Hala, prostory, sklad, kancelář, pronájem

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu nebytové prostory, halu, haly. Vnitřní plocha 650m2. Možnost i venkovní plochy, stání na auto atd.. Sociální zařízení, záchod, sprcha. Kancelář. Vhodné jak na sklad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Hala, sklad, výroba, pronájem.
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu halu o velikosti 650m2. Sociální zařízení, wc, sprcha, kancelář. Z jedné strany přístup přes rampu z druhé strany rovnou vjezd do haly. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Nájem skladové haly 1338 m2, přízemí, kanceláře, BEROUN
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme do nájmu skladové plochy 1269 m2 + 69 m2, vše v přízemí, 3 x kancelář. Sklady jsou v areálu u komunikace v BEROUNĚ. Praha cca 25 minut jízdy autem. Plocha skladu: 1338 m2 Cena nájmu: 140 Kč/m2/měsíc Od: 01.01.2025 Rezervace možná ihned. Skladové prostory se nacházejí poblíž Exitu dálnice D5. Hala je vytápěná, výška 7m, 3 x nákladní rolovací průmyslová vrata o rozměru... (více v detailu)
Středočeský kraj
140
 Kč
Pronájem dílny, skladu
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory o velikosti 190 m2 vhodné jako dílna nebo sklad. K dílně je možnost si pronajmout zázemí (wc, šatna, kancelář). Dílna s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem skladovacích hal
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem chladícího boxů o velikosti 200 m cena 90.000,- Kč/měsíčně Je zde možnost si pronájmout až dva chladící boxy (celkem tedy 400 m podlahové plochy) Výška je 5,6 metrů a podlahy jsou předimenzované, lze tedy štosovat zboží až po strop haly. Součástí pronájmu jsou dvě vykládací/nakládací rampy. K dispozici je možno nabídnout veškerou techniku, která je zapotřebí k vykládání a nakládání zboží z kamiónů. Rampy jsou přizpůsobené i k rychlé překládce zboží přímo z kamionu do kamionu. K pronájmu náleží sociální zařízení s odpočívárnou. V našich skladech dbáme především na nejvyšší j... (více v detailu)
Středočeský kraj
90 000
 Kč
Pronájem obchodní prostory, 100 m2 - Dolní Poustevna
Ev.č. 05521 Nabízíme pronájem komerčních prostor v Dolní Poustevně. Dříve využíváno jako autoservis a prodej náhradních dílů. Zastavěná plocha 100 m2 komple... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru Dobříš
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám možnost pronájmu obchodního prostoru open space se 4 pracovními místy v Dobříší, adresa Na Zlaté stezce 1075. Vhodné jak pro jedince, tak pracovní skupinu. K tomu volný vstup do fitness zóny, přístup k internetu a jiné výhody. Možnost pronájmu samostatné menší kanceláře. Pro více informací volejte na uvedené telefonní číslo. ★... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem, kancelář, 36 m2, ul. Hlav
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem kancelářských prostor s příslušenstvím v Opavě Kylešovicích s užitnou plochou 36m. Nabízený prostor se nachází v 1. NP, lze jej užívat jako samostatně přístupný přímo z ulice a je tedy vhodný i jako malý obchod, nebo provozovna služeb typu kadeřnictví, kosmetika, masáže apod. Prostory v podkroví jsou v současné době užívány jako znalecké kanceláře. Nabízený prostor sestává ze vstupní chodby, odkud je přístup do kanceláře o velikosti 22,7 m a místnosti zázemí, ve které je oddělené WC. Prostory jsou vybaven... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem dvoj kanceláře, 103 m² Václavské náměstí, Praha 1,
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor s celkovou plochou 103 m2 přímo na Václavském náměstí. Jedná se o dvě neprůchozí místnosti, prostory nacházející se v 6. patře zrekonstruované administrativní budovy s výtahem.K dispozici recepce a přístup 24/7, vlastní kuchyňka a WC. Lokalita je velice žádaná a velice lukrativní a strategická pro schůzky, či návštěvy Vašich klientů. Díky poloze máte vše na dosah ruky, všechny linky metra jsou od budovy vzdáleny pouze několik desítek metrů, stanice a Můstek a taktéž tramvajová zastávka Vá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
372
 Kč
Pronájem komerční Kanceláře, 17㎡
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu klimatizovanou kancelář o ploše cca 17 m2. Kancelář je umístěna ve 3. patře administrativní budovy s výtahem u Palackého náměstí, v ulici Na Moráni, na Praze 2. Bez provize RK. Centrální recepce s bezbariérovým vstupem do budovy a nepřetržitá bezpečnostní služba. Na patře jsou společné toalety a v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 714
 Kč
Pronájem komerční Kanceláře, 35㎡
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu klimatizovanou kancelář o ploše cca 35 m2. Kancelář je umístěna v 1. patře administrativní budovy s výtahem u Palackého náměstí, v ulici Na Moráni, na Praze 2. Bez provize RK. Centrální recepce s bezbariérovým vstupem do budovy a nepřetržitá bezpečnostní služba. Na patře jsou společné toal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
347
 Kč
Pronájem komerční Obchodní prostory, 551㎡
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem obchodních prostor v centru Chodova. Obchod se nachází ve druhém podlaží budovy a má celkem 551 m2. Kromě nákupní plochy se zde nachází zázemí s toaletami, sklady a kancelář. Ze zásobovací rampy je přístu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
25 000
 Kč
Pronájem komerční Kanceláře, 17㎡
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelář o ploše cca 17 m2. Kancelář je umístěna ve 4. patře administrativní budovy s výtahem u Palackého náměstí, v ulici Na Moráni, na Praze 2. Bez provize rk. Centrální recepce s bezbariérovým vstupem do budovy a nepřetržitá bezpečnostní služba. Na patře jsou společné toalety a vybavená k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
347
 Kč
Pronájem komerční Obchodní prostory, 155㎡
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem obchodních prostor v centru Chodova. Obchod se nachází v přízemí budovy a má celkem 155 m2. Kromě nákupní plochy se zde nachází zázemí s toaletami, sklady a kancelář. Jedná se o prostory bývalé pošty. Ze zásobovací... (více v detailu)
Karlovarský kraj
20 000
 Kč
Pronájem kanceláře 57 m2 Jamborova, Brno
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte v Brně, městské části Židenice pěkné kanceláře? Představím vám nebytové prostory s užitnou plochou 57 m2 ve 3. nadzemním podlaží, které jsou připraveny k užívání. Dvě kanceláře se nachází ve 3. nadzemním podlaží kancelářské budovy. Jsou nově vymalované a v obou místnostech je položen nový koberec. Ze společné chodby a schodiště budovy se přes zabezpečený vchod dostanete do společné chodby ve 3. podlaží. Tyto prostory jsou společné pouze pro kanceláří uvedeného podlaží. Kanceláře se skládají ze dvou samostatných místnosti, do kterých je vstup ze společné chodby. Kancelář nejsou průchozí. K dispozici je také jeden menší prostor vhodný jako komora, š... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Šídlovecká, Ostrava-Hrabová
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
BO! reality Vám nabízí k pronájmu byt 2+1 na ulici Šídlovecká, Ostrava-Hrabová. Tento byt se nachází ve 4NP/4NP, bez výtahu. V bytě najdete standartně prostornou chodbu, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu a WC odděleně. Dále se v bytě nachází prostorná šatna a další 2 menší komory pro uskladnění potravin nebo úklidových prostředků, což je velkou výhodou. K bytu náleží sklepní kóje. Bytový dům se nachází ve vnitrobloku, tzn. ze zadního vchodu vstupujete na společný dvůr, na kterém je vybudováno menší venkovní posezení nebo třeba pískoviště. Byt je volný až od 1.11.2024, bude vymalovaný a připravený pro nového nájemce. V těsné blízkost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem komerční Sklady, 550㎡
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu nebytový, komerční prostor, který se nachází ve vesnici Popovice, jež jsou součástí malebného města Králův Dvůr, v okrese Beroun - Středočeský kraj. Nachází se asi 2,5 km na jih od Králova Dvora. Vede tudy železniční trať Praha–Plzeň. Toto strategické umístění s výbornou dostupností z hlavních dopravních tepen zde nabízí prostor pro různorodý podnikatelský záměr. Průmyslový areál navíc nabízí možnost ubytování. Jedná se o jednu přízemní, montovanou, venkovní halu, která také nabízí možnost využití pozemku o velikosti cca 780 m2. Venkovní, montovaná hala o rozměrech 18m x 10m s výškou stropu 5,5 m je ze dvou stran (boční a zadní) opláštěná pozink plechem a ze dvou stran má sloupy. K této venkovn... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
4000m2 Pronájem výrobních hal a skladovacích prostor
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem výrobních hal a skladovacích prostor s vybavením S1 – 1100m2,S2 – 1100m2, S3 – 300m2,S4 – 110m2,S5.1- 180m2, S5.2 – 80m2, S6 – 100m2, , dále , Dílna D1 – 100m2 , P1 – 1800m2 , Kovárna K1 – 140m2 Praha – Západ, Pražska 11, Mníšek pod Brdy Nabízíme k pronájmu výrobní prostory, skladové prostory a kanceláře. Velmi dobrá dopravní dostupnost, park je strategicky umístěný na dálnici D4 u pražského okruhu, který poskytuje vynikající propojení s centrem Prahy a mezinárodním letištěm. Areál je dostupný pro kamionovou dopravu hned z dálnice D4, je oplocen a hlídán fyzickou ostrahou v dvouhodinových intervalech. Výrobní haly jsou vybaveny jeřábem s nosností 5 t, sociálním zařízením (šatny pánské, dámské, sprchy, WC).   Součástí areálu je dvoupodlažní budova s využitím na kanceláře. Venkovní manipulace a skladování dle potřeb nájemce. Přístup do haly je možný několika způsoby. (Rampa, vyrovnávací můstky, přímý vj... (více v detailu)
Středočeský kraj
89
 Kč
2500m2 Pronájem výrobních hal a skladovacích prostor
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem výrobních hal a skladovacích prostor s vybavením S1 – 1100m2,S2 – 1100m2, S3 – 300m2,S4 – 110m2,S5.1- 180m2, S5.2 – 80m2, S6 – 100m2, , dále , Dílna D1 – 100m2 , P1 – 1800m2 , Kovárna K1 – 140m2 Praha – Západ, Pražska 11, Mníšek pod Brdy Nabízíme k pronájmu výrobní prostory, skladové prostory a kanceláře. Velmi dobrá dopravní dostupnost, park je strategicky umístěný na dálnici D4 u pražského okruhu, který poskytuje vynikající propojení s centrem Prahy a mezinárodním letištěm. Areál je dostupný pro kamionovou dopravu hned z dálnice D4, je oplocen a hlídán fyzickou ostrahou v dvouhodinových intervalech. Výrobní haly jsou vybaveny jeřábem s nosností 5 t, sociálním zařízením (šatny pánské, dámské, sprchy, WC).   Součástí areálu je dvoupodlažní budova s využitím na kanceláře. Venkovní manipulace a skladování dle potřeb nájemce. Přístup do haly je možný několika způsoby. (Rampa, vyrovnávací můstky, přímý vj... (více v detailu)
Středočeský kraj
99
 Kč
1000m2 Pronájem výrobních hal a skladovacích prostor
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem výrobních hal a skladovacích prostor s vybavením S1 – 1100m2,S2 – 1100m2, S3 – 300m2,S4 – 110m2,S5.1- 180m2, S5.2 – 80m2, S6 – 100m2, , dále , Dílna D1 – 100m2 , P1 – 1800m2 , Kovárna K1 – 140m2 Praha – Západ, Pražska 11, Mníšek pod Brdy Nabízíme k pronájmu výrobní prostory, skladové prostory a kanceláře. Velmi dobrá dopravní dostupnost, park je strategicky umístěný na dálnici D4 u pražského okruhu, který poskytuje vynikající propojení s centrem Prahy a mezinárodním letištěm. Areál je dostupný pro kamionovou dopravu hned z dálnice D4, je oplocen a hlídán fyzickou ostrahou v dvouhodinových intervalech. Výrobní haly jsou vybaveny jeřábem s nosností 5 t, sociálním zařízením (šatny pánské, dámské, sprchy, WC). Součástí areálu je dvoupodlažní budova s využitím na kanceláře. Venkovní manipulace a skladování dle potřeb nájemce. Přístup do haly je možný několika způsoby. (Rampa, vyrovnávací můstky, přímý v... (více v detailu)
Středočeský kraj
59
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 59m² na ul. Anenská ve Frýdku-Místku
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Moderní byt 2+1 k pronájmu: Perfektní pro rodiny, páry i investory! Hledáte stylové bydlení nebo skvělou investiční příležitost? Tento krásný, kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 a rozloze 59 m² vám nabízí obojí. Ideální jak pro rodiny, páry, tak i investory, kteří hledají výhodnou nemovitost s vysokým potenciálem. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu na prestižní ulici Anenská ve Frýdku-Místku. Je součástí klidného a bezpečného okolí, přitom v docházkové vzdálenosti ke všem důležitým službám a atrakcím. Součástí bytu je také praktická sklepní kóje, která rozšiřuje možnosti úložného prostoru. Kompletní rekonstrukce bytu přináší moderní a nadčasový vzhled s kvalitními materiály. Kuchyně je vybavena špičkovými vestavěnými spotřebiči, které ocení jak nároční nájemníci, tak investoři, kteří hledají dlouhodobě udržitelné řešení. Interiér je navržen tak, aby kombinoval eleganci a funkčnost, čímž vytváří ideální prostor pro každodenní život. Lokalita Anenská patří mezi nej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod, služby, 106 m², Příbor, nám. Sig.Freuda
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu výjimečné nebytové prostory umístěné přímo v srdci historické části Příboru, na náměstí s veškerou občanskou vybavenosti. Jedná se o prostory s užitnou plochou 106 m2, který nabízí unikátní možnosti pro podnikatelské využití v prestižní lokaci. Konstrukce domu je původní, což vtiskuje stavbě nezaměnitelný charakter. K dispozici je celkem 106 m2, který může sloužit jako prostorný obchod nebo kancelář. Poloha v centru obce zaručuje snadný přístup k místním službám, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchod 56m2 Brno Zábrdovice
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám exkluzivně nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovanou prodejní jednotku na Zábrdovické ul. Blízko zastávky MHD a Vojenské nemocnice. Prostor o výměře cca 56m2 má výlohu a vstup z ulice a podlahu z keramické dlažby. Sestává z prodejní plochy, kanceláře s umyvadlem, toalety a kuchyňky. Nyní je zde kadeřnictví. Volné k pronájmu dohodou. ev.č.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 900
 Kč
Pronájem kanceláře, 50m2 - Brno - Černá Pole, ev.č. N07497
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07497 Nabízíme k pronájmu atraktivní kanceláře s plochou 50 m2 na prestižní adrese třída Kpt. Jaroše v části Brna - Černá Pole. Tyto moderně zařízené prostory se nacházejí v velmi dobře udržované cihlové budově na prvním nadzemním podlaží. Kancelář sdílí chodbu, kuchyňku a sociální zázemí s architektonickým studiem. Vzájemně lze také sdílet velkou zasedací místnost. Díky svému umístění nabízejí ideální pracovní prostředí s klidným okolím. V blízkosti se nachází veškerá o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 40 m2 - Brno - Černá Pole, ev.č. N07496
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07496 Nabízíme k pronájmu atraktivní kanceláře s plochou 40 m2 na prestižní adrese třída Kpt. Jaroše v části Brna - Černá Pole. Tyto moderně zařízené prostory se nacházejí v velmi dobře udržované cihlové budově na prvním nadzemním podlaží. Kancelář sdílí chodbu, kuchyňku a sociální zázemí s architektonickým studiem. Vzájemně lze také sdílet velkou zasedací místnost. Díky svému umístění nabízejí ideální pracovní prostředí s klidným okolím. V blízkosti se nachází veškerá ob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru, 90 m2, Praha 2
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Poplatky ve výši cca 5.700 Kč bez DPH + převod el. energie a plynu., Reality 11 Vám zprostředkují k pronájmu členité a rozlehlé nebytové prostory po částečné rekonstrukci o celkové velikosti 90 m², na lukrativním místě na Praze 2 – Rašínově nábřeží. Prostory s orientací V, Z se nachází v 1.NP, cihlové architektonické vily a skládají se ze vstupní haly, chodby, 4 samostatných místností, z toho 2 jsou průchozí, a zázemí (1x koupelna s WC, 1x WC). V samotném prostoru lze nalézt taktéž velké množství architektonickýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty