Prodej bytu 3+1 v Soběslavi, ul. Sídliště Svákov, 71m²

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 3+1 v oblíbené části Soběslavi. Je situovaný na 6. patře s výtahem panelového domu. Byt s užitnou plochou 71 m², se může pochlubit dobrým stavem a je připraven k nastěhování. Tento velký byt se skládá z útulného obývacího pokoje s balkonem ze kterého je krásný výhled na okolní lesy a přírodu. Dále ložnicí a dalšího pokoje s balkonem, samostatné kuchyně, šatny, záchodu a koupelny. K bytu náleží také 2x sklep a kolárna. Byt posky... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 499 900
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+1 v Rakovníku ul. V Jamce
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1/L. Byt se nachází v 7. NP a aktuálně je v domě instalovaný nový výtah. Byt je stále obývaný a proto v dobrém stavu. V průběhu let byly v bytě dělané úpravy a provozní opravy. Jsou zde nové dveře vč. zárubní, snížený strop s led svítidly v chodbě... Tento byt má ideální orientaci světových stran. Pokoje na východ- vzbudí vás ranní slunce a obývací pokoj s... (více v detailu)
3 850 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 na Praze 9 na Proseku.Nabízíme byt
Před 2 dny - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 na Praze 9 na Proseku.Nabízíme byt 3+1, který je velmi dobře udržovaný v panelové budově. Byt má celkovou plochu 60 m2 se zaskleněnou lodžii o ploše 6,1m2 a nachází se ve 2. patře 4-podlažního domu. Vybavenost bytu je částečná, tedy je možné byt převzít s nábytkem, či po domluvě s majiteli jej zcela vyklidit. Nemovitost nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, dvě ložnice, koupelnu s WC. K bytu náleží kumbál o velikosti 1.2 m2, která se nachází na patře vedle bytu. Parko... (více v detailu)
6 650 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostravě, ul. Václava Jiřikovského
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 72 m² ve vyhledávané části Dubina, katastrální území Dubina u Ostravy. Byt se nachází v 4. podlaží osmipodlažního panelového domu se vstupem přes zrenovované společné prostory. Celkově má byt čtyři místnosti, což poskytuje dostatek prostoru i pro větší rodinu. Byt je v dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování nebo menším úpravám dle vlastních představ. Dům je situován na klidném sídlišti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+1+L v OV, ul. Sídlišt
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej velmi hezkého bytu o dispozici 3+1 s lodžií, který se nachází ve 4. patře panelového domu bez výtahu. Byt prošel před pár lety rekonstrukcí a je pečlivě udržovaný. Sestává z prostorné chodby, která je posílena o úložné prostory v podobě vestavěných skříní. Po levé straně od hlavních dveří je samostatná místnost. Ta není momentálně využívána. Nicméně se nabízí varianta dětského pokoje. Na konci chodby se nachází prostorný obývací pokoj, na který naléhá ložnice. Dále je zde kuchyň s linkou na míru a jídelním koutem. Klid a ticho v bytě zajišťují nová protihluková plastová okna s dvojskly. Z téměř z každého z nich je nádherný výhled do blízkého okolí. Příslušenství této jednotky tvoří lodžie a větší sklep. Dále je možno užívat společné prostory jak přímo na patře, tak i ve sklepních prostorech. Celý dům prošel kompletní revitalizací - střecha, zateplení, fasáda, v... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Mirovicích, ul. Karla Čapka
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Snili jste o dokonalém domově, kde se moderní styl prolíná s pohodlím a klidem? Máme pro vás skvělou nabídku! Představujeme vám exkluzivní byt 3+1 o rozloze 70 m², který se nachází v 1. patře bytového domu v klidné a žádané lokalitě města Mirovice, v okrese Písek. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí a nabízí moderní bydlení s důrazem na komfort. Nové zděné jádro, kvalitní plovoucí podlahy a plastová okna zaručují pohodlné a energeticky úsporné bydlení. Stylová kuchyňská linka vybavená špičkovými spotřebiči potěší každého kulináře a neprůchozí pokoje pos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 62m2, Litvínov
Dobrý den, jmenuji se Jiří Tschiharsch a jsem Prémiový makléř. Má práce stojí na dvou hlavních zásadách - skvělý přístup a perfektně odvedená práce. Zakázky na kterých pracuji si vybírám a za každou ručím svým jménem. Na prodej jsem připravil byt 3+1 se 3mi balkóny nacházející se v Litvínově na Mostecké ulici. Byt o podlahové ploše 62m2 se nachází ve 12ctém patře panelového domu, je v osobním vlastnictví a je z něj skvělý výhled na centrum Litvínova. Byt má 3 místnosti s balkóny situované na severozápad a jeden pokoj na severovýchod. V bytě proběhla velmi zdařilá rekonstrukce jádra, kdy vznikla koupelna s rohovou vanou i samostatná toaleta s umyvadlem a přívodem na pračku. Zajímavá je nevšední kuchyně ve dřevěném obložení. Nechybí v ní plynová deska, horkovzdušná trouba ani myčk... (více v detailu)
1 620 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 64m2, Hodonín
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hezký byt 3+1v osobním vlastnictví o výměře 64 m2 nacházející se v 6. podlaží panelového bytu s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Pokoje nejsou průchozí. Rekonstrukce koupelny a WC v roce 2023. Ve vstupní chodbě jsou vestavěné skříně. V bytovém domě je nový výtah a vyměněna okna. V roce 2025 je plánované zateplení budovy a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 400 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 35 m², Jirkov, ul. Krušnohorská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám byt v posledním patře panelového domu. Byt se skládá z předsíně, kuchyně, jednoho pokoje a umakartového koupelnového jádra. Byt je v původním stavu, a tak může být výhodou rekonstrukce dle vlastních představ. K bytu náleží sklepní kóje. Na podlaze v pokoji je koberec, v kuchyni u linky kerami... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 v Karviné, ul. Majakovského
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví, který se nachází v 1.nadzemním podlaží v domě na ul. Majakovského. Je v původním, obyvatelném stavu, ale spíše vhodný k rekonstrukci podle vlastních představ. Nyní se jedná o výstavbě nových lodžií. Klidná lokalita Karviná - Mizerov, m... (více v detailu)
1 620 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Českých Budějovicích, ul. Větrná
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný a prostorný mezonetový byt o dispozici 3+1 a užitné ploše 79m²,situovaný v klidné části obce České Budějovice 2. Byt se nachází v 7 podlaží zděného bytového domu. Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci a vytápění zajišťuje dálkový rozvod. V plast... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 950 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 79 m², Rotava, ul. Sídliště
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 79 m², který se nachází v klidné části obce Rotava, katastrální území Rotava. Byt je situován ve 2. podlaží panelového domu se 6 nadzemními podlažími, což zaručuje výbornou dostupnost. Bytový dům je umístěn v sídlištní zástavbě, která nabízí dostatek klidu a zároveň pohodlnou dostupnost do centra obce. Byt je v dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Dispozice bytu za... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 22 m², Tuchoměřice, ul. V Kněžívce
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
"Vítejte v developerském projektu Kněžívka – Byt 1+kk s 22 metry čtverečními! Tento moderní byt nabízí výbornou investiční příležitost. S plánovanou kolaudací na konci roku 2023 budete mít brzy přístup k novému domovu, který splní vaše potřeby a přání. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost k vytvoření svého vlastního útulného hnízda v jednom z nejatraktivnějších míst v Kněžívce. S výhodou blízkosti letiště se jedná také ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 113 054
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 33 m², Tuchoměřice, ul. V Kněžívce
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
"Vítejte v developerském projektu Kněžívka – Byt 2+kk s 22 metry čtverečními! Tento moderní byt nabízí výbornou investiční příležitost. S plánovanou kolaudací červenec 2024 budete mít brzy přístup k novému domovu, který splní vaše potřeby a přání. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost k vytvoření svého vlastního útulného hnízda v jednom z nejatraktivnějších míst v Kněžívce. S výhodou blízkosti letiště se jedná také o s... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 432 724
 Kč
Brno - Černá Pole, 3+1 byt po rekonstrukci k prodeji
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji v atraktivní a žádané brněnské městské části Černá Pole zrekonstruovaný byt s dispozicí 3+1 o výměře 70 metrů. Je možné hned bydlet bez zásahů. Byt je v osobním vlastnictvím a nevázne na něm žádné břemeno ani zástava. Jak bylo zmíněno, byt je 3+1, tzn 3 samostatné místnosti, samostatná kuchyň, koupelna a wc. Ze 2 pokojů je přístup na zasklenou lodžii s pěkným výhledem na okolí. Součástí bytu je sklep cca 8 metrů. Dále je možnost využití kolárny/kočárkárny. S parkováním v okolí nebývá problém. V tomto menším bytovém domě je i výt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Ostravě, ul. Sládkova
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ráda bych Vám představila tento skromný byt 2+1 v osobním vlastnictví, který se nachází ve 2NP panelového domu po revitalizaci. Skvělá adresa s perfektní dostupností! V bytě proběhla výměna podlahy v kuchyni, obývacím pokoji i na chybě, kdy bylo položeno PVC. V ložnici zůstává koberec. Vybavení může být součástí prodeje bytu. Jsou zde nízké náklady na bydlení. Pokud Vás tento byt tedy zau... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 499 999
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Mostě, DV, ul. Josefa Ševčíka
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s celkovou užitnou plochou 96m², nacházející se v žádané lokalitě města Most, část obce Most II. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží z celkových 8 v panelové konstrukci. K bytu náleží i sklep. Samotný byt se může pochlubit dobře řešeným vnitřním rozložením, které poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro každodenní život. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, po rekonstrukci. Tato nemovitost se nachází v příjemném a klidném ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 189 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 ( 69m2 ) v Sedlčanech, ul. Sokolovská
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt původně 2+1, předělaný na 3+1 o užitné ploše 69 m², umístěný v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Praze, ul. Velkoosecká
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o ploše 67 m² s dvěma balkóny, nacházející se ve 3. patře domu v obci Vinoř. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde se nachází jeden ze dvou balkónů, dvou samostatných pokojů, z nichž u jednoho z nich se nachází vstup na druhý balkón, koupelny, samostatné toalety a technické místnosti. Silnou stránkou tohoto bydlení je jeho umístění, které nab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Opava, ul. Na Vyhlídce
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu byt 2+1 s balkónem, který se nachází v prvním podlaží rodinného domu, v žádané a klidné lokalitě města Opavy. Byt má podlahovou plochu 60 m² a je částečně vybaven. Nachází se zde šatní skříň, sedačka, jídelní stůl a kuchyňská linka. Byt obsahuje větší obývací pokoj propojený s balkónem, dále ložnici, kuchyň s jídelnou, koupelnu, toal... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Benešově nad Ploučnicí, ul. Děčínská
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 o celkové ploše 64 m² v klidné části města Benešov nad Ploučnicí. Nemovitost se nachází v 1. podlaží čtyřpodlažního panelového domu. Byt je po rozsáhlé rekonstrukci, vybavený moderní kuchyňskou linku na míru a má vlastní plynový kotel, což zajišťuje nízké náklady na vytápění a ohřev vody. Budova má jedno podzemní podlaží a k dispoz... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 820 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Mostě,74 m2, OV, ul. Františka Malíka
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný byt 3+1 o užitné ploše 74m² v osobním vlastnictví a v klidné části sídliště Most? Byt se nachází v zatepleném panelovém domě ve 4. patře z celkových 7.pater, s výtahem. Nabízí úžasný výhled a jeho součástí je i balkón, na kterém si můžete vychutnávat klid a pohled na okolí. V neposlední řadě se naproti bytu nachází kumbál, který nabízí další využití úložného prostoru. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí, včetně nové kuchyňské linky. Přestože jád... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 921 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 62 m², Žirovnice, ul. Sídliště
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej družstevního bytu na sídlišti ve městě Žirovnice o dispozici 3+1 s podlahovou plochu 62 m2. Nachází se ve 2. patře zatepleného panelového domu s výtahem. Byt je v původním, ale v zachovalém stavu - vhodný k rekonstrukci. Okna domu jsou plastová. K bytu náleží také sklepní kóje (2 m2) a společná kolárna. V blízkosti domu se nachází... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 390 000
 Kč
Prodej bytu po rekonstrukci, 3+1 s lodžií, 75 m2, Severovýc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 1461 Prodej prostorného pěkného bytu v osobním vlastnictví 3+1 s lodžií v klidné části města Zábřehu. Byt se nachází v 5. patře revitalizovaného panelového domu s výtahem a krásným výhledem do zeleně, je po rekonstrukci. Výhodou tohoto bytu jsou tři neprůchozí pokoje o velikosti 16m2, 16m2 a 14m2 a velká samostatná šatna 3m2, dále toaleta 1m2, kuchyň 12m2 a předsíň 7m2. Jádro je obloženo sádrokartonem, jsou zde nové obklady, dlažba a rohová vana. Součástí vybavení je nová kuchyňská linka s vešk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 s lodžií v Žatci
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Ve vyhledávané lokalitě nabízíme k prodeji prostorný byt s lodžií v Žatci. Bytová jednotka dispozičně 4+1 v osobním vlastnictví, má celkovou plochu bytu 76,8 m2 a je umístěna ve čtvrtém, posledním podlaží revitalizovaného panelového domu v ulici Jaroslava Vrchlického. Menší panelový dům je umístěn v neprůjezdném vnitrobloku dalších objektů, což vytváří příjemnou atmosféru, větší pocit soukromí, prostor oproštěný od dopravního provozu. Před vchodem do domu jsou vzrostlé stromy a travnaté plochy. Dispozice přehledná ze schématu viz. inzerce. Tři pokoje (16,4 m2; 8,2 m2 a 15,6 m2) jsou přístupné ze vstupní chodby bytu, jeden pokoj (12,1 m2) má vstup z jídelny. Pokoj s plochou 15,6 m2 byl v minulosti majiteli rozčleněn jednoduchou sádrokartonovou stěnou na šatnu a pokoj s plochou 8,4 m2 a vstupní chodbu k němu. Z centrální chodby je ještě vstup na samostatnou toaletu s možným průchodem do koupelny. Celé jádro je původní umakartové, v k... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 930 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Hradci Králové, ul. Štefánikova
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte byt vhodný pro jednotlivce či pár nebo skvělou investici? Nabízíme k prodeji byt 1+1 o výměře 36 m², který se nachází na 2. podlaží panelového domu na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení na sídlišti s veškerou občanskou vybaveností. Dispozice bytu zahrnuje prostorný pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt je před rekonstrukcí, tudíž si ho můžete zařídit dle své fantazie (podlahy, dveře, kuchyňská linka). Pro inspiraci jsou v prezentaci použity vizualizace. Dř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 350 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty