Řidič sk. C+E, pravidelné kolečko

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C+E MKD, jezdíme pravidelné kolečko z Kopřivnice do Slovinska. Víkendy volné, přes týden se řidič ukáže doma. Vozidlo pravidelně servisované v autorizovaném servise. Požad... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Řidič sk. C+e, ADR na cisterny
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C+E, na ADR cisternu, MKD, jezdíme točky z ČR do Rakouska, Německa, Itálie, Francie. Víkendy volné, přes týden se řidič ukáže doma, záleží na vzdálenosti. Vozidlo pravidelně servisované v autorizovaném se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Přijmu řidiče C+E, sklápěcí návěs
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmu řidiče skupiny C+E pro rozvoz krmných směsí. Místo práce Marefy. Jezdí se ČR, SLovensko, Maďarsko. Denní návrat domů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Řidič sk. C
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C na rozvoz po České Republice. Pravidelné trasy, stálá místa vykládek. Nakládky v Olomouci - Hodolanech. Vozidlo do 12 tun je vybaveno hydraulickým čelem, pokud je toho méně, rozváží se dodávkou do 3,5 tuny.  Víkendy a sv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
44 000
 Kč
Hledáme řidiče C+E na MKD
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáme řidiče na MKD, stabilní práce CZ Morava - DE Bavorsko, víkendy volné, Možnost dohody o dodělání řidičského... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60 000
 Kč
Řidič VKD sk. CE 50.000 - 60.000
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
1.VKD:CZ-CZ Nabízíme: - náborový příspěvek 10.000,- po zkušební době - Po-Pá, víkendy volné, celkový čistý příjem: 50.000 – 60.000 CZK - stabilní práce - tahače MB Actros - přidělené stálé vozidlo - jednočlenné posádky vozidel - zvýhodněné PHM - neomezené volání a data - parkování v místě bydliště... (více v detailu)
Plzeňský kraj
60 000
 Kč
Řidič C
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C na rozvoz po České Republice. Pravidelné trasy, stálá místa vykládek. Nakládky v Olomouci - Hodolanech. Vozidlo do 12 tun je vybaveno hydraulickým čelem, pokud je toho méně, rozváží se dodávkou do 3,5 tuny.  Víkendy a sv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
44 000
 Kč
Firma LukaSped přijme řidiče sk. C+E Česko-Slovensko
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Firma LukaSped působící na trhu od roku 2000 hledá do týmu šikovného řidiče. -Jezdíme pouze vnitro a Slovensko. Převážně do okolí Bratislavy, kde se složí a naloží zpět do ČR. Z 80% se nakládá na stejných místech. -Víkendy volné, téměř každý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Řidič C , C+E
Zdravím Všechny. Mezi 11.10. - 20.10. 2024 a 27.10. - 2.11. 2024 mám volno. Pokoukávám tedy po brigádě- vnitro. Ř... (více v detailu)
2 000
 Kč
MD logistika přijme řidiče nákladního vozidla
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
MD logistika, a.s. přijme řidiče nákladního vozidla – PRAHA, DAŠICE. Nabízíme práci na vnitrostátní nebo mezinárodní přepravě (VKD/MKD). Práce v režimech 5 + 2 dny volno, 6 + 3 dny volno nebo 14denní turnus. Rozvoz zboží s předáním u zákazníka. Moderní vozový park (jízdní soupravy DAF/Schmitz). Hrubá měsíční mzda cca 55 000 až 75 000 Kč. Pravidelný výplatní termín. Celá mzda na výplatní pásce samozřejmostí. Náborový příspěvek 30 000 Kč. Odměna z... (více v detailu)
Pardubický kraj
75 000
 Kč
Přijmeme řidiče sk. C
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C s platným profesním průkazem, denní směny, pondělí až pátek, víkendy volné, nástup Ostrava-Poruba. Požadujeme čistý trestní rejs... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Nabídka práce pro řidiče sk. C+E. Vnitro i MKD.
Jsme rodinná firma, která se zabývá mezinárodní i vnitrostátní kamionovou dopravou. Sídlíme v Bohumíně, kde máme také vlastní dílnu, pumpu a zázemí pro řidiče. Disponujeme plachtovými i chladícími návěsy a po domluvě lze soupravu parkovat také u svého bydliště. Spolupráce je taktéž možná pokud je řidič z okolí Prahy. Každý řidič má přidělenou svoji soupravu. Vozový park firmy je složen z tahačů značky Volvo/Scania/Daf. Nabízíme mzdu 40 000 - 65 000 Kč. Atmosféra rodinné firmy. Zaměstnání na HPP ... (více v detailu)
65 000
 Kč
ŘIDIČ / ŘIDIČKA sk. C na depo DHL Modřice - denně doma
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Náplň práce HPP: *rozvoz skříňový MAN / EUROCARGO s HČ na stálé lince (cca 15 stopů) *spolupráce s kolegy a komunikace se zákazníky- vypsat denní uzávěrku a výkaz práce *udržování vozidla v čistotě a pravidelná kontrola technického stavu *pracovní doba pondělí až pátek od cca 6h a konec dle schopností (většinou 13-16h) Požadujeme: *korektní jednání, zodpovědnost, dochvilnost, samostatnost a spolehlivost *perfektní čeština, slušné jednání a komunikace *časovou flexibilitu- řidičský průkaz sk. C + profesák + psychotesty (můžeme zajistit) *čistý trestní rejstřík, slušná karta řidiče *přiměřená vzdálenost od depa - máme příspěvek ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
38 000
 Kč
Řidič / řidička sk. C depo GW Syrovice a denně doma
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Náplň práce HPP: *rozvoz v regionu skříňovým MAN / EUROCARGO s hydraulickým čele na stálé lince - start i cíl je vždy depo Syrovice *spolupráce s kolegy a komunikace se zákazníky- vypsat denní uzávěrku a výkaz práce *udržování vozidla v čistotě a pravidelná kontrola technického stavu *pracovní doba pondělí až pátek od cca 6h (dle pravidelného časového okna pro nakládku) a konec dle schopností (většinou 14-16h) Požadujeme: *korektní jednání, zodpovědnost, dochvilnost, samostatnost a spolehlivost *perfektní čeština, slušné jednání a komunikace *časovou flexibilitu- řidičský průkaz sk. C + profesák + psychotesty (můžeme zajistit) *čistý trestní rejstřík, slušná karta řidiče *př... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40 000
 Kč
Řidič sk. B na 8mi paletovou dodávku depo Modřice nebo Syrov
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Náplň práce HPP: *rozvoz skříňovou dodávkou (stačí řidičák B) s hydraulickým čelem na stálé lince v JM kraji - start a cíl je vždy na depu Modřice nebo Syrovice *spolupráce s kolegy a komunikace se zákazníky- vypsat denní uzávěrku a výkaz práce *udržování vozidla v čistotě a pravidelná kontrola technického stavu *pracovní doba pondělí až pátek od cca 6h a konec dle schopností (většinou 14-16h) Požadujeme: *korektní jednání, zodpovědnost, dochvilnost, samostatnost a spolehlivost *perfektní čeština, slušné jednání a komunikace *časovou flexibilitu *řidičský průkaz sk. B - u skříňové 8mi palety již požadujeme prokazatelnou profesní zkušenost na rozvozové dodávce *čistý trestní rejstřík *slušná karta řidiče *přiměřená vzdálenost od depa - je možné auto mít doma pokud řidič... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Řidič kamionu na pravidelné lince
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vzhledem k tomu, že se naše společnost neustále rozrůstá, tak hledáme nového řidiče kamionu pro mezinárodní přepravu. Jezdíme pravidelnou linku do D. Kamiony jsou Euro 6.Požadujeme:řidičské oprávnění C,E, profe... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
55 000
 Kč
Přijmeme řidiče sk. C+E, areály DHL JIRNY
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C+E, jedná se o převážení zboží mezi sousedícími ... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Řidič MKD C+E Pravidelná práce Drážďany
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Pravidelná noční linka z Drážďan. Linka jezdí pondělí až pátek. Víkendy volné. Řidič se každý den vrací domů. Na stálém vozidle se střídá řidič s druhým kolegou, který jezdí denní směnu. Na této pravidelné lince se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na přívěsu). Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem. Výhodné pro řidiče z pohraničí. Linky se dají v klidu stíhat podle nařízení 561/2006 (AETR) Požadujeme Řidičský a profesní průkaz pro skupiny C+E Průkaz ADR (v rámci firmy lze vyškolit), ale na lince je potřeba. Schopnost a ochotu pra... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60 000
 Kč
Přijmeme řidiče C+E, OV- SK Senec- OV
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C+E, na pravidelnou, noční linku, Ostrava- SK Senec- Ostrava.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
44 000
 Kč
Přijmeme řidiče C+E, OV- SK Senec- OV
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme řidiče sk. C+E, na pravidelnou, noční linku, Ostrava- SK Senec- Ostrava. Měsíční mzda v čistém:... (více v detailu)
Neuvedeno
Přijmeme řidiče C+E, OV- Praha- OV
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme řidiče C+E, Pravidelná linka, Ostrava- Praha- Ostrava, jezdí se jen v pracovní dny. Střídá se krátký- dlouhý týden. Práce je fyzicky nenáročná, pohodová, vhodná i pro starší ročníky, ženy, nena... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabídka práce řidič sk. B - denní linka - Praha - východ
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk.B pro pravidelnou denní linku Praha -východ - ok... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nabídka práce řidič sk. C - denní linka - Praha - východ
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk.C pro pravidelnou denní linku Praha -východ - ok... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič sk. C
Přijmeme řidiče sk.C pro vnitrostátní dopravu. Víkendy volné, mzd... (více v detailu)
45 000
 Kč
Řidič MKD sk. CE 60.000 - 70.000,-
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
MKD CZ-IT-CZ Nabízíme: - náborový příspěvek 10.000,- po zkušební době - Po-Pá, víkendy volné, celkový čistý příjem: 60.000 – 70.000 CZK - Souprava Volvo - přidělené stálé vozidlo - zvýhodněné PHM - neomezené volání a data Požadujeme: - ŘP sk (C+E)95 - profesn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
ŘIDIČ VKD
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Řidič MKD Hledáme řidiče VKD, práce pondělí - pátek, pravidelná linka Teplic do Crimmitschau (CZ-DE), víkendy volné, každý den doma Bydliště v okolí Teplic Nástupní plat 2400,- na den. Požadujeme: *Spolehlivost *flexibilitu *platné řidičské oprávnění *praxe v k... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty