Retro telefon Panasonic KX-TS520FXR

Retro telefon Panasonic KX-TS520FXR
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Klasický stolní telefon, který má všechny základní funkce pro snadné a rychlé volání. Jedná se jednolinkový telefonní systém vybavený praktickými vlastnostmi s přímou jednotlačítkovou volbou (3 čísla). Přístroj nabízí seznam odchozích hovorů (poslední hovor). Hlas... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Bezdrátový telefon Panasonic KX-TG8411FX
Bezdrátový telefon Panasonic KX-TG8411FX
Před 1 dny - SBAZAR
Stylový bezdrátový telefon moderní konstrukce a designu s 2,0" barevným plně grafickým displejem. Díky kompatibilitě se službou Identifikace volajícího je příchozí hovor hlášen zobrazením telefonního čísla volajícího. K příjemným funkcím patří také barevný pln... (více v detailu)
2 000
 Kč
Telefon Siemens Gigaset SL450A GO
Telefon Siemens Gigaset SL450A GO
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový, nepoužitý, originální balení, 100% stav Popis produktu: Gigaset SL450 je nástupce oblíbeného SL400. Prémiový vysoce výkonný bezdrátový telefon s prvotřídním designem. Perfektní z každéhu úhlu - důraz je kladen na provedení i design. 2,4" barevný TFT displej DECT/GAP bezdrátový telefon sluchátko s hliníkovým rámem Bluetooth 2.0 a micro USB pro synchronizaci dat s počítačem (pro připojení náhlavní soupravy, synchronizace kontaktů, nahrávání obrázků, šetřič displeje a vyzváněcích melodií) fce vibracall synchronizace Adressbook přes QuickSync (Outlook, Google-Kontakty) extra velký ad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 900
 Kč
Panasonic KX-TU155EXBN - telefon pro seniory (NOVÝ, ZÁRUKA)
Panasonic KX-TU155EXBN - telefon pro seniory (NOVÝ, ZÁRUKA)
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
!!!! PIŠTE POUZE SMS, TELEFON NEZVEDÁM !!! NEBO PŘES KONTAKTNÍ FORMULÁŘ !!! Panasonic KX-TU155EXBN černý Mobilní telefon - tlačítkový, 2,4" TFT 320 × 240, single SIM, fotoaparát: 0,3Mpx, Bluetooth, USB micro, SOS tlačítko, nabíjecí stojánek, baterie 1400 mAh, model 2022 ZCELA NOVÝ, NEVHODNÝ DÁREK, POUZE OTEVŘENÁ KRABIČKA, NIKDY NEPOUŽITÝ ZÁRUKA U ALZA.CZ DO 26.11.2025 Panasonic KX-TU155EXBN je tlačítkový telefon navržený pro seniory Panasonic KX-TU155EXBN v černém provedení je ideální volbou pro seniory – jedná se o klasický tlačítkový mobilní telefon s velkými přehlednými, a především dobře rozlišitelnými klávesami pro snadnou orientaci a psaní i s hůře pohyblivými prsty. Displej je v tomto případě barevný a má úhlopříčku 2,4". Velkou předností telefonu je také dlouhá výdrž na jedno nabití a samozřejmě nechybí ani důležité SOS tlačítko pro přivolání pomoci. Panasonic KX-TU155EXBN s atraktivní výbavou U tohoto modelu také oceníte to, že přístroj není vybavený zbytečnými funkcemi, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
799
 Kč
Prodám mobilní telefon Aligator A880 GPS Senior-černý.
Prodám mobilní telefon Aligator A880 GPS Senior-černý.
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám mobilní telefon Aligator A880 GPS Senior-černý. Perfektní stav, jako nový. Kompletní balení včetně stojánku, nabíječky a nové baterie. Je to jeden z nejlepších telefonů Aligator. Přehledný, velké tlačítka, přehrává 3gp video. Možnost přidat vlastní vyzvánění pro příchozí hovor. Rádio hraje bez sluchátek. Elegantní telefon né jen pro seni... (více v detailu)
Zlínský kraj
999
 Kč
Kancelářský telefon Panasonic KX TG8511FXB
Kancelářský telefon Panasonic KX TG8511FXB
Před 338 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Plně funkční . Kompletní balení , dle foto . Stylový bezdrátový telefon s barevným 2" plně grafickým displejem a protiskluzovou úpravou. Podsvícení klávesnice a displeje, hlasitý telefon, seznam na 200 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
249
 Kč
Retro starý sluchátkový telefon PANASONIC
Retro starý sluchátkový telefon PANASONIC
Před 544 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
vč.trafa a telefonního kabelu. Plně funkční. Nutné koupit novou baterii do sluchátka.
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Retro mobilní telefon - Panasonic GD35
Retro mobilní telefon - Panasonic GD35
Před 256 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prosím, nevolejte mi a nežádejte mě o slevu ani osobní předání. ------------ Stav viz foto. Včetně baterie. Bez nabíječky. Sběratelský kus. Nemám nabíječku, takže ho nemůžu otestovat. Nedá se předvíd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
303
 Kč
Retro mobilní telefon - Panasonic EB-G400
Retro mobilní telefon - Panasonic EB-G400
Před 225 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Stav viz foto. Je bez baterie, takže ho nemůžu otestovat. Vzhledem ke stáří telefonu se nedá předvídat, jestli bude funkční, takže ho prodávám bez jakékoliv z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
217
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty