Rodinný dům s garáží: Financování splatkami pro každého

Rodinný dům s garáží: Financování splatkami pro každého
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
V malebné obci Únějovice, ukryté v srdci klidného venkovského prostředí, se nabízí jedinečná příležitost pro všechny, kteří touží po vlastním domově a mají v sobě kreativního ducha. Rodinný dům s celkovou plochou 90 m² stojí na vlastním pozemku, je bez věcných břemen a představuje skvělou základnu pro přetvoření interiéru podle vlastních představ a potřeb. Součástí této nemovitosti je také garáž o výměře 39 m2 s praktickou montážní jamou pro opravy a údržbu vozidla. To ocení zejména ti, kteří mají rádi aktivní přístup k údržbě svých věcí a chtějí mít vše po ruc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Rodinný dům se stodolou a uzavřeným dvorem v malebné obci Ba
Rodinný dům se stodolou a uzavřeným dvorem v malebné obci Ba
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
, Prodej rodinného domu v obci Bavorov, okres Strakonice – výzva pro odvážné! Hledáte dobrodružství, které vám nabídne šanci vytvořit svůj vysněný domov od základů? Tento rodinný dům v obci Bavorov čeká právě na vás! Dům je v původním stavu, s novou střechou, ale vyžaduje kompletní rekonstrukci, včetně vyklizení. Jedná se o nemovitost pro ty, kteří se nebojí výzev a vidí potenciál i tam, kde jiní vidí pouze práci. Dům nabízí: Velkou koupelnu, Skladové prostory, Dva pokoje, Kuchyň spojenou s obývacím pokojem, Vstup na půdu, kde je možné vytvořit prostornou půdní vestavbu. K nemovitosti patří... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 990 000
 Kč
Dvoupodlažní rodinný dům 5+1, NOVĚ s fotovoltaikou
Dvoupodlažní rodinný dům 5+1, NOVĚ s fotovoltaikou
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
NOVĚ byla instalována fotovoltaika. U této zakázky je možné zprostředkovat zahradu cca 3 min. chůze od domu. Máte velkou rodinu? Potřebujete si odpočinout od dětí a jak se říká je někam "upíchnout"? Nebo se naopak staráte o své rodiče ve stáří a chcete je mít je co nejblíže? Nabízíme vám k prodeji dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 5+1 s užitnou plochou více jak 200m2. Výhody: Každé patro má svou vlastní kuchyň, koupelnu s odděleným WC a připojení na televizi. Slyšíte? Televizi!… Vaše dospívající děti tak mohou mít v patře naprosté soukromí a vůbec všechno, co potřebují ke svému pubertálnímu životu. Když jim k tomu pořídíte vlastní žehlící prkno, tak budou připraveni na život úplně :-) Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2019. Momentálně slouží jako tranzitní ubytování a penzion pro místní dělníky. V prezentaci naleznete reálný stav nemovitosti a současně i vizualizace, které Vám mohou pomoci s představivostí a nápady, jak nemovitost uzpůsobit k vašemu bydlení. Dispoziční ře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 790 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům 4+1, 130 m2 - Karviná - Ráj
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 03346, Rodinný dům o velikosti 4+1 se nachází v části obce Karviná-Ráj. V přízemí domu je zádveří, chodba, tři obytné pokoje, průchozí kuchyně, jídelní prostor, samostatné WC, koupelna. Na nemovitosti byly vyměněny okna, v roce 2018 byla zrekonstruována komplet střecha – kanadský šindel, krovy, osb desky, dešťové svody, oplechování. Rodinný dům je možné vytáp... (více v detailu)
3 480 000
 Kč
Vícegenerační rodinný dům v Nové Vsi u Bakova nad Jizerou
Vícegenerační rodinný dům v Nové Vsi u Bakova nad Jizerou
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám původní rodinný dům, který byl v posledních letech využíván firmou jako ubytovna, čemuž odpovídá současné řešení místností. Vnitřní uspořádání domu lze jednoduchými úpravami vrátit do původního stavu. Dům je částečně podsklepený, vstupní dveře a okna jsou plastová. V přízemí domu se nachází byt 2+1 s vlastním vstupem, s koupelnou s menší vanou a WC. Byt má samostatný plynový kotel instalovaný v koupelně. Další vchod ze dvora zajišťuje v 1. NP vstup do bytu 3+kk s koupelnou a WC, a dále přístup do 2. NP, kde se nachází celke... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej, rodinný dům s penzionem, Velká Hleďsebe, okr. Cheb
Prodej, rodinný dům s penzionem, Velká Hleďsebe, okr. Cheb
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
informace v realitní kanceláři, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v obci Velká Hleďsebe u Mariánských Lázní, okr. Cheb. Celková plocha pozemku činí 996 m². V hlavní tj. žluté budově se nacházejí dvě bytové jednotky (v 1.NP je byt 3+kk a v 2.NP je byt 2+1). Objekt je možné využívat jako vícegenerační. Budova byla vystavěna v 1. polovině 20. století. Objekt je zděný. Otop je řešen jako ústřední z kotle na tuhá paliva. V objektu jsou nové rozvody ÚT a nové deskové radiátory. Objekt je napojen na kanalizační a vodovodní obecní řad. Dále je k dispozici studna na vodu. Okna jsou nová plastová. Dále se na pozemku nachází objekt tzv. penzionu, kde jsou vybudovány dvě samostatné garsoniéry (1+0) s vlastním sociálním zázemím. Nemovitost tedy nabízí i zajímavé komerční řešení. Dále je zde objekt, který tvoří budova bývalého hospodářského stavení a je zde dále garáž pro osobní automobil. Zast... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, obec Čechy, okr. Přerov
Prodej, rodinný dům 4+1, obec Čechy, okr. Přerov
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům v klidné obci Čechy, okres Přerov, který představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s úžasným potenciálem, a kteří se zároveň nebojí pustit do stavebních úprav a chtějí si vybudovat domov přesně podle svých představ.  Tento dům s dispozicí 4+1 a plochou 115 m² nabízí skvělé bydlení pro rodinu. V přízemí se nachází kuchyně, dva velké pokoje, menší pokoj, koupelna s WC, samostatná toaleta, chodba a veranda. První patro nabízí další menší pokoj, chodbu a rozlehlou půdu o velikosti 76 m². Dům je částečně podsklepený a vedle něj se nachází garáž. Za domem najdete dvorek a menší stavbu s pergolou, která byla dříve využívána jako šicí dílna. Tuto budovu lze přeměnit na společenskou místnost nebo relaxační zónu. Zahradu doplňují vzrostlé stromy a bohatá zeleň, což přispívá k celkové atmosféře klidu a pohody. Technický stav domu nabízí prostor pro kreativitu. Dům je v původním stavu a některé části domu vyžadují opra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 498 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Městec Králové, ul. Palackého
Prodej rodinného domu, 100 m², Městec Králové, ul. Palackého
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Městec Králové, situovaný na samostatném pozemku o velikosti 334 m². Nemovitost je před rekonstrukcí s celkovou užitnou plochou 100 m². V domě se nachází 5 pokojů, které novým majitelům poskytnou dostatek prostoru pro život, relaxaci či práci z domova. Jedná se o ideální příležitost pro ty, kteří sní o vlastním rodinném domově a zároveň chtějí mít možnost upravit interiér dle vlastních představ. Nemovitost je možné rozšířit o půdní prostor a vytvořit... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 172 m², Kly, ul. Krauzovna
Prodej bytu 3+1, 172 m², Kly, ul. Krauzovna
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám atraktivní nemovitost o rozloze 172 m², která se nachází v přízemí novostavby v klidné obci Kly u Mělníka. Tento prostor čeká na dokončení podle představ nového majitele a nabízí několik možností využití. Prostor je připraven k dokončení, pro stavbu domu byly využity kvalitní materiály. Bydlení: možnost vybudovat velkou bytovou jednotku. Kombinované využití: vytvoření bytu a ateliéru. Komerční prostor: vhodné pro ordinace, kanceláře, či jiné komerční účely. V patře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 180 000
 Kč
Prodej rodinný dům 3+kk, s garáží, na pozemku 526, Nouzov, U
Prodej rodinný dům 3+kk, s garáží, na pozemku 526, Nouzov, U
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Moderní rodinný dům 3+kk s garáží v klidné lokalitě Nouzov, Unhošť. Představuji vám nádherný moderní rodinný dům 3+kk s garáží, který se nachází v malebné a klidné části obce Nouzov u Unhoště. Klíčové vlastnosti: - Užitná plocha: 110 m² - Pozemek: 526 m² - Dispozice: 3+kk - Stav: Novostavba Přízemí: - Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou. - Přímý vstup na terasu a do zahrady. - Samostatné WC s možností připojení sprchového koutu. - Praktická komora. - Vstupní chodba a šatna. Patro: - Velký pokoj s možností rozdělení na dvě ložnice. - Prostorná lodžie. - Samostatná koupelna a šatna. Exteriér: - Krásně upravená zahrada s terasou a posezením. - Garáž s krbem a studnou. - Zpevněná příjezdová cesta s parkovacím místem pro dva automobily. - Detenční nádrž na dešťovou vodu. Technické detaily: - Vysoce kvalitní materiály. - Nová hladká fasáda s nátěrem na bázi silikonových pryskyřic. -... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 350 000
 Kč
Rodinný dům 4+1 Vanovice
Rodinný dům 4+1 Vanovice
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej rodinného domu o dispozici 4+1 + veranda se vstupem ze zápraží. Jedná se o původní zděnou stavbu čtvercového tvaru se sedlovou střechou. Nemovitost je v současné době ve velmi špatném technickém stavu. Střechou zatéká již několik let kolem komínového tělesa a na dalších místech. Sociální zařízení jako koupelna, WC a sklep zde nejsou vůbec. Dům je situovaný na rovinatém pozemku, který je ze všech stran oplocen. Zahrada je žalostném stavu a přilehlé dřevěné stavby již chátrají, na pozemku se pak nachází kopaná studna a přípojka veřej... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 599 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, ordinace, kanceláře,172 m², Kly,
Prodej obchodního objektu, ordinace, kanceláře,172 m², Kly,
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám atraktivní nemovitost o rozloze 172 m², která se nachází v přízemí novostavby v klidné obci Kly u Mělníka. Tento prostor čeká na dokončení podle představ nového majitele a nabízí několik možností využití. Prostor je připraven k dokončení, pro stavbu domu byly využity kvalitní materiály. Bydlení: možnost vybudovat velkou bytovou jednotku. Kombinované využití: vytvoření bytu a ateliéru. Komerční prostor: vhodné pro ordinace, kanceláře, či jiné komerční účely. V patře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 180 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, ordinace, kanceláře,172 m², Kly,
Prodej obchodního objektu, ordinace, kanceláře,172 m², Kly,
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám atraktivní nemovitost o rozloze 172 m², která se nachází v přízemí novostavby v klidné obci Kly u Mělníka. Tento prostor čeká na dokončení podle představ nového majitele a nabízí několik možností využití. Prostor je připraven k dokončení, pro stavbu domu byly využity kvalitní materiály. Bydlení: možnost vybudovat velkou bytovou jednotku. Kombinované využití: vytvoření bytu a ateliéru. Komerční prostor: vhodné pro ordinace, kanceláře, či jiné komerční účely. V patře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Městec Králové, ul. Palackého
Prodej rodinného domu, 100 m², Městec Králové, ul. Palackého
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Městec Králové, situovaný na samostatném pozemku o velikosti 334 m². Nemovitost je před rekonstrukcí s celkovou užitnou plochou 100 m². V domě se nachází 5 pokojů, které novým majitelům poskytnou dostatek prostoru pro život, relaxaci či práci z domova. Jedná se o ideální příležitost pro ty, kteří sní o vlastním rodinném domově a zároveň chtějí mít možnost upravit interiér dle vlastních představ. Nemovitost je možné rozšířit o půdní prostor a vytvořit... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 172 m², Kly, ul. Krauzovna
Prodej bytu 3+1, 172 m², Kly, ul. Krauzovna
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám atraktivní nemovitost o rozloze 172 m², která se nachází v přízemí novostavby v klidné obci Kly u Mělníka. Tento prostor čeká na dokončení podle představ nového majitele a nabízí několik možností využití. Prostor je připraven k dokončení, pro stavbu domu byly využity kvalitní materiály. Bydlení: možnost vybudovat velkou bytovou jednotku. Kombinované využití: vytvoření bytu a ateliéru. Komerční prostor: vhodné pro ordinace, kanceláře, či jiné komerční účely. V patře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 180 000
 Kč
Prodej rodinný dům 5+kk, Kolová u Karlových Varů ID583
Prodej rodinný dům 5+kk, Kolová u Karlových Varů ID583
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Exkluzivně si dovolujeme nabídnout nadstandardní bydlení vhodné pro větší rodinu, prodej luxusní vily 5+KK, saunou, vířivkou a barem v klidné lokalitě obce Kolová u Karlových Varů. Nemovitost nabízí soukromí v zeleni, dobrý technický stav, jelikož byla průběžně majiteli udržována, kombinaci příjemného bydlení s možností odpočinku v rámci vlastního wellness a současně možnost relaxovat na zahradě v altávku s grilem. Vstupní chodba do vily disponuje šatnou , sociálním zařízením, vstupem do prostorného obývacího pokoje s krbem a vstupem na terasu a zahradu, obývací pokoj je spojem s jídelnou a kuchyňským koutem, jedná se o otevřenou dispozici kuchyňského koutu. Kuchyně je... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 120 m2 - Liberec XIX-Horní Hanychov
Prodej rodinné domy, 120 m2 - Liberec XIX-Horní Hanychov
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00069 Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům 4+1 o užitné ploše 120 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Liberec - Horní Hanychov. Tento dvoupodlažní dům, postavený v roce 2002, je součástí dvojdomu s vlastním vchodem, prostornou zahradou o výměře 533 m2 a soukromým parkovacím stáním pro několik vozů. Dům se nachází v klidné zelené čtvrti, s nádherným výhledem na ikonický vrchol Ještěd. Interiér domu je velkoryse řešený a pečlivě udržovaný, zasloužil by však jistou modernizaci dle představ nového majitele. V přízemí naleznete kuchyňský kout s jídelnou (13,65 m2) s východem na zahradu, vzdušný obývací pokoj (20,93 m2), jehož dominantou jsou stylová kachlová kamna, které dodávají místnosti teplo a příjemnou atmosféru, koupelnu s WC (5 m2) a prostornou chodbu s elegantním schodištěm (12,07 m2). V prvním patře na vás čekají dvě ložnice, z nichž jedna nabízí více než 20 m2 prostoru a možnost východu na terasu (15m2), která je ideálním místem pro odpočinek s výhledem na přírodn... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 320 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům 243m2, pozemek 1303m2, Popůvky
Prodej, Rodinný dům 243m2, pozemek 1303m2, Popůvky
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v části obce Popůvky u Brna, obci s rodinnou atmosférou a bezpečným prostředím pro děti. Tato novostavba se nachází v klidné řadové zástavbě, obklopen nádhernou přírodou a poskytuje ideální prostor pro rodinné bydlení. Tento impozantní cihlový dům disponuje prostornými pokoji s balkony a nabízí nekončící komfort a eleganci. Prostorná kuchyň s obývacím prostorem nabízí zázemí pro kuchařské umění a společnou harmonii pro celou rodinu. Velkoformátová francouzská okna spojují i nabízejí nádherné výhledy na bazén a do zahrady, čímž propojují interiér s okolním prostředím a dotvářejí jedinečnou atmosféru tohoto domu. Parkovací prostor před domem pro návštěvy, garáží v přízemí s vstupem do domu, terasou u bazénu. Dále nabízí půdu, která je připravena na další patro k bydlení nebo pouze skladovací zázemí. Novostavba s patrovou stavbou o dvou podlažích se nachází na zastavěné ploše 140m², s užitnou plochou 243m² a rozlehlou parcelou o rozloze 1303m². Technické vyb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 990 000
 Kč
Prodej novostavby - řadový rodinný dům 162 m², pozemek 304 m
Prodej novostavby - řadový rodinný dům 162 m², pozemek 304 m
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Toužíte po vlastním domě, kde byste mohli zapustit kořeny a vychovat rodinu? Máme pro vás jedinečnou příležitost! Představte si útulný domov s dokonalou polohou - na dosah přírody Orlických hor i pulzujícího života Hradce Králové. Takové místo skutečně existuje a my vám ho s radostí nabízíme. Nechte se okouzlit moderní novostavbou řadového domu v poklidném Českém Meziříčí. S celkovou plochou 162 m² a vlastní zahradou o rozloze 304 m² získáte dostatek prostoru pro všechny vaše sny - kód nabídky 5D-2. Přízemí vás přivítá prostorným obývákem s kuchyní - centrem rodinného života. Představte si ty příjemné večery strávené u praskajícího krbu! A to není vše - najdete zde i samostatný pokoj, koupelnu a technickou místnost. Bonusem je flexibilní prostor, který si můžete zařídit dle libosti - ať už jako garsonku, pracovnu nebo garáž. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 690 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 168㎡
Prodej Rodinný dům, 168㎡
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům o užitné ploše 168 m², který se nachází v klidné části obce Velký Vřešťov. Tento přízemní cihlový dům je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné a klidné bydlení, nebo rodinnou rekreaci. Dům je v osobním vlastnictví . K domu náleží zahrada o rozloze 622 m², která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo dětské hry. V okolí do 700 m je rekreační středisko Velký Vřešťov s možností příjemných procházek nebo sportovních aktivit v přírodě. Dům je napojen na septik ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 990 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 179㎡
Prodej Rodinný dům, 179㎡
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům o užitné ploše 179 m², který se nachází v klidné části obce Velký Vřešťov. Tento přízemní cihlový dům je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné a klidné bydlení, nebo rodinnou rekreaci. Dům je v osobním vlastnictví . K domu náleží zahrada o rozloze 371 m², která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo dětské hry. V okolí do 700 m je rekreační středisko Velký Vřešťov s možností příjemných procházek nebo sportovních aktivit v přírodě. Dům je napojen na septik ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 150 m2 - Přívětice.Na prodej
Prodej rodinné domy, 150 m2 - Přívětice.Na prodej
Před 5 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 150 m2 - Přívětice.Na prodej rodinný dům s několika pozemky na samotě mezi obcemi Přívětice a Sklená Huť na Rokycansku. Na této nemovitosti je zajímavá především její poloha, která nabízí bydlení zcela mimo obydlenou zástavbu a novému majiteli se tak naskytne možnost vybudovat si svůj nový domov v absolutním soukromí. Zděný částečně podsklepený rodinný dům je určen k celkové rekonstrukci, nebo k demolici. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva, voda přivedena ze studny a kanalizace svedena do jímky. Obecní vodovod se nachází naproti v komunikaci. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Rodinný dům s pozemkem 3.469m2 Český Těšín - Koňákov, 130835
Rodinný dům s pozemkem 3.469m2 Český Těšín - Koňákov, 130835
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej cihlový, celo podsklepený rodinný dům v Českém Těšíně, části Koňákov. Nemovitost se nachází na atraktivním místě s dostatkem soukromí a krásnými výhledy na okolní hory (od Ostrého, přes Javorový vrch až po Lysou Horu). Přízemí domu tvoří bytová jednotka o dispozici 6+1 s klenbovými stropy, která je z velké části po velmi zdařilé rekonstrukci. V prvním patře je jeden pokoj a prostorná půda s možnosti vybudování další bytové jednotky. Dům je napojen na obecní vodovod, topení řešeno kotlem na tuhá paliva. K domu patří udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a velká hospodářská budova, která vybízí k možnosti chovu zvířat. Pokud hledáte stylové bydlení v pří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59m² na ul. Anenská ve Frýdku-Místku
Prodej bytu 2+1, 59m² na ul. Anenská ve Frýdku-Místku
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vítejte v příležitosti, která spojuje komfort, moderní bydlení i skvělou investici! Tento nádherný byt 2+1 o rozloze 59m², který prošel kompletní rekonstrukcí, nabízí ideální řešení pro rodiny, páry i investory hledající atraktivní nemovitost s vysokým potenciálem. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu na prestižní ulici Anenská ve Frýdku-Místku a zahrnuje prostornou sklepní kóji, což zvyšuje jeho praktickou hodnotu. Moderní rekonstrukce vdechla bytu nový život, s elegantními prvky a kvalitními materiály. Najdete zde špičkové vestavěné spotřebiče, které splňují nároky dnešního bydlení, a to vše v atmosféře, která spojuje styl a funkčnost. Tento byt nabízí nejen komfortní bydlení pro rodiny či páry, ale také výhodnou investiční příležitost díky své oblíbené lokalitě a vysoké poptávce po pronájmech v této oblasti. Lokalita Anenská je jednou z nejžádanějších částí Frýdku-Místku. V okolí se nachází vše, co... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+1, 42 m², Líně, ul. Plzeňská
Prodej bytu 1+1, 42 m², Líně, ul. Plzeňská
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o celkové užitné ploše 42 m², který se nachází v obci Líně. Byt je situován na 1. podlaží dvoupodlažního cihlového domu, což zaručuje příjemné bydlení s dobrým izolačním standardem. Stav nemovitosti hodnotíme jako velmi dobrý, což znamená, že je ihned k nastěhování bez nutných dodatečných investic. Tato nemovitost je ideální volbou pro jednotlivce či pár, který hledá svůj nový domov v dynamické části obce, kde je vše na dosah - obchod... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům s byty
Rodinný dům s byty
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej, rodinný dům s byty, Doubravice, okres Trutnov . Nabízíme k prodeji rodinný dům se čtyřmi byty a přilehlými pozemky v obci Doubravice u Dvora Králové, okres Trutnov. Celková plocha pozemků činní 3992 m². Dispozice domu: v 1. NP. byt 2+kk s vlastním vstupem, komorou a menším skladem s užitnou plochou 45 m², byt 1+1 s vlastním vstupem a užitnou plochou 40 m², byt 2+kk o ploše 60 m², kancelář a vstup do sklepních prostor. Ve 2. NP. byt 3+1 s komorou a terasou s celkovou užitnou plochou 100 m². Půdní prostor s možností výstavby další bytové jednotky. Všechny byty mají vlastní měřidla energií. Na poz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty