Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Kožená kombinéza Dainese Avro D2 - 60/58
Kožená kombinéza Dainese Avro D2 - 60/58
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kožená 2 dílná sportovní kombinéza od značky Dainese model Avro D2 v udané velikosti 60 (3XL) vhodná i na postavu o číslo menší 58. Je málo použitá a ve velmi dobrém stavu. Materiál hovězí kůže TuTu a bielastická tkaniny S1 s materiálem Microelastic 2.0, elastické vložky, reflexní vložky, prodyšný Nanofeel podšívka se stříbrným iontovým zpracováním, elasti... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
ROCKER kožená pánská moto bunda MBW
ROCKER kožená pánská moto bunda MBW
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím nevyužitou hodně málo nošenou koženou bundu na motorku od českého výrobce MBW. Velikost 58. 1,2 - 1,3mm silná broušená hovězí kůže, bezpečnostní švy - dvojité švy na exponovaných místech, vyjímatelné, nastavitelné CE protektory, vyjímatelný porotenový... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 600
 Kč
Dámské kalhoty Jeansy DATE AYRTON
Dámské kalhoty Jeansy DATE AYRTON
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám téměř nové nejeté kalhoty Ayrton DATE velikost 28/30 vnější vrstva ze 100% bavlny a streč textilie v úrovni třísel jeansy vyztužené podšívkou obsahující DuPont™ Kevlar® aramidová vlákna výškově nastavitelné certifikované chrániče kolen s certifikací... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Skladné chrániče kolen na motorku a skůtr O´Neal REDEEMA
Skladné chrániče kolen na motorku a skůtr O´Neal REDEEMA
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+++NEJSKLADNĚJŠÍ CHRÁNIČE NA MOTORKU - LEVEL 2!+++ +++MOŽNOST RYCHLÉHO ODEJMUTÍ PŘES BOČNÍ ZIP+++ Konstrukce se zipem, výborné odvětrávání, inteligentní hmota, anatomické tvarování, vhodné na celý den. Chrániče kolen - O´NEAL Redeema - černá Novinkou pro rok 2022 jsou tyto skvěle zpracované chrániče kolen vhodné na Trail, All-Mountain, Enduro, skútry, klasické motorky či Downhill. Chrániče O´NEAL Redeema využívají anatomický tvar, který skvěle padne a neomezuje i na celodenních vyjížďkách. Protektory chrániče jsou vyrobeny z inteligentní IPX hmoty, která při nárazu ztvrdne a skvěle rozkládá energii po celé ploše. Velkou výhodou je tenké provedení, které umožňuje chránič vozit pod kalhotami. Aby chrániče dr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
999
 Kč
PSí Hubík-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná
PSí Hubík-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
zánovní moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L (poslední foto rozměry),komplet šitá červenou nití nití,na foto není vidět výrazná zářivá světlá červená kůže, chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,reflexní prvky, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, dvojitá kůže, žádný potisk jen ruční šití, starší poctivá práce od kvalitního výrobce,cena nové byla velmi vysoká, vše plně funkční bez pádu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
RST Pro Series Evo Airbag CE kombineza EU58
RST Pro Series Evo Airbag CE kombineza EU58
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam 1x odzkouseno kombinezu RST Pro Series Evo Airbag CE kombineza EU58 - jako nova - nesedi mi velikost ( pribral jsem par kg ) - osobni vyzvednuti a vyzkouseni v Praze 9 nebo poslani balikem Specifikace zde: Perfektní volba pro okruhové ježdění. Pro Series Evo je evolucí kombinézy Pro Series 2021. Pro Series Evo je střižena méně agresivně než V4.1., je certifikovaná CE Level AAA a využívá strečové pohybové panely, které umožňují bezpečné použití airbagového systému In&Motion. V řadě nápadných barev nezůstanete na okruhu bez povšimnutí. Specifikace: Hlavní vnější materiál: Prémiová v bubnu barvená hovězí kůže Strečový materiál: 4-cestný tkaný streč s koženými flexibilními panely Vnitřní podšívka: Vyjímatelná pod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Bunda Modeka Aft Air
Bunda Modeka Aft Air
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam panskou bundu Modeka Aft Air velikost 3xl. Malo pouzivana asi 5x. Vycistena bez poskozeni. Puvodni cena 11 tis. Textilní bunda Modeka Aft Air Bunda Adventure do teplých dnů - takto je nazývána bunda německého výrobce Modeka. A právem. Vnější bunda je totiž kompletně vyrobena z hyperprodyšné Cordury AFT. Zkratka AFT znamená Air Flow Technology a poukazuje na významně vyšší uživatelské pohodlí při vysokých teplotách. Na rozdíl od tkaniny Cordura®, Cordura® AFT je úplet cca 1,8x prodyšnější. Odolnost obou materiálů je přitom velmi podobná. Například Cordura® AFT se vyznačuje dvakrát vyšší odolností vůči odření než typický nylon, čtyřikrát vyšší než polyesterová tkanina a sedmkrát vyšší než bavlna. Bunda je vybavena odepínací membránou Sympatex a vnitřní vložkou ve stylu softshell bundy. Šířku rukávu je možno upravit dvěma stahovacími pásky, šířku bundy v pase bočními zipy. Bunda má měkký neoprenový límeček se zavíráním na patent, který může být navíc upevněn k druhé straně... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Kotel Blaze Harmony 18 kW  INOX Lambda ihned k dodání
Kotel Blaze Harmony 18 kW INOX Lambda ihned k dodání
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zplynovací kotel, skladem BLAZE HARMONY na kusové dřevo Mechanická detekce paliva zajišťuje stáložár několik hodin. Komplexní ochrana proti korozi, 7 let záruka na kotlové těleso. Třípásmový přívod vzduchu. Izolovaná nerezová přikládací komora Integrované směšování vratné vody Komfortní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
138 298
 Kč
Rifle na motorku. s chrániči, vyztužené kevlarem. Nové
Rifle na motorku. s chrániči, vyztužené kevlarem. Nové
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám NOVÉ rifle na motorku. S chrániči a výztuhou z aramidu - kevlaru. Více velikostí: W32 L32 W34 L32 W34 L36 W36 L36 - pevnost a odolnost proti oděru - pohodlí a styl běžného streetového o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Nosítko MoniLu UNI START Coal Stars
Nosítko MoniLu UNI START Coal Stars
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji cca směs příležitostně používané nosítko stav 10/10 viz níže popis. Pořizovací cena 3700Kč. Nyní již bez využití. Pouze osobní převzetí Kladno/Praha. Inzerát platný do smazání. Rostoucí ergonomické nosítko MoniLu UNI START je uzpůsobené přímo pro potřeby nošení novorozenců. Vydrží od malého miminka, 3,5kg a 50cm, až do cca 1 roku (75cm). Popis a hlavní fakta: univerzálnost a vysoká funkčnost – jednoduše roste s vaším dítětem ověřené ergonomické nošení v ortopedicky správné M poloze, příznivé pro vývoj kyčlí a páteře dítěte maximální pohodlí pro dítě i rodiče – nošení na břiše, zádech i boku jednoduché nastavení (podporuje “střídání” rodičů), přizpůsobí se každé postavě jedinečný způsob přepnutí bočních popruhů pod zadeček miminka, který eliminuje tlak na páteř v prvních měsících života nastavení šířky sedu nosítka a výšky zádové opěrky magnetická zádová spona pohodlné celoutahovací ramenní popruhy s možno... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Kožená kombinéza Dainese dvoudílná na moto vel. 54
Kožená kombinéza Dainese dvoudílná na moto vel. 54
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám motocyklovou kombinézu. Nezničená, nepoškozená. Bez chrániče páteře, dvoudílná. Vel... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Dámské kalhoty na motorku Oxford Original Approved Jeggings
Dámské kalhoty na motorku Oxford Original Approved Jeggings
Prodám dámské kalhoty na motorku Oxford Original Approved Jeggings AA, barva: modré indigo. Nepoužité, neježděné. V obchodě 3480kč. Velikost viz foto s metrem. Kalhoty jsou vyrobeny z materiálu Armourlite™ super stretch s Kevlar® podšívkou. Vnitřní strana kalhot je z měkkého lyocell materiálu. Kalhoty jsou prodyšné a... (více v detailu)
1 690
 Kč
Moto jeansy 4SR Street Racing
Moto jeansy 4SR Street Racing
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
nabízím málo nošené tyto moto jeansy,,pěkné a zachovalé..velikost viz. foto..Moto jeansy od 4SR For Street Racing jsou vyrobeny z šedého 14 uncového denimu, který je ale díky přidanému elastanu dostatečně pružný a pohodlný. V oblasti kolen a sedací části jsou vyztuženy originálním vláknem DuPont™ Kevlar®. 14 uncový, šedý denim na kolenou, bocích a v sedací části zesílen Kevlar® tkaninou paměťové protektory Viscofoam na ky... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
CYLINDRICKÁ VLOŽKA TOKOZ PRO 400 43/63
CYLINDRICKÁ VLOŽKA TOKOZ PRO 400 43/63
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Cylindrickou vložku TOKOZ PRO 400 43/63 5 klíčů Možnost osobního předání Kam se ideálně hodí? Jsou vhodné pro náročné denní užívání. Perfektní volba do míst s požadavkem mimořádně vysoké bezpečnosti. Typicky pro hlavní vstupní dveře bytů, domů a firem. Výhody Mechanismus TOKOZ PRO se vyznačuje mimořádnou bezpečností, s třídou odolnosti 4 Chrání uzamčené prostory před všemi běžnými metodami vloupání Základní parametry bezpečnostní cylindrická vložka je certifikovaná dle ČSN EN 1303 (klasifikace bezpečnosti 6/2), s využitím ČSN EN 1627 (RC4) a NBÚ (Národní bezpečnostní úřad) mechanismus je uzamčen pomocí otočných stavítek 100% odolnost proti bumpingu a planžetování spolehlivě funguje i v... (více v detailu)
Středočeský kraj
790
 Kč
kožená motocyklová bunda s hrbem
kožená motocyklová bunda s hrbem
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
sportovní kožená motocyklová bunda s hrbem TT Replica zn. SR4,,velmi málo nošená a velice zachovalá..1,2 mm silná hovězí kůže černá, červená, perleťově bílá,YKK zipy, vnější plastové slidery na ramenech, testovány závodníky BSB špičkové chrániče Safe Tech na ramenou a loktech; certifikované dle EN 1621-1:2012 Level 2 T+ lokální perforace zajistí ventilaci bundy v horkých letních dnech rozsáhlá flexibilní streč na ruká... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, nová
Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, nová
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
nová zakázková moto kombinéza o firmy Force, dvoudílná, velikost cca 52 (poslední foto rozměry), dle tabulky rozměry souhlasí jen je o cca 10 cm celkově kratší, vhodná cca 170 cm, určitě třeba vyzkoušet jak píši zakázková výroba, je to nikdy nejela kombinéza tudíž bez jakýchkoliv vad,kombinéza nevhodnější pro straší modelovou řadu GSX-R (krásná věc k té ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Nová značková přilba+brýle, lyže / snb - GIRO Bad Lieutenant
Nová značková přilba+brýle, lyže / snb - GIRO Bad Lieutenant
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou snowboardovou/lyžařskou helmu GIRO Bad Lieutenant, vel. XS, 52-53 cm, 530 gr. Vzadu přeska pro brýle, zateplení na uších. Cena 750 Kč. Plus lyžařské brýle ZDARMA. Beroun, Praha a okolí, můžu dovézt. Tel. 777 330 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná
Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
zánovní zakázková moto kombinéza o firmy Force, dvoudílná, velikost cca 62-XXXL(poslední foto rozměry), pas-63, celková délka 157, délka nohavic 90, prsa 65, rukáv do podpaží 50,rukáv ke krku 77,urcite třeba vyzkoušet jak píši zakázková výroba pro opravdu velkého chlapa cca 130 a více kg, kombinéza nevhodnější pro straší modelovou řadu GSX-R (krásná věc k té správné motorce),veškeré nápisi ručně vyřezávané a šité, barvy jako nové, chrániče holeně, chrániče kol... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
prodám snb/lyžařskou helmu GIRO Bad Lieutenant, vel.S S
prodám snb/lyžařskou helmu GIRO Bad Lieutenant, vel.S S
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám snowboardovou/lyžařskou helmu GIRO Bad Lieutenant, vel. S, 53,5-55,5 cm, 528 gr. Vzadu přeska pro brýle, zateplení na uších. Používaná cca 3 týdny. Cena 350 Kč. Beroun, Praha a okolí, můžu dovézt. Tel. 777 330 292, e... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Suomy Lario-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná, nová
Suomy Lario-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná, nová
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
nová moto kombinéza dvoudílná, velikost 40-M odpovídá (poslední foto rozměry), kombinéza pro turistickou i lehce sportovní jízdu hovězí kůže silná 1,1 až 1,3mm kůže má 50 procentní voděvzdornost chrániče ramen, loktů a kolen ( vše odnímatelné) kevlarové výztuhy na bocích elastické zóny v oblasti rozkroku, zadní části nohou a na rukávech, kompletně perfórovan... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Skladné chrániče kolen na motorku a skůtr O´Neal REDEEMA
Skladné chrániče kolen na motorku a skůtr O´Neal REDEEMA
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+++NEJSKLADNĚJŠÍ CHRÁNIČE NA MOTORKU - LEVEL 2!+++ +++MOŽNOST RYCHLÉHO ODEJMUTÍ PŘES BOČNÍ ZIP+++ Konstrukce se zipem, výborné odvětrávání, inteligentní hmota, anatomické tvarování, vhodné na celý den. Chrániče kolen - O´NEAL Redeema - černá Novinkou pro rok 2022 jsou tyto skvěle zpracované chrániče kolen vhodné na Trail, All-Mountain, Enduro, skútry, klasické motorky či Downhill. Chrániče O´NEAL Redeema využívají anatomický tvar, který skvěle padne a neomezuje i na celodenních vyjížďkách. Protektory chrániče jsou vyrobeny z inteligentní IPX hmoty, která při nárazu ztvrdne a skvěle rozkládá energii po celé ploše. Velkou výhodou je tenké provedení, které umožňuje chránič vozit pod kalhotami. Aby chrániče dr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
899
 Kč
Dámská kožená bunda na motorku 4SR B-Monster Lady black
Dámská kožená bunda na motorku 4SR B-Monster Lady black
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dámskou koženou bundu na motorku, 4SR B-Monster Lady black, vel. 38. Bunda je jako nová, měla jsem ji na sobě pouze párkrát, jezdím v kombinéze. Bunda je vybavená chrániči Safe Tech splňujícími norm... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900
 Kč
Střelecká taška COP Range Bag 912 nová
Střelecká taška COP Range Bag 912 nová
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Střelecká taška značky COP, černá. Nová, vhodná i jako dárek. Variabilní možností uspořádání prostoru z vysoce kvalitního nylonu polyester 600D odolného proti roztržení pro profesionální nebo rekreační střelce. Celkový objem 35l, z toho hlavní přihrádka 24l a samostatné oddíly po stranách mají celkem 11l, odnímatelná vnitřní kapsa 8l, která má 2 předelníky upevněné na suchý zips – možnost posunout dle potřeby. Taška poskytuje opravdu velký prostor pro uložení střeliva, zásobníků, chráničů sluchu a veškerého dalšího střeleckého vybavení - na fotkách 6 zbraní –... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 499
 Kč
Celotělový chránič MODEKA vel.XL  NOVÝ
Celotělový chránič MODEKA vel.XL NOVÝ
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Celotělový chránič MODEKA vel.XL NOVÝ Prodyšná výstelka v části hrudníku. Poutavý design. Možnost regulace v rukávech. Celotělový chránič značky Modeka má protektory v oblasti ramen, loktů, předloktí a na zádech. Součástí je také chránič hrudníku vybavený prodyšnou výstelkou. Specifikace: Materiál: 90% Polyester, 10%... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 990
 Kč
Kožená kombinéza TTRace
Kožená kombinéza TTRace
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kvalitní kožená 2 – dílná dámská kombinéza od českého výrobce značky TTRace ve velikosti – 38/36. Ideální na štíhlou postavu cca. 165 – 173cm. Je nová, venku nejetá pouze doma odzkoušená, samozřejmě 100 % stav nové kombinézy. Matná hovězí 1,4 mm silná zdvojená kůže, pevné kompozitové CE chrániče na loktech ramenou a kolenou, kapsy pro hrudní chrániče, odepínací prodyšná síťovaná podšívka na zip – pratelná, perforované panely vpředu i vzadu, v ohebných částech pružný streč, mikroelastické panely v namáhaných místech, na zádech aerodynamický hrb, na kolenou suché zipy na slidery, atd. Původní vyšš... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty