Prodej novostavby rodinného domu Čankovice (Chrudim)

Prodej novostavby rodinného domu Čankovice (Chrudim)
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, právě dostavujeme novostavbu RD o užitné ploše 105m2 a dispozici prostorné 4kk s velkou zahradou na kraji ob... (více v detailu)
Před 3 dny
Pardubický kraj
6 270 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej novostavby rodinného domu v Obci Zvěstov, část obce V
Prodej novostavby rodinného domu v Obci Zvěstov, část obce V
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu v obci Zvěstov, část obce Vlastišov o dispozici 4 kk. Novostavba se nachází na vlastním pozemku o výměře 1407 m², příjezd na pozemek z obecní komunikace. RD je ve fázi hrubé stavby, majitel projektu dokončí ideálně dle požadavků nového majitele. Vytápění domu řešeno tepelným čerpadlem s rozvodem podlahového vytápění, voda z vlastního vrtu na pozemku, ... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žehušicích, ul. Písečná
Prodej rodinného domu v Žehušicích, ul. Písečná
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej jedinečné novostavby rodinného domu s dispozicí 5+kk v klidné části malebného městysu Žehušice. Kolaudovaná novostavba z roku 2020 se štítkem energetické úspornosti v kategorii "C" se rozkládá na ploše 150 m² užitné plochy na samostatném pozemku o rozloze 951 m². Nadstandardní obytná koncepce spojuje pohodlné bydlení s možností vyčlenění prostoru pro kancelář či provozovnu s nezávislým vstupem a toaletou. Dům je vybaven tepelným čerpadlem a podlahovým vytápěním doplněným o krbová kamna pro útulné teplé večery. Součástí nemovit... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Habrech
Prodej rodinného domu v Habrech
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
V obci Habry čeká na svého nového majitele novostavba rodinného domu o dispozici 4+kk. Nachází se v klidné zástavbě na pozemku o rozloze 960 m2. MŠ, ZŠ, obchod i poštu najdete v obci. Dům je před dokončením, což poskytuje ideální možnost přizpůsobit si detaily podle vlastního vkusu. Do možnosti okamžitého nastěhování zbývá dodělat podlahové krytiny, interiérové dveře, kuchyň, obklady a vybavení koupelny. Dům je vybaven tepelným čerpadlem. V rámci úspory energie také přípravou pro krbová kamna a možností in... (více v detailu)
Přidáno včera
Kraj Vysočina
5 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+kk, 55 m², Hřivčice, Peruc
Prodej rodinného domu 3+kk, 55 m², Hřivčice, Peruc
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 3+kk na pozemku o celkové výměře 169 m2. Prostorný dům v klidné lokalitě ve vesnici Hřivčice. V přízemí se nachází vstupní chodba, prostorná kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, koupelna s toaletou. V 1. NP se nachází ložnice a dětský pokoj. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva. Veškerá občanská vybavenost je v obci Peruc nebo Louny. V okolí jsou lesy a krásn... (více v detailu)
Před 1 dny
Ústecký kraj
3 169 999
 Kč
Prodej novostavby krásného slunného bytu
Prodej novostavby krásného slunného bytu
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej novostavby krásného slunného mezonetového bytu 3+kk s nízkou spotřebou energií. Byt má rozlohu 88 m2, technickou místnost, velkou terasu, cca 150 m2 zahrádky + parkovací stání, v dojezdové vzdálenosti 7 ... (více v detailu)
Před 3 dny
Pardubický kraj
4 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu 96 m2, Nekoř
Prodej rodinného domu 96 m2, Nekoř
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Chcete-li bydlet v novém, sousedy spočítat do slova na prstech jedné ruky a mít kolem sebe nádhernou přírodu, prosím, pohodlně se usaďte a čtěte dál. Dřevostavba z roku 2022 je obklopena zelení a za deset minut chůze můžete být u vodní nádrže Pastviny. Zda-li pořídit k domu bazén, je tedy na zvážení. Díky tepelnému čerpadlu jsou náklady v tomto domě necelé čtyři tisíce korun a to včetně vody. Tepelný komfort zajišťuje podlahové vytápění. Koupelna disponuje jak vanou, tak sprchovým koutem. Celý design domu je velice příjemný. Zvolené odstíny podlahy a dveří jsou světlé a tak se budou hodit takřka ke všemu. Dominantou je zde velká bílá lesklá kuchyně, kde si na své přijde ne jeden kuchař. Také dispoziční uspořádání je velice jednoduché a proto působí přívětivě. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Z obývacího pokoje je vstup na terasu... (více v detailu)
Přidáno včera
Pardubický kraj
6 490 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu ve Skupicích
Prodej novostavby rodinného domu ve Skupicích
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní a moderní novostavbu rodinného domu typu 4+kk s celkovou užitnou plochou 125 m², situovanou v klidné a žádané části obce Skupice u Chrudimi (8 km). Tento samostatně stojící dům je umístěn na rozlehlém pozemku o ploše 1567 m², který svým majitelům nabízí prostornou zahradu pro odpočinek a zábavu. Vytápění domu je řešeno velmi ekonomicky a ekologicky prostřednictvím tepelného čerpadla a podlahového topení, které garantuje vysoký komfort bydlení. Integrace komínu s přípravou pro instalaci krbových kamen dodává inte... (více v detailu)
Před 6 dny
Pardubický kraj
8 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Lipov, okres Hodonín, o dispozi
Prodej rodinného domu v obci Lipov, okres Hodonín, o dispozi
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 5 + 1 v obci Lipov č. p. 528, okres Hodonín. S celkovou podlahovou obytnou plochou 189 m² poskytuje dostatek prostoru pro možnosti pronájmu a další využití. Dům je zděný, je částečně podsklepený a má dvě nadzemní podlaží, která jsou zastřešeny plochou střechou. Dům je samostatně stojící a je řešen jako jednobytový. Dům je napojen na veškeré IS. Vytápění je ústřední plynovým kotlem. Nemovitost je pronajímána, nájemní smlouva na dobu určitou do 31. 12. 2025. Nájemníci mají předplacenu celou dobu nájmu. Měsíční nájemné činí 13.000 Kč, služby si hradí nájemce sám. Dojezdové vzdálenosti autem: Veselí nad Moravou 16 minut Uherské Hradiště 28 minut Uherský Brod 25 minut Strážnice 14 minut Skalica 25 minut. Stav objektu je velmi dobrý, což minimalizuje náklady na případné renovace a zaručuje dlouhodobou udržitelnost investice. Asfaltová vozovka a kanalizace zvyšují komfort bydlení. Investice tohoto ty... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 255m se zahradou 1414m Husova Velké Po
Prodej rodinného domu 255m se zahradou 1414m Husova Velké Po
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji volně stojící rodinný dům o vnitřní velikosti 255m2 se zahradou 1414m2, nacházející se v ulici Husova, obci Velké Popovice. Dům se skládá ze dvou podlaží, v hlavním obytném se nachází 3 samostatné neprůchozí ložnice, dále velký obývací pokoj se vstupem na terasu (30m2), kuchyně, velmi prostorná vstupní hala a koupelna (s rohovou vanou, sprchou a WC). Obě podlaží domu jsou spojena schodištěm, kde je skryta prádelna. V přízemí se pak nachází prostorná garáž (80m2) s dílnou, druh... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
18 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Mníšku pod Brdy - Rymaně
Prodej rodinného domu v Mníšku pod Brdy - Rymaně
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům, určený k celkové rekonstrukci, v žádané lokalitě Mníšek pod Brdy - Rymaně o stávající dispozici 5+1 a užitné ploše 90 m². Původní kamenné stavení z doby kolem roku 1890 bylo přestavěno v šedesátých letech minulého století a svou stávající podobu dům získal v roce 1985, kdy byla přistavěna přední zděná část. Součástí domu, umístěného na rovinatém pozemku s velkorysou výměrou 1318 m², je také velký skladovací prostor, který může být přestavěn na dvojgaráž a pod přední částí domu se nachází menší sklep. Ideální lokal... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
6 280 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu, Frýdek - Místek, Skalice
Prodej novostavby rodinného domu, Frýdek - Místek, Skalice
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kvalitní novostavba rodinného domu o dispozici 4+KK, o užitné ploše 103 m2 s krytým parkovacím stáním pro 2 vozy, pozemkem o velikosti 824 m2 je na krásném a klidném místě ve Skalici s příjemnou atmosférou a perfektním dosahem všeho potřebného a připravena k nastěhování. Dům je koncipován jako jednopodlažní. Nachází se zde obývací pokoj s otevřenou kuchyní a se vstupem na zahradní terasu, spíž, chodba, ložnice s vlastní šatnou, 2 samostatné pokoje, toaleta, koupelna se samostatně stojící vanou, sprchovým koutem a wc, předsíň a technická místnost. Rozloha obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní činí 35 m2. Součástí kuchyňské linky s ostrůvkem jsou rovněž vestavné spotřebiče jako je myčka, horkovzdušná trouba, indukční deska a digestoř. Spíž je vhodně umístěna přímo vedle kuchyně a pokoje, ty jsou neprůchozí. Zděná zateplená stavba je z kvalitních materiálů, zdivo Porotherm, zateplení fasády polystyren 18cm. Vytápění řeší kvalitní tepelné čerpadlo, umístěné v technické místnosti, zn. Ni... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
8 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 104 m2 Pardubická, Dolní Ředice
Prodej rodinného domu 104 m2 Pardubická, Dolní Ředice
Před 2 dny - BAZOS
Toužíte po bydlení v domku s terasou a zahradou, ale nebaví vás běhat po stavebních úřadech, čekat na mnohá povolení a bojovat s úředním šimlem? Mám pro vás elegantní řešení. Můžete si pořídit bydlení vašich snů již hotové a vyhnete se těmto zatěžkávacím zkouškám. Rodinný dům na vás čeká v obci Dolní Ředice a Vaše rodina zde nalezne vše, co si může přát a to je zejména zázemí a klid. Tato novostavba typu bungalov 5+kk s dvěma parkovacími stáními disponuje propojením kuchyňského koutu s obývacím pokojem a to Vám umožní mít neustálý kontakt s rodinou i hosty. Prostorná koupelna nabízí rychlou sprchu před prací a nebo klidnou koupel ve vaně po celodenním shonu. Samozřejmostí domu je technická místnost a podlahové vytápění po celém domě, které je vytápěno pomocí tepelného čerpadla. Ráno si můžete vychutnáte ... (více v detailu)
Před 2 dny
7 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 150 m2 Okružní, Kynšperk nad Ohří
Prodej rodinného domu 150 m2 Okružní, Kynšperk nad Ohří
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dům se je v původním stavu, avšak s již dokončenou střechou a plastovými okny. Pro vaše pohodlí je vybaven ústředním topením a plynovým kotlem, čímž si můžete být jisti optimálním tepelným komfortem ve všech ročních obdobích. Na půdě domu naleznete jednu vytápěnou místnost, ideální pro pracovnu nebo odpočinkový koutek. Zbytek půdy slouží jako praktický úložný prostor, díky kterému můžete udržet svůj domov bez zbytečného nepořádku. Dům sice nenabízí podsklepení, avšak vytvořený sklípek ve skále poskytuje skvělé možnosti skladování a je výborným místem pro vaše oblíbené víno či domácí konzervy. Poloha domu je tichá a klidná, a přesto jen kousek od veškeré občans... (více v detailu)
Před 1 dny
Karlovarský kraj
3 550 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Cena včetně výstavby RD, IS, příjezdové komunikace a DPH., Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120 o velikosti 5+kk o podlahové výměře 120 m² v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku a napojena na rodinný dům. Pozemek (číslo.1) o rozloze 638 m² je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 13,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m², který může sloužit jako přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekupe... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
8 692 400
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu o dispozici 5kk a velikosti
Prodej novostavby rodinného domu o dispozici 5kk a velikosti
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
POSLEDNÍ DVA DOMY PRVNÍ ETAPA AKČNÍ CENA! Nabízíme Vám k prodeji novostavbu řadového domu v novém developerském projektu „Slunečný vrch“ v Kaplici cca 30 km od Českých Budějovic. Dům je dispozičně řešený jako 5+kk o velikosti 142 m2 s parkovacím stáním pro dvě auta, oplocenou zahradou a terasou. 1. NP sestává ze vstupní předsíně, prostorné kuchyně s obývacím pokojem, ložnice a koupelny s toaletou. V 2. NP se nachází 3x obytný pokoj (ložnice a 2 dětské pokoje), předsíň a koupelna s toaletou. Velkou výhodou dvoupodlažního domu je dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Terasa o rozloze 19 m2 a zahrada o rozloze ... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
6 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu 135 m2 Na Dvorcích, Mnichovo Hradiště
Prodej rodinného domu 135 m2 Na Dvorcích, Mnichovo Hradiště
Před 2 dny - BAZOS
Dobrý den, v exkluzivním zastoupení vlastníka Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 6+1, který se nachází v atraktivní památkové zóně města Mnichovo Hradiště, pouhých pár kroků od nádherného areálu zámku Mnichovo Hradiště. Rodinný dům ve stavu před rekonstrukcí, tvořený původní částí a větší přístavbou z roku 1969 zaujme především svým prostorem (užitná plocha 135 m2) a velkou, svažitou zahradou o rozloze 544 m2. Vytápění zajišťují kotle na TP. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. V přízemí domu se nachází 3 obytné místnosti, kuchyň, koupelna s toaletou a vstup na zahradu. V prvním nadzemním podlaží jsou pak další 3 obytné místnosti, vstup do podkrovního prostoru a vstup na terasu. Pův... (více v detailu)
Před 2 dny
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Skupicích
Prodej rodinného domu ve Skupicích
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní a moderní novostavbu rodinného domu typu 4+kk s celkovou užitnou plochou 125 m², situovanou v klidné a žádané části obce Skupice u Chrudimi (8 km). Tento samostatně stojící dům je umístěn na rozlehlém pozemku o ploše 1499 m², který svým majitelům nabízí prostornou zahradu pro odpočinek a zábavu. Vytápění domu je řešeno velmi ekonomicky a ekologicky prostřednictvím tepelného čerpadla a podlahového topení, které garantuje vysoký komfort bydlení. Integrace komínu s přípravou pro instalaci krbových kamen dodává inte... (více v detailu)
Před 6 dny
Pardubický kraj
8 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, bazén, terasa, druhý RD 3+1, vin
Prodej rodinného domu 6+kk, bazén, terasa, druhý RD 3+1, vin
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme novostavbu rodinného domu o dispozici 6+kk, kde se aktuálně vyřizuje kolaudace, v obci Strachotice u Znojma. Zastavěná plocha domu činí 431 m2, dále se v zadní části pozemku nachází druhá nemovitost v hrubém stavu, kterou je možné využít jako druhý rodinný dům o dispozici 3+1 nebo garáže a sklady, popřípadě vinařské apartmány, zastavěná plocha této druhé nemovitosti je 122 m2 a třetí částí prodeje je vinný sklep o možnosti zastavěnosti 100 m2. V rámci ceny je i dokončení fasády a svodů okapů, u fasády má kupující výhodu možnosti zvolení finální barvy, kterou nechá prodávající na svoje náklady dokončit. Celková výměra všech parcel činí 1641 m2. Novostavba rodinného domu 6+kk je ze zdiva Porotherm s vazníkovým krovem a pálenou taškou Samba, okna plastová trojsklo, velice kvalitní kuchyně německé výroby, kuchyňské studio KitchenStory, včetně značkových spotřebičů. Dům perfektně zateplen v energetické třídě B (nízkoenergetická). Teplovodní podlahové topení v celé plo... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
13 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 120 m2 v centru Zlína s krásným pozemk
Prodej rodinného domu 120 m2 v centru Zlína s krásným pozemk
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01529 Hledáte dům v centru Zlína, a přitom na velmi klidném místě u lesa? Je pro Vás důležité absolutní soukromí a pěší dostupnost do centra města? Jedná se o opravdu jedinečnou nabídku rodinného domu 10 minut chůzí od centra města. Zde se domy neprodávají. Zde se dědí. Přesto zde pro Vás jeden mám. Stávající dispozice dvoupatrového domu je 3+1 o podlahové ploše 120 m2. Dům je kompletně podsklepen, kde se nachází i prostorná garáž. Před domem je další prostor pro parkování jednoho vozu, klidně dodávky. Tento dům je určen pro klienta, který si dům předělá podle svých představ. Prostoru k realizaci má opravdu hodně. Přístavbou k domu se dá změnit dispozice klidně na 5+kk s prostorem až 200 m2podlahové plochy, s parkováním pro 2 - 3 auta apod. Ve fotkách. najdete vizualizaci možného budoucího stavu. Největší výhody tohoto domu je místo, ideální pozemek o velikosti 642 m2, z čehož bude cca 450 m2 zahrady, na kterou se Vám vejde třeba i bazén, terasa a zahradní domek na nářadí. Př... (více v detailu)
Před 1 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, Ve Stráži - Psáry, ev.č. 15432
Prodej rodinného domu, Ve Stráži - Psáry, ev.č. 15432
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 15432 Nabízím Vám k prodeji dřevostavbu rodinného domu v obci Psáry. Dům z roku 1983 je postavený na pozemku o celkové rozloze 749 m2. Disponuje třemi patry, dispozicí 5+kk a dvěma koupelnami. Dům je celý podsklepený. V přízemí domu najdete vstupní chodbu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a kamny, pokoj, koupelnu s vanou a toaletou. V podkroví se nachází tři pokoje a menší koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V suterénu jsou dvě velké místnosti a menší komora. Jedna z místností lze využít jako garáž. Dům prošel částečnou rekonstrukcí – rozvody v mědi, částečně vyměněná okna za plastová,... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
12 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 51 m2 Krále Jiřího, Týnec nad Labem
Prodej rodinného domu 51 m2 Krále Jiřího, Týnec nad Labem
Před 3 dny - BAZOS
Jste kreativní a rádi si vše přizpůsobíte dle svých představ, máte příležitost si vytvořit Své bydlení jen 150 m od Masarykova náměstí v Týnci nad Labem. Není Vaší oblibou vlastnit byt a chcete mít kouzelné místo pro posezení s přáteli a rodinou, kde máte hezký výhled na vodárenskou věž přímo ze zahrady. Tak to jsou tyto řádky určené přímo Vám a zpozorněte. Řadový rodinný dům o současné dispozici 2+1 a výměře 51 m2 lze snadno při rekonstrukci rozšířit o další pokoj či koupelnu. Nabízí se i možnost dostavby patra s dalšími třemi až čtyřmi pokoji. Chcete-li mít v domě udírnu, tak ji postačí zrenovovat, již je v domě. Na zahradě za domem je původní sklad ze kterého můžete vytvořit krásnou pergolu a ani Vás to nebude moc stát. Pro uskladnění potravin je k dispozici 6 m2 sklep pod nemovitostí nebo pro Vaší soukromou vinárnu. V chodníku před vchodem je přípojné místo ke kanaliz... (více v detailu)
Před 3 dny
2 999 990
 Kč
Prodej rodinného domu, PV - Nučice
Prodej rodinného domu, PV - Nučice
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Novostavba rodinného domu! Kolaudováno v podzimním období roku 2020. Tato moderní dřevostavba nabízí veškerý komfort rodinného bydlení. S podlahovou plochou 154 m2 je ideálním domovem pro vaši rodinu. Umístěn na pozemku o rozloze 694 m2, tento přízemní bungalov je ve stavu velmi dobrém a splňuje nejvyšší standardy kvality. Vodovod je zajištěn z centrálního zdroje, a to jak z řádu, tak z vlastního zásobníku. Aktuálně probíhá v obci dokončení napojení na veřejnou kanalizaci, plánované na květen/červen 2024. Do té doby je k dispozici jímka. Tato nemovitost nabízí širokou škálu moderního vybavení, včetně tepelného čerpadla, které slouží nejen k vytápění, ale také jako klimatizace. K dispozici jsou rovněž krbová kamna v obývacím pokoji. Podlahy jsou z plovoucích materiálů ... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej Rodinného domu 5+kk, 153 m2, pozemek 676 m2 - Uherský
Prodej Rodinného domu 5+kk, 153 m2, pozemek 676 m2 - Uherský
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01837 Nabízím Vám k prodeji prostorný rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Uherského Brodu. Tento dům nabízí komfortní bydlení s moderním designem a kvalitními materiály. Vedle domu se nachází kryté parkovací stání pro dvě auta, které zajistí pohodlné a bezpečné parkování. K dispozici je také garáž, která může sloužit nejen pro další vozidlo, ale i jako úložný prostor či dílna. Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají kombinaci pohodlí, praktičnosti a atraktivního prostředí. - užitná plocha 153 m2, celková plocha 205 m2, pozemek 676 m2 - garáž 27 m2 + kryté parkovací stání pro dvě auta - rekuperace, podlahové topení, příprava na studnu - v obývacím pokoji vstup na úžasnou terasu 25 m2 Ve vstupní chodbě hned po pravé straně narazíte na komoru. Dále se po pravé straně nachází koupelna s WC a sprchovým koutem. Pokračujete chodbou a vstoupíte do prostorného obývacího pokoje, který je propojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Z nich se dostanete HS portálem na úžasnou a klidnou ... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
8 950 000
 Kč
Prodej Novostavby Rodinného Domu 208 m2, Chotíkov
Prodej Novostavby Rodinného Domu 208 m2, Chotíkov
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte luxusní bydlení blízko přírody, ale s docházkovou vzdáleností do Plzně? Pak už dál hledat nemusíte! Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Chotíkov v lokalitě nově realizované výstavby na jihu obce. Dům má užitnou plochu necelých 208 m2, podlahová plocha pak činí 139 m2. Dům je dispozičně řešen jakožto 5+1 ale díky energetické třídě B - velmi úsporný, se nemusíte bát o vysoké účty za energie. Vytápění zajišťuje kondenzační plynový kotel a po domě je rozvedeno podlahové vytápění, které zajišťuje komfort za všech podmínek. V domě se nachází tři koupelny, ty jsou plně dokončeny a vybaveny, stejně jako kuchyně a některé pokoje - díky tomu Vás již nečekají žádné dokončovací práce, jako tomu u některých novostaveb bývá a můžete se tudíž ihned nastěhovat. Je třeba zmínit, že se jedná o takzvaný iontový dům, což je ve své podstatě trend moderních "zdravých domů", které jsou založeny na vědecké práci, která obdržela Nobelovu cenu, zabývající se pozitivním vlivem záporných iontů na bun... (více v detailu)
Před 7 dny
Plzeňský kraj
19 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu 270 m2 V Důlni, Úpice
Prodej rodinného domu 270 m2 V Důlni, Úpice
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci v klidné části města Úpice. Výhodou je jeho umístění v bezprostřední blízkosti přírody, kde budete obklopeni rozlehlými pozemky. Dojezdová vzdálenost do okresního města Trutnov je 15 min. Jedná se o zděnou stavbu s jedním nadzemním podlažím, celková užitná plocha je 270 m2, pozemky o rozloze 19 720 m2 .Dům je ze 2/3 podsklepený. V přízemí domu se nacházejí 2 pokoje, koupelna, technická místnost, toaleta. Obytná část je průchozí do bývalé stodoly, kterou je možno využít k vybudování obývacího pokoje s kuchyní. Podobně lze využít také prostornou místnost v 1. patře, ve kterém se nachází další 2 pokoje. Nemovitost tak můžete zrekonstruovat do podoby dvougeneračního domu nebo rodinného domu, který bude poskytovat dostatek prostoru pro rodinu s dětmi. Vytápění je aktuálně řešeno krbovými kamny, dům je napojen na obecní vodovod. Odvod odpadních vod není řešen, ale je možné ... (více v detailu)
Před 5 dny
Královéhradecký kraj
3 800 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty