidence Sky El Gandoul nabízí soukromý bazén v areálu. 24 hodin je objekt střežený a pláž na dosah. Velice nízké roční náklady. (200 egyptských liber (cca 100Kč) za 1 m2/ ročně, s ročním nárůs... (více v detailu)
21 875
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě ve Velkých Bílovicích
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
včetně záloh na energie, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 25m² v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici od 1.10.2024. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě ve Velkých Bílovicích
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
včetně záloh na energie, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 27m² v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici ihned. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měsíc p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty